valsami4 Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 Λογικούς ανθρώπους φένεται να έχουμε πολλούς, έχουμε ομως μεγάλο ποσοστό ανθρώπων που δέ λένε να καταλάβουν με τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 euxaristo gia tis apanthseis sas kai sugnomh pali gia ta greeklish:O den tha to xanasynexiso to thema mias kai kourase hdh.apla elpizo na do an tha katefero tipota apo o2 an dhl kanoun h mporoun na kanoun kati.auta:wacko: Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. September 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2007 Λογικούς ανθρώπους φένεται να έχουμε πολλούς, έχουμε ομως μεγάλο ποσοστό ανθρώπων που δέ λένε να καταλάβουν με τίποτα. Ναι....οπως κάποιοι επισκευάζουν τη συσκευή τους μέσα σε δυο ώρες. Και κάποιοι άλλοι την επισκευάζουν σε μια εβδομάδα και δέκα λεπτά μέσω hong kong γουαδελούπης κλπ (γιατι αν το παρουν απο Αγγλία θα τσούξει). Δε λέω, για κάποιον που παίζει με το κινητό του και το χρησιμοποιεί για απλό gadget η για να παίζει παιχνίδια καλό είναι. Σε κάποιον που έχει ομως 5000 τηλέφωνα και ημερολόγια και το χρειάζεται τί θα του πείς? Ψάξε απο hong kong?.. Και στην τελική χάνεις και την εγγύηση σου και αν πάθει κάτι και ίσχυε κανονικά η εγγύηση, εσύ απλά θα αγοράσεις μια καινούρια συσκευή.... Very smart Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsami4 Δημ. September 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2007 Αλλα λογια να αγαπιομαστε και για τη ταμπακιέρα κουβέντα. Λοιπόν: 1. Ο τυπος στη level4 (να υποθεσω οτι είναι ο leosedf ή οτι έχει κάποια στενη σχέση;) ισχυρίστηκε ότι θέλει 2 ώρες μόνο για να ανοίξει τη συσκευή και μισή μέρα για να την επισκευάσει. Μιλάμε για συσκευή μίας εβδομάδας η οποία είχε απλώς σπασμένη οθόνη και μάλιστα απο ελαφρύ χτύπημα που είχε γινει αποκλειστικά πάνω στην οθόνη. Οπως μας λέει και ο φίλος leosedf: Το άνοιγμα της συσκευής και την αλλαγή οθόνης μπορεί να γίνει και σε 5 λεπτά, άν θέλεις να πάμε να χρονομετρήσουμε και να βάλουμε στοίχημα όσα λεφτά θέλεις. Πιστεύει κανείς οτι οποιοσδήποτε σε οποιαδήποτε εταιρεία θα έκανε κάτι περισσότερο; Μόνο το γεγονός ότι κάποιος παει να με δουλέψει για να δικαιολογήσει τα 295 ευρω λέει πολλά για την ποιότητα εξυπηρέτησης και σεβασμού στον πελάτη της συγκεκριμένης εταιρείας. 2. Για ποιά εγγύηση και υποστήριξη μιλάμε όταν : Καινουργια συσκευή 540 άντε 650 ευρώ αλλαγή πλακέτας 643 ευρώ. Αλλαγή οθόνης 295 ευρώ όταν η οθόνη απο μόνη της ζήτημα να κοστίζει 100 ευρώ. Ξαναρωτάω : σας φαινονται λογικές αυτές οι χρεώσεις; Θα πρέπει κάποιος να είναι τελείως χαζός για να παει να επισκευασει τη συσκευή του και να μην προτιμήσει την αγορά καινούργιας (ή ακόμα και μεταχειρισμένης). Για να μη πούμε και για το περίφημο γνωστό επιχείρημα η συσκευή χάλασε γιατί τη ρίξατε κάτω ή την κακομεταχειριστήκατε και δεν ισχύει η εγγύση. Τα παραπάνω αναιρούν στην πράξη την έννοια της όποιας εγγύησης και την καθιστούν νεκρό γράμμα. Αλλωστε είναι γνωστό οτι τις συσκευές αυτές τις πετάμε λειτουργικές γιατί πολύ απλά μετά απο 2-3 χρόνια ειναι τεχνολογικα παρωχημένες και πολύ απλά στο διάστημα αυτό αν δεν υπάρξει κάποιο ατύχημα η συσκευή δεν θα χαλάσει. Αν χαλάσει θα παμε στο σερβις της ACE για να έρθουμε αντιμέτωποι με όσα ανέφερα στην προηγούμενη παράγραφο και να απολαύσουμε τη διετή εγγύηση της συσκευής μας. Αγόρασα τη δεύτερη συσκευή από εδώ και όχι απο την Αγγλία ακριβως για να έχω την εγγύηση και την οποια υποστήριξη από την εδώ αντιπροσωπεία. Ατυχώς διαπίστωσα οτι οι κύριοι αυτοί θεωρώντας οτι είναι το μονοπώλειο στην Ελλάδα και εκμεταλευόμενοι τη θέση τους παρέχουν υπερκοστολογημένες υπηρεσίες (την ποιότητα των οποίων δεν είχα την ευκαιρεία να διαπιστώσω), με αποκλειστικο σκοπό το άρμεγμα του πελάτη. Να σχολιάσω και το οτι ο κανονικός χρόνος επισκευής είναι 5 εργάσιμες ημέρες και οτι θα έπρεπε να χοροπηδάω απο χαρά που μου είπαν δυο ώρες; Οταν ο κύριος leosedf μας λέει ότι η αλλαγή οθόνης μπορεί να γίνει και σε 5 λεπτά; Αλλα φυσικά ξεχνάω οτι οι τεχνικοί του σέρβις θα φάνε μισή μέρα για να ελέξουν και να ρυθμίσουν τη συσκευή μου. Τελικά το ουσιαστικότερο συμπέρασμα πάντως, είναι αυτό που μας λέει και ο φιλος leosedf: Λογικούς ανθρώπους φένεται να έχουμε πολλούς, έχουμε ομως μεγάλο ποσοστό ανθρώπων που δέ λένε να καταλάβουν με τίποτα. και οποιος μπορεί να καταλαβει κατάλαβε , οι υπόλοιποι μπορουν να κάνουν αυτο που μας προτίνει ο προαναφερθέν κύριος οπως και πολλοί αλλοι πελάτες που πάνε εκεί και φεύγουν απόλυτα ικανοποιημένοι χαμογελώντας είτε εντός είτε εκτός εγγύησης και μένουν για ΠΑΝΤΑ σταθεροι πελάτες μόνο και μόνο λόγω της εξυπηρέτησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2007 leosedf εσύ είσαι το παιδί στη Level4; Έχω να δηλώσω οτι είχα έρθει μια φορά και έμεινα πολύ ευχαριστημένος ενω περίμενα να συναντήσω τίποτα κομπλεξικούς της ACE!:D Ξέρω άσχετο, αλλά μου το θυμήσατε!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agejon Δημ. September 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2007 Γεια σας, Σκέφτομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο μοντέλο, για χρήση κυρίως στο νοσοκομείο που πρόκειται να εργαστώ. Η μεγάλη του οθόνη και ανάλυση, το πληκτρολογίο, η δυνατότητα σύνδεσης στο διαδύκτιο με 3G/GPRS και wireless, το κάνουν ιδιαίτερα ελκυστικό. Πιο συγκεκριμένα, οι βασικές μου δραστηριότητες θα είναι προγράμματα, όπως το epocrates, uptodate, κάποιος ηλεκτρονικός φάκελος ασθενών, αρκετό ebook reading, διάφορα άλλα πιο μικρά medical utilities καθώς και web browsing, email kai ίσως λίγο skype, αν η ταχύτητα της σύνδεσης μου δίνει αυτή τη δυνατότητα. Έχοντας υπόψιν τα παραπάνω, θα ήθελα να ρωτήσω αν η οθόνη όντως χρησιμοποιεί τη πραγματική ανάλυση(640χ480) για web browsing και ebook reading , αν το 3G/GPRS είναι αξιόπιστο και υπόστηρίζεται από τις ελληνικές εταιρίες και ιδιαίτερα την wind, τις εμπειρίες σας με το wireless και το multitasking. Το μέγεθος , η δυνατότητες που έχει σαν απλό κινητο τηλέφωνο, η έλληψη GPS δεν αποτέλουν ανασταλτικό παράγοντα για την αγορά του. Γνωρίζω ότι πολλά από τα παραπάνω ίσως να έχουν απαντηθεί σε προηγούμενα posts, το topic είναι τεράστιο. Επιθυμώ την κατανόηση και τις απαντήσεις σας! :) Ευχαριστώ, Γιάννης PS: Είμαι τελείως καινούργιος στα pda. Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. September 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2007 Χμμμ λεω να δοκιμάσω την καινούρια NEW WM6 PRO Business V7 VIDEOCALL. Την έχει δοκιμάσει κανείς; Έστρωσε η videoκλήση; agejon εγώ το χρησιμοποιώ καθημερινά σαν δεύτερο κινητό και pda. Απο medical software δυστυχώς δεν γνωρίζω και πολλά, από πλευράς browsing (Opera), ebooks (Repligo) και γενικότερα intenet utilities όπως skype, irc κλπ τα οποία χρησιμοποιώ καθημερινά είμαι υπερευχαριστημένος Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. September 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2007 εγω εχω αυτη την ρομ !! πιστευω οτι ειναι πολυ καλυτερη απο τα 05 που ειχα μεσα . για την βιντεοκληση δεν ξερω γιατι δεν την εχω δοκιμασει !! γενικοτερα παντως ειναι αρκετα καλη και χωρις ιδιαιτερα κολληματα. Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 Γεια σου Γιαννη το 9000 δεν ειναι Laptop αλλα αυτα που λες πανω-κατω τα κανει...οσο για αναλυση με καποια προγραματακια μπορεις να βλειπεις μεχρι 96Dpi.serfing μια χαρα ,το skype κολλαει μερικες φορες αλλα οχι κατι το ιδιαιτερο. 3g-gprs δεν νομιζω να εχεις προβλημα μεσα στη Αθηνα ειναι μια χαρα! τα προγραμματα που λες δεν ξερω εαν θα τα παιζει αμα ειναι web based εχεις καποιες πιθανοτητες ;) @akpe η ρομ ειναι μια χαρα χωρις κολληματα και σχετικα σταθερη την ειχα πριν βαλω την WM6PRO Business AKU 0.5 Που τη θεωρω λιγο καλυτερη γιατι κραταει πανω απο 19mb free ;) και ειναι λιγο πιο πλουσια(αυτη που λες επειδη ειναι Business ειναι λιτη :) Αυτα Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 leosedf εσύ είσαι το παιδί στη Level4; Έχω να δηλώσω οτι είχα έρθει μια φορά και έμεινα πολύ ευχαριστημένος ενω περίμενα να συναντήσω τίποτα κομπλεξικούς της ACE!:D Ξέρω άσχετο, αλλά μου το θυμήσατε!:p Α δεν ξέρω, δεν έχω σχέση... Απλά έχω γνωστούς. Ναι η Level4 δεν αντιμετωπίζει τους πελάτες αφ' υψηλού αλλα περισσότερο σαν μια μικρή κοινωνία φίλων που κουβαλάνε μαζί τους αυτές τις συσκευές με οθόνες αφής. Ειναι ομως αναγκασμένοι να τηρούν κανόνες και αυτοί, οπως και πολλές άλλες εταιρίες. valsami4 σχετικα με τη συσκευη σου να σου πω την αληθεια δεν με ενδιαφέρει και δεν ασχολούμαι οπως κι εσυ ο ιδιος δεν συμφωνησες να την επισκευάσεις εκει. Στην τελική μην το πάς ποτέ εκει δεν προκειτε να γίνει κάτι ελεύθερη αγορά είναι κάντο οτι θέλεις. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agejon Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 akpe ,lepes ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Νομίζω οτι είναι ιδανικό για τη χρήση που το θέλω και ας έχει τα χρονάκια του. Βέβαια με βλέπω σίγουρα να χρείαζομαι αρκετή αναβάθμιση στη μνήμη του. Πιστεύω μέχρι το σάββατο να το έχω στα χέρια μου. Μήπως κάποιος γνωρίζει, αν υποστηρίζεται 3G στο Μεσολόγγι και αν ναι από ποια εταιρία; Γιάννης Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 για σερφαρισμα στο ιντερνετ ειναι φοβερη συσκευη παντως !! εγω το χρησιμοποιω σχεδον καθε μερα και ομολογω οτι με εχει καλυψει απολυτα :) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 http://www.wind.com.gr/flash/mef008gr_r.jpg δυστηχως απο χαρτη βρηκα μονο της wind :( αλλα και η cosmote λεει στο σιτε της οτι εχει 3g στο 75 % της χωρας !!! Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsami4 Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 Δεν ξέρω αν έχει δημοσιευθει , πάντως στο παρακάτω link θα βρείτε το service manual για το universal . Χρήσιμο για όποιον θέλει να μάθει κάτι περισσότερο για τη συσκευη του. http:///rapidshare.com/files/22096639/HTC_-_UNIVERSAL_SERVICE_MANUAL.rar.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 Γεια σου Γιαννη το 9000 δεν ειναι Laptop αλλα αυτα που λες πανω-κατω τα κανει...οσο για αναλυση με καποια προγραματακια μπορεις να βλειπεις μεχρι 96Dpi.serfing μια χαρα ,το skype κολλαει μερικες φορες αλλα οχι κατι το ιδιαιτερο. 3g-gprs δεν νομιζω να εχεις προβλημα μεσα στη Αθηνα ειναι μια χαρα! τα προγραμματα που λες δεν ξερω εαν θα τα παιζει αμα ειναι web based εχεις καποιες πιθανοτητες ;) @akpe η ρομ ειναι μια χαρα χωρις κολληματα και σχετικα σταθερη την ειχα πριν βαλω την WM6PRO Business AKU 0.5 Που τη θεωρω λιγο καλυτερη γιατι κραταει πανω απο 19mb free ;) και ειναι λιγο πιο πλουσια(αυτη που λες επειδη ειναι Business ειναι λιτη :) Αυτα thnx :) Τώρα δοκιμάσω την πρώτη, αν δεν είμαι ευχαριστημένος θα μεταβώ στην AKU 0.5. Τελικά επειδή μπερδεύτηκα σε ποιά έχει γίνει update sto videocall; Δουλεύει η @@? :p Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agejon Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 για σερφαρισμα στο ιντερνετ ειναι φοβερη συσκευη παντως !! εγω το χρησιμοποιω σχεδον καθε μερα και ομολογω οτι με εχει καλυψει απολυτα :) tasosvel, τέτοια να ακούω... :) lepes, πολύ ενημερωτικός ο χάρτης, η wind πιστεύω να με καλύψει. Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 [...]πριν βαλω την WM6PRO Business AKU 0.5 Που τη θεωρω λιγο καλυτερη γιατι κραταει πανω απο 19mb free ;)[...] 19?! Εμένα μετά από soft reset μου δίνει ελεύθερη ram 28-30mb! χωρίς να έχω περασμένο τίποτε όμως :D Τα μόνα που δεν μου άρεσαν στην WM6PRO Business AKU 0.5 είναι το ενσωματωμένο PCM contacts, η κάμερα η οποία είναι μάλλον στα Γερμανικά και το οτι το εικονίδιο της βιντεοκλήσης είναι κόκκινο-ροζ! :cry: Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 εγω σου λεω ελευθερη μνημη μετα απο μια μερα χρησης και εχω και 4-5 προγραμματα που τρωνε μνημη.. Για την καμερα υπαρχει Patch που τη φτιαχνει.. Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 να ρωτησω κατι το bluetooth και το wi-fi δουλευουν κανονικα με την WM6PRO Business AKU 0.5 ?? Γιατι με την v7 κανουν κατι νερα!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 να ρωτησω κατι το bluetooth και το wi-fi δουλευουν κανονικα με την WM6PRO Business AKU 0.5 ?? Γιατι με την v7 κανουν κατι νερα!! και εδω μια απο τα ιδια :( το bt ειναι ok το wifi κανει νερα !!! Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 και εδω μια απο τα ιδια :( το bt ειναι ok το wifi κανει νερα !!! damn :( δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά με βλέπω να γυρίζω πίσω στην 2.02.02 jwright που χρησιμοποιούσα από τον απρίλη (οld school :p). Don't get me wrong, η WM6PRO Business AKU 0.5 είναι η ταχύτερη rom που έχω παίξει, αλλά for now θα περιμένω το update :ninja: Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 το βασικο για μενα ειναι η ταχυτητα.. και να ειναι σταθερο... :) σε λιγο καιρο βγαινει νεο update για αυτη που φοραω...(WM6PRO Business AKU 0.5 ) με πολλες διορθωσεις λενε.. Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 το βασικο για μενα ειναι η ταχυτητα.. και να ειναι σταθερο... :) σε λιγο καιρο βγαινει νεο update για αυτη που φοραω...(WM6PRO Business AKU 0.5 ) με πολλες διορθωσεις λενε.. Σε αυτό ελπίζω :D Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 εγω παντως θα γινω αμμεσα beta tester :):)(οχι πως τωρα δεν ειμαστε) Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 εγω παντως θα γινω αμμεσα beta tester :):)(οχι πως τωρα δεν ειμαστε) Κατα φωνή! Μόλις βγήκε :D Επειδή είμαι αρκετά γκαντέμης ώστε να σετάρω από την αρχή όλα μου τα προγράμματα στη παλιά μου rom εδώ και τρείς περίπου ώρες, για να δω πως μόλις βγήκε η καινούρια, μήπως μπορείς να μου πείς 2-3 πραγματάκια όταν με το καλό τη βάλεις; Να μην ρίχνω upgrade πάλι τζάμπα, αν είναι να περιμένω το επόμενο update! Αυτά που με ενδιαφέρουν, αφού φτιάχτηκε το πρόβλημα με το wifi και η κάμερα, είναι δυο πράγματα: αφ'ενός αν υπάρχει ακόμα το PCM σαν default contacts app, ή αν μπορείς να το αλλάξεις, και αν φτιάχτηκε το ροζέ κουμπάκι της βιντεοκλήσης :ninja: Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts