xroikon_46 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Πάντως σήμερα πέρα την ελληνική 6.0.1 μέσω ΟΤΑ και ευελπιστώ μήπως βελτιωθεί λίγο. Πάντως μου έχει κάνει εντύπωση ότι στις μετρήσεις του κινητού για οθόνη μου γράφει 51% !!!!! ενώ με την 5.1.1 είχα 2-5% Μήπως πρέπει να στρώσει ακόμη ή είναι χειρότερη η νέα ΜΜ?:blink: Παράθεση HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Κάνε ένα factory reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Πως το βλεπετε? 2 ωρες sot μονο. https://drive.google.com/file/d/0B-XONNvJg8CHbHJqSDdtTU5vVlU/view?usp=docslist_api απαραδεκτη καταναλωση!!!!!!!!! Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Το που οφείλεται ομως . Δεν μπορω να το βρω Με μια πρώτη ματιά δεν έχεις καλό σήμα. Αυτο είναι ικανό να στην ρουφάει. Κάνε reboot μπας κ κόλλησε καμμία εφαρμογή. Πάντως αν δεν χρησιμοποιείς σερφαρισμα όταν έχεις ανοιχτό τα δεδομένα δεν χρειάζεται να τρέχει σε 3g. Ακόμα σε 2g έρχονται ειδοποιήσεις κανονικά. Και εξοικονομεί μπαταρία έτσι. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Να ρωτήσω ρε παιδιά γιατί έχω ψιλο απογοητευτεί, πόση ώρα sot σας βγάζει μέσο όρο με μία νορμαλ απλή χρήση το s6 το απλό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Τρεις το πολύ... Σε δώδεκα ώρες χρήσης Αν το λιώσω στα χέρια μου συνεχόμενα πάνω από 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Μέχρι τώρα είμαι στις 3ώρες οθόνης και έχω 20% ακόμα. Με 3G/wifi κανά 40λεπτο σερφάρισμα, πολύ λίγες φωτογραφίες, κανα μισαωράκι παιχνίδι, μισή ώρα περίπου μουσική και 1 ώρα περίπου κλήσεις. Είναι νορμαλ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Μέχρι τώρα είμαι στις 3ώρες οθόνης και έχω 20% ακόμα. Με 3G/wifi κανά 40λεπτο σερφάρισμα, πολύ λίγες φωτογραφίες, κανα μισαωράκι παιχνίδι, μισή ώρα περίπου μουσική και 1 ώρα περίπου κλήσεις. Είναι νορμαλ; Μια χαρά είσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Μια χαρά είσαι. Ωραία, πάλι καλά. Σε ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroikon_46 Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Πάντως εγώ σκέφτομαι να πάω μια βόλτα στην smartec για ένα έλεγχο στην μπαταρία καθώς πλέον είτε το φορτίζω στην βασική είτε στην γρήγορη μου βγάζει 10 ώρες αναμονή, είναι φυσιολογικό? Μήπως δεν έχει κάτσει καλά η 6.0.1 ΜΜ? Ξέρετε αν πάω στην smartec θα μου ζητήσουν την απόδειξη? Παράθεση HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Ωραία, πάλι καλά. Σε ευχαριστώ :) Όταν λέω μια χαρά εννοώ ότι είναι φυσιολογικό για τα δεδομένα του κινητού. Σε καμία περίπτωση όμως 3 ώρες SOT δεν είναι μια χαρά γενικά!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroikon_46 Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Πάντως εγώ σκέφτομαι να πάω μια βόλτα στην smartec για ένα έλεγχο στην μπαταρία καθώς πλέον είτε το φορτίζω στην βασική είτε στην γρήγορη μου βγάζει 10 ώρες αναμονή, είναι φυσιολογικό? Μήπως δεν έχει κάτσει καλά η 6.0.1 ΜΜ? Ξέρετε αν πάω στην smartec θα μου ζητήσουν την απόδειξη? Λοιπόν για να έχετε εικόνα, γύρισα από smartec και τα πράγματα έχουν ως εξής : Καταρχήν η εξυπηρέτηση ήταν άψογη, γρήγορη και τα παιδιά ευγενικότατά και με όρεξη να σου εξηγήσουν. Τώρα στα του κινητού, είχα δίκιο για την μπαταρία (10 ώρες αναμονή μετά από πλήρη φόρτιση...), θα μου αλλάξουν την μπαταρία και μάλλον και τον φορτιστή (εντός εγγύησης) και μάλιστα εντός της ημέρας που σημαίνει ότι κατά τις 16,00 θα είναι έτοιμο. Πραγματικά άψογοι και το βασικό είναι ότι η δουλειά σου γίνεται γρήογορα και μου δώσανε και κινητό αντικατάστασης Παράθεση HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Λοιπόν για να έχετε εικόνα, γύρισα από smartec και τα πράγματα έχουν ως εξής : Καταρχήν η εξυπηρέτηση ήταν άψογη, γρήγορη και τα παιδιά ευγενικότατά και με όρεξη να σου εξηγήσουν. Τώρα στα του κινητού, είχα δίκιο για την μπαταρία (10 ώρες αναμονή μετά από πλήρη φόρτιση...), θα μου αλλάξουν την μπαταρία και μάλλον και τον φορτιστή (εντός εγγύησης) και μάλιστα εντός της ημέρας που σημαίνει ότι κατά τις 16,00 θα είναι έτοιμο. Πραγματικά άψογοι και το βασικό είναι ότι η δουλειά σου γίνεται γρήογορα και μου δώσανε και κινητό αντικατάστασης Φίλε μου όταν πας να το παραλάβεις μπορείς να κάνεις την εξής ερώτηση: Μπορεί να γίνει αντικατάσταση μπαταρίας εκτός εγγύησης (να καλύψεις εσύ δηλαδή τα έξοδα) με μπαταρία που θα τους πας εσύ? Να αναλάβουν δηλαδή μόνο να την τοποθετήσουν και αν ναι πόσο κοστίζει. Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroikon_46 Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Φίλε μου όταν πας να το παραλάβεις μπορείς να κάνεις την εξής ερώτηση: Μπορεί να γίνει αντικατάσταση μπαταρίας εκτός εγγύησης (να καλύψεις εσύ δηλαδή τα έξοδα) με μπαταρία που θα τους πας εσύ? Να αναλάβουν δηλαδή μόνο να την τοποθετήσουν και αν ναι πόσο κοστίζει. Ευχαριστώ πολύ! ok , θα τους ρωτήσω σχετικά. Παράθεση HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 ok , θα τους ρωτήσω σχετικά. Σ' ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroikon_46 Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Φίλε μου όταν πας να το παραλάβεις μπορείς να κάνεις την εξής ερώτηση: Μπορεί να γίνει αντικατάσταση μπαταρίας εκτός εγγύησης (να καλύψεις εσύ δηλαδή τα έξοδα) με μπαταρία που θα τους πας εσύ? Να αναλάβουν δηλαδή μόνο να την τοποθετήσουν και αν ναι πόσο κοστίζει. Ευχαριστώ πολύ! Ρώτησα, δεν δέχονται αυτό που εγραψες. Τα κάνουν όλα αυτοί με κόστος 42 €, μπαταρία και εργασία . ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ρώτησα, δεν δέχονται αυτό που εγραψες. Τα κάνουν όλα αυτοί με κόστος 42 €, μπαταρία και εργασία . Συμπληρωματικά μου άλλαξαν νέα μπαταρία και connector και μου έβαλαν και μια αναβάθμιση. Δεν πλήρωσαν κατι για όλα αυτά και αλήθεια ήταν άριστοι από την smartec! Παράθεση HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Ρώτησα, δεν δέχονται αυτό που εγραψες. Τα κάνουν όλα αυτοί με κόστος 42 €, μπαταρία και εργασία . ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συμπληρωματικά μου άλλαξαν νέα μπαταρία και connector και μου έβαλαν και μια αναβάθμιση. Δεν πλήρωσαν κατι για όλα αυτά και αλήθεια ήταν άριστοι από την smartec! Τυχεροί οσοι ειναι κοντα ειναι πολυ πιο ευκολο. Σημαντικο ομως οτι παρεχει εξαιρετικο σερβις και after sale support. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 S6 edge plus με καθαρή εγκατάσταση χθες(μια πλήρη φόρτιση με την 6) και ακριβώς την ίδια χρήση με lollipop σχεδόν 40-50 λεπτά λιγότερο sot. Θα το παρακολουθήσω και τις επόμενες μέρες να δω πως πάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Όταν λέω μια χαρά εννοώ ότι είναι φυσιολογικό για τα δεδομένα του κινητού. Σε καμία περίπτωση όμως 3 ώρες SOT δεν είναι μια χαρά γενικά!! :p Κατάλαβα, εννοείται δεν το λες μια χαρά το 3ώρο :p , απλά επειδή περίμενα τουλάχιστον 4ώρες μέχρι το 20% και η συσκευή ήταν μεταχειρισμένη έλεγα μπας και την είχε λιώσει ο προηγούμενος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 πιστευω αστεια λες :lol::lol::lol::lol: το κινητο ειναι κατηγορια κοσμημα οχι heavy work phone :rolleyes: 4 ώρες sot είναι βαριά χρήση? μην λέμε κι ότι θέλουμε φίλε μου. ''Κινητό κατηγορίας κόσμημα'' ( αν και είναι αστείο και μόνο που το λέω αλλά οκ ) είχα και έπιανα της 5 για πλάκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Απο 4 ωρες και πανω ειναι heavy εαν εσυ το θεωρεις φυσιολογικο οκ . οσο για της 5 ωρες αστο καλυτερα ,εκτος εαν μιλαμε για αλλη μαρκα ή εαν τα εχεις ολα κλειστα , γενικα απο 4-5 ωρες sot τα πιανεις με 3000 μπαταριες και custom rom μπες στο νημα του νοτε να δεις , (μιλαω για samsung) , με 2500 μπαταρια 8πυρινο ανω τον 2GHZ και με συνχρονισμους ,3G ,μην περιμενεις Anyway δεν θα το κανω ρινγκ το νημα , εγω σου ειπα τι ισχυει για το s6 απο κει και περα το δεχεσε εαν δεν σου κανει ,αλλαζεις συσκευη ή το ροοταρεις και περνας custom rom μιας και εχει πολλες (ειναι διασημο μοντελο το s6 και εχουν βγει πολλες) οπου και θα πιανεις τις 5 ωρες sot Μα για το s6 το δέχτηκα και είπα καλώς και δεν έχω πρόβλημα μιας και είχα απορία μόνο εαν έφταιγε η συσκευή μου. Επίσης κάνω πάντα την ίδια χρήση σε κάθε συσκευή μου, η προηγούμενη μου είχε 2750 mAh μπαταρία και έβγαζα 5 ώρες sot ( σαφώς όπως είπα με την ίδια χρήση ) Δεν έχω καμία διάθεση ούτε εγώ για κάποια αντιπαράθεση, απλά μην χαρακτηρίζουμε τις 4 ώρες που είναι μια απλή ολοήμερη χρήση ως βαριά χρήση γενικώς. Για το s6 μπορεί, γενικώς με καμία παναγία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 πιστευω αστεια λες :lol::lol::lol::lol: το κινητο ειναι κατηγορια κοσμημα οχι heavy work phone :rolleyes: Το διαβάσαμε και αυτό. Απορία το s7/s7 edge άλλαξαν κατηγορία? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Προσωπική μου άποψη: Αυτό που όταν κάποιο μέλος έχει μια απορία την οποία εκφράζει χωρίς να παραβιάζει κάποιους όρους του forum και στη συνέχεια χλευάζεται από τον έναν ή τον άλλον ως μη λογικό, χαζό, ότι να ναι κτλ πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει. Το τι ρωτάει ο καθένας είναι δική του δουλειά. Αν κάποιος διαφωνεί ως προς την λογική της απορίας απλώς ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ. Το να λέει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του για κάτι στο οποίο στο τέλος ΔΕΝ δίνει απάντηση και ΔΕΝ βοηθάει με κάποιο τρόπο γίνεται κουραστικό, φορτώνει τα νήματα με post και κάνει το forum βαρετό. Όπως είπα και πριν είναι προσωπική μου άποψη. Μπορεί η πλειονότητα του forum να βγει τώρα και να μου πει "τι θες ρε φιλαράκι εμείς γουστάρουμε να τρωγόμαστε με τα γένια μας παίζει πρόβλημα?". Μπορεί, αλλά τουλάχιστον θα υπάρχει διαφωνία για κάτι πιο ουσιώδες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Προσωπική μου άποψη: Αυτό που όταν κάποιο μέλος έχει μια απορία την οποία εκφράζει χωρίς να παραβιάζει κάποιους όρους του forum και στη συνέχεια χλευάζεται από τον έναν ή τον άλλον ως μη λογικό, χαζό, ότι να ναι κτλ πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει. Το τι ρωτάει ο καθένας είναι δική του δουλειά. Αν κάποιος διαφωνεί ως προς την λογική της απορίας απλώς ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ. Το να λέει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του για κάτι στο οποίο στο τέλος ΔΕΝ δίνει απάντηση και ΔΕΝ βοηθάει με κάποιο τρόπο γίνεται κουραστικό, φορτώνει τα νήματα με post και κάνει το forum βαρετό. Όπως είπα και πριν είναι προσωπική μου άποψη. Μπορεί η πλειονότητα του forum να βγει τώρα και να μου πει "τι θες ρε φιλαράκι εμείς γουστάρουμε να τρωγόμαστε με τα γένια μας παίζει πρόβλημα?". Μπορεί, αλλά τουλάχιστον θα υπάρχει διαφωνία για κάτι πιο ουσιώδες... Προσυπογραφω φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Απο 4 ωρες και πανω ειναι heavy εαν εσυ το θεωρεις φυσιολογικο οκ . οσο για της 5 ωρες αστο καλυτερα ,εκτος εαν μιλαμε για αλλη μαρκα ή εαν τα εχεις ολα κλειστα , γενικα απο 4-5 ωρες sot τα πιανεις με 3000 μπαταριες και custom rom μπες στο νημα του νοτε να δεις , (μιλαω για samsung) , με 2500 μπαταρια 8πυρινο ανω τον 2GHZ και με συνχρονισμους ,3G ,μην περιμενεις Anyway δεν θα το κανω ρινγκ το νημα , εγω σου ειπα τι ισχυει για το s6 απο κει και περα το δεχεσε εαν δεν σου κανει ,αλλαζεις συσκευη ή το ροοταρεις και περνας custom rom μιας και εχει πολλες (ειναι διασημο μοντελο το s6 και εχουν βγει πολλες) οπου και θα πιανεις τις 5 ωρες sot η καλυτερη αποψη που εχω διαβασει ποτε.σε οποιον δεν αρεσει η μπαταρια ας αλλαξει συσκευη και ας αναρωτηθει και λιγο γιατι πεταξε λεφτα σε μια συσκευη που ολοι,ολοι και ολοι,μεχρι και η γιαγια μου ξερουν οτι ειναι για μαξιμουμ 3.5 ωρες οθονη.αν ειχε υποσχεθει η σαμσουνγκ 5 ωρες οθονη θα καταλαβαινα τη γκρινια. Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts