CarpeNoctum Δημ. March 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2006 Το ρούχο πρέπει να το φοράς και όχι να σε φοράει ;) Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. March 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2006 Μην ακουω βλακειες...μονο οι μακριες φουστες(ως τον αστραγαλο) δεν πολυπανε στις πιο κοντες κοπελες γιατι αφαιρουν υψος, αλλα γενικα φορατε ο,τι θελετε αρκει να ταιριαζει στην προσωπικοτητα σας!! ;) Carpe να τα εκατοστησεις και ο,τι επιθυμεις!! :D Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankard Δημ. March 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2006 σε όλες πάει η φούστα (κοντές-ψηλές)αρκεί η κοπέλα να μην είναι φάλαινας size. τότε είναι αηδιαστικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagthegreek Δημ. April 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 Παιδακια καλησπερα,ξερει κανεις σας μηπως καποιο καλο σαιτ για online αγορες (για ρουχα-παπουτσια) και αξιοπιστο φυσικα?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 Παιδακια καλησπερα,ξερει κανεις σας μηπως καποιο καλο σαιτ για online αγορες (για ρουχα-παπουτσια) και αξιοπιστο φυσικα?! http://www.yoox.com Εξαιρετικό! :up: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagthegreek Δημ. April 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 Thanks! Θα το τσεκαρω tomorrow! Θα ηθελα ομως 2-3 ακομα ετσι για να υπαρχει η ποικιλια στο ειδος;) Ευχαριστω και παλι:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyler_Durden Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 Ρε παιδια γνωριζει καποιος κανενα καταστημα στην Αθηνα που να πουλαει φανελες απο το αμερικανικο NFL (National Football League) ?Ευχαριστω Παράθεση http://www.prendreuncafe.com/blog/images/Rigolo/fight_club_soap.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 http://www.asos.com για Online αγορες ρουχων, ψωνιζω απ' εκει και μου κανουν και εκπτωση 15% μιας και ειμαι πελατης και εχω την καρτα. lol! εχει πολυ ωραια πραγματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagthegreek Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 Ωραιος ο Parisc ;) πολυ καλο! thanks +σε σενα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 κι εμενα μου αρεσαν αρκετα καποια πραγματα(απο τα αξεσουαρ κυριως)..ειναι τοσο φτηνα??(πληρωνεις και μεταφορικα παρη?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 Ρε παιδια γνωριζει καποιος κανενα καταστημα στην Αθηνα που να πουλαει φανελες απο το αμερικανικο NFL (National Football League) ?Ευχαριστω Δεν νομιζω να βρεις. Δες εδω ομως http://www.lids.com αν και δεν γνωριζω αν στελνει Ελλαδα. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 ναι πληρωνεις αλλα οι τιμες του ειναι πολυ καλες και αν δεν σου αρεσει κατι μπορεις να το επιστρεψεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Θέλει να πάρει ο αδερφός μου κοστούμι για γάμο. Όχι , όχι δεν παντρεύεται αυτός ακόμα :rolleyes: Καμιά ιδέα σε ποιο μαγαζί να πάμε? Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pro Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Θέλει να πάρει ο αδερφός μου κοστούμι για γάμο. Όχι , όχι δεν παντρεύεται αυτός ακόμα :rolleyes: Καμιά ιδέα σε ποιο μαγαζί να πάμε? Σε τι τιμη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Σε τι τιμη; Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω. Αλλά μην είναι και 500 ευρώ :p Μου είπαν για έναν Γιαννόπουλο στο Πασαλιμάνι αλλά θα έχει γύρω στα 600 :confused: Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Αχ βρε Ιωαννα να μην εισαι Θεσσαλονικη θα σε πηγαινα σε ενα μαγαζι με πολυ μοντερνα κοστουμια σε super τιμες!!!! Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Αχ βρε Ιωαννα να μην εισαι Θεσσαλονικη θα σε πηγαινα σε ενα μαγαζι με πολυ μοντερνα κοστουμια σε super τιμες!!!! Μήπως όμως είναι ένας ακόμα λόγος για να ξανάρθω??? Για πες το μαγαζί που είναι και βλέπουμε :) Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω. Αλλά μην είναι και 500 ευρώ :p Μου είπαν για έναν Γιαννόπουλο στο Πασαλιμάνι αλλά θα έχει γύρω στα 600 :confused: Αφού δε θέλει ακριβά .. Νο Name Berto Lucci Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pro Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Νoname kai bertolucci ειναι οντως φτηνες λυσεις αλλα με εκπτωσεις στην ποιοτητα. Τα κοστουμια τους μετα 1-2 χρονια γινονται λιγο τσολια. Αν εχει σκοπο να το βαλει μια φορα (π.χ. σε ενα γαμο) και μετα να πεσει σε αχρηστια, οκ. Αν θελεις κατι ενδιαμεσο, ψαξε για caramelo. μοντερνα γραμμη σε μαλλον νορμαλ τιμες. Ενα μαγαζι που εχει σιγουρα ειναι ο μηλοπουλος στην πλατεια κυπρου της καλλιθεας. Γενικως παντως, κοστουμια συμφερει να αγοραζεις στις εκπτωσεις. Τα σχεδια ειναι ιδια για χρονια, χειμωνα - καλοκαιρι και φυσικα ολα τα μαγαζια κανουν 40 με 50%. Οποτε παιρνεις ενα ωραιοτατο boss (λεμε τωρα ενα παραδειγμα) σε τιμη σουπερ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Αχ βρε Ιωαννα να μην εισαι Θεσσαλονικη θα σε πηγαινα σε ενα μαγαζι με πολυ μοντερνα κοστουμια σε super τιμες!!!! εκτος απο το berto luci που πε ο αντρεας?ποιο αλλο εννοεις Ιωαννα? (κατα τον Μαιο ειναι να παω σε ενα γαμο μιας ξαδερφης και θελει να με στολησει..:p ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Madejro λεγεται το μαγαζι στην Ηλιουπολη παρα πολυ ωραια ρουχα μοντερνα εχει και καλες τιμες ολα απο Ιταλια!Για τον αρραβωνα ο καλος πηγαμε και ψωνισε απο κει!Αν θες λεπτομερειες στειλε Pm! Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Νoname kai bertolucci ειναι οντως φτηνες λυσεις αλλα με εκπτωσεις στην ποιοτητα. Τα κοστουμια τους μετα 1-2 χρονια γινονται λιγο τσολια. Αν εχει σκοπο να το βαλει μια φορα (π.χ. σε ενα γαμο) και μετα να πεσει σε αχρηστια, οκ. Αν θελεις κατι ενδιαμεσο, ψαξε για caramelo. μοντερνα γραμμη σε μαλλον νορμαλ τιμες. Ενα μαγαζι που εχει σιγουρα ειναι ο μηλοπουλος στην πλατεια κυπρου της καλλιθεας. Γενικως παντως, κοστουμια συμφερει να αγοραζεις στις εκπτωσεις. Τα σχεδια ειναι ιδια για χρονια, χειμωνα - καλοκαιρι και φυσικα ολα τα μαγαζια κανουν 40 με 50%. Οποτε παιρνεις ενα ωραιοτατο boss (λεμε τωρα ενα παραδειγμα) σε τιμη σουπερ. Βασικά σε 3 γάμους έχει να πάει και θέλει να πάρει 3 κοστούμια. Οπότε αποκλείεται να δώσει από 600 ευρώ για το καθένα. Αφού δεν πρόκειται να τα ξαναφορέσει κιόλας. Θα κοιτάξουμε στο Μηλόπουλο που λες, που είναι και κοντά μας! Γενικά τα Berto Lucci δεν μου αρέσουν οπότε δεν το βλέπω να πηγαίνουμε να κοιτάμε. Ευχαριστώ :) Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pro Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Βασικά σε 3 γάμους έχει να πάει και θέλει να πάρει 3 κοστούμια. Οπότε αποκλείεται να δώσει από 600 ευρώ για το καθένα. Αφού δεν πρόκειται να τα ξαναφορέσει κιόλας. Θα κοιτάξουμε στο Μηλόπουλο που λες, που είναι και κοντά μας! Γενικά τα Berto Lucci δεν μου αρέσουν οπότε δεν το βλέπω να πηγαίνουμε να κοιτάμε. Ευχαριστώ :) Aν σε καθε γαμο παιρνουμε και απο ενα κοστουμι, το εχουμε χαμενο το παιχνιδι. Τα αντρικα ρουχα δεν ειναι σαν τα γυναικεια. Με μια καινουρια γραβατα, με αλλα παπουτσια και αλλο πουκαμισο το κοστουμι ανανεωνεται πληρως. Ετσι κι αλλιως, ολα πανω κατω τα ιδια ειναι. Γνωμη μου να παρει ενα καλο κλασσικο σκουρο, 2 πουκαμισα, δυο γραβατες και δυο παπουτσια. Και φτηνοτερα θα του βγει, και θα εχει ενα καλο κομματι στην ντουλαπα του αντι για τρια μετρια εως κακα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 @angelina_22 οταν ερθει η ωρα..θα σου πω..τνχ!! @pro πολυ σωστος !!!!τι,τωρα..για καθε γαμο και κουστουμι..αν ειναι δυνατον.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Aν σε καθε γαμο παιρνουμε και απο ενα κοστουμι, το εχουμε χαμενο το παιχνιδι. Τα αντρικα ρουχα δεν ειναι σαν τα γυναικεια. Με μια καινουρια γραβατα, με αλλα παπουτσια και αλλο πουκαμισο το κοστουμι ανανεωνεται πληρως. Ετσι κι αλλιως, ολα πανω κατω τα ιδια ειναι. Γνωμη μου να παρει ενα καλο κλασσικο σκουρο, 2 πουκαμισα, δυο γραβατες και δυο παπουτσια. Και φτηνοτερα θα του βγει, και θα εχει ενα καλο κομματι στην ντουλαπα του αντι για τρια μετρια εως κακα. Και στους 3 γάμους όμως θα είναι τα ίδια άτομα! Έχεις βέβαια και δίκιο έτσι όπως το λές. Αχ! τι να πω δεν ξέρω. Θα πάμε σε αυτό που λες στη Καλλιθέα και βλέπουμε. Κάτι σε πιο μοντέρνο παρά κλασσικό θα ήθελε. Από παππούτσια άλλο τίποτα!!!! Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts