Jump to content

3G Vodafone Video call Club.perimenoume meli(Dokimes3G)

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 402
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Wirelessly posted (Nokia6630/1.0 (2.39.15) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)

Cosmote 3g 6977230459 kai vodafone 6942046790. 5-9 ta apogeumata exw mathima deutera ews paraskeuh. ;)

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asmodeus ( 9 Ιαν. 2005 , 03:26)

καλα βρε millenium χρησιμοποιεις?οσο για το βιντεο του 902 ειναι πραγματι εκπληκτικο!!!σημερα επιτελους καταφερα και εκανα και την πρωτη εικονοκληση.επαιρνα angel &killing you2 αλλα δεν το σηκωναν..

ohi re file apla sto magazi poy eimai to laptop ekei ehei millenium,sto spiti eho xp kai adsl ara???
Greek Android & iOS users (FB group)

Οι αποσυνδέσεις και οι αποτυχίες κλήσεων συνεχίζονται σε διάφορες κεντρικότατες περιοχές της Αθήνας. Αύριο θα βρεθώ στο Μεταξουργείο και θα σας πω. Μυστήρια άποψη έχει για την υπερφόρτωση η βόδιφον: πόσοι στο σύμπαν μπορεί να δουλεύουν 3G βιντεοκλήσεις ταυτόχρονα ;;;

Αν είναι να έχει τέτοια ποιότητα η υπηρεσία, να παρακαλάμε να μην πάρουν πολλοί 3g μήπως και μιλάμε αξιοπρεπώς!

Αλήθεια, θα πληρώνατε για την υπηρεσία αυτή στο επίπεδο που βρίσκεται τώρα; Εγώ σίγουρα όχι. Αν είναι να χρεώνεται όσο λένε, προτιμάω να τα δίνω στην κοσμοτέ που έχει και δίκτυο της προκοπής !

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Παιδιά δεν ήξερα που να απευθυνθώ, και έτσι ρωτάω εδώ.

Έχω μία σύνδεση alacarte, πρέπει να έχω και 3G κάρτα για να

συνδέομαι με μεγάλες ταχύτητες;

Για βιντεοκλήση είναι απαράιτητη η USIM;

Γειά!

Πήρα το motorola a925!

Ρε παιδιά ξέρετε τι θα κάνω για να ενεργοποιήσω το 3g στην Vodafone??

Μου λένε ότι δεν μπορούν να μου το ενεργοποιήσουν επειδή λέει δεν υποστηρίζουν αυτή την συσκευή και δεν έχουν και ρυθμίσεις!

Τους είπα ότι θα του βάλω εγώ τις ρυθμίσεις, αλλά και πάλι μου λένε ότι πρέπει να έχω κάποιο από τα άλλα 2 motorola 3g τηλέφωνα!

Τι να κάνω?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος haris_led (11 Ιαν. 2005 , 13:33)

Γειά!

Πήρα το motorola a925!

Ρε παιδιά ξέρετε τι θα κάνω για να ενεργοποιήσω το 3g στην Vodafone??

Μου λένε ότι δεν μπορούν να μου το ενεργοποιήσουν επειδή λέει δεν υποστηρίζουν αυτή την συσκευή και δεν έχουν και ρυθμίσεις!

Τους είπα ότι θα του βάλω εγώ τις ρυθμίσεις, αλλά και πάλι μου λένε ότι πρέπει να έχω κάποιο από τα άλλα 2 motorola 3g τηλέφωνα!

Τι να κάνω?

Ξαναπαρε και ξαναζητα 3g.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος TakeOverNet (11 Ιαν. 2005 , 14:02)

Ξαναπαρε και ξαναζητα 3g.

Και τι να τους πω αυτή τη φορά?

Ότι έχω κάποιο από τα άλλα τηλέφωνα?

Ευχαριστώ για την απάντηση πάντως :)

mia aporia exete perasi kai na minete stis perioxes tis agias sofias peiraia kai stin n.smirni stin sigkrou konta ston diogeni?

giati rwtaw? ekana ananeosi simvolaiou stin vodafone prin kapoies meres kai eixa parei to v800, me allagi kartas , kai 3g anixto, loipon to fenomeno se autes tis 2 perioxes itane oti otan eimouna se autes kai anige to 3g proton den emene sinexia stathero se mionektima na krataei to kinito oute mia mera i mpataria tou, deutero kai simantikotero den mporousa na dexto kanoniki klisi oute na parw, kai etsi efoson milisame me vodafon kai ericsson anagkastika na kano epistrofi sto katastima, stin arxi vevaia nomiza oti eftege to thl alla distixos dokimasa 4 v800, kai ola ta idia, meta dokimasa kai to 6630 kai to sharp 902 kai ola ta idia, to paraskeno vevaia pou eixa dei einai oti kai as eklina to diktio 3g kai dialega xirokinita 2g oti kai pali stis sigkekrimenes perioxes anave to 3g kai den ekana kliseis oute me pernane. vevaia video call ekana kanonika kai polu kalo. alla ti na to kaneis. etsi anagkastika efoson i mia perioxi einai i douleia mou kai i alli to spiti mou na to ksanalakso gia 5 fora kai na figo apo to 3g toulaxiston gia kanena xrono akoma, i vodafone otan milisa gia auto mou eipane oti auto to provlima iparxi kai se kapoies alles perioxes kai oti to diktio 3g einai akoma piramatiko kai perimenoun apo tous xristes tou na exoune kapoia katanoisi, auto to provlima eipane oti pistevoune na lithi konta sto pasxa, diladi .......... distixos, aplos rotao mipos kserete an to exoune diorthosi se autes tis perioxes.. euxaristo kai sorry gia to toso megalo post

Μπορώ να πώ ότι στα Μελίσσια (κοντά στην Εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής), έχω μόνιμο και καλό σήμα 3G.

Αντιθέτως, στον Παράδεισο Αμαρουσίου, διαπιστώνω "αστάθεια", η οποία, εν τέλει, είναι και η "ρίζα του κακού" για τη συχνή απώλεια και αναζήτηση δικτύου, με αποτέλεσμα τη μεγάλη κατανάλωση ενέργειας του V800 μου...

...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα...

...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα...

...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music:

opote akoma distixos den aksizei, to kinitaki mou arese para polu kai lipithika pou to edosa alla na exeis ena kinito aksias 600euro mesa se ena sirtari kai na perimenei ena xrono na ftiaxti to diktio pistevw oti einai krima...

Μάλλον μας διαβάζει κάποιος άνθρωπος από μέσα και είπαν να το ψάξουν: τηλεφώνησαν σήμερα από τη βόντα σε φίλο μου για να πάρει μέρος σε ένα γκάλλοπ για την ποιότητα των 3G υπηρεσιών. Όπως ήταν φυσικό, τους τα έχωσε για την απαράδεκτη ποιότητα στις βιντεοκλήσεις!

Κρίμα που δεν μπορούσα να έχω ανοιχτό το κινητό ως αργά το απόγευμα, να με βρουν και μένα να τους τα πω απ'την καλή...

Πάντως πρέπει να καλούν γνήσιους 3G χρήστες και όχι "μούφα" (αυτούς που ενεργοποίησαν 3G παλαιότερα για το vf live)...

Τουλάχιστον το ψάχνουν. Ελπίζω να παραταθεί η δωρεάν χρήση, αν είναι να πληρώνω για τέτοιου επιπέδου υπηρεσία, δεν θα πάρω, ευχαριστώ.

Miaow, στα Μελίσσια στην περιοχή γύρω από τα παραρτήματα του νοσοκομείου Φλέμιγκ, δεν πιάνει καθόλου καλά, όπως άλλωστε και το 2G!

Θα δείξει. Πάντως καλό είναι να συνεχίσουμε να αναφέρουμε τα προβλήματα σε επίσημα και ανεπίσημα κανάλια, μήπως και κινηθούν ώστε να τα διορθώσουν...

ΤΙΜ, πότε είπαμε θα δώσεις 3G στις κάρτες;;; (συγνώμη, μου ξέφυγε, πάω να τα πω στο αντίστοιχο θέμα!!).

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

@Nosferatu: θυμάμαι, μου το είχες αναφέρει και μου κάνει εντύπωση, διότι έχω ξεκάθαρο σήμα.

Όσον αφορά το καθεστώς της δωρεάν παροχής υπηρεσιών, τη σχετική προθεσμία και το μέλλον, "θέλω" να πιστεύω ότι η VF τουλάχιστον όσον αφορά την κλήση με εικόνα, είτε θα δώσει "πλούσια" παράταση, είτε θα ορίσει ένα συμβολικό τίμημα και σχετική προθεσμία, ώστε να διατηρήσει "ζωντανούς" τους πρώτους χρήστες και ως εκ τούτου, την ανατροφοδότηση που της προσφέρουν, παράλληλα με την αναπτυξη του δικτύου της.

...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα...

...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα...

...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music:

Συμφωνώ ότι το θέμα των χρεώσεων είναι πολύ σημαντικό αν δεν θέλουν να βιώσουν άλλη μία αποτυχία όπως είχε γίνει παλαιότερα με το πολά υποσχόμενο τότε WAP.

Αν αρχίσουν να χρεώνουν τις υπηρεσίες 3G και κυρίως το video call πανάκριβα τότε δεν νομίζω ότι θα αποκτήσουν την κρίσιμη εκείνη μάζα χρηστών που είναι απαραίτητη για να θεωρηθεί επιτυχημένη η υπηρεσία.

Πράγματι ο κόσμος θεωρεί την βιντεοκλήση ως παιχνίδι και δεν νομίζω ότι θα υπήρχε πολύς κόσμος που θα την προτιμούσε έναντι της φωνητικής κλήσης στην καθημερινή του επικοινωνία αν αυτή αρχίσει να χρεώνεται σε πολλαπλάσια τιμή...

Το θέμα είναι ότι από προσωπική εμπειρία, το σύστημα είναι προβληματικότατο! Οι βιντεοκλήσεις πέφτουν στο 60% των περιπτώσεων ενώ το live! και ιδιαίτερα το TV τρώει μερικές φορές γερά κολλήματα (πολλές φορές δεν τρέχει καθόλου τα streams ενώ σχεδόν πάντα συνδέεται με τον διακομιστή με την δεύτερη προσπάθια...)

Τέλος πάντων, σε γενικές γραμμές οι υπηρεσίες είναι καλές αλλά θέλουν ακόμα αρκετή βελτίωση (όπως βελτίωση θέλει και η κάλυψη) αν θέλει η Vodafone να πείσει τον κόσμο ότι η τρίτη γενιά αξίζει και δεν θα του σπάει τα νεύρα με τα συνεχή τεχνικά προβλήματα και την ελλειπή κάλυψη.

Γιατί αν ο Έλληνας καταναλωτής (και ο οποιοσδήποτε καταναλωτής) δει μια υπηρεσία που προσφέρεται σε ελάχιστα σημεία, είναι άκρως προβληματική και από πάνω χρεώνεται και πανάκριβα δεν νομίζω να είναι τόσο κορόιδο ώστε να την χρησιμοποιήσει.

Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη και πιστεύω ότι η voda θέλει πολλή δουλειά ακόμα τόσο στην κάλυψη (βλ. Μετρό) όσο και με την ποιότητα των υπηρεσιών. Και βέβαια θα πρέπει να κάνει πάρα πολύ προσεκτικά βήματα στην τιμολόγηση στο μέλλον για να μην ζήσει ένα παταγώδες φιάσκο και μία άρνηση του κοινού για τις υπηρεσίες που πράγματι αν είναι και πανάκριβες θα είναι απλά "φρου φρου και αρώματα" χωρίς ουσία...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gmmour (13 Ιαν. 2005 , 01:34)

Γιατί αν ο Έλληνας καταναλωτής (και ο οποιοσδήποτε καταναλωτής) δει μια υπηρεσία που προσφέρεται σε ελάχιστα σημεία, είναι άκρως προβληματική και από πάνω χρεώνεται και πανάκριβα δεν νομίζω να είναι τόσο κορόιδο ώστε να την χρησιμοποιήσει.

Δεν ειμαστε γνωστοι και για τη καταναλωτικη μας παιδεια :o

Νομιζω οτι οι τιμες θα ειναι ιδιαιτερα προσιτες γιατι δεν θα θελουν τοσο μεγαλες επενδυσεις να πανε στο καλαθο των αχρηστων.

Καλησπέρα γενναίοι συνάδελφοι-δοκιμαστές του δικτύου 3ης γενιάς. Μόλις άνοιξα και πάλι το Ζ1010 (6944 951974). Μέσα στη βδομάδα δεν δούλεψα πολύ τις βιντεοκλήσεις.. Γενικά έχει μειωθεί η κίνηση και αιτία είναι η απαράδεκτη κατάσταση του δικτύου 3ης γενιάς. Πρέπει να είναι ΣΚ ή να έχεις κανένα 10λεπτο τουλάχιστον στη διάθεσή σου για να κάνεις βιντεοκλήση!

Δυστυχώς με πήραν από τη voda ένα μεσημέρι που δεν μπορούσα να μιλήσω. Αν συνεχίσουν την τηλεφωνική δημοσκόπηση, ελπίζω να καταθέσω την άποψή μου!

Να δοκιμάσουμε να τα πούμε εντός του Σαβ/κου!

Καλή τύχη!

Βολταίρος

Μόλις μπήκα με 3G internet. Δυστυχώς τις λογικές ώρες σέρνεται...

Μπορείτε να μπείτε στο google, hotmail, yahoo?

Μόνο στο voda mail μπορώ να μπω από webmail. Ακόμα δε δουλεύει pop3 mail...

Βολταίρος

ΓΕΙΑ!

Πήρα το motorola a925 και θέλω να το δοκιμάσω!

6945561781

αν θέλει και μπορεί κανείς ας με πάρει αύριο 12:15 το μεσημέρι που θα βρίσκομαι στο κέντρο των χανίων! :p

Έχει πέσει ησυχία... Μάλλον ο εκνευρισμός είναι μεγαλύτερος από τη χαρά του πειραματισμού..

Σήμερα δοκίμασε βιντεοκλήση στο Γουδί, στην πλατ.Αγ.Θωμά, με συνομιλητή στου Γκύζη. Φουλ σήμα, έκανα περί τις 7 προσπάθειες να βγάλω γραμμή! Ώρα 12.30 το σκηνικό... Μου θυμίζει την 1η εποχή κινητής τηλεφωνίας!!! Απλά δεν έχουμε πια τόση υπομονή!

Βολταίρος

Χτές και σήμερα η βόδα είναι απαράδεκτη, κόβεται η σύνδεση όταν τηλεφωνώ στην ψύχρα. :D
http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

Φταιει η κακοκαιρια, τουλαχιστον για αυτο το ΠΣΚ.

Παντως Εγω που βιντεομιλαω με εναν ξαδερφο συνεχεια βρηκα οτι στην Κηφισια δεν εχει σχεδον καθολου σημα, στο Μαρουσι καλο, στο Μενιδι πολυ καλο, στους Αγ.Αναργυρους μετριο, στην εθνικη Αθ-Λαμιας καλο κατα διαστηματα.

καλησπερα παιδια εχω το z1010 και δεν μπορω να δω τηλεοραση μεσω vodafone ξερει κανεις τι πρεπει να φταιει? εχω περασει ολες τις ρυθμισεις σωστα.Ενω συνδεομαι κανονικα μολις φτανω στο τελικο σταδιο μου γραφει η αναπαραγωγη απετυχε.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .

Εχει δει κανεις τηλεοραση μεσα απο το Ζ1010?