antriou23 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Θα σου απαντήσω μόνο γιατί έκανες παράθεση,εγώ δεν έκρινα κανέναν,το αντίθετο έγινε.Για να καταλάβεις λίγο τι γίνεται εδώ μέσα διάβασα σε ένα ποστ ότι το g3 είναι ανώτερο στη μπαταρία από το s6 παραπληροφόρηση εντελώς και δεν έφταιγε αυτός που το έγραψε ο οποίος δεν είχε ποτέ το s6,αλλά αυτά που διαβάζει κάθε μέρα εδώ μέσα. ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ανέβασε φίλε μου αυτό περιμένουμε,μόνο κρίνεις και μάλιστα χωρίς να διαβάζεις προσεκτικά τα ποστ,επίσης πως γίνεται να κρατάς ακόμα συσκευή με τόσο τραγική αυτονομία δεν ξέρω εγώ στη θέση σου θα το είχα δώσει. Δεν είπα ότι εκρινες εσύ κανέναν. Το αντίθετο μάλιστα σε κρίνανε. Απλώς έκανα στο δικό σου μήνυμα παράθεση. Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Εγώ που είμαι από χωριό, πώς μπορώ να δω ποια Ρομ φοράω; Έχω την εντύπωση ότι είναι ιταλική αλλά δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά... Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Εγώ που είμαι από χωριό, πώς μπορώ να δω ποια Ρομ φοράω; Έχω την εντύπωση ότι είναι ιταλική αλλά δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά... Κατέβασε το Samsung info από το playstore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Κατέβασε το Samsung info από το playstore Ναι όντως είναι ιταλική τελικά. Άρα δεν έχει marshmallow beta για μένα :'( Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Ναι όντως είναι ιταλική τελικά. Άρα δεν έχει marshmallow beta για μένα :'( Είμαστε off topic,αλλά δεν έχει για κανένα πλέον έκλεισε το πρόγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 S6 Edge plus Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 (edited) Θα σου απαντήσω μόνο γιατί έκανες παράθεση,εγώ δεν έκρινα κανέναν,το αντίθετο έγινε.Για να καταλάβεις λίγο τι γίνεται εδώ μέσα διάβασα σε ένα ποστ ότι το g3 είναι ανώτερο στη μπαταρία από το s6 παραπληροφόρηση εντελώς και δεν έφταιγε αυτός που το έγραψε ο οποίος δεν είχε ποτέ το s6,αλλά αυτά που διαβάζει κάθε μέρα εδώ μέσα. ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ανέβασε φίλε μου αυτό περιμένουμε,μόνο κρίνεις και μάλιστα χωρίς να διαβάζεις προσεκτικά τα ποστ,επίσης πως γίνεται να κρατάς ακόμα συσκευή με τόσο τραγική αυτονομία δεν ξέρω εγώ στη θέση σου θα το είχα δώσει.Επίσης για την αυτόματη φωτεινότητα κανεις λάθος το s6 μπορεί να πιάσει μεγαλύτερη φωτεινότητα στον ήλιο στο αυτόματο από ότι 100%. μα εχω ανεβασει πολλες φορες, δεν φταιω αν δεν τα εχεις δει. ΠΑρολα αυτα θα ανεβασω αποψε. Πες ομως τι χρηση θες να κανω. Με εξοικονομηση? με ανοιχτα δεδομενα? με φωτεινοτητα ψηλα? Γιατι ο φιλος παραπανω εχει παει 3,5 ωρες με φωτεινοτητα τερμα κατω στο αυτοματο λεει..που ΔΕΝ βλεπεις αν εισαι μακρυα απο φως στο τερμα κατω. Εγω στο σπιτι μου απογευμα αν δεν εχω αναψει φωτα να βαλω το κινητο κατω απο φως και να δυναμωσει φωτεινοτητα, δεν βλεπω, την παει πολυ χαμηλα! Επισης το 3G το εχω μονιμα ανοιχτο, δεν το κλεινω αλλα δεν σημαινει οτι δεν ειμαι σε wifi σχεδον το μεγαλυτερο μερος της μερας. GPS/NFC εχω κλειστα. Μονο κανα ΒΤ μπορει να ανοιξω για το αμαξι αν παω διαδρομη μισης ωρας πχ. Οσο το γιατι κραταω το κινητο, θα στην λυσω την απορια. Γιατι το edge (οχι το S6 το απλο) ειναι το πιο ομορφο κινητο στις λογικες διαστασεις των 5" περιπου που εγω θελω, με μια απο τις καλυτερες καμερες που εγω επισης θελω, και αυτα μου αρκουν. Αυτονομια εχει τραγικη σε χρηση...και οσοι λετε οτι δεν εχει, αρχιστε να το χρησιμοποιειτε σαν smartphone..παω εναν καφε και βγαζω μερικες φωτο, αν τις ανεβασω πχ flickr Με 3G καταπινει μπαταρια, πως να το κανουμε! Τωρα αν εσεις καθεστε μες το σπιτι,και το χαιδευετε, ναι εχει καλη αυτονομια! Δεν κανω "αποστειρωμενη" χρηση..και φυσικα θα λεω αυτα που βλεπω. Λοιπον, πες πως θες να κανω χρηση σημερα, να ανεβασω το βραδυ να δουμε πως παει...δεν ειναι κινητρο μου ο τσακωμος αλλα η σωστη ενημερωση μελων και τα σωστα συμπερασματα τοσο για μενα οσο και για αλλα μελη.. EDIT: Οριστε απο 2 χρησεις που εχω κανει print screen: https://www.flickr.com/photos/137065131@N08/albums/72157661716153195/with/23332031925/ Αν κοιτας την ωρα πανω θα καταλαβεις που αλλαζει, ειναι απο διαφορετικες μερες και τα εριξα ολα μαζι μαλλον. Μου ειχατε σχολιασει οτι ειμαι ολη μερα FB τοτε αλλα η αληθεια δεν ειναι αυτη. 1ον ναι το κινητο το χρησιμοποιω και για τα social, εκτος αν εσεις εννοειται 5 ωρες οθονη απλα κρατωντας τη αναμενη..τοτε νομιζω δουλευομαστε..και 2ον το FB βαραγε συνεχεια στο κινητο ενω εγω μιλουσα απο το pc, δεν ξερω αν "ξυπναει" την εφαρμογη στο κινητο αυτη η χρηση, αλλα δεν το ειχα λιωσει τοσο πολυ οσο ειχατε σχολιασει τοτε.ηταν μια φυσιολογικη μερα που ειχα στειλει 5 ευχες λογω καποιας γιορτης και λαμβανα απαντησεις και εμπαινα πιο πολυ. Edited January 7, 2016 by Nikos_Mpl Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Πάντως η αλήθεια είναι πως και εγώ πιστεύω ότι οι συγκρίσεις με τα on screen times μεταξύ χρηστών είναι πλασματικές τελείως... Το να ποστάρω και εγώ 4-5-6 ώρες με φωτεινότητα στο 1%, τα πάντα κλειστά, 5 λεπτά wifi κλπ δεν λέει κάτι σε σχέση με κάποιον που δεν χρησιμοποιεί το τηλέφωνο με τον ίδιο τρόπο. Εγώ για παράδειγμα, έχοντας τα πάντα ανοιχτά (location, 4G), τις καθημερινές που δεν είμαι συνδεδεμένος σε wifi καθόλου μέσα στην ημέρα το τηλ αντέχει μέχρι το απόγευμα. Να ναι καλά οι 234 φορτιστές/power banks που έχω μαζί σε αυτοκίνητα, τσάντες κλπ. Το θέμα είναι αν (κατά γενική παρατήρηση στα παιδιά που δοκιμάζουν την MM), με την ίδια ακριβώς χρήση μεταξύ 5.0 και 6.0 υπάρχει βελτίωση που με βάση τα μέχρι τώρα σχόλια νομίζω υπάρχει το οποίο είναι θετικότατο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 S6 Edge plus Πολύ ωραίο screenshot αλλά δεν λέει τίποτε ... Έχω κρατήσει και εγώ ένα παρόμοιο από το m8 μου ... Μακάρι στην καθημερινή μας χρήση με τα πάντα όλα ανοικτά να είχαμε αυτά τα νούμερα. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Το έχω χρησιμοποιήσει αρκετά το s6/6 edge και ναι αυτονομία σε πραγματική χρήση (όχι να το κοιτάς και να προσευχεσαι) συνήθως είναι κοντα στης 3 ώρες screen time Από την άλλη αν βάλεις χαμηλό φωτισμό κλείσεις 3g κλπ και απλά θα κάνεις κάτι τέρμα ελαφρύ μπορεί να σε πάει και 6 ώρες.. Αλλα μην γελιομαστε η πραγματική real time αυτονομία είναι γύρο στης 3 ώρες at best Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Πάντως η αλήθεια είναι πως και εγώ πιστεύω ότι οι συγκρίσεις με τα on screen times μεταξύ χρηστών είναι πλασματικές τελείως... Το να ποστάρω και εγώ 4-5-6 ώρες με φωτεινότητα στο 1%, τα πάντα κλειστά, 5 λεπτά wifi κλπ δεν λέει κάτι σε σχέση με κάποιον που δεν χρησιμοποιεί το τηλέφωνο με τον ίδιο τρόπο. Εγώ για παράδειγμα, έχοντας τα πάντα ανοιχτά (location, 4G), τις καθημερινές που δεν είμαι συνδεδεμένος σε wifi καθόλου μέσα στην ημέρα το τηλ αντέχει μέχρι το απόγευμα. Να ναι καλά οι 234 φορτιστές/power banks που έχω μαζί σε αυτοκίνητα, τσάντες κλπ. Το θέμα είναι αν (κατά γενική παρατήρηση στα παιδιά που δοκιμάζουν την MM), με την ίδια ακριβώς χρήση μεταξύ 5.0 και 6.0 υπάρχει βελτίωση που με βάση τα μέχρι τώρα σχόλια νομίζω υπάρχει το οποίο είναι θετικότατο. Πολύ ωραίο screenshot αλλά δεν λέει τίποτε ... Έχω κρατήσει και εγώ ένα παρόμοιο από το m8 μου ... Μακάρι στην καθημερινή μας χρήση με τα πάντα όλα ανοικτά να είχαμε αυτά τα νούμερα. Το έχω χρησιμοποιήσει αρκετά το s6/6 edge και ναι αυτονομία σε πραγματική χρήση (όχι να το κοιτάς και να προσευχεσαι) συνήθως είναι κοντα στης 3 ώρες screen time Από την άλλη αν βάλεις χαμηλό φωτισμό κλείσεις 3g κλπ και απλά θα κάνεις κάτι τέρμα ελαφρύ μπορεί να σε πάει και 6 ώρες.. Αλλα μην γελιομαστε η πραγματική real time αυτονομία είναι γύρο στης 3 ώρες at best πειτε τα γιατι πανε να με βγαλουν ψευτη στο τελος.. Δεν ειπα εξαλλου οτι δε βγαζει 3 ωρες, περιπου τοσο κλεινω και εγω συνηθως, αλλα οταν θα βγαλω και μερικες φωτο, θα ριξω και μερικες στο ιντερνετ κτλ τοτε μπορει να πεσει και στις 2 ωρες η χρηση, και μιλαμε για μια περιοδο οπου νυχτωνει στις 5:30, δε θελω να σκεφτομαι το καλοκαιρι τι θα γινει οπου θα βαραει η φωτεινοτητα στο θεο μεχρι τις 9 το βραδυ.. Απο εκει και περα και εγω εχω screenshot του Ζ1 με 7-8 ωρες οθονη, καθως παιζαμε ταμπου 4-5 ωρες και το ειχα για χρονομετρο,χαιρω πολυ ομως αυτο δεν ειναι χρηση..αλλα η οθονη εγγραψε. Δεν βγηκα να το ποσταρω πουθενα. Ομοιως και ο φιλος που ποσταρε απλα ενα χρονο οθονης χωρις να μας εξηγει για τι χρηση εκανε.. Και τελος παντων, οταν μιλαμε για smart mobile phone εννοουμε μικτη χρηση 3G και wifi, και χρηση απολα..αλλιως να μιλαμε για ασυρματο σταθερο... Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Ρε παιδιά διαβάζετε τα ποστ πέρα από τις εικόνες? Είπα για την δικιά μου χρήση εκείνη την ημέρα σαφώς και δεν είναι παράδειγμα για αυτονομία. Σε καθημερινή χρήση όπως τώρα στην 5 έκδοση ήμουν κοντά 2.30 με 3.30 ώρες. Τώρα με την 6 πλησιαζω ακόμα περίπου μισή ώρα 3.30 με 4 πάρα, Τπτ άλλο. Για αυτά που προσφέρει είναι τέλειο. Τώρα μια ενδιάμεση φόρτιση δεν πάθει κάτι να του κάνετε. Σιγά μη περιμένω να ξεμεινω για να μην το φορτισω. Μια μικτή χρήση που κάνω εγώ θεωρείται δεδομένα ασύρματο 40-60 φωτεινότητα auto μέση. Συγχρονισμοι τοποθεσιες ανοιχτές. Όλα αυτά μέσα στην ημέρα συντελουν ένα αποτέλεσμα 3.30 ώρες περίπου. Οτιδήποτε παραπάνω αυτονομία δεν είναι φυσιολογική χρήση smartphone. Πάντα μιλάω για αυτό το κινητό. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Εγω παντως ειμαι ευχαριστημενος απο την αυτονομια του. Με την χρηση που κανω καθημερινα εχω ενα 4ωρο οθονη. Αρκετο viber,παιχνιδια,facebook,browsing,γενικα δεν το αφηνω και πολυ σε ησυχια. Πολλες μερες μου βγαζει την μερα κι αλλες οχι,αναλογα την χρηση. Φωτεινοτητα παντα στο αυτοματο,wifi το κλεινω οταν δεν το χρησιμοποιω,bluetooth κλειστο οταν δεν το χρησιμοποιω,το ιδιο και την τοποθεσια. Α κι η χρηση μου επειδη ειμαι συνεχεια εξω ειναι συνηθως με την φωτεινοτητα υψηλη,ειδικα τις μερες που εχει ηλιο ειναι στο φουλ. Απο το G3 που ειχα ειναι πολυ καλυτερο. Δυστυχως οταν καποιος θελει ομορφο και λεπτο κινητο κανει καποιους συμβιβασμους στο θεμα μπαταρια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Θα με εψηνε να παίξω και με κάνα κερνελ. Αλλά αυτός ο κολονοξ ... Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 (edited) Η χρηση του καθενος δεν μετριεται.Εγω μπορει να μην βγαζω μερα κι ενας αλλος να το κραταει αφορτιστο για 3 μερες. Εδω το G2 και ηταν φορες που το φορτιζα απογευμα. Ειναι πολλοι παραγοντες για την αυτονομια.Ακομα κι οι εγκατεστημενες εφαρμογες του καθενος παιζουν ρολο. Φιλος με S4 εβγαζε το πολυ 2 ωρες οθονη οταν εγω εκεινη την εποχη ειχα 3-3:30. Ο ενας μπορει να παιζει παιχνιδια κι αλλος οχι,να εχω ενα email λογαριασμο και να σκαει ενα mail την μερα κι αλλος με 5 λογαριασμους και να σκανε συνεχεια mail,να εχουμε αυτοματη φωτεινοτητα κι οι 2 κι εγω να ειμαι συνεχεια στον ηλιο κι ο αλλος σε δωματιο,να εχω ανοιχτο συνεχεια bluetooth γιατι συνδεομαι σε ραδιο αυτοκινητου και ηχεια bluetooth,να εχω μονιμως ανοιχτη την τοποθεσια γιατι θελω να βλεπω συνεχεια τον καιρο κτλ. Ειναι αμετρητοι οι παραγοντες,δεν αξιζει να στεκομαστε παραπανω. Edited January 7, 2016 by truckman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 (edited) ρε παιδια εγω εχω μερικες χαζες ερωτησεις.το τηλεφωνο πριν το αγορασετε το ψαξατε καθολου?λεει ο αλλος στο ζ3 ειχα 6 ωρες οθονη και κραταγε 3 ημερες.σου ειπε καμια σαμσουνγκ η κανα σαιτ οτι το s6 εχει την ιδια διαρκεια μπαταριας?ισα ισα η ιδια η σαμσουγκ παραδεχτηκε εμμεσα οτι η μπαταρια ειναι χαλια και γι αυτο σου βαζω στο κουτι και ταχυφορτιστη να το φορτιζεις γρηγορα.δηλαδη πολλοι δινετεβτην εντυπωση οτι πετατε τα 500αρικα για κινητα,χωρις να ξερετε τι παιρνετε,απλα επειδη γραφει galaxy και μετα κλαιγεστε για την μπαταρια που ολα σαιτ ελλαδα και εξωτερικο απο την πρωτη μερα εγραφαν οτι δεν κραταει ολη μερα. αλλα οχι εκει να το αγορασουμε και μετα να μπαινουμε στα φορουμ να φωναζουμε οτι δεν ειναι καλη η μπαταρια. Edited January 7, 2016 by truckman Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Wifi viber φωτεινότητα στο αυτόματο χαμηλά. 3g ανοιχτό όταν το χρειαζομαι λίγες κλήσεις. Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 :!: Ενημέρωση :!: Επειδή η συζήτηση είχε ξεφύγει διαγράφηκαν και τροποποιήθηκαν μυνήματα. Να υπενθυμίσω ότι εριστικές και προκλητικές συμπεριφορές απαγορεύονται από τους Ο.Π.Χ και δεν είναι αποδεκτές στο φόρουμ. Συνεχίστε τη συζήτηση σε φιλικό κλίμα σεβόμενοι τους συνομιλητές σας και τις απόψεις τους. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 ισα ισα η ιδια η σαμσουγκ παραδεχτηκε εμμεσα οτι η μπαταρια ειναι χαλια και γι αυτο σου βαζω στο κουτι και ταχυφορτιστη να το φορτιζεις γρηγορα Καλα δεν ειναι ετσι. Ειναι προς τιμην της που εβαλε στη συσκευασια εναν τετοιο φορτιστη, οταν καποιες αλλες εταιριες τσιγκουνευονται ακομα και τα ακουστικά. Το φαουλ που εκανε ηταν οτι δεν εδωσε επιλογη στο μενου του κινητου να φορτιζεις και με κανονικη ταχυτητα. Οσον αφορα στην μπαταρια του S6, τον πρωτο μηνα κυκλοφοριας του ειχε σοβατο προβλημα. Με τον καιρο και τα updates που επαιρνε εστρωσε και τον Αυγουστο που πηρε ενα μεγαλο update πραγματικα η αυτονομια ειναι σε αξιοπρεπεστατα επιπεδα. Οσοι θελουν αυτονομια επιπεδου Ζ3, καλα θα κανουν να μεινουν στο Ζ3 γιατι καμια αλλη επωνυμη συσκευη φετος δε φτανει την αυονομια του. :) Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Καλα δεν ειναι ετσι. Ειναι προς τιμην της που εβαλε στη συσκευασια εναν τετοιο φορτιστη, οταν καποιες αλλες εταιριες τσιγκουνευονται ακομα και τα ακουστικά. Το φαουλ που εκανε ηταν οτι δεν εδωσε επιλογη στο μενου του κινητου να φορτιζεις και με κανονικη ταχυτητα. Οσον αφορα στην μπαταρια του S6, τον πρωτο μηνα κυκλοφοριας του ειχε σοβατο προβλημα. Με τον καιρο και τα updates που επαιρνε εστρωσε και τον Αυγουστο που πηρε ενα μεγαλο update πραγματικα η αυτονομια ειναι σε αξιοπρεπεστατα επιπεδα. Οσοι θελουν αυτονομια επιπεδου Ζ3, καλα θα κανουν να μεινουν στο Ζ3 γιατι καμια αλλη επωνυμη συσκευη φετος δε φτανει την αυονομια του. :) Στην murshmallow πλεον εχει και επιλογη κανονικης φορτισης;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Στην murshmallow πλεον εχει και επιλογη κανονικης φορτισης;) Μπραβο αυτα ειναι πολυ καλα νεα. :) Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Μπραβο αυτα ειναι πολυ καλα νεα. :) Εγώ πάντως δεν έχω δει τρομερή διαφορά με γρήγορη και αργή φόρτιση. Πιο πολύ για ψυχολογικους λόγους το βάζω στην ασύρματη όλο το βράδυ. Αν όμως μέσα στην ημέρα βιάζομαι και θέλω φόρτιση σαφώς θα μπει στη γρήγορη. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Εγώ πάντως δεν έχω δει τρομερή διαφορά με γρήγορη και αργή φόρτιση. Πιο πολύ για ψυχολογικους λόγους το βάζω στην ασύρματη όλο το βράδυ. Αν όμως μέσα στην ημέρα βιάζομαι και θέλω φόρτιση σαφώς θα μπει στη γρήγορη. η διαφορα ειναι απο το 0 στο 80%, απο εκει και πανω παει αργα.. οποτε μεχρι το 80 πρεπει να δεις διαφορα, οπως και στο συνολικο χρονο.. που ειναι κανα 45αρι λεπτα λιγοτερος αν πας απο το 20% στο 100% Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 η διαφορα ειναι απο το 0 στο 80%, απο εκει και πανω παει αργα.. οποτε μεχρι το 80 πρεπει να δεις διαφορα, οπως και στο συνολικο χρονο.. που ειναι κανα 45αρι λεπτα λιγοτερος αν πας απο το 20% στο 100% Αν κατάλαβα καλά ο φιλος πρέπει να λέει για την απόδοση της μπαταρίας και όχι για την διάρκεια φόρτισης:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Αν κατάλαβα καλά ο φιλος πρέπει να λέει για την απόδοση της μπαταρίας και όχι για την διάρκεια φόρτισης:rolleyes: αχα, δεν το καταλαβα..εξαλλου για να δει πιστευω θα πρεπει να κανει πολυ φιξαρισμενη χρηση και ισως να εχει καποια συμπερασματα μετα απο πολλες φορες.. Εγω δεν χρησιμοποιω τη γρηγορη για λογους διαρκειας ζωης της μπαταριας, και επειδη δε θελω να μενει ολη νυχτα στο 100% αφου το βαζω να φορτισει βραδυ με εναν αργο..και παιρνει κανα 3ωρο τουλαχιστον. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts