angel1979 Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 το λεμε πιο πανω φιλε μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1agr Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Εχω το qtek 9000 και έχω πρόβλημα με τους ήχους κλήσεις ενώ είναι κανονικά σε λειτουργεία δεν ακούγετε ήχος κλίσης παρά μόνο ή δόνηση. Tα πράγματα επανέρχοντε μετά από reset ή hard reset αλλά σε ανύποπτο χρόνο πάλι τα ίδια.Εχω wm6, υπάρχει κάποια λύση γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 3, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Εχω το qtek 9000 και έχω πρόβλημα με τους ήχους κλήσεις ενώ είναι κανονικά σε λειτουργεία δεν ακούγετε ήχος κλίσης παρά μόνο ή δόνηση. Tα πράγματα επανέρχοντε μετά από reset ή hard reset αλλά σε ανύποπτο χρόνο πάλι τα ίδια.Εχω wm6, υπάρχει κάποια λύση γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα Ean kaneis tap to ixeiaki stin panw mpara... sou deixnei oti oi ixoi einai anoixtoi kanonika kai esena sou doneitai mono? Mipws egkathistas kanena programma pou sou allazei to profile kai den to exeis katalabei? Meta apo hard reset kai xwris na exeis egkatastisei tipota... den sou doulevei kanonika? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1agr Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Η μπάρα μου δείχνει ότι ο ήχος είναι στο τέρμα αλλά δεν δουλέυει.μετά από hard reset εγκαθείσταντε τα anywhere cyberon voice dialer και mapsolute map24 mobile.Δεν εγκαθιστώ κανένα άλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 οποτε μηπως ειναι προβλημα τις ρομ που εχεις περασει;δεν δοκιμαζεις καποια αλλη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 τελικά αλλαγή από ελληνικά σε αγγλικά με το πληκτρολόγιο πώς γίνεται ;αφου βαλεις το αεκ keyboard στις ρυθμισεις του επιλεγεις εσυ με ποιο κουμπι θελεις να γινεται η αλλαγη αγγλικα-ελληνικα-μηνυματα 160χαρακτηρων;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 ρε παιδια σημερα μου έδειξε ένα παιδί ενα πρόγραμμα σε ενα dell axim το ozvga (νομίζω έτσι λέγεται) που κάνει την οθόνη του να τρέχει κανονικά σε 640χ480 μικραίνει τα εικονίδια και τα γράμματα και είναι πολύ καλό για σερφάριμσα!! δουλεύει και στο 9000 αυτό; Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 ναι τασο!!το εχω δει σε μια ρομ με 6 στο xda.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=332737 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 το είχες δοκιμάσει ; Τι έλεγε; Μου άρεσε που είχε μικρή γραμματοσειρά και έβλεπες σχεδόν ολόκληρη την σελίδα στον explorer αλλά δεν μου άρεσε καθόλου ότι κάποια προγράμματα τα άνοιγε στο 1/4 της οθόνης. Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 το εβγαλα μετα απο μια μερα λογω........πρεσβυωπιας:p:p:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 χεχε:) όντως είναι πολύ μικρά τα γράμματα αλλά σε μερικα προγράμματα βόλευε αρκετά. Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 και εγω το ειχα βαλει αλλα χαλαει το destiantor(δεν δειχνει σωστα τους χαρτες και τα μενου) για αυτο και το εβγαλα,αλλα κατα τα αλλα ειναι τελειο σαν pc... για σερφαρισμα κατι ακουσα οτι ο minimo(tzila) εχει απο μαμα αναλυση μικροτερη και βλεπεις ολη τη σελιδα κανονικα (δεν το εχω δοκιμασει),λογω δουλειας εχω πηξη λιγο και δεν εχω ασχοληθει ,εχουμε κανα νεο για ρομ? Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 βρε αστα να πανε ειναι:Dη τελευταια αυτη ειναι http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=348596 και αυτη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=342944 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Μήπως υπάρχει εφαρμογή «Comm Manager» για το 9000 :worry::worry:??? Δεν ξέρω τι ακριβώς έκανα και δεν μου τρέχει... μου βγάζει «Comm Manager support 7 functions at most». Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Αντε παλι τα ιδια..... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=343736 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 βρε σε μπελαδες που θα μπω παλι..(αλλο που δεν θελω) :):):) Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Αντε παλι τα ιδια..... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=343736thn ebala kai thn ebgala kateutheian:(exei oraio desighn kai proegkatesthmeno to skype alla gia kapio logo to ppc mou phgaine san xelona.ekane 10 ores na anoixei to start up eno kolouse se menus opos otan phnaina sta games.sth camera pantos den brika diafora. etsi epestrepsa sth 5 33 kai hremisa:) Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 μαλλον την παλια εβαλες γιατι η νεα λενε οτι θα βγει μεχρι το τελος της βδομαδας(αν καταλαβα καλα) Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Eμενα δεν μου παρουσιασε τετοια κολληματα.Αλλα εκανε αλλο, εβαλα την ROM χωρις την extended και δεν λειτουργουσαν ολα τα εξωτερικα πληκτρα της συσκευης εκτος του τηλεφωνου και ετσι οταν ηθελα να ανοιξει η συσκευη εβαζα και εβγαζα την μνημη!! Τωρα εβαλα και την extended και ολα ειναι οκ.Αλλα τι σκ@τ@ το θελει πια το skype?? Δεν βγαινει κιολας.Παρατηρησα οτι χωρις την extended εχει γυρω στα 25ΜΒ ελευθερα αλλα με τα προβληματα που προανεφερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 μολις μπηκε η νεα ρομ Jwrightmcps :) μετα το install 25mb free memory.νεοτερα σε λιγο. Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 :( αλλη μια ρομ με μεγαλο memory leak.. Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 και ειμουνα ετοιμος να την περασω το απογευμα:(τελικα δεν θα βγαλουν τιποτα τις προκοπης;μαλλον οχι,το εχω παρει αποφαση τελικα:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 :( αλλη μια ρομ με μεγαλο memory leak.. Περίεργο lepes... εγώ με καραφορτωμένη today screen (spb diary με calendar/windows live/spb traveller/spb phone suit tabs, spb pocket plus με 8 tabs γεμάτα apps-με μεγάλα icons μάλιστα) και τα ρέστα μου δίνει περίπου 22-24mb μετά από reset, εκεί που όλες οι προηγούμενες μετα βίας μου έδιναν 19-20! Επιπροσθέτως, με χρήση πολλαπλών προγραμμάτων επί περίπου μια ώρα η ram μου παραμένει σταθερά στα 17-18mb εκεί που σε προηγούμενες rom έπεφτε άνετα στα 12-13! Φαντάσου, ακόμα και το SPB Time που τρώει άνετα 8mb στην καθησιά του, μου τα δίνει σχεδόν όλα πίσω με το που το κλείσω! Από χτές το έχω ανοιχτό συνέχεια και ζήτημα είναι το αν έχω χρησιμοποιήσει το resco freeup ram δυο-τρείς φορές (από 10+ φορές τη μέρα -οι οποίες κατέληγαν σε άλλα τόσα soft reset). Είναι νωρίς ακόμα για να κρίνω αλλά μου φαίνεται πως, από πλευράς μου τουλάχιστον, είναι από τις καλύτερες του jwright σε θέμα διαχείρισης ram... την δοκίμασε κανένας άλλος ή έπιασα το λαχείο; :confused: ps: το τραγικό πρόβλημα με το buffer της κάμερας επιτέλους διορθώθηκε :cool: ps2: απενεργοποιώντας το voice command κερδίζετε περίπου 3-4mb ram. Γνωστό ίσως αλλά σε αυτή τη rom το ανακάλυψα :p Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 pws apenergopoieis to voice command? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 μετα απο reset Και εμενα εκει παιζει 21-22 αλλα μετα απο λιγη ωρα πεφτει κοντα στα 15...μαλλον ειμαι ατυχος :( . Νικολη πας απο settings-voice command και το κανεις disable ;) Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts