Jump to content

[S6 Series] H εμπειρία σας με τη μπαταρία

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατά την γνώμη μου η ασύρματη φόρτιση έχει νόημα μόνο αν ενσωματωθεί σε τραπέζια καφετέριας ή άλλους δημόσιους χώρους που θα χρειαζόσουν μια φόρτιση on the go χωρίς καλώδια.

Για το σπίτι είναι εντελώς gimic κατάσταση, μόνο η βάση προσθέτει όγκο στο όλο θέμα χωρίς κανένα ουσιαστικό πλεονέκτημα.

Less is more...

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά εγώ το φορτίζω με το γρήγορο φορτιστή του . είναι εντάξει οι χρόνοι μου? ( s6 edge)

http://i61.tinypic.com/fp77fp.png http://i61.tinypic.com/oqlxmp.png

Edited by hackfree
technoholic maniac reviewer

Κατά την γνώμη μου η ασύρματη φόρτιση έχει νόημα μόνο αν ενσωματωθεί σε τραπέζια καφετέριας ή άλλους δημόσιους χώρους που θα χρειαζόσουν μια φόρτιση on the go χωρίς καλώδια.

Για το σπίτι είναι εντελώς gimic κατάσταση, μόνο η βάση προσθέτει όγκο στο όλο θέμα χωρίς κανένα ουσιαστικό πλεονέκτημα.

Έχει ξεκινήσει αυτό σε μεγάλη αλυσίδα καφέ και fast food restaurants σε Ηνωμένες Πολιτείες και Αγγλία.

Πρωτον οι βασεις ασυρματισης φορτισης δεν προσθετουν κανενα ουσιαστικο επιπλεον ογκο καθως ειναι πολυ μικρες (της Νοκια ειναι μικροτερη και απο το κινητο).

Δευτερον τα πλεονεκτηματα ειναι οτι φορτιζεται πιο αργα η μπαταρια αρα ειναι καλο και δευτερον οτι δεν ταλαιπωρεις την usb θυρα με αναποδες τοποθετησεις και στραβωμα των pins. Τυχεροι οσοι εχουν iphone σε αυτο το θεμα, αλλα το καλο ειναι οτι το usb type c ερχεται γρηγορα.

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Πως να το αντιμετωπισω λετε το drain??

Εβαλα. 2,3 υπηρεσιες του γουγλη off..... τπτ αλλο?

[ATTACH]61831[/ATTACH]

Edited by anergos13

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

παντως για το χθεσινο battery drain λογω google services...ευτυχως βρηκα λυση απο εδω...

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=61080128&postcount=1882

εβαλα την παραπανω εκδοση ...και σωθηκα:D

παντως για το χθεσινο battery drain λογω google services...ευτυχως βρηκα λυση απο εδω...

Έγώ αυτη την έκδοση έχω και το battery drain συνεχίζει

Πρεπει να κανεις wipe τα data της προηγουμενης εκδοσης

----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και εγω στην αρχη δεν τα ειχα κανει και το προβλημα συνεχιζοταν...

Απο Σημερα παντως μετα την χθεσινη περιπετεια...αρχισε η μπαταρια να δειχνει τα δοντια της.....[ATTACH]61860[/ATTACH]

Δουλεύει και για το edge?

technoholic maniac reviewer

Εμενα η μπαταρια ειναι 54% με ανοιχτη οθονη 2 ωρες και 10 λεπτα, full φωτεινοτητα full τα χρωματα της οθονης, ολη την ωρα ειμαι συνδεμενος σε wifi και ποτε ποτε 3G. Ειμαι στην 3η φορτιση.. πως σας φαινετε; S6 edge εχω.

Πρεπει να κανεις wipe τα data της προηγουμενης εκδοσης

----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και εγω στην αρχη δεν τα ειχα κανει και το προβλημα συνεχιζοταν...

Να κάνω wipe τα data τώρα που έχω την τελευταία έκδοση ή να βάλω την παλιά να κάνω wipe και μετά την καινούρια. Μιλάς για διαγραφή των δεδομένων μόνο για το Google services και όχι για όλο το κινητό.?

Edited by dimkit

να πω κι εγω τα δικα μου (τον πονο μου)

μετα απο μια εβδομαδα χρησης (S6 edge)

ολα τα updates περασμενα...

φωτεινοτητα περιπου στο 65% και auto

χρηση απο τις 8 το πρωι μεχρι τις 4 με 3g και μετα με wifi

ενεργα 3 mail account με συγχρονισμο ανα 15 λεπτα , facebook , twitter ,viber αλλα λογικη χρηση...οχι κατι φοβερο γιατι δουλευω τα πρωινα....

λιγο tapatalk οταν βρω χρονο...φαινεται κιολας απο το ποση ωρα ειναι ανοιχτη η οθονη....bluetooth κλειστο , υπηρεσιες τοποθεσιας ανοιχτες..

στατιστικα

http://i406.photobucket.com/albums/pp143/Panasol/Mobile%20Uploads/2010-05/Screenshot_2015-06-09-23-36-42_zpsrfscqzn4.png

http://i406.photobucket.com/albums/pp143/Panasol/Mobile%20Uploads/2010-05/Screenshot_2015-06-09-23-36-47_zpsbzb5mqkg.png

φτανω κοντα στις 2,5 ωρες οθονη max....ταβανι....

μενω στην Πατρα...γιατι απ'οτι εχω καταλαβει πρεπει να παιζει μεγαλο ρολο η περιοχη και συνεπως το σημα......

μου βγαζει τη μερα;;;;

ναι , αν ΔΕΝ προκυψουν εκπληξεις...

εχεις ομως ενα αγχος οτι αν το χρειαστεις για κατι παραπανω , αν προκυψει κατι ....θα σε κρεμασει.....

Across the satellite beams Across the oceans or seas

To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns

And they are killing for fun They are killing to entertain me

Να κάνω wipe τα data τώρα που έχω την τελευταία έκδοση ή να βάλω την παλιά να κάνω wipe και μετά την καινούρια. Μιλάς για διαγραφή των δεδομένων μόνο για το Google services και όχι για όλο το κινητό.?

Στην τωρινη εκδοση των google services κανε wipe και μετα περνα την καινουργια και τελειωσες...

Τελικα εβγαλε 4 ωρες και 46 λεπτα ανοιχτη οθονη.Ολη την ωρα συνδεμενο σε wifi και μερικες φορες και 3G, φωτεινοτητα και χρωματα full (οχι στο auto), εβγαλα γυρο στις 40 φωτογραφιες, 15 λεπτα κλησεις, πολυ browsing, facebook, instagram και επεξεργασια φωτο. 3η φορτιση ειμαι... Edited by CHRISTOSTZANID

Στην τωρινη εκδοση των google services κανε wipe και μετα περνα την καινουργια και τελειωσες...

Αυτό που είπα πριν είναι ότι ήδη έχω περασμένη την καινουρια

Τελικα εβγαλε 4 ωρες και 46 λεπτα ανοιχτη οθονη.Ολη την ωρα συνδεμενο σε wifi και μερικες φορες και 3G, φωτεινοτητα και χρωματα full (οχι στο auto), εβγαλα γυρο στις 40 φωτογραφιες, 15 λεπτα κλησεις, πολυ browsing, facebook, instagram και επεξεργασια φωτο. 3η φορτιση ειμαι...

Ρε παιδια ειλικρινα τωρα το εχω δει απο πολλους...

Λετε π.χ. εβγαλε 4 ωρες οθονη και στο screenshot σας εχει μεινει μπαταρια 1%... τι αξια εχει αυτη η πρακτικη; Και την μπαταρια καταστρεφετε και δεν εχει νοημα σε πραγματικες συνθηκες καθημερινοτητας να βλεπετε ποσες ωρες βγαζει στο 1% μπαταρια...

Ρε παιδια ειλικρινα τωρα το εχω δει απο πολλους...

Λετε π.χ. εβγαλε 4 ωρες οθονη και στο screenshot σας εχει μεινει μπαταρια 1%... τι αξια εχει αυτη η πρακτικη; Και την μπαταρια καταστρεφετε και δεν εχει νοημα σε πραγματικες συνθηκες καθημερινοτητας να βλεπετε ποσες ωρες βγαζει στο 1% μπαταρια...

θα συμφωνήσω μαζι σου σε αυτο που λες !!δεν εχει κανενα νοημα να περιμενετε να φτασει η μπαταρια 1% στο 15%το βαζουμε για φορτιση το κινητό και εγω μεχρι στιγμης βλεπω οτι η μπαταρια του ειναι αρκετα καλη!!!θα δουμε και στο μελλον φυσικα!! για μενα μια χαρα ειναι η χρόνοι!!!:) καποιοι που εχετε προβληματα με την μπαταρια καντε μια επαναφορα ρυθμίσεων και κρατηστε κανα δυο μερες το κινητο σας χωρις της ολες σας εφαρμογες και δειτε τι χρονους σας βγαζει το τηλεφωνο αν ειναι που μεγαλη η διαφορα τοτε ειναι καποιες εφαρμογες που σας κανουν την ζημια!!!βαλτε την εφαρμογη greenify και καντε της εφαρμογες που τρεχουν στο παρασκινιο συνεχεια διακοπη!!!αν παλι δεν δειτε καμια διαφορα και με το greenify το κανετε απεγκατασταση και τελος!!

και κατι τελευταιο αν εχετε κακο σημα εκει που ειστε απλα βαλτε το σε 3g μονο η ακομα και 2g αν ειστε τον περισσότερο χρονο σας με wifi!!

Edited by manthosffvll

Την προειδοποίηση για φόρτιση που βγάζει η συσκευή όταν το επίπεδο αποφόρτισης φτάσει στο 15% (και μετά σταδιακά μέχρι το 4%) δεν το βγάζει για να προστατεύσει την μπαταρία αλλά για να σε ενημερώσει ότι αν συνεχίσεις να το χρησιμοποιείς και ξεχαστείς υπάρχει περίπτωση να σβήσει και έτσι να χάσεις κάποια δεδομένα που χρησιμοποιείς εκείνη τν στιγμή...

Την προειδοποίηση για φόρτιση που βγάζει η συσκευή όταν το επίπεδο αποφόρτισης φτάσει στο 15% (και μετά σταδιακά μέχρι το 4%) δεν το βγάζει για να προστατεύσει την μπαταρία αλλά για να σε ενημερώσει ότι αν συνεχίσεις να το χρησιμοποιείς και ξεχαστείς υπάρχει περίπτωση να σβήσει και έτσι να χάσεις κάποια δεδομένα που χρησιμοποιείς εκείνη τν στιγμή...

Αυτο ναι αλλα δεν παύει για την υγεία της μπαταρίας να μην το φορτίζεις αφου αδειάσει εντελώς.

Οταν πάει στο 15-20% καλό ειναι να φορτίζουμε.

Και να κάνουμε πλήρες κύκλους φόρτισης.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Σωστα, αλλα οταν αφηνεις την μπαταρια να πεσει χαμηλα της κανει κακο.

να πω κι εγω τα δικα μου (τον πονο μου)

μετα απο μια εβδομαδα χρησης (S6 edge)

ολα τα updates περασμενα...

φωτεινοτητα περιπου στο 65% και auto

χρηση απο τις 8 το πρωι μεχρι τις 4 με 3g και μετα με wifi

ενεργα 3 mail account με συγχρονισμο ανα 15 λεπτα , facebook , twitter ,viber αλλα λογικη χρηση...οχι κατι φοβερο γιατι δουλευω τα πρωινα....

λιγο tapatalk οταν βρω χρονο...φαινεται κιολας απο το ποση ωρα ειναι ανοιχτη η οθονη....bluetooth κλειστο , υπηρεσιες τοποθεσιας ανοιχτες..

στατιστικα

http://i406.photobucket.com/albums/pp143/Panasol/Mobile%20Uploads/2010-05/Screenshot_2015-06-09-23-36-42_zpsrfscqzn4.png

http://i406.photobucket.com/albums/pp143/Panasol/Mobile%20Uploads/2010-05/Screenshot_2015-06-09-23-36-47_zpsbzb5mqkg.png

φτανω κοντα στις 2,5 ωρες οθονη max....ταβανι....

μενω στην Πατρα...γιατι απ'οτι εχω καταλαβει πρεπει να παιζει μεγαλο ρολο η περιοχη και συνεπως το σημα......

μου βγαζει τη μερα;;;;

ναι , αν ΔΕΝ προκυψουν εκπληξεις...

εχεις ομως ενα αγχος οτι αν το χρειαστεις για κατι παραπανω , αν προκυψει κατι ....θα σε κρεμασει.....

Δεν πιστευω κατα βάθος να μην υπολογιζες οτι η αυτονομια στην καλύτερη average θα ηταν;

Μια θυσία θα την εκανες για να απολαμβάνεις πχ την κάμερα η την οθονη που ειναι τα δυνατά σημεία της συσκευης.

Ουδείς τέλειος ετσι κι αλλιως.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Κανε τοτε wipe...

Έκανα διαγραφεί των δεδομένων αλλά πάλι τα ίδια . Δοκίμασα τώρα να την επαναφέρω στην εργοστασιακή έκδοση να κάνω wipe και να ξαναβάλω την τελευταία. Για να δούμε μπας στρώσει ετσι.

• The title was changed to [S6 Series] H εμπειρία σας με τη μπαταρία