tasosvel Δημ. August 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2007 εχω τα βιστα στο pc μπορει να εχω καποιο προβλημα? Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. August 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2007 καλημερα !! λοιπον λεω να περασω μια αλλη ρομ στο κινητο μου !! λεω να του βαλω αυτη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=312519 την Ver.7 "Videocall update !! την εχει δοκιμασει κανεισ να μου πει εντυπωσεις? οδηγιες που μπορω να βρω? Δοκιμασμένη και από μένα, πολύ σταθερή, με χαμηλή κατανάλωση μπαταρίας και γρήγορη. Δεν δουλεύει όμως η βιντεοκλήση και τρώει κάτι κολλήματα στο Wi-Fi (κλείνει μόνο από το connection manager ας πούμε). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. August 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2007 πηγα να την περασω χτεσ και μου εβγαλε radio error και εκει σταματησε !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. August 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2007 Δεν μου λες, στην αναβαθμιση εχεις 2-3 διαφορετικα αρχεια .nbf? Αν ναι, μπορεις να μην περασεις την radio τωρα, να φλασαρεις μονο την κανονικη ρομ, και το radio να το περασεις αργοτερα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. August 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2007 Κοιτα, εχω περασει πλεον την εποχη του 'βαζω βαζω εφαρμογες μεχρι να γεμισει η mmc'. Δεν θα τρεχω καποια εφαρμογη περαν των κανονικων που εχει, internet, μουσικη, αντε βαρια βαρια κανα προγραμμα για irc και msn τα οποια δεν νομιζω να επιβαρυνονται απο τις μακροστενες οθονες (ισα ισα μαλιστα). Δεν το χρειαζομαι κατι αλλο. Αυτο το συρσιμο το βιωνω καθημερινα με το 2020. Αργει ΤΟΣΟ πολυ να αποκριθει, απο απλο ανοιγμα οθονης! Αλλες φορες κολλαει υπερβολικα, με αποτελεσμα να του χωνω ρεσταρτ. Χωρις εφαρμογες ομως, πεταει! Τα 60αρια απο την αλλη οσο και να τα γεμισεις την ιδια αποδοση εχουν. Το θυμαμαι απο 7650-6260-6600 που οσο γεματα και να τα ειχα δεν κολλουσαν πουθενα. Μονο αμα εβαζες κανα βαρυ θεμα. Ετρεχαν και παρα πολλες εφαρμογες στο backround χωρις να παρατηρω αισθητη μειωση ταχυτητας. Οχι και αστεια. Συμφωνω οτι τα προγραμματα για τα wm ειναι καλυτερα, αλλα και αυτα των 60αριων εχουν βελτιωθει παρα πολυ. Στο web browsing ειναι που τα χαλαμε... Η οθονη του ε90 ειναι μακροστενη και αυτο την κανει ακρως μαματη, δεν εχεις ουσιαστικα οριζοντιο scrolling! Στο 2020 εχει μουδιασει το χερι μου να πηγαινει περα-δωθε. Το καθετο οσο και να θες δεν το γλυτωνεις ουτε στον υπολογιστη. Εσυ οταν λες scrolling τι εννοεις? Το μεγεθος δεν με ενδιαφερει καθολου. Αν το χ7500 δεν κολωνει πουθενα,γεματο, με 5-6 εφαρμογες να τρεχουν ταυτοχρονα, μετα χαρας να το επιλεξω. Δεν ηθελα να αλλαξω παλι πλατφορμα ουτως η αλλως. Για κινητο εχω το 7650 μου. Αυτο που θελω απο την συσκευη ειναι οτι κανω και με τον υπολογιστη μου. Δηλαδη θελω να ακουω μουσικη, να σερφαρω στο δικτυο και να κανω chat ταυτοχρονα. Gps καλοδεχουμενο ειδικα οταν θα φυγω του χρονου απο την πολη μου. Φωτο που και που, αλλα δεν εχω τρομερες απαιτησεις. (το πληκτρολογιο νομιζω οτι ειναι αυτονοητο) Απαραιτητο σε ολα αυτα, ειναι οτι αμα ειναι να πληρωσω ενα καρο λεφτα, θελω η συσκευη μου να τα κανει ολα αυτα χωρις κανενα ιχνος 'λαχανιασματος' αμα καταλαβαινεις τι εννοω. Χμμμ, δε θα συμφωνήσω ότι τα S60 όσο και να τα φορτώσεις έχουν την ίδια απόδοση. Αρχικά το Ν73 μου το φόρτωσα με ό,τι βρήκα και μέχρι να μπει στις εγκατεστημένες εφαρμογές έκανα καφέ! Όταν το ξεφόρτωσα έγινε πολύ πιο γρήγορο. Άλλωστε η σύγκριση είναι ολοφάνερη ανάμεσα σε 2 συσκευές όπου η μία δεν έχει καμμία επιπλέον εφαρμογή (πέρα της μαμάς του) και η άλλη είναι γεμάτη... Το Χ7500 είναι το ταχύτερο και πληρέστερο PPC/Smartphone αυτή τη στιγμή και προβλέπεται να γίνει ακόμη καλύτερο όταν βγουν και τα WM6 για αυτό! Στο Web Browsing δέ, έχει και το σύστημα ViewFLO όπου κουνώντας μόνο τη συσκευή (δεξιά-αριστερά/πάνω-κάτω) κάνεις scrolling χωρίς πενάκια/βελάκια!!! Σχετικά με το τι εννοώ λέγοντας λιγότερο scrolling στις κάθετες οθόνες σε σύγκριση με την μακρόστενη του Ε90, εννοώ ότι έχοντας εγκαταστήσει Opera 8.65 ή PIE με το PIEPlus, δε θα χρειάζεται να κάνεις καθόλου οριζόντιο scrolling οπότε παύει το πλεονέκτημα του Ε90 στο τομέα αυτό, καθώς προσαρμόζεται σωστά η οθόνη (μόνο που τα γράμματα θα είναι μικρότερα). Σε κάθε περίπτωση, η οθονάρα 5" του Χ7500 το "καταβροχθίζει" το Ε90... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros772000 Δημ. August 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2007 να ρωτησω και εγω καποια πραγματακια γιατι εχω βαλει ενα στο ματι.εχω διαβασει και τις 158 σελιδες αλλα ακρη δεν εβγαλα. 1)το μηχαμημα αυτο εμφανιζει ολες τις σελιδες του νετ κανονικα? 2)ειναι γρηγορο?(διαβασα οτι λογω 640-480,ειναι αργο) 3)η εκδοση ο2 εχει μεγαλες διαφορες απο την qtec? 4)επανεκινει τακτικα χωρις λογο(για βελτιωση της αποδοσης,και καλα)? 5)τεχνικα προβληματα παρουσιαζει?(διαβασα για ενα που τα εφτισε εντελως ,ενω το αναβαθμιζε) 6)η οθονη ρυθμιζετε ως προς την φωτεινοτητα? 7)η μπαταρια κραταει 2 μερες με νορμαλ χρηση?(λιγη μουσικη-λιγα τηλ-λιγα παιχνιδια -24ωρες ανοιχτο) 8)γινετε κανονικο gps με μπλουτουθ και ντεστινεειτορ? 9)αυτο το radio που εχουν οι ρομ τι ειναι?εκδοση του μπλουτουθ? αυτα για αρχη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. August 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2007 Δεν μου λες, στην αναβαθμιση εχεις 2-3 διαφορετικα αρχεια .nbf? Αν ναι, μπορεις να μην περασεις την radio τωρα, να φλασαρεις μονο την κανονικη ρομ, και το radio να το περασεις αργοτερα. ναι εχει τρια αρχεια αν θυμαμαι καλα !!:) πειραζει αν δεν βαλω την radio? Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. August 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2007 @Pharmex Δυστηχως οι εμπειριες μου αλλα μου λενε... :( Πολυ φοβαμαι μην αρχισει το χ7500/9000 να σερνεται οπως το 2020 (κατι που με το 9000 γινεται οπως λενε, οποτε μαλλον θα πρεπει να το βγαλω απο την λιστα :cry:) Aπο την αλλη διαβασα το θρεντ του ε90, και λενε οτι το μαραφετι τερμα φορτωμενο εχει καμια 30αρια διαθεσημη ραμ, και πεταει! (κατι βαθια μεσα μου, μου λεει οτι εχω κατασταλαξει ηδη ) @tasosvel Οχι, μπορεις να την περασεις αργοτερα αμα θες. Αρκει οταν θα πας να την περασεις, να βγαλεις απο τον φακελο με την radio το αρχειο με την rom και την extrom (να αφησεις την radio μονο με το αρχειο αναβαθμισης) (στο δικο μου ετσι γινεται, αμα στο δικο σου δεν γινεται ετσι δεν φερω καμια ευθηνη :ρ ) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. August 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2007 τα καταφερα και το αναβαθμισα !! πηγα στο αλλο μου pc που εχει xp και!!:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. August 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2007 Eτσι, ετσι :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. August 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2007 ειναι αρκετα πιο γρηγορο με αυτη την ρομ !! ακομα και στο φορτωμα τον φωτογραφιων παει αισθητα πιο γρηγορα !! μονο που δεν εχει messager μεσα η ρομ !! που θα βρω? Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. August 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2007 αν και γρηγορη αυτη η ρομ εμενα μου κανει κατι τρελα κολλημα..πχ κλεινω το τηλ σαν συσκευη και δεν ανοιγει με τιποτα θελει soft reset...περιμενω καμοια νεα να δουμε. οσο για τον live messanger εχεις πμ Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. August 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2007 απο χτες που την εβαλα δεν μου εχει κανενα κολλημα ακομα !!:) ελπιζω και να μην κανει !! γιατι με την προηγουμενη ηθελε τουλαχιστον ενα ρεσετ καθημερινα !! κανενα παιχνιδι του εχετε περασει? 2-3 που εβαλα δεν μπορουσα να τα παιξω !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. August 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2007 Ασυμβατοτητα λογω vga ή wm6? Τα wm6 τρεχουν οκ ή ειναι πειραματικες οι ρομ που βγαινουν? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. August 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2007 Μια χαρα τρεχουν τα 06 !!πολυ καλυτερα απο τα 05 :) και στην οθονη τρεχουν αν και λιγο πιο μεγαλα :) απλα πχ το worms που εβαλα δεν πυροβολαει !! δεν συμβαδιζουν τα κουμπια !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. August 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2007 kaneis katafere na trexei th lara sto qtek kai na brei pos xrhs ta koumpia? einai krima giati einai mamato pexnidaki Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. August 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2007 σε αρκετα παιχνιδια που περασα παρολο που τα ετρεχε κανονικα δεν δουλευαν τα κουμπια !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subwr Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Καλησπέρα. Μόλις πήρα στα χέρια μου το qtek 9000 ενώς φίλου για αναβάθμιση και πέρασμα προγραμμάτων. Σε πρώτη φάση με το που το συνδέω στον υπολογιστή μου το βγάζει το μήνυμα USB Devise not recognized. Ξέρει κάποιος τι πρέπει να κάνω για να το αναγνωρίσουν τα windows xp? Παιδεύομαι αρκετές ώρες και δεν έχω καταφέρει τίποτα. Υπάρχουν μήπως κάποιοι drivers? Για να κάνει συγχρωνισμό με το activesync δεν πρέπει πρώτα να αναγνωριστεί? Ευχαριστώ. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 πρωτα κανεις εγκατασταση το activesync και οταν θα σου ζητησει να το συνδεσεις τοτε το βαζεις στο καλωδιο,κατα προτιμηση βαλε το 4.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subwr Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Μπα... δεν γίνεται τίποτα. Υπάρχουν τίποτα drivers για τη συγκεκριμένη συσκευή? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Παιδια, καποιος που θα μπορουσε να με βοηθησεις να σεταρω ενα 9000 με WM6 για να συγχρονιστει με Windows Vista? Για καποιο περιεργο λογο, οταν κανω αναζητηση για τα profiles του υπολογιστη μου, το ActiveSync service δεν εμφανιζεται και ως εκ τουτου απλα δε μπορω να συγχρονισω το 9000 με τον υπολογιστη μεσω bluetooth (παρα μονο με usb cable -αυτο το καταραμενο windows mobile device center απλα μου εχει κατσει στο λαιμο, προτιμω χιλιες φορες το παλιο-εστω και μυστηριο- activesync). Εχει κανεις καμια ιδεα? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 Μπα... δεν γίνεται τίποτα. Υπάρχουν τίποτα drivers για τη συγκεκριμένη συσκευή? εαν βαλεις το microsoft ActiveSync 4.5 δεν νομιζω να εχεις προβλημα...για δοκιμασε και με αλλο Usb καλωδιο ή αλλη θυρα...μια φορα μου ειχε τυχει σκαρτο καλωδιο!! Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 Παιδια, καποιος που θα μπορουσε να με βοηθησεις να σεταρω ενα 9000 με WM6 για να συγχρονιστει με Windows Vista? Για καποιο περιεργο λογο, οταν κανω αναζητηση για τα profiles του υπολογιστη μου, το ActiveSync service δεν εμφανιζεται και ως εκ τουτου απλα δε μπορω να συγχρονισω το 9000 με τον υπολογιστη μεσω bluetooth (παρα μονο με usb cable -αυτο το καταραμενο windows mobile device center απλα μου εχει κατσει στο λαιμο, προτιμω χιλιες φορες το παλιο-εστω και μυστηριο- activesync). Εχει κανεις καμια ιδεα? Ευχαριστω! Κατεβασες το Windows mobile device center from microsoft? Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 Στα βιστα δν τρεχει το activesync! Επισης εγω δν μπορεσα να βαλω τα 06 απο το pc μου με βιστα! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 Κατεβασες το Windows mobile device center from microsoft? Ναι, το γραφω και στο μηνυμα μου, αλλα δεν καταφερα να τα συγχρονισω ασυρματα. Εχεις καμια ιδεα? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts