Leonid111 Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Είναι σαφώς πιο φυσικά τα χρώματα με τον αισθητήρα της σάμυ, επίσης ο σόνυ μπλεδίζει τείνει πολύ προς τα ψυχρά επίπεδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Να παρακαλέσω κάποιον από τους κατόχους να μας πει πως τα πάει σε FullHD video; Αν μπορεί να ανεβάσει κάποιο δείγμα που να δείχνει πέρα από την ανάλυση και τα χρώματα και σε σταθερότητα ( κούνημα ), δηλαδή τραβώντας με φυσιολογική κίνηση του χεριού δεξιά αριστερά ή και περπατώντας, πως τα πάει η κάμερα; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων όποιο φίλο μπει στο κόπο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Να παρακαλέσω κάποιον από τους κατόχους να μας πει πως τα πάει σε FullHD video; Αν μπορεί να ανεβάσει κάποιο δείγμα που να δείχνει πέρα από την ανάλυση και τα χρώματα και σε σταθερότητα ( κούνημα ), δηλαδή τραβώντας με φυσιολογική κίνηση του χεριού δεξιά αριστερά ή και περπατώντας, πως τα πάει η κάμερα; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων όποιο φίλο μπει στο κόπο! Δεν είμαι κάτοχος αλλά θα απαντήσω :p Υπάρχουν αρκετοί τρόποι. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα video converter, πχ τον iwisoft. Ένας άλλος τρόπος είναι να πετάξεις το βίντεο σε κάποιο video editor. Αν δεν γνωρίζεις και πολλά από video editing, κατέβασε το Windows movie maker , της Microsoft, και βάλε το βίντεο, και από το μενού πάτα produce at 1080p. Done :) Προσωπικά χρησιμοποιώ το Sony Vegas Pro 12, καθώς το χρησιμοποιώ συχνά και έχω φτιάξει μερικά templates για τέτοιες μετατροπές. Αν δεν σκοπεύεις όμως να ασχοληθείς με το αντικείμενο της επεξεργασίας βίντεο δεν αξίζει να το αγοράσεις. Απλά ακολούθησε την παραπάνω λύση :D Keep in mind Το γεγονός ότι το 4κ video είναι εξαντλητικο για κάθε υπολογιστή, οπότε καλό θα ήταν να το αφήσεις ήσυχο να κάνει με το πάσο του την μετατροπή. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Popheart Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Και απο εμενα μια απο το όμορφο Λουτράκι :) Galaxy S6 βραδυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Και απο εμενα μια απο το όμορφο Λουτράκι :) Galaxy S6 βραδυ ανεβασε τη σε φουλ αναλυση γιατι βλεπω εχει φοβερα χρωματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisk Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 (edited) Πραγματικά ωραία χρώματα αλλά η φωτο έχει πολύ θόρυβο.Ίσως σε πλήρη ανάλυση να είναι τελείως διαοφορετική.:worry: Ποιον αισθητήρα έχεις φίλε; Edited May 7, 2015 by arisk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Popheart Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Πραγματικά ωραία χρώματα αλλά η φωτο έχει πολύ θόρυβο.Ίσως σε πλήρη ανάλυση να είναι τελείως διαοφορετική.:worry: Ποιον αισθητήρα έχεις φίλε; της sony εχω τον αισθητηρα! απλα ισως επειδη εχω την ζελατινα ακομα στην καμερα βγηκε με θορυβο,μεχρι να μου ερθει η θηκη!:(:( οταν λετε να την βαλω σε πληρη αναλυση τι εννοείται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Popheart Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 αλλη μια! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Δεν είμαι κάτοχος αλλά θα απαντήσω :p Υπάρχουν αρκετοί τρόποι. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα video converter, πχ τον iwisoft. Ένας άλλος τρόπος είναι να πετάξεις το βίντεο σε κάποιο video editor. Αν δεν γνωρίζεις και πολλά από video editing, κατέβασε το Windows movie maker , της Microsoft, και βάλε το βίντεο, και από το μενού πάτα produce at 1080p. Done :) Προσωπικά χρησιμοποιώ το Sony Vegas Pro 12, καθώς το χρησιμοποιώ συχνά και έχω φτιάξει μερικά templates για τέτοιες μετατροπές. Αν δεν σκοπεύεις όμως να ασχοληθείς με το αντικείμενο της επεξεργασίας βίντεο δεν αξίζει να το αγοράσεις. Απλά ακολούθησε την παραπάνω λύση :D Keep in mind Το γεγονός ότι το 4κ video είναι εξαντλητικο για κάθε υπολογιστή, οπότε καλό θα ήταν να το αφήσεις ήσυχο να κάνει με το πάσο του την μετατροπή. Σ' ευχαριστώ για την απάντηση ήσουν πολύ κατατοπιστικός! Επειδή με ενδιαφέρει το αντικείμενο αρκετά, αν μπορούσες με pm, για να μη ξεφύγουμε από το θέμα και κουράσουμε, να μου στείλεις πληροφορίες για τις δυνατότητες του sony vegas pro 12; Ευχαριστώ και πάλι! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αλλη μια! :D Ωραίες οι φωτογραφίες σου, αλλά έχουν θόρυβο. Βγάλε τη ζελατίνα, δε θα πάθει τίποτα, μια χαρά θα είναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisk Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 οταν λετε να την βαλω σε πληρη αναλυση τι εννοείται? Μην την συμπιέζεις τόσο.Η φωτο που ανέβασες είναι συμπιεσμένη και έχει μέγεθος 100Kb περίπου. Η κανονική φωτογραφία που τραβάει το τηλέφωνο και την αποθηκεύει στη μνήμη του έχει μέγεθος μεγαλύτερο από 4-5 Mb.Αν τη σώσεις στον υπολογιστή σου (ας πούμε) τότε θα τη δεις σε πλήρες μέγεθος και θα μοιάζει ...τεράστια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Μια καλοκαιρινη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Καλημέρα.Όταν ανεβάζετε φωτογραφίες μην τις συμπιέζεται γιατί χάνονται πολλές λεπτομέρειες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 κι ενα camera compare μεταξύ s6,one m9. Στις νυχτερινές δυστυχώς σήμερα φυσούσε και του galaxy είναι κάπως κουνημένες. Και τα 2 κινητά ρυθμισμένα για να μου δώσουν ενα καλό αποτέλεσμά. https://flic.kr/s/aHsk7vwqBv Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Καλημέρα.Όταν ανεβάζετε φωτογραφίες μην τις συμπιέζεται γιατί χάνονται πολλές λεπτομέρειες.Oταν ανεβάζετε φωτογραφίες είναι προτιμότερο να τις κάνετε upload σε κάποιο cloud και να δίνετε λίνκ. Αν ανεβάζουν όλοι τις φωτό σε πλήρη μεγέθη αργούν να φορτώσουν οι σελίδες, γίνετε δύσχρηστο το διάβασμα και φυσικά επιβαρύνονται με μεγάλη κατανάλωση data όσοι δεν είναι συνδεδεμένοι σε wifi. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Popheart Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 εβγαλα το προστατευτικο !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Πρώτη απόπειρα στο S6 με μερικό ψάξιμο, κυριώς στο ISO και στο wb, στο parking της εταρείας! Α, και τη ζελατίνα δεν την έχω βγάλει ακόμα:lol:. https://drive.google.com/file/d/0Bw5RoClqpgRLRU5hdXRCd2NocWs/view?usp=sharing Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisk Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Ένα συγκριτικό ανάμεσα στους δύο αισθητήρες του S6 από ρώσικο site. http://mobiltelefon.ru/post_1431961856.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Ένα συγκριτικό ανάμεσα στους δύο αισθητήρες του S6 από ρώσικο site. http://mobiltelefon.ru/post_1431961856.html Σε κάθε περίπτωση η διαφορά είναι αισθητά υπέρ του αισθητήρα της σονυ ( με εξαίρεση μία δύο φοτό ). ΟΜΩΣ, κοιτάζοντας τις φωτογραφίες αυτές προσεκτικά, αυτό που κάνει πραγματικά πολύ εντύπωση είναι η τόση διαφορά υπέρ του ενός αισθητήρα. Αυτό που κάνει εντύπωση επίσης, είναι πως με δύο διαφορετικές συσκευές έχει τραβήξει ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο θέμα σε κάθε λεπτομέρεια. Δείτε τη φωτογραφία με τον ουρανό, εκεί που είναι το συννεφάκι, το έχει πιάσει ακόμα και αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ στο ίδιο σημείο, αλλά και άλλες λεπτομέρειες σε άλλες φωτογραφίες........ Το τηλέφωνο δεν το έχω και πολύ πιθανό αν το πάρω, αυτό να αργήσει πολύ ακόμα, αλλά αυτό που είδα στις φωτογραφίες αυτές , μου κάνουν πολύ έντονα πως έχουν περάσει ένα μικρό Photoshop ........ όρκο δε παίρνω, αλλά κατά τη ταπεινή μου άποψη και με τις όποιες γνώσεις έχω, εκεί καταλήγω...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisk Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Δυστυχώς έχεις απόλυτο δίκιο για τη διαφορά υπέρ του sony.Ακόμα και την ημέρα (τρίτη φωτογραφία από το τέλος ας πούμε) ο sony τραβάει με μεγαλύτερη λεπτομέρεια από τον isocell. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Δυστυχώς έχεις απόλυτο δίκιο για τη διαφορά υπέρ του sony.Ακόμα και την ημέρα (τρίτη φωτογραφία από το τέλος ας πούμε) ο sony τραβάει με μεγαλύτερη λεπτομέρεια από τον isocell. Ναι , το θέμα όμως είναι πως εγώ πιστεύω ότι η διαφορά 99,99% αυτή είναι αποτέλεσμα επεξεργασίας και εξήγησα παραπάνω το γιατί..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisk Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Ναι , το θέμα όμως είναι πως εγώ πιστεύω ότι η διαφορά 99,99% αυτή είναι αποτέλεσμα επεξεργασίας και εξήγησα παραπάνω το γιατί..... Εννοείς οτι έγινε επεξεργασία μέσω photoshop στον isocell ώστε να υπάρχει η διαφορά ανάμεσα στους δύο αισθητήρες ή κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Εννοείς οτι έγινε επεξεργασία μέσω photoshop στον isocell ώστε να υπάρχει η διαφορά ανάμεσα στους δύο αισθητήρες ή κάτι άλλο; Τίποτα δεν είναι απίθανο. Πάντως το δικό μου που έχει Sony συγκρινοντας το με το νοτελι που επίσης έχει Sony έχει διαφορά και στην λεπτομέρεια αλλά και στα βραδυνα. Όχι τεράστια αλλά έχει. Δεν είναι αυτό το θέμα μας αλλά πιστεύω πως αυτά με τον Sony είναι ένα κλικ πιο πάνω. Πάντα σύμφωνα με αυτά που βλέπουμε στα διάφορα site. Όπως όμως και να έχει ότι καλύτερο σε φωτογραφία στο Android και ειδικά σε κατάσταση auto το βλέπω στο s6 edge. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Εννοείς οτι έγινε επεξεργασία μέσω photoshop στον isocell ώστε να υπάρχει η διαφορά ανάμεσα στους δύο αισθητήρες ή κάτι άλλο; Ναι, στον έναν από τους δύο θεωρώ βέβαιο πως έχει γίνει παρέμβαση με photoshop, τώρα να κάνω τόσο πολύ λάθος, τι να πω; Δε νομίζω όμως. ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τίποτα δεν είναι απίθανο. Πάντως το δικό μου που έχει Sony συγκρινοντας το με το νοτελι που επίσης έχει Sony έχει διαφορά και στην λεπτομέρεια αλλά και στα βραδυνα. Όχι τεράστια αλλά έχει. Δεν είναι αυτό το θέμα μας αλλά πιστεύω πως αυτά με τον Sony είναι ένα κλικ πιο πάνω. Πάντα σύμφωνα με αυτά που βλέπουμε στα διάφορα site. Όπως όμως και να έχει ότι καλύτερο σε φωτογραφία στο Android και ειδικά σε κατάσταση auto το βλέπω στο s6 edge. Το να υπάρχει μια τέτοια διαφορά, όπως αυτή που περιγράφεις, ανάμεσα σε δύο διαφορετικές συσκευές, είναι απολύτως κατανοητό. Το να υπάρχει όμως τόσο μεγάλη διαφορά αν άμεσα σε δύο ίδιες κατά τα άλλα συσκευές με μόνη διαφορά το συγκεκριμένο αισθητήρα και να δίνουν τόσο διαφορετικό αποτέλεσμα, μου φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο. Τώρα αν ισχύει και έχει κάνει τέτοια πατατιά η samsung, δε θα έπρεπε να έχει γίνει χαμός γενικά; Πιστεύω ότι ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους για να αγοράσει κάποιος αυτό το κινητό ( ένας από αυτούς ίσως είμαι και γω μελλοντικά ), είναι η κάμερά του. Αν λοιπόν όσοι έσκασαν ένα σκασμό ευρώ και για αυτό το λόγο ( κάμερας ) διαπιστώσουν τέτοιες διαφορές με άλλη υποτίθεται παρόμοια συσκευή, θα γίνει πανικός..... Σίγουρα οι εταιρείες κάνουν π....ες , αλλά τόσο οφθαλμοφανή κοροϊδία μου μοιάζει λίγο δύσκολο. Τώρα θα μου πεις άγνωστο μέχρι που μπορεί να φτάσει η ανθρώπινη βλακεία αλλά και πλεονεξία για τη μείωση του κόστους...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Ναι, στον έναν από τους δύο θεωρώ βέβαιο πως έχει γίνει παρέμβαση με photoshop, τώρα να κάνω τόσο πολύ λάθος, τι να πω; Δε νομίζω όμως. ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το να υπάρχει μια τέτοια διαφορά, όπως αυτή που περιγράφεις, ανάμεσα σε δύο διαφορετικές συσκευές, είναι απολύτως κατανοητό. Το να υπάρχει όμως τόσο μεγάλη διαφορά αν άμεσα σε δύο ίδιες κατά τα άλλα συσκευές με μόνη διαφορά το συγκεκριμένο αισθητήρα και να δίνουν τόσο διαφορετικό αποτέλεσμα, μου φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο. Τώρα αν ισχύει και έχει κάνει τέτοια πατατιά η samsung, δε θα έπρεπε να έχει γίνει χαμός γενικά; Πιστεύω ότι ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους για να αγοράσει κάποιος αυτό το κινητό ( ένας από αυτούς ίσως είμαι και γω μελλοντικά ), είναι η κάμερά του. Αν λοιπόν όσοι έσκασαν ένα σκασμό ευρώ και για αυτό το λόγο ( κάμερας ) διαπιστώσουν τέτοιες διαφορές με άλλη υποτίθεται παρόμοια συσκευή, θα γίνει πανικός..... Σίγουρα οι εταιρείες κάνουν π....ες , αλλά τόσο οφθαλμοφανή κοροϊδία μου μοιάζει λίγο δύσκολο. Τώρα θα μου πεις άγνωστο μέχρι που μπορεί να φτάσει η ανθρώπινη βλακεία αλλά και πλεονεξία για τη μείωση του κόστους...... Γενικα ο αισθητηρας της sony ειναι ανωτερος.Στο μονο που κερδιζει ο Isocell ειναι οτι εχει μεγαλυτερη ευαισθησια στο σκοταδι. Δηλαδη σε μια βραδινη σκηνη στο auto o isocell θα χρησιμοποιησει πιο χαμηλο iso η πιο γρηγορη ταχυτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Χαρειτε τα κινητα σας και αφηστε τους αισθητηρες να κανουν την δουλεια τους!!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts