james55 Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Όντως. Και επάνερχομαι. Φίλε James μπορείς σε παρακαλώ να ρίξεις μια ματιά στα παρακάτω ebay stores και να μου πεις αν σε κάποιο απ' αυτά τα Ed Hardy σου φαίνονται original; Θα το εκτιμούσα πολύ! :) n.m.fashionista Shop Wize Now AddictionDenim alldesignersforyou TrendyExpectations InTrendz Sorry για το delay, τώρα είδα το μήνυμα σου.Όπως έχω γράψει και παλαιότερα δε θα τόλμαγα να πάρω μέσω ebay. Με μια ματιά που έριξα δε μου γέμισαν το μάτι ορισμένα site.Αν τόσο πολύ θες να πάρεις ,αντί για revolveclothing κλπ ,το shopwizenow ίσως πουλάει αυθεντικά.Τουλάχιστον αυτό που μελέτησα μου φαίνεται αυθεντικό. Πάντως τα edhardy imo έχουν γίνει σούπα εδώ και καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Μάλλον φίλε James κάνεις κάποιο λάθος. α) Καταρχήν και τα 6 μαγαζάκια που έδωσε εμένα αυθεντικά μου φαίνεται να πουλάνε. β) Όλοι το γράφουν στις δημοπρασίες τους 100% Αυθεντικά. Συνήθως αυτό δεν το λένε όσοι πουλάνε ψεύτικα γιατί φοβούνται τις συνέπειες εάν πιαστούν με ιμιτασιόν (ενώ αν δεν αναγράφεται μπορούν να την σκαπουλάρουν ευκολότερα). γ) Είναι όλοι powersellers με πολύ υψηλό feedback (100% ή 99.χ% θετικό). Αυτό δεν λέει και τόσα πολλά, αλλά όταν μιλάμε για τόσο ψηλό αριθμό πωλήσεων, μάλλον σημαίνει κάτι. δ) Μερικοί από αυτούς διατηρούν κατάστημα (και το γράφουν) και πουλάνε ΚΑΙ διαδικτυακά, δεν πουλάνε μόνο διαδικτυακά. Στα μαγαζιά δεν πουλάνε τόσο εύκολα ιμιτασιόν όσο στο ebay. ε) Όλα από αυτά φέρουν tags + reference numbers για να μπορεί ο οποιοσδήποτε να ελέγξει την γνησιότητά τους. στ) Δίνουν money back guarantee if not authentic. η) Τα σχέδια που πουλάνε είναι όλα γνωστά σχέδια του Ed Hardy, δεν πουλάνε κάτι που δεν υπάρχει (= κινέζικη κατασκευή). θ) Τέλος, οι τιμές που τα δίνουν δεν είναι τόσο χαμηλές ώστε να βγάζουν μάτι για ιμιτασιόν. Είναι τιμές πώλησης σε κανονικά μαγαζιά συνήθως οπότε προφανώς πουλάνε με κέρδος και γι'αυτό συνεχίζουν. Δεν τα πουλάνε με 30$ για παράδειγμα και να συνεχίζουν να πουλάνε πολλά, κάτι που θα σήμαινε πως στα 30$ βγάζουν κέρδος (άρα τα αγοράζουν λιγότερα, άρα είναι ψεύτικα). Εγώ πάντως θα εμπιστευόμουν τα χρήματα μου και στους 6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Μάλλον φίλε James κάνεις κάποιο λάθος. α) Καταρχήν και τα 6 μαγαζάκια που έδωσε εμένα αυθεντικά μου φαίνεται να πουλάνε. β) Όλοι το γράφουν στις δημοπρασίες τους 100% Αυθεντικά. Συνήθως αυτό δεν το λένε όσοι πουλάνε ψεύτικα γιατί φοβούνται τις συνέπειες εάν πιαστούν με ιμιτασιόν (ενώ αν δεν αναγράφεται μπορούν να την σκαπουλάρουν ευκολότερα). γ) Είναι όλοι powersellers με πολύ υψηλό feedback (100% ή 99.χ% θετικό). Αυτό δεν λέει και τόσα πολλά, αλλά όταν μιλάμε για τόσο ψηλό αριθμό πωλήσεων, μάλλον σημαίνει κάτι. δ) Μερικοί από αυτούς διατηρούν κατάστημα (και το γράφουν) και πουλάνε ΚΑΙ διαδικτυακά, δεν πουλάνε μόνο διαδικτυακά. Στα μαγαζιά δεν πουλάνε τόσο εύκολα ιμιτασιόν όσο στο ebay. ε) Όλα από αυτά φέρουν tags + reference numbers για να μπορεί ο οποιοσδήποτε να ελέγξει την γνησιότητά τους. στ) Δίνουν money back guarantee if not authentic. η) Τα σχέδια που πουλάνε είναι όλα γνωστά σχέδια του Ed Hardy, δεν πουλάνε κάτι που δεν υπάρχει (= κινέζικη κατασκευή). θ) Τέλος, οι τιμές που τα δίνουν δεν είναι τόσο χαμηλές ώστε να βγάζουν μάτι για ιμιτασιόν. Είναι τιμές πώλησης σε κανονικά μαγαζιά συνήθως οπότε προφανώς πουλάνε με κέρδος και γι'αυτό συνεχίζουν. Δεν τα πουλάνε με 30$ για παράδειγμα και να συνεχίζουν να πουλάνε πολλά, κάτι που θα σήμαινε πως στα 30$ βγάζουν κέρδος (άρα τα αγοράζουν λιγότερα, άρα είναι ψεύτικα). Εγώ πάντως θα εμπιστευόμουν τα χρήματα μου και στους 6. α) Έχω πει και σε παλαιότερα posts τι photos πρέπει να δείχνει ο σωστός ebayer (tags , αποδείξεις,κωδικούς κλπ) .Άρα για μένα δε φαίνεται. Προσωπικά αν ήθελα να αγοράσω απο δημοπρασία ,θα έστελνα email στον retailer της εκαστοτε χώρας (το edhardyshop έχει όλους τους retailers σε κάθε χώρα) και θα τον ρώταγα από ποιο κατάστημα του ebay να αγοράσω. β)Καταρχήν μόνο σε αυτά τα μαγαζιά που μου έστειλε ο φίλος ,μερικά είχαν photos παρμένες από καταστήματα επίσημα,όχι δικιές τους,πράγμα αντίθετο με τα policies του ebay,άρα το να λεει ότι πουλάει αυθεντικά δεν αρκεί. Θα σου πω 2 παραδείγματα: Πριν ξεγραφτώ από το ebay έστειλα προσωπικά μηνύματα σε 7-8 powersellers που πούλαγαν fake ρούχα .Σε μερικούς ζήτησα επιπλέον photos να μου στείλουν στο email μου από τα ρούχα με τις εσωτερικές ετικέτες κλπ, για να κρίνω αν όντως είναι αυθεντικά. Κανείς δεν έστειλε.Στους άλλους έγραψα επιχειρήματα για ποιο λόγο είναι μαϊμούδες .Περιττό να σου πω ότι με έβριζαν .Τα καταστήματα στο ebay ,είναι σαν τη λαϊκη σε σχέση με το σούπερμαρκετ, η κατάσταση είναι πολύ χαλαρή ειδικά στα ρούχα. γ) Να μη μιλήσω για το πάρε - δώσε στα feedback...Πες μου για ποιο λόγο ο seller όταν τον πληρώνεις δε σου βάζει θετικό σχόλιο αμέσως και περιμένει πρώτα να δει τι feedback θα βάλεις εσύ...και όταν βάζεις αρνητικό σχόλιο ,βάζει και σε σένα το ίδιο...Άσε που αν βάλεις αρνητικό θα σου ζητήσει να τα βρείτε (νομίζω withdraw λέγεται)και θα σε παρακαλάει ,δίνοντας σου λεφτά πίσω (μου έχει συμβεί). Τέλος, ποιο κατάστημα δίνει σε ιδιώτη 200-300 κομμάτια ,τα οποία φωτογραφίζει στα πλακάκια του σπιτιού του και τα πουλάει μέσω ebay; δ) Μπορεί ,αλλά συνήθως τα καταστήματα έχουν επίσημα sites, είναι άλλο το κύρος. Για να μην είμαι τελείως αρνητικός ,υπάρχουν και μαγαζιά που έχουν και το link του ebay ,για τυχόν προσφορές κλπ ε) Δεν είδα πουθενά tag και reference number ως τώρα σε κοντινή φωτογραφία. στ) Γιατί να μπω στη διαδικασία να του ξαναστέλνω το δέμα ,ας βάλει κοντινές photos να αποδεικνύει ότι είναι αυθεντικό. Αν ίσχυε το guarantee τους θα είχα καταφέρει να πάρω άπειρα ρούχα από το ebay και να μου επέστρεφαν τα λεφτά ,γιατί θα τους είχα αποδείξει τι μούφες πουλάνε. η) Το ebay έχει καλής ποιότητας fake ρούχων ,γι αυτό. Επίσης στις διακοπές είδα πολλά fake ed hardy σε τουριστικά μαγαζιά με σχέδια αυθεντικών. θ) Στο γερμανικό ebay.de υπάρχουν καταστήματα που πουλάνε σε κανονικές τιμές fake edhardy . Ένα παράδειγμα σωστού seller που πουλάει αυθεντικά dsquared είναι εδώ. Ο σωστός seller αποδεικνύει ότι πουλάει αυθεντικά . Συχνά ο συγκεκριμένος δειχνει και τις αποδείξεις και την ετικέτα με τον κωδικό, ακόμα και αν του ζητήσει κανείς επιπλέον photos , τις ανεβάζει.Δες τις photos από την ετικέτα και το size "S" .Τα dsq έχουν και στον ώμο το size + μερικά επιπλέον tips που πλέον δεν τα δείχνει ο συγκεκριμένος seller,γιατί ξέρουν πλέον οτί πουλάει μόνο αυθεντικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Διαφωνώ στα περισσότερα, εμένα κατά 85% μου φάνηκαν legit τα shops που έδωσε ο φίλος. Δεν είμαι βέβαια και τόσο "μάνα" στα Ed Hardy (όπως φαίνεται πως είσαι εσύ) αλλά αν κρίνω σωστά σε μένα φάνηκαν αυθεντικά. Συμφωνώ πάντως με κάποια παραδείγματά σου, όπως το "πού βρήκε αυτός 300 κομμάτια" παρόλο που δεν μιλάμε για τέτοιους αριθμούς και συνήθως όσοι πουλάνε τέτοια νούμερα έχουν ελεγχθεί με τον α ή β τρόπο. Ειδικός θα έλεγα ότι είμαι στα παπούτσια, αφού ψωνίζω συχνά. Υποθέτω ότι υπάρχουν κάποια "standard" ονόματα που πουλάνε αυθεντικά και στα ρούχα, όπως για παράδειγμα στα παπούτσια υπάρχει ο designer_athletics ο οποίος έχει τεράστια φήμη, τεράστιες πωλήσεις και όλοι γνωρίζουν 100% ότι πουλάει αυθεντικά υποδήματα (όχι τόσο χαμηλές όσο οι μαϊμουδοπώληδες αλλά σίγουρα χαμηλότερες απ'ότι τα πραγματικά καταστήματα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 James55 σε ευχαριστούμε για το κατατοπιστικότατο και χρήσιμο ποστ σου,τα διευκρίνισες σωστά :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 Με τις εκπτώσεις του yoox πήρα αυτά τα 2 moschino: 1) http://www.yoox.com/item.asp?tksay=361A2971&cod10=420507232G&sts=orders80 2) http://www.yoox.com/item.asp?tksay=361A2971&cod10=430302552G&sts=orders80 Τι λέτε; Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 Με τις εκπτώσεις του yoox πήρα αυτά τα 2 moschino: 1) http://www.yoox.com/item.asp?tksay=361A2971&cod10=420507232G&sts=orders80 2) http://www.yoox.com/item.asp?tksay=361A2971&cod10=430302552G&sts=orders80 Τι λέτε; Πολύ ωραία και τα δύο και σε πολύ καλές τιμές! Ειδικά το παντελόνι. Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 Πολύ ωραία και τα δύο και σε πολύ καλές τιμές! Ειδικά το παντελόνι. Να σε καλά παίζει να έψαχνα και 1-2 ώρες χθες να βρω ότι μου αρέσει και στο νουμερό μου αλλά πιστεύω άξιζε τον κόπο ;) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 Να σε καλά παίζει να έψαχνα και 1-2 ώρες χθες να βρω ότι μου αρέσει και στο νουμερό μου αλλά πιστεύω άξιζε τον κόπο ;) Όντως δεν έχουν μείνει πολλά νούμερα από Spring/Summer. Γι αυτό και έψαχνα κάποιο ebay shop για Ed hardy πριν. Στο revolveclothing εχουν μείνει πολύ λίγα κοντομάνικα κι αυτά όχι στο νουμερό μου. Μήπως ξέρετε κάποιο on-line shop που να έχει Faith? Στο yoox τι παίζει από επιστροφές; Αν πάρεις κάτι και θες να το επιστρέψεις τι έξτρα πληρώνεις; Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 Να σε καλά παίζει να έψαχνα και 1-2 ώρες χθες να βρω ότι μου αρέσει και στο νουμερό μου αλλά πιστεύω άξιζε τον κόπο ;) Χμ..για τις ώρες που έψαξες όχι,den είναι ωραία,θα μπορούσες να βρεις κάτι καλύτερο :p Η μπλούζα είναι πολύ ωραία,τέτοιο στυλ εχω και γω.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 Μήπως ξέρετε κάποιο on-line shop που να έχει Faith? Τι ακριβώς ψάχνεις σε faith? Το revolveclothing μέσα στο Σεπ. και γενικά όλα τα online shops θα φέρουν πολλά καινούργια πράγματα. Υπομονή,ειδικά σε ed hardy θα τιγκάρει. Μπες http://www.vigor.gr και επικοινώνησε μαζί τους να σου πουν που πουλάνε faith στην περιοχή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Παιδιά σκέφτομαι τον άλλο μήνα να πάρω μια καμπαρτίνα είμαι ανάμεσα στην Burberry αυτή: http://uk.burberry.com/fcp/product/clothing-and-accessories/Rainwear/FITTED-TRENCH/10000001405 σε μπλε ή μπεζ τα περισσότερα ρούχα μου είναι μπλε αλλά έχω και μερικά καφέ (πουκάμισο,μπλουζάκια,παντελόνι κτλ) και νομίζω ότι καλύτερα να την πάρω σε μπεζ επειδή πάει και με μπλε και με μπεζ αλλά μου αρέσει και το μπλε επείδη μπλε κυρίως φοράω. Ακόμα μου αρέσει ΠΑΡΑ πολύ αυτή: http://www.coggles.com/store/item/Vivienne%20Westwood%20-%20Man/52118 Τι λέτε και σε τι χρώμα; Μέχρι 800 ευρώ δίνω. Ευχαριστώ Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Οι Burberry κάνουν πάνω από 1000 ευρώ, 1200 αν δεν κάνω λάθος. Αναφορικά με το χρώμα, το μπεζ είναι η καλύτερη επιλογή, καθώς πάει σχεδόν με όλα, μετά μαύρη. Υ.Γ. Τώρα είδα τις τιμές στο λινκ... Καλά, έπεσαν τόσο πολύ; Υ.Γ.2 Καμπαρτίνα = Burberry. Αν οι τιμές είναι όντως τόσες για την original καμπαρτίνα (γιατί είχαν βγάλει πέρσι και πρόπερσι μία πιο «απλή» εκδοχή της που ήταν και αρκετά φθηνότερη), μην το σκεφτείς ούτε λεπτό! Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Οι Burberry κάνουν πάνω από 1000 ευρώ, 1200 αν δεν κάνω λάθος. Αναφορικά με το χρώμα, το μπεζ είναι η καλύτερη επιλογή, καθώς πάει σχεδόν με όλα, μετά μαύρη. Υ.Γ. Τώρα είδα τις τιμές στο λινκ... Καλά, έπεσαν τόσο πολύ; Υ.Γ.2 Καμπαρτίνα = Burberry. Αν οι τιμές είναι όντως τόσες για την original καμπαρτίνα (γιατί είχαν βγάλει πέρσι και πρόπερσι μία πιο «απλή» εκδοχή της που ήταν και αρκετά φθηνότερη), μην το σκεφτείς ούτε λεπτό! Το λινκ είναι από το eshop της Burberry οπότε λογικά τόσο θα έχουν εκτός και αν τις χτυπάνε στην Ελλάδα... Μπεζ μάλλον θα την πάρω, έχει και στο Attica τέτοιες καμπαρτίνες; Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Οι Burberry κάνουν πάνω από 1000 ευρώ, 1200 αν δεν κάνω λάθος. Αναφορικά με το χρώμα, το μπεζ είναι η καλύτερη επιλογή, καθώς πάει σχεδόν με όλα, μετά μαύρη. Υ.Γ. Τώρα είδα τις τιμές στο λινκ... Καλά, έπεσαν τόσο πολύ; Υ.Γ.2 Καμπαρτίνα = Burberry. Αν οι τιμές είναι όντως τόσες για την original καμπαρτίνα (γιατί είχαν βγάλει πέρσι και πρόπερσι μία πιο «απλή» εκδοχή της που ήταν και αρκετά φθηνότερη), μην το σκεφτείς ούτε λεπτό! Ακαρδα παλιοτομαρα... http://www.laymark.com/i/m/m071.gif Απο αυτη την κολλεξιον να ψωνισετε! Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Το έχω δει το site στην peta αλλά δεν πρόκειται να αγοράσει ούτε έχω σκοπό να αγοράσω τίποτα άλλο της σειρά Burberry, Thomas Burberry & Burberry prorsum απλά η καμπαρτίνα είναι κλασσικό κομμάτι και Καμπαρτίνα = Burberry. Και δεν παίρνω σε οποιαδήποτε μάρκα κάτι που έχει πραγματική γούνα. Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Εγω ειδα τις νεες Diesel σε μπεζ και τρελαθηκα, σιγουρα θα παρω μια. Πηρα μια Thomas Burberry εγω, ειμαι πολυ ικανοποιημενος...και σε λογικη τιμη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Το λινκ είναι από το eshop της Burberry οπότε λογικά τόσο θα έχουν εκτός και αν τις χτυπάνε στην Ελλάδα... Μπεζ μάλλον θα την πάρω, έχει και στο Attica τέτοιες καμπαρτίνες; Ότι τις χτυπάνε τις χτυπάνε, αλλά τόσο πολύ πλέον δε νομίζω. Έχει στο Attica. :) Το έχω δει το site στην peta αλλά δεν πρόκειται να αγοράσει ούτε έχω σκοπό να αγοράσω τίποτα άλλο της σειρά Burberry, Thomas Burberry & Burberry prorsum απλά η καμπαρτίνα είναι κλασσικό κομμάτι και Καμπαρτίνα = Burberry. Και δεν παίρνω σε οποιαδήποτε μάρκα κάτι που έχει πραγματική γούνα. +1. Εγω ειδα τις νεες Diesel σε μπεζ και τρελαθηκα, σιγουρα θα παρω μια. Πηρα μια Thomas Burberry εγω, ειμαι πολυ ικανοποιημενος...και σε λογικη τιμη :) Πολύ τίμια τα Thomas Burberry. Όμορφες γραμμές, όμορφα σχέδια, πολύ καλές τιμές. Δεν είδα τις καμπαρτίνες (καθώς είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με τη δική μου), αλλά όλα τα κομμάτια σχεδόν είναι εξαιρετικά. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Δηλαδη ρε αν εγω ειχα την Gdartisarberry και εγδερνα ανθρωπους εσεις δε θα ειχατε κανενα προβλημα να αγοραζετε τα ωραια και κομψα παλτα μου απο υφασμα; http://www.laymark.com/i/m/m071.gif Λεω να ξεκινησω business αρχιζοντας με τον Βεκω... http://www.laymark.com/i/m/m179.gif Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Παιδιά Ted Baker που έχει στην Αθήνα; Είδα κάτι και μου άρεσε απλά θέλω να το φορέσω να δω νούμερα κτλ. Ευχαριστώ Άκυρο είδα ότι έχει το attica Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Παιδιά σκέφτομαι τον άλλο μήνα να πάρω μια καμπαρτίνα είμαι ανάμεσα στην Burberry αυτή: http://uk.burberry.com/fcp/product/clothing-and-accessories/Rainwear/FITTED-TRENCH/10000001405 Ευχαριστώ Σε περιπτωση που ψαξεις για τη συγκεκριμενη στην Ελλαδα,πχ Αττικα ή Βαρδας,ποσταρε σε παρακαλω την τιμη!!!!Ευχαριστω:happy: και μπραβο που εχεις ωραιο γουστο:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Ευχαριστώ την φόρεσα σήμερα την καμπαρτίνα αλλά δεν είδα τιμή δεν είχε ταμπέλα γιατί το νουμερό μου το έβγαλε από την αποθήκη του corner αλλά είναι πολύ too much για μένα δλδ πρέπει να πάω τουλάχιστον 30-35 για να την βάλω και είδα αυτό το απίθανο Ted Baker στα 443 ευρώ το οποίο βρήκα σε e-shop 293 http://www.tedbaker.com/shop.do?cID=576&pID=4559 Είναι πιο ωραίο από την εικόνα στο γκρι εννοείται ;) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Αυτο μ'αρεσει πολυ και μοιαζει με ενα Marc Jacobs που ειδα προχθες... Με τη μόνη διαφορα οτι αυτο κανει 1700 ευρω λιγοτερο :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 ΠΟΣΑ; Καλά ο κόσμος έχει τρελάθει... Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 ΠΟΣΑ; Καλά ο κόσμος έχει τρελάθει... Κι όμως πολλά άτομα τα αγοράζουν ;) Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts