Jump to content

[Επίσημο] Qtek 9000 (Imate Jasjar / Vodafone v1640 / Universal)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επανερχόμενος στο θέμα Ελληνικά στο HW πληκτρολόγιο στο 9000 (τέταρτης γενιάς πάντα), το AEKmap δουλεύει στα WM6; Το InterKey, το LEng τι λένε;

Βοηθάτε Χριστιανοί... πήξαμε λέμε!:)

Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πράγματι - πείραξα λίγο και τα .aek των Ελληνικών και είμαι σούπερ:)

Θενκς!:D

Στο θέμα τηλέφωνο, ποια από τις WM6 ROMs που έχετε δοκιμάσει έχει πιο άμεση απόκριση; Έχει να κάνει με τη Radio ROM ή με την OS ROM που περνάμε στη συσκευή;

Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

New WM6PRO Business AKU 0.5 (update 1 ready)

OS Version : 5.2.1607

Build Version: 18159.0.5.0

AKU: 0.5

Radio : 1.17

μολις τη περασα...γρηγορη καλη αυριο και αλλες Ιnfo..

Αν και καθυστερημένα!

Ενδιαφέρον αυτό που λες για την ταχύτητα! Εγώ έχω ξεμείνει με την Jwrightmcps 2.02.02, η οποία ναι μεν είναι καλή, αλλά παρουσιάζει τα κλασσικά προβλήματα που έχουν όλες οι cooked.

Η WM6PRO Business AKU 0.5 τι λέει απο πλευράς memory leak; Πόσα mb ram έχεις συνήθως στο soft reset και πόσα μετά από (ας πούμε) μια ημέρα χρήσης; :worry:

Το destinator πως έπαιξε τελικά; :rolleyes:

Και σχετικά με τα ξυπνητήρια, δυστυχώς σχεδόν όλες οι rom έχουν ένα τραγικό bug που εμποδίζει το ξυπνητήρι να χτυπήσει αν το pda βρίσκεται σε standby... θα δοκιμάσω και το AlarmToday καλού κακού :D

Ελπίζω να μην σας ζάλισα :)

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Λοιπον απο apps τωρα εχω

PocketMax Alarm Today

Spb Weather

Ozi Explorer

Resco Today

Resco Explorer 2007

Resco Keyboard Pro

Destinator 7

Μετα απο soft reset εχει 25ΜΒ free μετα απο 2 ωρες ειναι στα 22ΜΒ και μετα απο αρκετες ωρες εχει πεσει στα 17 αλλα παει μια χαρα :)

Το destinator παιζει μια χαρα χωρις κολληματα ;)

η μονη ρομ που το εκανε αυτο με το ξυπνητηρι ειναι αυτη αλλα χαλαλι της γιατι παει σφαιρα και εχει και touch για τα contacts :):):)

SOS χρειαζομαι αμμεσα μια ελληνικη ρομ για το 9000 ενος φιλου !! ξερει κανεις που θα τη βρω και επειδη ο φιλος μου δεν ειναι και hi-tech user θα ηθελα μια δοκιμασμενη και σταθερη...

Οι σταθερές ROM με ελληνικά είναι της ACE αν όμως το μηχάνημα δεν είναι από ACE δεν μπαίνει.

Αν είναι από ACE δοκιμασε στο φορουμ της ACE (http://www.htc.com.gr/forum/index.php) πρέπει να είσαι μέλος όμως.

------------------------------------------------------------------------

Iphone 3GS... Άξιζε τον κόπο

γμτ εγω οταν ειχα αγορασει το δικο μου μεταχειρισμενο (spv m5000) του ειχαν περασει ελληνικη ρομ !! αλλα δεν ξερω πως !!

μαλλο βρηκα αμα παιξει 8α σας πω ;)

paidia ginetai otan paizei mousiki na tin akoume apo bluetooth akoustiko?kai oxi mono sto 9000.an kserete kai gia n91 (symbian dil) share it with us :P

Winners Never Quit, Quitters Never Win...

paidia ginetai otan paizei mousiki na tin akoume apo bluetooth akoustiko?kai oxi mono sto 9000.an kserete kai gia n91 (symbian dil) share it with us :P

sto nokia n91 file mou prospathisa kai ego me bluetooth akoustiko alla den ta katafera..gia to 9000 den ksero paroti eixa ena gia enamisy xrono...

sto nokia n91 file mou prospathisa kai ego me bluetooth akoustiko alla den ta katafera..gia to 9000 den ksero paroti eixa ena gia enamisy xrono...

mallon den exei ftiaxtei to katallilo logismiko.tha me voleue afantasta vevaia na akouw mousiki apo handsfree bluetooth kai as einai kai apo to ena auti...alla...thanks anyway!

koita na deis.to n91 me ta stereofonika akoustika pou diathetei exei teleia akoustikh.ego den exo akousei kalyterh apodosh apo kinhto.den tha alaza diladi to na akouo teleia mousikh me ta akoustika kai sta dyo aftia mou gia ena bluetooth kai mono apo thn mia meria..ayto to leo an se endiaferei na akous mousikh kyrios apo to nokia..

To 9000 δεν υποστηριζει A2DP, μονο με την BT stack της broadcomm γινεται δουλεια.

Αν και ασχετο με το thread, ουτε το n91 εχει A2DP δεν ξερω αν με καποιο firmware εδωσαν υποστηριξη.

Οι σταθερές ROM με ελληνικά είναι της ACE αν όμως το μηχάνημα δεν είναι από ACE δεν μπαίνει.

.

δεν θελει κοπο θελει τροπο ;)

μονο με την BT stack της broadcomm γινεται δουλεια

δηλαδη ?? για δωσε μας ινφο :)

koita na deis.to n91 me ta stereofonika akoustika pou diathetei exei teleia akoustikh.ego den exo akousei kalyterh apodosh apo kinhto.den tha alaza diladi to na akouo teleia mousikh me ta akoustika kai sta dyo aftia mou gia ena bluetooth kai mono apo thn mia meria..ayto to leo an se endiaferei na akous mousikh kyrios apo to nokia..

nai sumfwnw,apla gia logous volikotitas -ta kalwdia mou spane ta neura se orismenes periptwseis..san apodosi ontws den to kontrarei kanena pantws.

/end of offtopic:X

δεν θελει κοπο θελει τροπο ;)

δηλαδη ?? για δωσε μας ινφο :)

εβαλες ελληνικη ρομ?????? για πες και σε εμας πως !!

Guest lagoudakis
γμτ εγω οταν ειχα αγορασει το δικο μου μεταχειρισμενο (spv m5000) του ειχαν περασει ελληνικη ρομ !! αλλα δεν ξερω πως !!
πως σου δουλευε τασο με την συγκεκριμενη ρομ;ειχες προβληματα,εχει βρει ενας φιλος ενα τετοιο απο flea,ειναι xda,θα μπλεξει;

Τι να την κανετε ρε παιδια την ελληνικη;

Εγω οταν το πηρα δοκιμασα μια φορα να την βαλω, δεν επιασε και αμεσως εβαλα τα 6.

σιγα μην εβαζα στο δικο μου Ελληνικη ρομ....ασε που ειναι wm5 απλα ενας φιλος ειχε φαγωθει και ηθελε Ελληνικα...χαλια μαυρα ειναι χαχαχα Τασσο μακρυα απο ελληνικες ;)

Καλησπέρα παιδιά,

διαβάζω ένα μεγάλο κομμάτι του θέματος, αλλά επειδή αρκετά ερωτήματα είναι "σκόρπια", θα εκτιμούσα μια απάντηση και από σας.

Είμαι κάτοχος του HTC Universal, έκδοση O2, από πέρισυ τέτοιο καιρό, αλλά ως τώρα δεν το είχα "ψάξει" ιδιαίτερα...Αποφάσισα όμως πρόσφατα, μιας και έχει δυνατότητες -να πω ότι δεν έχει?- να το κάνω primary κινητό μου.

Αντιμετωπίζω μερικά προβλήματα, βέβαια, και έτσι όποια απάντηση έχετε θα είναι πολύτιμη.

α) Υπάρχει ROM με WM6 για το Universal που να λειτουργεί φυσιολογικά? Μπορώ να την βρω στο XDA Developers, και οδηγίες για το πως να την βάλω?

β) Αν όχι, υπάρχει κάποια ROM WM5 που να μπορώ να βάλω και να είναι καλύτερη από την "μαμά" της Ο2 που είναι επιεικώς πάναργη? - και γι' αυτό δεν χρησιμοποιούσα το 9000 ως κινητό κιόλας...-

γ) Πέρα από τα προγράμματα για ελληνικά SMS κτλ, υπάρχει κάτι άλλο που θα άξιζε ιδιαίτερα να βάλω στο PPC?

δ) Έκανα synchronize με το Outlook για να έχω τις επαφές από το παλιό μου κινητό, αλλά εμφανίζονται στο Contacts ως Επώνυμο, Όνομα - και εγώ θέλω να εμφανίζονται αντίθετα. Γίνεται? Και αν γίνεται, μπορώ να αλλάξω αυτά τα abc def κτλ που έχει πάνω-πάνω με αντίστοιχα ελληνικά, κάπως?

ε) Επίσης, στις επαφές, μου εμφανίζει και ό,τι έχει αποθηκευμένο η SIM (και μάλιστα με αρκετά Ελληνικά γράμματα να μην φαίνονται σωστά - ενώ τα ίδια άτομα από το Outlook φαίνονται ΟΚ). Μπορώ να του πω να μην μου τα δείχνει, ή πρέπει να κάνω wipe την SIM?

στ) Οποιαδήποτε άλλη συμβουλή ή ιδέα, φυσικά δεκτές!

Ευχαριστώ προκαταβολικά...να 'στε καλά!!!

Οταν ο Γκράχαμ Μπελ εφηύρε το τηλέφωνο, δήλωσε ότι η εφεύρεσή του θα είχε μόνο ευεργετικά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα.

Όταν ο Τσακ Νόρις το έμαθε, γέλασε και ίδρυσε τον ΟΤΕ.

Λογικα αυτο το ποστ θα σε βοηθησει αρκετα για την αναβαθμιση του κινητου !!

λοιπον εγω μπηκα εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=312519 και κατεβασα το ver 7 videocall !!πρωτα απ ολα ελπιζω να μην εχεις βιστα στο pc σου για να καταφερεις να περασεις την ρομ !! επισης καλο εινια πριν πας να την περασεις να ριξεις μια ματια εδω που λεει τι προβληματα μπορει να εμφανιστουν κατα το update ωστε να ξερεις τι να κανεις http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=290234 !! τελος εδω http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=Uni_ROM_Upgrade εχει αναλυτικες οδηγιες για το πως κανεις αναβαθμιση !! ριξε μια ματια !! εμενα με βοηθησαν αρκετα !!

εκτος απο το προγραμμα για σμσ εγω του εχω βαλει και προγραμμα για τον καιρο spb weather ,εναν καλυτερο explorer τον resco explorer και το tcpmp !!