LELELO Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Εγώ είμαι 5:30 οθονη. Είδα μεγάλη βελτίωση κάνοντας τα εξής. Έβγαλα Facebook άφησα μόνο messenger και viber. Κατέβασα app manager είδα ποιες εφαρμογές ανοίγουν από μόνες τους χωρίς να της χρησιμοποιώ ποτέ και της παγωσα-απενεργοποιησα. Καμία 19 εφαρμογές. Είδα 30% βελτίωση στην μπαταρία. Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk app manager το ψάχνω το πρόγραμμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 app manager το ψάχνω το πρόγραμμα? Advanced Task Manager. Βλέπε ποιες εφαρμογές ανοίγουν μόνες και τι ram σου τρώνε. Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Ειναι καλύτερο απο το gsam? Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk To Gsam είναι πολύ καλό αλλά για άλλη δουλειά απλά σου δείχνει γενικά την κατανάλωση. Δηλαδή σου βγάζει μεγάλη κατανάλωση WiFi αλλά δεν σου λέει από ποιες εφαρμογές,παράδειγμα το Facebook και πολλές αλλες. Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Είμαι από τους γκρινιάρηδες για την μπαταρία αλλά μπορώ να πω ότι μετά από 2-3 βδομάδες που πέρασα το μικρό update η μπαταρία έστρωσε σε σχέση με το πώς ήταν τις πρώτες μέρες. Η αλήθεια είναι ότι για κάποιο λόγο την τελευταία βδομάδα δεν το στύβω και πολύ το κινητό και βγάζει πάνω από 24ωρο. Η οθόνη μέχρι ένα 4ωρο περίπου με αυτήν τη χρήση. Γεια σας, Έχω το από απλό s6 και είμαι στο 2% μπαταρία. Το βάζω να φορτίσει με το δικό του φορτιστή σε γρήγορη φόρτιση και μου γράφει πως θέλει 1 ώρα και 19 λεπτά. Βγάζω το φορτιστή και το αλλάζω σε κανονική φόρτιση και μου γράφει 1 ώρα και 35 λεπτά.. Άλλη φορά με φορτιστή s3 και πολύ χαμηλή μπαταρία ήθελε περίπου 2 ώρες φόρτιση.. Πως σας φαίνονται οι χρόνοι αυτοί? Καποιος φιλος ειπε πως η μπαταρία συμπεριφερεται περιεργα..άλλοτε σου βγαζει 2,5 ωρες,άλλοτε 3,5 ωρες.. εμενα σημερα με ιδια και πιο σκληρη χρηση μου βγαζει 3 ωρες και 43 λεπτα καθ υπολοιπο μπαταριας 12% ενω καθημερινα φυθανει περιπου 3 ωρες Κι εμένα τους ίδιους χρόνουμε μου βγάζει για τη φόρτιση. Επίσης είχα παρατηρήσει (με κάθε επιφύλλαξη) ότι όταν φόρτιζα στην "αργη" φορτιση κρατούσε περισσότερο αλλά πλέον και με fast charging έχει βελτιωθεί αρκετά. Άραγε θα δούμε νέα γενιά μπαταριών σύντομα; Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Ισχύει για την αργή φόρτιση.. Με τον (πιο αργο) φορτιστή του s3 που φορτιζω 3 μερες τωρα, μου βγάζει πολύ καλυτερη αυτονομία σε σύγκριση με την αργη φόρτιση του s6.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Το facebook κανει μεγαλη ζημια στην μπαταρια και ram.αμα βαλετε την btu μονο αυτην εχει την βελτιστοποιηση και μπορειτε να το βελτιστοποιησετε αυτο και το messenger!θα δειτε διαφορα! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Παιδες φορτιζω καμια εβδομάδα με το φορτιστη του s3 και η μπαταρια εχει φτασει στο top της.. Πλεον οθόνη 4+ ωρες, wifi-3g ανοιχτά ομιλια μια ωρα... Το σημα σταθερά καλο τις περισσότερες ωρες της ημερας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Γεια σας, Έχω το από απλό s6 και είμαι στο 2% μπαταρία. Το βάζω να φορτίσει με το δικό του φορτιστή σε γρήγορη φόρτιση και μου γράφει πως θέλει 1 ώρα και 19 λεπτά. Βγάζω το φορτιστή και το αλλάζω σε κανονική φόρτιση και μου γράφει 1 ώρα και 35 λεπτά.. Άλλη φορά με φορτιστή s3 και πολύ χαμηλή μπαταρία ήθελε περίπου 2 ώρες φόρτιση.. υπαρχει ρυθμιςη στο τηλ. Να απενεργοποιω την γρηγορη φορτιση σε κανονικη η πρεπει απλα να αλλαξω φορτιστη νορμαλ φορτισης; ----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδες φορτιζω καμια εβδομάδα με το φορτιστη του s3 και η μπαταρια εχει φτασει στο top της.. Πλεον οθόνη 4+ ωρες, wifi-3g ανοιχτά ομιλια μια ωρα... Το σημα σταθερά καλο τις περισσότερες ωρες της ημερας.. Σε ποσες ωρες σου φορτιζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Γεια σας, Έχω το από απλό s6 και είμαι στο 2% μπαταρία. Το βάζω να φορτίσει με το δικό του φορτιστή σε γρήγορη φόρτιση και μου γράφει πως θέλει 1 ώρα και 19 λεπτά. Βγάζω το φορτιστή και το αλλάζω σε κανονική φόρτιση και μου γράφει 1 ώρα και 35 λεπτά.. Άλλη φορά με φορτιστή s3 και πολύ χαμηλή μπαταρία ήθελε περίπου 2 ώρες φόρτιση.. υπαρχει ρυθμιςη στο τηλ. Να απενεργοποιω την γρηγορη φορτιση σε κανονικη η πρεπει απλα να αλλαξω φορτιστη νορμαλ φορτισης; ----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε ποσες ωρες σου φορτιζει; Με την 6 υπαρχει ρύθμιση να φορτιζεις σε κανονικη φοορτιση.. Απενεργοποιησε τη γρήγορη φόρτιση μπαινοντας στην μπαταρια κατω κατω.. Με το φορτιστη του s3, η φόρτιση διαρκεί 2 ωρες και 18 λεπτά περίπου.. Και το φορτιζω πάντα νύχτα αλλιως τημερα βαζω το δικο του που ειναι πιο γρήγορος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Με την 6 υπαρχει ρύθμιση να φορτιζεις σε κανονικη φοορτιση.. Απενεργοποιησε τη γρήγορη φόρτιση μπαινοντας στην μπαταρια κατω κατω.. Με το φορτιστη του s3, η φόρτιση διαρκεί 2 ωρες και 18 λεπτά περίπου.. Και το φορτιζω πάντα νύχτα αλλιως τημερα βαζω το δικο του που ειναι πιο γρήγορος Την 6 εννοεις mm? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Την 6 εννοεις mm? Ακριβώς.. Τη marshmallow.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Ακριβώς.. Τη marshmallow.. Στην 5.1 φανταζομαι πως οχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Στην 5.1 φανταζομαι πως οχι; Δεν υπάρχει στην 5.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 (edited) Σε 8 ωρες αναμονή (βράδινος ύπνος )με ενεργοποίηση μονο του wifi από 100% πεφτει στο 82% Ειναι φυσιολογικό ή όχι για ένα s6? Μου γραφει συστημα android 80% αδράνεια 8% αναμονη 6% και WiFi 4% Edited April 24, 2016 by ekontax Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Σε 8 ωρες αναμονή (βράδινος ύπνος )με ενεργοποίηση μονο του wifi από 100% πεφτει στο 82% Ειναι φυσιολογικό ή όχι για ένα s6? Μου γραφει συστημα android 80% αδράνεια 8% αναμονη 6% και WiFi 4%Δεν είναι καθόλου καλά τα νούμερα, με Android 80% :eek: Έχω θα έκανα Hard reset. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Σε 8 ωρες αναμονή (βράδινος ύπνος )με ενεργοποίηση μονο του wifi από 100% πεφτει στο 82% Ειναι φυσιολογικό ή όχι για ένα s6? Μου γραφει συστημα android 80% αδράνεια 8% αναμονη 6% και WiFi 4% Κι εμένα τα ίδια. Είναι μάλλον από το 2ο μικρό update. Θα στρώσει σιγά σιγά θέλω να πιστεύω όπως έγινε και με το πρώτο. Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Edge plus σε 9 ώρες μου έφαγε 10% Android 46% έγραφε. Όλα αυτά χθες εφόσον πέρασα εκείνο το update των 18mb. Έκανα μια επανεκκίνηση και το έβαλα να γεμίσει. Για να δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Κστεβασα το greniify στο auto λέτε να διορθώσει τα πράγματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Edge plus σε 9 ώρες μου έφαγε 10% Android 46% έγραφε. Όλα αυτά χθες εφόσον πέρασα εκείνο το update των 18mb. Έκανα μια επανεκκίνηση και το έβαλα να γεμίσει. Για να δούμε. Μια από τα ίδια. Πιστεύω ότι θα στρώσει μετά από λίγες μέρες όπως έγινε με το πρώτο Update. Υπομονή.. Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Μια από τα ίδια. Πιστεύω ότι θα στρώσει μετά από λίγες μέρες όπως έγινε με το πρώτο Update. Υπομονή.. Μόνο εκείνη την μια φορά μου το έκανε τελικά. Τώρα είναι όπως πριν μια χαρά δηλαδή. Στο S6 του πατέρα μου δεν έπαθε τίποτα η μπαταρία με το update το μικρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Μόνο εκείνη την μια φορά μου το έκανε τελικά. Τώρα είναι όπως πριν μια χαρά δηλαδή. Στο S6 του πατέρα μου δεν έπαθε τίποτα η μπαταρία με το update το μικρό. Εμένα 2η φορά που το βγάζω από το φορτιστή γύρω στις 3 το βράδυ και το πρωί μου έχει φάει περίπου 8%. Το Android system πρώτο με τεράστια διαφορά. Υπομονή, έτσι είχε γίνει και με το προηγούμενο 1 μήνα πριν. Αλλιώς hard reset σε κανα 10ημερο Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Εμένα 2η φορά που το βγάζω από το φορτιστή γύρω στις 3 το βράδυ και το πρωί μου έχει φάει περίπου 8%. Το Android system πρώτο με τεράστια διαφορά. Υπομονή, έτσι είχε γίνει και με το προηγούμενο 1 μήνα πριν. Αλλιώς hard reset σε κανα 10ημερο Ρε παιδιά μήπως είναι καμία εφαρμογή? Εγω με το s6 1 χρόνο περίπου τώρα δεν είχα drain ποτέ σε καμία έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Και εγώ για εφαρμογή πιστεύω να έτρεχε από πίσω. Πάντως έγραφε Android System 46% σε μένα. Σε ένα 6 ώρο το βράδυ που κοιμάμαι να χάνω 0-2% . Wifi Data κλειστά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Και εγώ για εφαρμογή πιστεύω να έτρεχε από πίσω. Πάντως έγραφε Android System 46% σε μένα. Σε ένα 6 ώρο το βράδυ που κοιμάμαι να χάνω 0-2% . Wifi Data κλειστά Το greenify δέν το λύνει το πρόβλημα των εφαρμογών πού τρέχουν στο παρασκήνιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Το greenify δέν το λύνει το πρόβλημα των εφαρμογών πού τρέχουν στο παρασκήνιο? Δοκίμαστε το εγω το έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts