stam911 Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Μόνο εγώ δεν έχω θέμα με την μπαταρία του; συμφωνώ πέφτει γρήγορα αλλά τι χρήση κάνετε ρε παιδια; στην δουλειά αγκαλιά το χετε; στο σπίτι στην καφετέρια στην εξοδο; Είχα διαβάσει ένας μια φορά φώναζε για την μπαταρία σε ένα samsung δεν θυμάμαι πιο και έγραφε συγκεκριμένα ότι σε 6 ώρες έξοδο καφέ και βράδυ το πήγε από 92 % σε 10%. Για κλαματα θα λεγα Παράθεση Βασιλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Μόνο εγώ δεν έχω θέμα με την μπαταρία του; συμφωνώ πέφτει γρήγορα αλλά τι χρήση κάνετε ρε παιδια; στην δουλειά αγκαλιά το χετε; στο σπίτι στην καφετέρια στην εξοδο; Είχα διαβάσει ένας μια φορά φώναζε για την μπαταρία σε ένα samsung δεν θυμάμαι πιο και έγραφε συγκεκριμένα ότι σε 6 ώρες έξοδο καφέ και βράδυ το πήγε από 92 % σε 10%. Για κλαματα θα λεγα εννοειται πως ολα ειναι σχετικα αλλα εχω αρκετη εμπειρια στο φορουμ για να μην γραφω χωρις λογο.. Το κακο ειναι οτι εχω εμπειρια απο σονυ τα οποια εδω και 2 χρονια εχουν τρομερες μπαταριες και σιγουρα ειχα καλομαθει. Απο εκει και περα αν το κινητο το εχεις μονο για κλησεις και μονο τις 2 ωρες που θα χαζεψεις στο σπιτι ή στον καφε οκ, θα βγαλει και 3 ημερες... Εγω προσωπικα το εχω στησει με εναν ιδανικο για μενα τροπο, κλεινοντας τις περισσοτερες βλακειες-συγχρονισμους με fb ημερολογια-επαφες κτλ που τα θεωρω αχρηστα, αλλα εχω ριξει πανω τα mail Μου με προγραμματισμο να συγχρονιζει μονο 8-5 καθε μερα συχνα, μετα τελειως αραια και γενικα η φιλοσοφια μου ειναι οσο πιο energy efficient γινεται. Δεν μπορω ομως να μην μιλησω στο viber, ναι και στη δουλεια και στον καφε αν μου στειλουν θα απαντησω..ομοιως στο FB ειδικα αν προκειται για δουλεια. Ομοιως τα μαιλ μου και το ιντερνετ, αλλιως θα ειχα ακομα το 3210. Τελος, η φωτεινοτητα λειτουργει με απαραδεκτο τροπο, το αυτοματο και αναγκαζομαι συνεχεια να την πειραζω για να την ανεβαζω σε σκοτεινους χωρους, πχ οταν το απογευμα δεν εχω πολυ φωτισμο οπου αυτο την παει τερμα κατω..κατα τα αλλα τη δουλευω χαμηλα γενικως. Απο εκει και περα, δεν ειναι οτι δεν βγαζω τη μερα, τη βγαζω, αλλα προσεχω.. Αν δηλαδη αφερω και γραφω στο φορουμ απο το κινητο, επειδη βαριεμαι να ειμαι στο pc Και θελω να αραζω στον καναπε το απογευμα ή αν μιλαω στο viber Κανα 2ωρο με μηνυματα, ε τοτε θα ζοριστει να κλεισει την ημερα.. Ποσο μαλλον το καλοκαιρι με 40 βαθμους και με ημερα διαρκειας 13 ωρων Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasb13 Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 (edited) Απο προσωπικη εμπειρια εχω παρατηρησει οτι το night clock καιει μπαταρια...αν το αφησω πχ το βραδυ στο 100% το πρωι θα το δω στο 92%. Αντιθετα, χωρις αυτο το πολυ να χασω 2-3% το οποιο ειναι και το φυσιολογικο. Γενικα δεν εχω καποιο ιδιαιτερο θεμα με την μπαταρια, νομιζω οτι ειναι πανω κατω το ιδιο με το M8 που ειχα, τη μερα θα την βγαλω με μπολικη χρηση(browsing, youtube, μουσικη, apps κτλ) αλλα με ανοικτο μονο το wifi και ελαχιστο ή καθολου 4g. Το τελευταιο διαστημα μαλιστα παιζω και καποια παιχνιδια και παλι εστω και δυσκολα βγαινει η μερα. Τις λιγες φορες που εχω ξεμεινει απο μπαταρια μεσα στην μερα βαζω την ταχεια φορτιση και σε ενα μισαωρο πηγαινει απο το 20% στο 70%, no problem:) Για τα υπολοιπα περιεργα της samsung που αναφερει ο φιλος Nikos_Mpl πιο πανω και ειναι πραγματικα χαζα ως εκνευριστικα η μονη λυση νομιζω ειναι το ρουτ, με mods και custom roms. Δεν το εχω ψαξει ιδιαιτερα γιατι δεν το εχω ρουταρει ακομα. Edited November 2, 2015 by kostasb13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Απο προσωπικη εμπειρια εχω παρατηρησει οτι το night clock καιει μπαταρια...αν το αφησω πχ το βραδυ στο 100% το πρωι θα το δω στο 92%. Αντιθετα, χωρις αυτο το πολυ να χασω 2-3% το οποιο ειναι και το φυσιολογικο. Γενικα δεν εχω καποιο ιδιαιτερο θεμα με την μπαταρια, νομιζω οτι ειναι πανω κατω το ιδιο με το M8 που ειχα, τη μερα θα την βγαλω με μπολικη χρηση(browsing, youtube, μουσικη, apps κτλ) αλλα με ανοικτο μονο το wifi και ελαχιστο ή καθολου 4g. Το τελευταιο διαστημα μαλιστα παιζω και καποια παιχνιδια και παλι εστω και δυσκολα βγαινει η μερα. Τις λιγες φορες που εχω ξεμεινει απο μπαταρια μεσα στην μερα βαζω την ταχεια φορτιση και σε ενα μισαωρο πηγαινει απο το 20% στο 70%, no problem:) Για τα υπολοιπα περιεργα της samsung που αναφερει ο φιλος Nikos_Mpl πιο πανω και ειναι πραγματικα χαζα ως εκνευριστικα η μονη λυση νομιζω ειναι το ρουτ, με mods και custom roms. Δεν το εχω ψαξει ιδιαιτερα γιατι δεν το εχω ρουταρει ακομα. Το night clock το εχω ανενεργώ. Για ποιο λογο να το είχα άλλωστε οταν κοιμάμαι. Κατα τα αλλα συμφωνώ οτι ειναι m8(με 4.4.4 μαλιστα που το εχω)και ελαφρώς καλύτερη η αυτονομια του edge μιας και ενα 2.5 μήνες τα χρησιμοποιώ ταυτόχρονα. Και 80% χρηση wifi κάνω και μόλις 20% κινητής δεδομένα η και καθόλου αρκετές φορες. Αλλα γενικά τα κινητά μου δεν τα ξεσκίζω ουδέποτε. Εχω 3 tablet και ετσι μοιράζω πολλά πράγματα που κάνω καθημερινά εκει. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Απο προσωπικη εμπειρια εχω παρατηρησει οτι το night clock καιει μπαταρια...αν το αφησω πχ το βραδυ στο 100% το πρωι θα το δω στο 92%. Αντιθετα, χωρις αυτο το πολυ να χασω 2-3% το οποιο ειναι και το φυσιολογικο. Γενικα δεν εχω καποιο ιδιαιτερο θεμα με την μπαταρια, νομιζω οτι ειναι πανω κατω το ιδιο με το M8 που ειχα, τη μερα θα την βγαλω με μπολικη χρηση(browsing, youtube, μουσικη, apps κτλ) αλλα με ανοικτο μονο το wifi και ελαχιστο ή καθολου 4g. Το τελευταιο διαστημα μαλιστα παιζω και καποια παιχνιδια και παλι εστω και δυσκολα βγαινει η μερα. Τις λιγες φορες που εχω ξεμεινει απο μπαταρια μεσα στην μερα βαζω την ταχεια φορτιση και σε ενα μισαωρο πηγαινει απο το 20% στο 70%, no problem:) Για τα υπολοιπα περιεργα της samsung που αναφερει ο φιλος Nikos_Mpl πιο πανω και ειναι πραγματικα χαζα ως εκνευριστικα η μονη λυση νομιζω ειναι το ρουτ, με mods και custom roms. Δεν το εχω ψαξει ιδιαιτερα γιατι δεν το εχω ρουταρει ακομα. το Night clock ειναι το daydream ή η πλαινη οθονη? γιατι την εχω ενεργη απο τις 5 το απογευμα.. θεωρουσα οτι δεν καιει.. Κατα τα αλλα, δεν ξερω για το Μ8 αλλα ειχα ακουσει καλα λογια, οτι ειναι κοντα στο Ζ3, το οποιο δεν εχει καμια σχεση με το edge..Αρα ή το Μ8 ειναι πολυ κατω απο το Ζ3 ή εσυ δεν κανεις χρηση στο S6, γιατι δεν μπορει να βγαινει το edge Κοντα στο Ζ3 (εφοσον μου λες οτι ειναι κοντα στο Μ8). Τη μερα και εγω τη βγαζω με αρκετη χρηση, αλλα με πιο προσεκτικη, δηλαδη θα ριξω τη φωτεινοτητα κτλ, δε θα την εχω μονιμα ψηλα. Βεβαια δεδομενα δεν κλεινω ποτε. ρουτ δε θα κανω, προτιμω να προγραμματιστω με αυτους τους ρυθμους και να το πουλησω καποια στιγμη αν με κουρασει. Γενικα το κινητο αυτο αν ειχε μια μπαταρια στις 3000 mha δε θαα υπηρχε λογος για αλλαγη. Τωρα τα σπαστικα με την καμερα και τα ΣΜΣ τα προσπερναω, αλλα ειναι ακατανοητα χαζα.. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μόνο εγώ δεν έχω θέμα με την μπαταρία του; συμφωνώ πέφτει γρήγορα αλλά τι χρήση κάνετε ρε παιδια; στην δουλειά αγκαλιά το χετε; στο σπίτι στην καφετέρια στην εξοδο; Είχα διαβάσει ένας μια φορά φώναζε για την μπαταρία σε ένα samsung δεν θυμάμαι πιο και έγραφε συγκεκριμένα ότι σε 6 ώρες έξοδο καφέ και βράδυ το πήγε από 92 % σε 10%. Για κλαματα θα λεγα ξανα παραθετω το μηνυμα σου γιατι αυτο που αναρωτιεσαι το απαντανε οι φιλοι απο πανω, που λενε μια χαρα μπαταρια αλλα χωρις data..ή με λιγα data. Εγω πχ δεν τα κλεινω ποτε, γιατι ειμαι σε wifi τη μιση μερα αλλα την αλλη μιση δεν ειμαι, θεωρω πως για να το λες smartphone και 4G Και 500 αλογα και ferrari (υποτιθεται οτι αυτο αγορασαμε) θα πρεπει μιση μερα να την βγαζει με δεδομενα, 3G .. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 το Night clock ειναι το daydream ή η πλαινη οθονη? γιατι την εχω ενεργη απο τις 5 το απογευμα.. θεωρουσα οτι δεν καιει.. Κατα τα αλλα, δεν ξερω για το Μ8 αλλα ειχα ακουσει καλα λογια, οτι ειναι κοντα στο Ζ3, το οποιο δεν εχει καμια σχεση με το edge..Αρα ή το Μ8 ειναι πολυ κατω απο το Ζ3 ή εσυ δεν κανεις χρηση στο S6, γιατι δεν μπορει να βγαινει το edge Κοντα στο Ζ3 (εφοσον μου λες οτι ειναι κοντα στο Μ8). Τη μερα και εγω τη βγαζω με αρκετη χρηση, αλλα με πιο προσεκτικη, δηλαδη θα ριξω τη φωτεινοτητα κτλ, δε θα την εχω μονιμα ψηλα. Βεβαια δεδομενα δεν κλεινω ποτε. ρουτ δε θα κανω, προτιμω να προγραμματιστω με αυτους τους ρυθμους και να το πουλησω καποια στιγμη αν με κουρασει. Γενικα το κινητο αυτο αν ειχε μια μπαταρια στις 3000 mha δε θαα υπηρχε λογος για αλλαγη. Τωρα τα σπαστικα με την καμερα και τα ΣΜΣ τα προσπερναω, αλλα ειναι ακατανοητα χαζα.. Καμία σχέση το m8 με z3. Όπως και το edge με z3. Απλά πιστεύω οτι για 2600 μπαταρια το edge με 2k οθονη να συμπεριφέρετε ως m8 με ίδια μπαταρια και 1080p οθονη πιστεύω ειναι αρκετα ικανοποιητικη για το edge. Σαν συσκευή αυτή καθ αυτή το edge συνολικά με εχει αφήσει σχετικα ικανοποιημένο βάση των κυβικών του. Τα περίμενα σαφώς χειρότερα,αλλα βοήθησαν σε αυτο οτι το γνώρισα μετα ενα τετράμηνο κυκλοφοριας που η Samsung το βελτίωσε αρκετα με software σε σχέση με τους πρώτους μήνες που ήταν μέσα στην μετριότητα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Καμία σχέση το m8 με z3. Όπως και το edge με z3. Απλά πιστεύω οτι για 2600 μπαταρια το edge με 2k οθονη να συμπεριφέρετε ως m8 με ίδια μπαταρια και 1080p οθονη πιστεύω ειναι αρκετα ικανοποιητικη για το edge. Σαν συσκευή αυτή καθ αυτή το edge συνολικά με εχει αφήσει σχετικα ικανοποιημένο βάση των κυβικών του. Τα περίμενα σαφώς χειρότερα,αλλα βοήθησαν σε αυτο οτι το γνώρισα μετα ενα τετράμηνο κυκλοφοριας που η Samsung το βελτίωσε αρκετα με software σε σχέση με τους πρώτους μήνες που ήταν μέσα στην μετριότητα. Δε μου ειπες ομως τι ειναι το NIght clock. Για το Μ8 απλα ειχα αυτη την αισθηση λογω Mha και οθονης, σε συνδυασμο με σχολια οτι περναει και το Ζ3 απο μερικους. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Δε μου ειπες ομως τι ειναι το NIght clock. Για το Μ8 απλα ειχα αυτη την αισθηση λογω Mha και οθονης, σε συνδυασμο με σχολια οτι περναει και το Ζ3 απο μερικους. Απλά σου δείχνει την ώρα στην πλαϊνή οθονη. Δεν εχει κανένα νόημα ειδικά οταν το βράδυ επί 7-8 ώρες πέφτεις για ύπνο. Απενεργοποίησε το ;) Δεν ήξερα οτι το εχεις ενεργοποιήσει. Σίγουρα θα ευθύνεται και αυτο για την αυξημένη κατανάλωση. Για το m8 σε σχέση με το z3 στο ακέραιο οτι λέω ισχύει. Παλι καλά που το εχω στην 4.4.4 διοτι θα είχα αρκετα κατώτερη αυτονομια στο m8 παντα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Απλά σου δείχνει την ώρα στην πλαϊνή οθονη. Δεν εχει κανένα νόημα ειδικά οταν το βράδυ επί 7-8 ώρες πέφτεις για ύπνο. Απενεργοποίησε το ;) Δεν ήξερα οτι το εχεις ενεργοποιήσει. Σίγουρα θα ευθύνεται και αυτο για την αυξημένη κατανάλωση. Για το m8 σε σχέση με το z3 στο ακέραιο οτι λέω ισχύει. Παλι καλά που το εχω στην 4.4.4 διοτι θα είχα αρκετα κατώτερη αυτονομια στο m8 παντα. τι το πηραμε το edge ρε παιδες αμα το εχετο κλειστο το πλαινο?? εγω το εβαλα να ανοιγει απο τις 5..και το απολαμβανω. Αν ειναι αυτο οκ, θα το κλεισω απλα στον υπνο για να δω τη διαφορα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Νομίζω με όλα ανοικτά κι εγώ μαξ εκεί να πάω. Ούτε εμένα βγάζει μέρα αν δεν είμαι σε wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasb13 Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Αν το κλεισεις θα δεις σιγουρα διαφορα. Μπορει τελικα αυτο να ευθυνεται για το 7% που λες οτι εχασες. Αν θες παντως να το εχεις ενεργο μπορεις να μειωσεις τις ωρες που λειτουργει στις ρυθμισεις της edge. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Σιγουρα αυτο ευθυνεται παιδια! Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 (edited) Αν το κλεισεις θα δεις σιγουρα διαφορα. Μπορει τελικα αυτο να ευθυνεται για το 7% που λες οτι εχασες. Αν θες παντως να το εχεις ενεργο μπορεις να μειωσεις τις ωρες που λειτουργει στις ρυθμισεις της edge. ναι το εκλεισα ηδη να βγαλει τη μερα.. Το αφησα το βραδυ καπου στο 63-64 και το βρηκα το πρωι στο 56-57%, δε θυμαμαι τα νουμερα, και τωρα ειναι στο 28%. Βγαζει 2η ημερα αλλα δεν εχω ασχοληθει σχεδον καθολου..Δηλαδη ειχε 1,5 ωρα οθονη τωρα παει στις 2 (ολη μερα μιση ωρα) και κανα 20λεπτο ομιλια. το FB εχει παει στη μια ωρα χωρις να εχω χαζεψει τοσο. Οποτε το κινητο αν δεν το τσιγκλας οκ, βγαζει και 2η μερα, αλλα σε χρηση δεν το εχει.. Απο εκει και περα πιστευω οτι με προσεκτικη χρηση και σωστο στησιμο, αν δουλευεις και δεν το σκαλιζεις εχεις 2 ημερες. Αν παλι εισαι διακοπες ή εκδρομη και θες να βγαζεις φωτο και να μπαινεις ιντερνετ, η μια ημερα θα ειναι δυσκολη. Οποτε καταληγω στο συμπερασμα οτι αξιζει το κινητο αλλα με λιγο αγχος τις δυσκολες ημερες :lol::p Για να το δωσω, θα επρεπε να ηταν μαιος, οποτε θα ερχοταν δυσκολο καλοκαιρι, τωρα θα με προλαβει το Ζ6 το οποιο αν δεν ειναι κατι τρομερο, δε θα με κανει να φυγω, ισως το S7 να ειναι πιο πιθανο. Αυτα μεχρι τωρα απο τη μια εβδομαδα. Edited November 2, 2015 by truckman Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Νομίζω με όλα ανοικτά κι εγώ μαξ εκεί να πάω. Ούτε εμένα βγάζει μέρα αν δεν είμαι σε wifi σκεψου οτι εγω ειμαι στη 2η μερα με το edge με 30% τωρα αλλα πολυ προσεκτικη χρηση, ολα ανοιχτα αλλα οχι λιωσιμο, αλλιως ουτε τη μερα... Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 σκεψου οτι εγω ειμαι στη 2η μερα με το edge με 30% τωρα αλλα πολυ προσεκτικη χρηση, ολα ανοιχτα αλλα οχι λιωσιμο, αλλιως ουτε τη μερα... Τι πολύ προσεκτική χρήση;; Το κοιτάς;; :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Τι πολύ προσεκτική χρήση;; Το κοιτάς;; :p XAXA, ακριβως το αντιθετο..δεν το κοιταζω χωρις λογο. δεν το σκαλιζω, και γραφω στο φορουμ απο το pc Καθως το swype που εκανα στο Ζ3c εδω δε μπορω, δε με βολευει τοσο το μεγεθος του κινητου, οποτε δεν το λιωνω τοσο οσο το σονυ. Ετσι κανω πιο βασικη χρηση και οχι πραγματα που θα εκανα αλλα μπορω και απο Pc. Επισης παιζω συνεχεια με τη φωτεινοτητα καθως η ατιμη δεν λειτουργει οπως θα επρεπε στο αυτοματο. Τελος δεν εχω 4G ανοιχτο μιας και δεν το θελω και εκλεισα και την πλαινη οθονη να δω τη διαφορα...edge Μονο στα χαρτια :lol::lol::p Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChaosAD Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Καλησπερα σε ολους! Μετα απο 3 χρονια με το galaxy s3 ηρθε η ωρα για αναβαθμηση. Εχω επιδοτηση στα 680ε. Αξιζει πιστευετε να δωσω καπου 150ε+ για να παρω το s6 edge+ η να αρκεστω στο απλο s6 edge? Παράθεση Get BIG and RIPPED or DIE trying! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Καλησπερα σε ολους! Μετα απο 3 χρονια με το galaxy s3 ηρθε η ωρα για αναβαθμηση. Εχω επιδοτηση στα 680ε. Αξιζει πιστευετε να δωσω καπου 150ε+ για να παρω το s6 edge+ η να αρκεστω στο απλο s6 edge? Αν δε σε χαλαει το μέγεθος παρε το + Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Αν δε σε χαλαει το μέγεθος παρε το + Το Plus ειναι ιδανικο αν θες τετοιο μεγεθος καθως θα σε καλυψει και ενεργειακα..απο την αλλη η μεταβαση ειναι πολυ μεγαλη, εγω που ειχα 4,5" και μετα 5" γυρισα στις 4,6" γιατι ηθελα το χειρισμο με το ενα χερι και κυριως να μη μου φευγει απο το χερι οταν στο καθημερινο τρεξιμο ηθελα να το χρησιμοποιω στα γρηγορα και μονο τωρα ξανα πηγα στο edge, το PLus θελει να εισαι σιγουρος οτι το σηκωνουν τα χερια σου.(παιζει ρολο και η παλαμη) Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
warlock7 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 @Chaosad αν θες να πεις από ποια εταιρεία και με τι πρόγραμμα έχεις τέτοια επιδότηση? Ακούγεται εξωπραγματικη για τα σημερινά δεδομένα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChaosAD Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Βλεπω πως το μονο που σχολιαζετε ειναι το μεγεθος! Αν υποθεσουμε πως δεν εχω κανενα προβλημα με το μεγεθος κ πως κ τα δυο τα βρισκω λειτουργικα, το +1Gb ram κ η μεγαλυτερη μπαταρια (νομιζω πως ειναι οι μονες διαφορες) αξιζουν το εξτρα κοστος? Παράθεση Get BIG and RIPPED or DIE trying! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Βλεπω πως το μονο που σχολιαζετε ειναι το μεγεθος! Αν υποθεσουμε πως δεν εχω κανενα προβλημα με το μεγεθος κ πως κ τα δυο τα βρισκω λειτουργικα, το +1Gb ram κ η μεγαλυτερη μπαταρια (νομιζω πως ειναι οι μονες διαφορες) αξιζουν το εξτρα κοστος? Εχει και καλύτερη οθόνη το + Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
warlock7 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Αν έχεις συνηθίσει τις 5 ίντσες ή και γενικότερα μεγάλα κινητά το edge υπάρχει πιθανότητα να σου φανεί μικρό, εγώ που είχα το s5 με 5αρα ίσα ίσα με ικανοποιεί το edge, με το +θα ευχαριστηθεις περισσότερο οθόνη! Τουλάχιστον έτσι πιστεύω καλό είναι να τα πιάσεις και να τα δεις από κοντά, σε χρώμα δες πρώτα το πράσινο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Βλεπω πως το μονο που σχολιαζετε ειναι το μεγεθος! Αν υποθεσουμε πως δεν εχω κανενα προβλημα με το μεγεθος κ πως κ τα δυο τα βρισκω λειτουργικα, το +1Gb ram κ η μεγαλυτερη μπαταρια (νομιζω πως ειναι οι μονες διαφορες) αξιζουν το εξτρα κοστος? θεωρω οτι αξιζει γιατι εχουν καλυτερη αυτονομια τα μεγαλα, αλλα ειναι θεμα χρησης. Αν δεν το λιωνεις και σε βγαζει το μικρο και δε θες μεγαλη οθονη γιατι να πας? Εγω πχ παρολο οτι θελω περισσοτερη μπαταρια δεν παω λογω μεγεθους.. αλλα αν δεν σε ενοχλει, τοτε μαλλον αξιζει να πας. Σιγουρα η ραμ αξιζει..ειδικα αν το μπουκωνεις. Αν έχεις συνηθίσει τις 5 ίντσες ή και γενικότερα μεγάλα κινητά το edge υπάρχει πιθανότητα να σου φανεί μικρό, εγώ που είχα το s5 με 5αρα ίσα ίσα με ικανοποιεί το edge, με το +θα ευχαριστηθεις περισσότερο οθόνη! Τουλάχιστον έτσι πιστεύω καλό είναι να τα πιάσεις και να τα δεις από κοντά, σε χρώμα δες πρώτα το πράσινο! Μην το λες, εγω με 5" δεν αντεξα και πηγα στις 4,6" και μονο για χαρη του edge ηρθα στις 5,1" και οριακα το παλευω. Θελω να το νιωθω στο χερι να χωραει ανετα. Δεν βλεπω ταινιες ουτε διαβαζω μεγαλα κειμενα ομως. Σε αυτη την περιπτωση το Plus θα ειναι πολυ καλυτερο φυσικα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Ρε παιδιά, το Google Play Services πόσο μπαταρία σας τρώει? Είναι εδώ και 1-2 βδομάδες που είναι διαρκώς στη λίστα με ~15%. Μερικές φορές είναι και πάνω από την οθόνη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts