angel1979 Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 βλεπω αρκετες εκδοσεις για το imate 9000 ...ποια ειναι η τελευταια που μπορω να βαλω? δωστε μου καποιο λινκ σας παρακαλω :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lord British Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Δεν υπαρχει τελευταια , ουτε και καλυτερη ρομ(προς το παρον). Δοκιμαζεις οσες σου φαινονται καλες και κρατας αυτη που θα σε κερδισει περισσοτερο αναλογα με τις αναγκες σου και παντα μεχρι να βγει η επομενη που θα το κανει καλυτερα. Φιλικα Παράθεση Are you with Us? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 exo katebasei alh mia rom ap to gnosto site,kai otan pao na anoixo to rom upgrade mou bgazei error rappi dll not found .auto mou to bgaze kai se alh rom pou katebasa pali.mhpos epidi xegrapsa to active sync?alios ti ginetai? Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 28, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 exo katebasei alh mia rom ap to gnosto site,kai otan pao na anoixo to rom upgrade mou bgazei error rappi dll not found .auto mou to bgaze kai se alh rom pou katebasa pali.mhpos epidi xegrapsa to active sync?alios ti ginetai? Τι εννοείς ξέγραψες το ActiveSync; Το απεγκατέστησες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 nai to diegrapsa ap to upologisth Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 29, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 nai to diegrapsa ap to upologisth Otidipote theleis na kaneis sto PDA sou apo ton ypologisti... prepei panta na exeis kanei syndesi metaksy tous mesw ActiveSync (Gia Windows XP milaw panta, giati gia ta vista einai allo). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel1979 Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 μπορει καποιος με ενα PM να μου πει sites για προγραμματα και παιχνιδια για windows mobile 5/6 ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 Otidipote theleis na kaneis sto PDA sou apo ton ypologisti... prepei panta na exeis kanei syndesi metaksy tous mesw ActiveSync (Gia Windows XP milaw panta, giati gia ta vista einai allo).to thema einai pos thelo na to flasaro me tis rom autes.ara prepei na egkatasthso xana to active sync?giati diavasa pos otan kaneis upgrate prepei to active sync na nai apenergopoihmeno Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 ναι το active πρεπει να υπαρχει,απλα βαζεις το 9000 σε bootloader το συνδεεις με το pc σου και τρεχεις το αρχειο,το active δεν δουλευει οσο η συσκευη σου ειναι σε bootloader Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 ok euxaristo. Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 παιδια με ποια πληκτρα αλλαζεις την γλωσα απο ελληνικα-αγγλικα στο hardware πληκτρολογιο σε QTEK 9000 Ελληνικο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel1979 Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 παιδια με ποια πληκτρα αλλαζεις την γλωσα απο ελληνικα-αγγλικα στο hardware πληκτρολογιο σε QTEK 9000 Ελληνικο; παταμε 2 φορες το caps lock :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel1979 Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 παιδια εγω εχω βαλει τα windows mobile 6. ποιο πληκτρολογιο πρεπει να βαλω ωστε να γραφω μηνυμα με 160χαρ.???? το hardware πληκτρολογιο μπορει να γραφει ελληνικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 γινεται με το Aek map που εχω εγω πχ. Εχω 3 Layouts.To κλασσικο αγγλικο,ελληνικα και ελληνικα για sms. αν το θελει κανεις το εχω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 παταμε 2 φορες το caps lock :DThanks φιλε μου,πηρε χτες 1 φιλος ελληνικο 9000 και προσπαθουσαμε 2 ωρες να δουμε πως γραφει ελληνικα το πληκτρολογιο:lol::lol:μονο αυτον τον συνδιασμο δεν καναμε:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 παιδια εγω εχω βαλει τα windows mobile 6. ποιο πληκτρολογιο πρεπει να βαλω ωστε να γραφω μηνυμα με 160χαρ.???? το hardware πληκτρολογιο μπορει να γραφει ελληνικα?και για να γραφεις ελληνικα απο την οθονη resco keyboard με ενα αρχειο που εχει ο minotayros στην υπογραφη του;)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=183366 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 Και αυτο ειναι πολυ καλο.Το χρησιμοποιω επισης.Οπως και να εχει τα ελληνικα για μηνυματα ειναι απλη υποθεση πια για οποιοδηποτε πληκτρολογιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel1979 Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 ευχαριστω παιδια...να'στε καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 Εγ'ω θα συνέστηνα POCKETCΜ keyboard το προτιμώ! Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 πολυ καλο και αυτο!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel1979 Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 το hardware πληκτρολογιο δε γραφει ελληνικα πλεον??? στην εκδοση 6 εννοω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel1979 Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 παιδια τι λεει αυτο??? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=339935 καμια γνωμη? :confused: λεει για 53,49mb free....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 δεν ειναι για 9000 αυτη:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 το hardware πληκτρολογιο δε γραφει ελληνικα πλεον??? στην εκδοση 6 εννοωοχι δεν γραφει,πρεπει να περασεις το αεκ keyboard;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 τελικά αλλαγή από ελληνικά σε αγγλικά με το πληκτρολόγιο πώς γίνεται ; Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts