Flareman Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Επανερχόμενος στο θέμα Ελληνικά στο HW πληκτρολόγιο στο 9000 (τέταρτης γενιάς πάντα), το AEKmap δουλεύει στα WM6; Το InterKey, το LEng τι λένε; Βοηθάτε Χριστιανοί... πήξαμε λέμε!:) Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 το interkey δουλευει γιατι αυτο χρησιμοποιω εγω !! απ οσο ξερω και το aekmap δουλευει !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Mια χαρα δουλευει το ΑΕΚ map.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flareman Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Πράγματι - πείραξα λίγο και τα .aek των Ελληνικών και είμαι σούπερ:) Θενκς!:D Στο θέμα τηλέφωνο, ποια από τις WM6 ROMs που έχετε δοκιμάσει έχει πιο άμεση απόκριση; Έχει να κάνει με τη Radio ROM ή με την OS ROM που περνάμε στη συσκευή; Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 New WM6PRO Business AKU 0.5 (update 1 ready) OS Version : 5.2.1607 Build Version: 18159.0.5.0 AKU: 0.5 Radio : 1.17 μολις τη περασα...γρηγορη καλη αυριο και αλλες Ιnfo.. Αν και καθυστερημένα! Ενδιαφέρον αυτό που λες για την ταχύτητα! Εγώ έχω ξεμείνει με την Jwrightmcps 2.02.02, η οποία ναι μεν είναι καλή, αλλά παρουσιάζει τα κλασσικά προβλήματα που έχουν όλες οι cooked. Η WM6PRO Business AKU 0.5 τι λέει απο πλευράς memory leak; Πόσα mb ram έχεις συνήθως στο soft reset και πόσα μετά από (ας πούμε) μια ημέρα χρήσης; :worry: Το destinator πως έπαιξε τελικά; :rolleyes: Και σχετικά με τα ξυπνητήρια, δυστυχώς σχεδόν όλες οι rom έχουν ένα τραγικό bug που εμποδίζει το ξυπνητήρι να χτυπήσει αν το pda βρίσκεται σε standby... θα δοκιμάσω και το AlarmToday καλού κακού :D Ελπίζω να μην σας ζάλισα :) Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Λοιπον απο apps τωρα εχω PocketMax Alarm Today Spb Weather Ozi Explorer Resco Today Resco Explorer 2007 Resco Keyboard Pro Destinator 7 Μετα απο soft reset εχει 25ΜΒ free μετα απο 2 ωρες ειναι στα 22ΜΒ και μετα απο αρκετες ωρες εχει πεσει στα 17 αλλα παει μια χαρα :) Το destinator παιζει μια χαρα χωρις κολληματα ;) η μονη ρομ που το εκανε αυτο με το ξυπνητηρι ειναι αυτη αλλα χαλαλι της γιατι παει σφαιρα και εχει και touch για τα contacts :):):) Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 SOS χρειαζομαι αμμεσα μια ελληνικη ρομ για το 9000 ενος φιλου !! ξερει κανεις που θα τη βρω και επειδη ο φιλος μου δεν ειναι και hi-tech user θα ηθελα μια δοκιμασμενη και σταθερη... Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minoulis Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Οι σταθερές ROM με ελληνικά είναι της ACE αν όμως το μηχάνημα δεν είναι από ACE δεν μπαίνει. Αν είναι από ACE δοκιμασε στο φορουμ της ACE (http://www.htc.com.gr/forum/index.php) πρέπει να είσαι μέλος όμως. Παράθεση ------------------------------------------------------------------------ Iphone 3GS... Άξιζε τον κόπο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 το μηχανημα ειναι απο expansys..καμοια αλλη ρομ?? Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 γμτ εγω οταν ειχα αγορασει το δικο μου μεταχειρισμενο (spv m5000) του ειχαν περασει ελληνικη ρομ !! αλλα δεν ξερω πως !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 μαλλο βρηκα αμα παιξει 8α σας πω ;) Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eminem Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 μαλλο βρηκα αμα παιξει 8α σας πω ;) paidia ginetai otan paizei mousiki na tin akoume apo bluetooth akoustiko?kai oxi mono sto 9000.an kserete kai gia n91 (symbian dil) share it with us :P Παράθεση Winners Never Quit, Quitters Never Win... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigionder Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 paidia ginetai otan paizei mousiki na tin akoume apo bluetooth akoustiko?kai oxi mono sto 9000.an kserete kai gia n91 (symbian dil) share it with us :P sto nokia n91 file mou prospathisa kai ego me bluetooth akoustiko alla den ta katafera..gia to 9000 den ksero paroti eixa ena gia enamisy xrono... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eminem Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 sto nokia n91 file mou prospathisa kai ego me bluetooth akoustiko alla den ta katafera..gia to 9000 den ksero paroti eixa ena gia enamisy xrono... mallon den exei ftiaxtei to katallilo logismiko.tha me voleue afantasta vevaia na akouw mousiki apo handsfree bluetooth kai as einai kai apo to ena auti...alla...thanks anyway! Παράθεση Winners Never Quit, Quitters Never Win... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigionder Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 koita na deis.to n91 me ta stereofonika akoustika pou diathetei exei teleia akoustikh.ego den exo akousei kalyterh apodosh apo kinhto.den tha alaza diladi to na akouo teleia mousikh me ta akoustika kai sta dyo aftia mou gia ena bluetooth kai mono apo thn mia meria..ayto to leo an se endiaferei na akous mousikh kyrios apo to nokia.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 To 9000 δεν υποστηριζει A2DP, μονο με την BT stack της broadcomm γινεται δουλεια. Αν και ασχετο με το thread, ουτε το n91 εχει A2DP δεν ξερω αν με καποιο firmware εδωσαν υποστηριξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Οι σταθερές ROM με ελληνικά είναι της ACE αν όμως το μηχάνημα δεν είναι από ACE δεν μπαίνει. . δεν θελει κοπο θελει τροπο ;) μονο με την BT stack της broadcomm γινεται δουλεια δηλαδη ?? για δωσε μας ινφο :) Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eminem Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 koita na deis.to n91 me ta stereofonika akoustika pou diathetei exei teleia akoustikh.ego den exo akousei kalyterh apodosh apo kinhto.den tha alaza diladi to na akouo teleia mousikh me ta akoustika kai sta dyo aftia mou gia ena bluetooth kai mono apo thn mia meria..ayto to leo an se endiaferei na akous mousikh kyrios apo to nokia.. nai sumfwnw,apla gia logous volikotitas -ta kalwdia mou spane ta neura se orismenes periptwseis..san apodosi ontws den to kontrarei kanena pantws. /end of offtopic:X Παράθεση Winners Never Quit, Quitters Never Win... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 δεν θελει κοπο θελει τροπο ;) δηλαδη ?? για δωσε μας ινφο :) εβαλες ελληνικη ρομ?????? για πες και σε εμας πως !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 γμτ εγω οταν ειχα αγορασει το δικο μου μεταχειρισμενο (spv m5000) του ειχαν περασει ελληνικη ρομ !! αλλα δεν ξερω πως !!πως σου δουλευε τασο με την συγκεκριμενη ρομ;ειχες προβληματα,εχει βρει ενας φιλος ενα τετοιο απο flea,ειναι xda,θα μπλεξει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 Τι να την κανετε ρε παιδια την ελληνικη; Εγω οταν το πηρα δοκιμασα μια φορα να την βαλω, δεν επιασε και αμεσως εβαλα τα 6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. September 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2007 σιγα μην εβαζα στο δικο μου Ελληνικη ρομ....ασε που ειναι wm5 απλα ενας φιλος ειχε φαγωθει και ηθελε Ελληνικα...χαλια μαυρα ειναι χαχαχα Τασσο μακρυα απο ελληνικες ;) Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. September 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2007 η προηγουμενη που ειχα ηταν ελληνικη !! καθε μερα του εκανα ρεσετ τουλαχιστον 2 φορες!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sovjohn Δημ. September 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2007 Καλησπέρα παιδιά, διαβάζω ένα μεγάλο κομμάτι του θέματος, αλλά επειδή αρκετά ερωτήματα είναι "σκόρπια", θα εκτιμούσα μια απάντηση και από σας. Είμαι κάτοχος του HTC Universal, έκδοση O2, από πέρισυ τέτοιο καιρό, αλλά ως τώρα δεν το είχα "ψάξει" ιδιαίτερα...Αποφάσισα όμως πρόσφατα, μιας και έχει δυνατότητες -να πω ότι δεν έχει?- να το κάνω primary κινητό μου. Αντιμετωπίζω μερικά προβλήματα, βέβαια, και έτσι όποια απάντηση έχετε θα είναι πολύτιμη. α) Υπάρχει ROM με WM6 για το Universal που να λειτουργεί φυσιολογικά? Μπορώ να την βρω στο XDA Developers, και οδηγίες για το πως να την βάλω? β) Αν όχι, υπάρχει κάποια ROM WM5 που να μπορώ να βάλω και να είναι καλύτερη από την "μαμά" της Ο2 που είναι επιεικώς πάναργη? - και γι' αυτό δεν χρησιμοποιούσα το 9000 ως κινητό κιόλας...- γ) Πέρα από τα προγράμματα για ελληνικά SMS κτλ, υπάρχει κάτι άλλο που θα άξιζε ιδιαίτερα να βάλω στο PPC? δ) Έκανα synchronize με το Outlook για να έχω τις επαφές από το παλιό μου κινητό, αλλά εμφανίζονται στο Contacts ως Επώνυμο, Όνομα - και εγώ θέλω να εμφανίζονται αντίθετα. Γίνεται? Και αν γίνεται, μπορώ να αλλάξω αυτά τα abc def κτλ που έχει πάνω-πάνω με αντίστοιχα ελληνικά, κάπως? ε) Επίσης, στις επαφές, μου εμφανίζει και ό,τι έχει αποθηκευμένο η SIM (και μάλιστα με αρκετά Ελληνικά γράμματα να μην φαίνονται σωστά - ενώ τα ίδια άτομα από το Outlook φαίνονται ΟΚ). Μπορώ να του πω να μην μου τα δείχνει, ή πρέπει να κάνω wipe την SIM? στ) Οποιαδήποτε άλλη συμβουλή ή ιδέα, φυσικά δεκτές! Ευχαριστώ προκαταβολικά...να 'στε καλά!!! Παράθεση Οταν ο Γκράχαμ Μπελ εφηύρε το τηλέφωνο, δήλωσε ότι η εφεύρεσή του θα είχε μόνο ευεργετικά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα. Όταν ο Τσακ Νόρις το έμαθε, γέλασε και ίδρυσε τον ΟΤΕ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. September 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2007 Λογικα αυτο το ποστ θα σε βοηθησει αρκετα για την αναβαθμιση του κινητου !! λοιπον εγω μπηκα εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=312519 και κατεβασα το ver 7 videocall !!πρωτα απ ολα ελπιζω να μην εχεις βιστα στο pc σου για να καταφερεις να περασεις την ρομ !! επισης καλο εινια πριν πας να την περασεις να ριξεις μια ματια εδω που λεει τι προβληματα μπορει να εμφανιστουν κατα το update ωστε να ξερεις τι να κανεις http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=290234 !! τελος εδω http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=Uni_ROM_Upgrade εχει αναλυτικες οδηγιες για το πως κανεις αναβαθμιση !! ριξε μια ματια !! εμενα με βοηθησαν αρκετα !! εκτος απο το προγραμμα για σμσ εγω του εχω βαλει και προγραμμα για τον καιρο spb weather ,εναν καλυτερο explorer τον resco explorer και το tcpmp !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts