RaZoR333 Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 μολις εβαλα πανω την i-mate JASJAR AKU 3.2 Rom Update 1.90.94 ..σε λιγες ωρες μερες θα σας πω αποτελεσματα ;) Επισημη 3.2??? Νομιζα οτι σταματισαν στο 2.0! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 Επισημη 3.2??? Νομιζα οτι σταματισαν στο 2.0! :) ειναι ομως wm05 αλλα δειχνει μια χαρα...σημερα το πρωι τη κατεβασα απο χδα... Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 ειναι ομως wm05 αλλα δειχνει μια χαρα...σημερα το πρωι τη κατεβασα απο χδα... Ναι, αλλα αλλο ρωτησα! Τεσπα, αν καταλαβα καλα δεν ειναι official rom. Official μεχρι wm5.0 AKU2.0? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 απο οτι ελεγε στο σιτε ειναι official.. Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. July 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 Όταν βάλουμε την WM6, πως βάζουμε ελληνικά στο πληκτρολόγιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. July 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2007 εγω εχω βαλει με το προγραμμα aekmap ειναι πολυ καλο κατα την γνωμη μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. July 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2007 Σ'ευχαριστώ! Και παίζουν κανονικά; Τ9...;;; ή μήπως ζητάω πολλά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. July 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2007 τ9 δεν εχει αλλα τι να το κανεις με το querty του 9000 γραφεις σφαιρα αμα το συνιθησεις λιγο .τα ελληνικα λειτουργουν κανονικοτατα και μπορεις να βαλεις και εναν συνδιασμο πληκτρων ωστε να αλλαζεις απο ελληνικα σε αγγλικα ή οποιαδηποτε αλλη γλωσσα θελεις.εγω για παραδειγμα εχω βαλει το κουμπι που εχει το + και το = για να αλλαζει απο αγγλικα σε ελληνικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. July 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2007 thanx ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrokenPhonez Δημ. July 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2007 Όταν βάλουμε την WM6, πως βάζουμε ελληνικά στο πληκτρολόγιο; Διαβάζουμε και λίγο τις προηγούμενες σελίδες ε; ;-) Απαντήθηκε 5 φορές, με τελευταία από αυτές, στην προηγούμενη μόλις σελίδα. Φιλικά Παράθεση :cool:Κάνω Online Backup 2,25GB αυτόματα μέσω Mozy ... Δες περισσότερα... Υπόγραψε Online για την Μηνιαία Χρέωση της Wind Live TV εδώ http://www.petitiononline.com/windtv/petition.html και τοποθέτησε τον σύνδεσμο Κι Εσύ στην Υπογραφή σου στα Fora που συγγράφεις. Wind - Θέλω Φθηνή Live Tv, Τώρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. July 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2007 Είναι που θα μου ρθει αύριο μετά από πολύ καθυστέριση και απο τη συγκίνηση χάθηκα λίγο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. July 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2007 Καλοριζικο :) Αντε να το πιασω και γω καποτε στα χερια μου :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. July 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2007 mia erothsh gia na flasaro to qtek pia koumia ap to ppc prepei na pieso gia na mpei se boot mode? Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 το reset button, το κουμπι που αναβεις και σβηνεις την οθονη και το κουμπι που εχει μια λαμπα πανω(που ειναι για να ρυθμιζεις την φωτηνοτητα)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 euxaristo kai kati alo otan bgainei to parathuro kai leei welcome kai patao next ,kanei update mono tou opos me to se update gia ta p990? h prepei na balo th rom dhl ena alo arxeio kai meta na kanei update Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 Το πήρα! Το έχω στα χέρια μου! Είναι απίστευτο! Μια ερώτηση... είναι φυσιολογικός αυτός ο τζόγος στην οθόνη; Μόνο αυτό με ενόχλησε! Μπορώ να το "σφίξω" κάπως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomby Δημ. July 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2007 Το πήρα! Το έχω στα χέρια μου! Είναι απίστευτο! Μια ερώτηση... είναι φυσιολογικός αυτός ο τζόγος στην οθόνη; Μόνο αυτό με ενόχλησε! Μπορώ να το "σφίξω" κάπως; Αν εννοείς οταν εχεις ανοιχτή την οθόνη το τζόγο δεξια αριστερα (κατα μήκος της οθονης) το έχει και εμένα. Αν βρείς τρόπο....:cry: Παράθεση Resurrection Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. July 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2007 Αν εννοείς οταν εχεις ανοιχτή την οθόνη το τζόγο δεξια αριστερα (κατα μήκος της οθονης) το έχει και εμένα. Αν βρείς τρόπο....:cry:Όλα έτσι είναι, όπως και το δικό μου :O . Λογικό είναι, αφού στηρίζεται μόνο στο κέντρο... :ninja: Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. July 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2007 Και δεν σας ενοχλεί; Δεν έχει βρει κάποιος κάποιο τρόπο να το φτιάξουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. July 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2007 Ε σιγά ρε φίλε το έχουμε άλλοι 1 χρόνο τώρα και δεν έχει παρουσιάσει πρόβλημα, θα βγάλει σε σένα που το πήρες τώρα? Τι λες να κάνουμε, να το κολλήσουμε με ηλεκτροκόλληση? Έτσι συμπεριφέρεται αλλά δεν έχει κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. July 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2007 Δεν μίλησα για πρόβλημα! Και δεν είπα ότι θα μου παρουσιάσει κάτι! Είπα ότι με ενοχλεί! Προφανώς αν εσένα δε σε ενοχλεί και δεν χρειάζεσαι λυση, δεν χρειάζεται να απαντάς με αυτό το ύφος ;) Σε ευχαριστώ πάντως ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. July 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2007 Ε σιγά ρε φίλε το έχουμε άλλοι 1 χρόνο τώρα και δεν έχει παρουσιάσει πρόβλημα, θα βγάλει σε σένα που το πήρες τώρα? Τι λες να κάνουμε, να το κολλήσουμε με ηλεκτροκόλληση? Έτσι συμπεριφέρεται αλλά δεν έχει κανένα πρόβλημα.Όντως, είναι το μόνο που δεν έχει χαλάσει... :p Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrokenPhonez Δημ. July 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2007 Δεν μίλησα για πρόβλημα! Και δεν είπα ότι θα μου παρουσιάσει κάτι! Είπα ότι με ενοχλεί! Προφανώς αν εσένα δε σε ενοχλεί και δεν χρειάζεσαι λυση, δεν χρειάζεται να απαντάς με αυτό το ύφος ;) Σε ευχαριστώ πάντως ;) Αρκετά παλιότερα, είχε προταθεί ένας τρόπος. Κάποιος χρήστης εδώ, άνοιξε το κινητό και 'έσφιξε' τις βίδες από το όλο σύστημα. Πρόταση μου: Εξαιρετικά επικύνδυνο, εκτός εγγύησης κλπ. Έχει κάποια κίνηση, εγώ το έγω ήδη Ενάμιση χρόνο και με ΑΡΚΕΤΗ κακομεταχείριση, δεν έχει κανένα, μα ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα όπως άλλα κινητά που είχα. Εκτός φυσικά της μπαταρίας που θα θελήσει αλλαγή στο 8μηνο, αλλιώς θα σου βγάλει την πίστη. Παράθεση :cool:Κάνω Online Backup 2,25GB αυτόματα μέσω Mozy ... Δες περισσότερα... Υπόγραψε Online για την Μηνιαία Χρέωση της Wind Live TV εδώ http://www.petitiononline.com/windtv/petition.html και τοποθέτησε τον σύνδεσμο Κι Εσύ στην Υπογραφή σου στα Fora που συγγράφεις. Wind - Θέλω Φθηνή Live Tv, Τώρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigionder Δημ. July 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2007 Αρκετά παλιότερα, είχε προταθεί ένας τρόπος. Κάποιος χρήστης εδώ, άνοιξε το κινητό και 'έσφιξε' τις βίδες από το όλο σύστημα. Πρόταση μου: Εξαιρετικά επικύνδυνο, εκτός εγγύησης κλπ. Έχει κάποια κίνηση, εγώ το έγω ήδη Ενάμιση χρόνο και με ΑΡΚΕΤΗ κακομεταχείριση, δεν έχει κανένα, μα ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα όπως άλλα κινητά που είχα. Εκτός φυσικά της μπαταρίας που θα θελήσει αλλαγή στο 8μηνο, αλλιώς θα σου βγάλει την πίστη. paidia ego to exo sxedon dyo xronia..apo thn arxh eixe ton tzogo kai akoma paramenei o idios..an fantasteite oti mporei kai na anoigokleino 20 fores thn hmera thn othoni to thlefono telika einai etsi kataskeyasmeno..den megalose o tzogos oute me enoxlise pote ayto Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. July 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 gia na flasaro to ppc prepei na xeegkatasthso to active suite? Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts