Jump to content

[S6 Series] Αξεσουάρ (Θήκες, USB OTG, PowerBank κτλ)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σκεφτομαι να παρω αυτη http://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/thikes/thiki-samsung-galaxy-s6-spigen-neo-hybrid-case-mple/prod7730541pp/

την εχει κανεις απο εσας? αυτες οι θηκες σαν αυτη μηπως δημιουργουν καποιο προβλημα με το σημα η με το gps?

Κανένα πρόβλημα, πάρτην άφοβα!

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αγορασα αυτο το screen protector : http://www.ebay.com/itm/161868459064?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT#rwid

ειναι μεβρανη οχι γυαλι, καθεται καλα στις ακρες, εχει μερικες φουσκαλες που δε μπορεσα να βγαλω αλλα δεν ειναι ενοχλητικες , εχει και ωραια υφη, σχεδον γυαλιου, καμια σχεση με μια μεβρανη που ειχα παλιοτερα και δε με ικανοποιησε. Εχω το black sapphire και πηρα το πρασσινο για αλλαγη, μαλλον θα παρω και την ασπρη στο μελλον. Δε με αφηνει να στειλω φωτογραφιες οσο και αν τις μικρυνα...

Edited by KM24

Ειχα παρει ενα παρομοιο για τον κουμπαρο μου απο ελληνικο μαγαζι. Δυστυχως,ειχε σοβαρο προβλημα με το touch του, στα πλαγια δεν επιανε το gesture για να εμφανιστουν τα shortcuts,γενικα ηταν λιγο αναισθητη η οθονη. Επισης,σοβαρο προβλημα με την ορατοτητα κατω απ τον ηλιο,σκουραινε τελείως η οθονη. Ηταν το μοναδικο που είχε αψογη εφαρμογη στο edge,αλλα δυστυχως αυτο ηταν και το μοναδικο πλεονεκτημα του.

Αυτο πως συμπεριφερεται;

Μια χαρα , δεν εχω προβλημα πουθενα με την αφη, το edge people πιανει μια χαρα, γενικως ειμαι ευχαριστημενος .Δυο μερες μονο το φοραω, αν παρατηρησω τιποτα αρνητικο θα το αναφερω.

Καλησπέρα σας, ψάχνω να βρώ full tempered glass να πιάνει όλη την οθόνη μπροστά και πίσω καπάκι, κάποια βοήθεια?

Αν έλεγες και μοντέλο... :rolleyes:

Αυτη εδω θελω να παρω..φοβαμαι μηπως κιτρινισει....

http://m.ebay.com/itm/NILLKIN-Matte-Bumper-Nature-TPU-Silicone-Soft-Case-For-Samsung-Galaxy-S6-G920F-/161772948377?nav=SEARCH

I Want To Believe

http://m.ebay.com/itm/NILLKIN-Matte-Bumper-Nature-TPU-Silicone-Soft-Case-For-Samsung-Galaxy-S6-G920F-/161772948377?nav=SEARCH

Σε 1 χρονο; και; σου αρεσει; την περνεις. Για μια ζωη σιγουρα δεν ειναι αλλα το κοστος ειναο μικρο για να στεναχωριεσαι αν σε 1 χρονο κιτρινισει.

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

Αγαπητέ, θα σου κιτρινίσει κοντά στο 5μηνο. Την είχα αγοράσει για τρεις διαφορετικές συσκευές τα τελευταία 2 χρόνια. Συνολικά έχω αγοράσει 5 τέτοιες (για διαφορετικά μοντέλα), όλες transparent.

Πολύ καλό value for money, συμφωνώ με τους προλαλήσαντες. Δε σε πειράζει κάθε 6μηνο να ψωνίζεις από μία.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! μην αγοράσεις τώρα 2 με το σκεπτικό ότι σε έξι μήνες, θα πετάξεις τη μία και θα βάλεις τη 2η.

Θα αγοράσεις τη 2η όταν τη χρειαστείς, ώστε το λάστιχό της να είναι πιο φρέσκο.

Ευχαριστω παιδια για της απαντησεις.το θεμα δν ειναι τα λεφτα,με την κιτρινιλα μην κανει καμια ζημια στις γωνιες κ αφησει τπτ!
I Want To Believe

Ευχαριστω παιδια για της απαντησεις.το θεμα δν ειναι τα λεφτα,με την κιτρινιλα μην κανει καμια ζημια στις γωνιες κ αφησει τπτ!

Καμία σχέση η κιτρινιλες με τα σημάδια η θήκη είναι ότι καλύτερο για το s6.

Αν έλεγες και μοντέλο... :rolleyes:

Έχεις δικιο, galaxy s6, κάποια βοήθεια για Full tempered glass για μπροστά και πίσω; πήρα ένα για μπροστά από public και αφήνει τεράστια κενά, τζάμπα 17 ευρώ.

Έχεις δικιο, galaxy s6, κάποια βοήθεια για Full tempered glass για μπροστά και πίσω; πήρα ένα για μπροστά από public και αφήνει τεράστια κενά, τζάμπα 17 ευρώ.

Αφήνει κενά γιατί το γυαλί του S6 στις άκρες είναι στρογγυλοποιημένο και αν έπιανε όλη την οθόνη δεν θα κολλούσε και θα φαινόταν χάλια...

Μόνο με screen protector θα καλύψεις όλη την οθόνη...

Δεν ξερω με τις nillkin Η+αν το καλυπτει ολο...το εχει παρει καποιος?

http://www.tech-in.gr/nillkin-anti-burst-tempered-glass-9h-samsung-g920-galaxy-s6-2498.html

I Want To Believe

http://www.tech-in.gr/nillkin-anti-burst-tempered-glass-9h-samsung-g920-galaxy-s6-2498.html

Το έχω παραγγείλει απο ebay και το περιμένω...

Δεν νομίζω να το καλύπτει όλο...

Αυτό έχω παιδιά. Στο άσπρο s6 με θηκη nillkin nature δεν φαίνεται πολύ το κενό στο πλάι. Πάνω κάτω όμως είναι εμφανές..

kountouraN

Το έχω παραγγείλει απο ebay και το περιμένω...

Δεν νομίζω να το καλύπτει όλο...

Το είχα εγώ πριν κάνα μήνα. Και το μπροστά και το πίσω αφήνουν κενά. Το πίσω μάλιστα παραπάνω από το μπροστά.

Καλησπέρα υπάρχει καμια διάφανη θήκη απο ελληνικό μαγαζί η οποια να κάθεται καλα πισω και να μη γεμίζει φουσκαλες λογω του τζαμιου σε s6 μαυρο χρώμα?

Αγοράστηκε σήμερα θήκη puro για Samsung Galaxy Edge+ απο public στα 12 ευρώ. Είναι μια διάφανη θήκη που καλύπτει άριστα το πίσω μέρος του κινητού. Είναι πολύ λεπτή κ αυτό είναι καλό γιατί δεν αλλάζει τις διαστάσεις του κινητού. Το κακό είναι οτι η κάμερα δέν έχει καμία προστασία αφού προεξέχει. Μέσα στη συσκευασία υπήρχε κ ζελατίνα για την οθόνη, η οποία δέν καλύπτει όλη την επιφάνεια του κινητού οπότε φαίνεται άσχημα, πραγματικά. Υπάρχει κάποιος που να έχει βρεί μεμβράνη για όλη την οθόνη; Ευχαριστώ!

Αγοράστηκε σήμερα θήκη puro για Samsung Galaxy Edge+ απο public στα 12 ευρώ. Είναι μια διάφανη θήκη που καλύπτει άριστα το πίσω μέρος του κινητού. Είναι πολύ λεπτή κ αυτό είναι καλό γιατί δεν αλλάζει τις διαστάσεις του κινητού. Το κακό είναι οτι η κάμερα δέν έχει καμία προστασία αφού προεξέχει. Μέσα στη συσκευασία υπήρχε κ ζελατίνα για την οθόνη, η οποία δέν καλύπτει όλη την επιφάνεια του κινητού οπότε φαίνεται άσχημα, πραγματικά. Υπάρχει κάποιος που να έχει βρεί μεμβράνη για όλη την οθόνη; Ευχαριστώ!

Αυτή η θήκη το μόνο που κάνει είναι να αναδεικνύει το design της συσκευής...

Είναι 0% αντικραδασμική και έτσι όταν την φορούσα ήμουν συνέχεια στο άγχος...

Στην συνέχεια πήρα την Spigen hybrid και ηρέμησα... :rolleyes:

Από Mediamarkt Γερμανίας αγόρασα θήκη της hama διαφανές ματ 0,3mm. Είναι σαν να μην φοράς θήκη και καλύπτει γύρω γύρω και το κινητό.Φυσικά και την κάμερα!! Πήρα και μια ζελατίνα της artwitz (αν θυμάμαι καλά το όνομα) που καλύπτει όλη την οθόνη και έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Όλα μαζί 27€.Είχα πάρει ποιο πριν από ebay ζελατίνες και θήκες αλλά δεν έλεγαν και πολλά.

Παιδιά την nilkin nature στα καταστήματα του skroutz για το απλό s6 μόνο σε ροζ την βρίσκω,πριν τέσσερις μήνες που ξαναειχα το s6 υπήρχε παντού τώρα δεν μπορώ να βρω με τίποτα,ξέρει κανείς που μπορώ να βρω;

Παιδιά ερώτηση. Όσοι έχετε θήκες της Spigen, το προστατευτικό που έχει για το πίσω μέρος το έχετε βάλει ; Εγώ το έβαλα αλλά μου κακοφαίνεται αισθητικά αρκετά... Λέτε να πάρω tempered και για πίσω τελικά ; Και αν πάρω θα μπαίνει η θήκη μετά ( Spigen Ultra Hybrid crystal clear) ;

• The title was changed to [S6 Series] Αξεσουάρ (Θήκες, USB OTG, PowerBank κτλ)