billy14 Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Υπάρχει κανένα κουπόνι για το luisaviaroma για μεγαλυτερη εκπτωση στα ηδη με εκπτωση κομμάτια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 alexasso ok κατάλαβα τι λες. Thanks και παλι Όσον αφορά το άσος, κουτούσα εδώ λίγο βιαστικά αλλα δεν είδα καμία ιδανική διαφορά στις τιμές. Αν λάβω υπόψη και τα μεταφορικά δε βλέπω να συμφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsch Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 Γεια σας, γνωριζετε αν υπαρχει στην Αθηνα καταστημα η σημειο πωλησης με ΒΙΚΚΕΜBERGS και ABERCROMBIE..? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 alexasso ok κατάλαβα τι λες. Thanks και παλι Όσον αφορά το άσος, κουτούσα εδώ λίγο βιαστικά αλλα δεν είδα καμία ιδανική διαφορά στις τιμές. Αν λάβω υπόψη και τα μεταφορικά δε βλέπω να συμφέρει. Μαλλον κοιταξες πολυ βιαστικα και οχι λιγο,για να μην προσεξεις το free delivery και τα sales :lol::lol: .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 Σωστός!! Υπάρχουν αξιόλογα πράγματα τελικά :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 Ε,ναι μωρε...Και σκεψου οτι εχουν φυγει πολλα κομματια γιατι εχει sales 3 μηνες τωρα..Ασε που αμα προσθεσεις και κανα κουπονακι -10 % γλυτωνεις και αλλα ευρω...Το ασος μονο για βρακια και καλτσες το προτεινω :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 κουπονάκια που βρίσκουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxanoula Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 Καλησπέρα σε όλους.. Έχω ερώτηση προς τους άντρες της παρέας.. Νεαρός που σε τζην Diesel φοράει το νούμερο 31, σε abercrombie να του έπαιρνα το 33 ή το 34;; Ώστε να μην είναι εντελώς εφαρμοστό.. Όποιος φοράει abercrombie μπορεί να μου εξηγήσει πόσο εφαρμοστή γραμμή έχουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
machado678 Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Γεια σας παιδια,θελω να αγορασω ενα κουστουμι μπορειτε να μου προτεινετε καποιες εταιριες να δω εκτος απο τις πανακριβες (1000και πανω)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Γεια σας παιδια,θελω να αγορασω ενα κουστουμι μπορειτε να μου προτεινετε καποιες εταιριες να δω εκτος απο τις πανακριβες (1000και πανω)? Δώσε μας ένα πιο συγκεκριμένο budget και θα σου πούμε. Κοστούμια βρίσκεις και στο Zara (~150 ευρώ) και στο Massimo Dutti (~250 ευρώ) και στα Boss (~700 ευρώ). :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
machado678 Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Δώσε μας ένα πιο συγκεκριμένο budget και θα σου πούμε. Κοστούμια βρίσκεις και στο Zara (~150 ευρώ) και στο Massimo Dutti (~250 ευρώ) και στα Boss (~700 ευρώ). :) Γυρω στα 500-600.Απλα θελω να υπαρχει αναλογια τιμης-ποιοτητας.Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Για τα zadig & voltaire τι άποψη έχουμε? τα φέρνει κάποιος στην αθήνα? Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 παιδια μηπως ξερετε που θα μπορεσω να βρω αυτο το αμανικο της moncler;;;; http://www.christmas-onsale.com/moncler-vest-men-black-p-13988.html Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 τωρα αυτη την περιοδο πολυ δυσκολα , εχουν τελειωσει τα περισσοτερα , οτι τελευταιο ειχαν οι εμποροι τα εδωσαν σε μαγαζια της αραχωβας οπου και εξαφανιστηκαν .. Εισαι σιγουρος για το μοντελο ?? δεν πρεπει να ειναι και πολυ γουρικο γιατι με αυτο πηγαινοερχεται στην Ευελπιδων γνωστός εισαγωγέας ρούχων:D .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 τωρα αυτη την περιοδο πολυ δυσκολα , εχουν τελειωσει τα περισσοτερα , οτι τελευταιο ειχαν οι εμποροι τα εδωσαν σε μαγαζια της αραχωβας οπου και εξαφανιστηκαν .. Εισαι σιγουρος για το μοντελο ?? δεν πρεπει να ειναι και πολυ γουρικο γιατι με αυτο πηγαινοερχεται στην Ευελπιδων γνωστός εισαγωγέας ρούχων:D .. ΧαχΑχα σε έπιασα :p και εγω απο εκείνον το είδα το συγκεκριμένο μοντέλο και μου άρεσε. Έστω απο κανένα σιτε; Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guru55 Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 το νέο μου πορτοφόλι 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 το νέο μου πορτοφόλι 1 2 Ωραίο και διακριτικό... Θεματάκι όμως που δεν παίρνει ψιλά! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guru55 Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Ευχαριστώ.Σε τέτοια πορτοφόλια δε χρειάζεσαι κέρματα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Δυστυχώς "χοντρά" δεν υπάρχουν! :D Ναι, σίγουρα το κατάλαβα πως πρόκειται περισσότερο για πιστωτικές, κάρτες κτλ Έχω και εγώ ένα αντίστοιχο καφέ-δερμάτινο με pocket για ψιλά! Αν έχεις βρει κάποιον άλλο τρόπο να κουβαλάς τα ψιλά μια χαρά. Δεν μπορώ να τα έχω χύμα σε τσέπες ή σε άλλο πορτοφολάκι... Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guru55 Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 (edited) Ε ναι δεν έχεις άδικο,γι αυτό μάλλον κόβω να το δίνω.Έχει και το εξής βασικό μειονέκτημα ,δε χωράει η ταυτότητα. παιδια μηπως ξερετε που θα μπορεσω να βρω αυτο το αμανικο της moncler;;;; http://www.christmas-onsale.com/moncler-vest-men-black-p-13988.html χιαρ γιου αρ ,σοπ γιθ κονφιντενς :) http://store.moncler.com/item/store/MONCLER/tskay/275F5025/rr/1/cod10/41276617UA/gender/man/agerange/Adult/areaid//sts/ Edited April 3, 2012 by guru55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoMidf Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Kαλησπέρα παιδιά! :) Συνήθιζα να ψωνίζω παραδοσιακά από μαγαζιά αλλά τον τελευταίο καιρό λόγω περικοπών στο μηνιάτικο :( και άλλων υποχρεώσεων ψάχνομαι για πιο οικονομικές αγορές μέσω ίντερνετ.Κάποια φιλαράκια μου έχουν προτείνει κάποια site αλλά είμαι δύσπιστος (και άσχετος). Θέλω λοιπόν κάποιος όντας πιο ειδικός να μου προτείνει κάποια site με καλύτερες τιμές από τα καταστήματα και με γνήσια προιόντα!Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Kαλησπέρα παιδιά! :) Συνήθιζα να ψωνίζω παραδοσιακά από μαγαζιά αλλά τον τελευταίο καιρό λόγω περικοπών στο μηνιάτικο :( και άλλων υποχρεώσεων ψάχνομαι για πιο οικονομικές αγορές μέσω ίντερνετ.Κάποια φιλαράκια μου έχουν προτείνει κάποια site αλλά είμαι δύσπιστος (και άσχετος). Θέλω λοιπόν κάποιος όντας πιο ειδικός να μου προτείνει κάποια site με καλύτερες τιμές από τα καταστήματα και με γνήσια προιόντα!Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Στον οδηγό της πρώτης σελίδας μπορείς να βρεις όσα ζητάς. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoMidf Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Στον οδηγό της πρώτης σελίδας μπορείς να βρεις όσα ζητάς. :) Δεν βρήκα οδηγό :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Δεν βρήκα οδηγό :/ Έχεις δίκαιο, είχε γίνει συνένωση με παλαιότερο θέμα και ο οδηγός είχε «πέσει» στην δεύτερη σελίδα. Τώρα είναι ok. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoMidf Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 (edited) Έχεις δίκαιο, είχε γίνει συνένωση με παλαιότερο θέμα και ο οδηγός είχε «πέσει» στην δεύτερη σελίδα. Τώρα είναι ok. :) Οκ, τον κατέβασα.Σ ευχαριστώ! :) Κάποια site τύπου i-offer κ.α. και σαν αυτό εδώ http://www.poloralphlaurengreece.eu/ralph-lauren-men-c_1 ? έχω την εντύπωση ότι δεν έχουν γνήσια προϊόντα. Edited April 4, 2012 by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts