Alex0077 Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 Παιδιά λέω να τσιμπισω αυτό το τζινακι με το -20...τι γνώμη έχετε; http://www.luisaviaroma.com/mobile/index.aspx?#getData.aspx|CallType=ProdMobile&season=actual&gender=men&seasProdID=53I&prodId=04Y42&vendorColor=MDg5&sizeKey=15 Εμένα δεν μου το εμφανίζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 http://www.luisaviaroma.com/mobile/index.aspx?#getData.aspx%7CCallType=ProdMobile&season=actual&gender=men&seasProdID=53I&prodId=04Y42&vendorColor=MDg5&sizeKey=15&des=117 τώρα μπορείς να το δεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asxetoympas Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 http://www.luisaviaroma.com/mobile/index.aspx?#getData.aspx%7CCallType=ProdMobile&season=actual&gender=men&seasProdID=53I&prodId=04Y42&vendorColor=MDg5&sizeKey=15&des=117 τώρα μπορείς να το δεις; κάτι κάνεις λάθος δεν φαίνεται τίποτα Παράθεση venceremos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 (edited) http://www.luisaviaroma.com/index.aspx?#getData.aspx|CallType=Product&prodId=04Y42&des=&cat=40&gender=men&group=clothing&vendorColor=MDg5&season=actual&seasProdID=53I τωρα? Edited May 29, 2011 by karlito13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgossssss Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 http://www.luisaviaroma.com/index.aspx?#getData.aspx|CallType=Product&prodId=04Y42&des=&cat=40&gender=men&group=clothing&vendorColor=MDg5&season=actual&seasProdID=53I τωρα? απαισιο απλα......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 απαισιο απλα......... Συμφωνώ απόλυτα. Βέβαια όλα έχουν να κάνουν με το προσωπικό στυλ του καθενός. Μπορεί του karlito13 να του αρέσουν σε αυτό το στυλ. Πάντως εγώ και 400€ να με πλήρωναν (όχι να πλήρωνα) να το φορέσω αυτό, θα το σκεφτόμουν. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asxetoympas Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 Καρλιτο αν το φορέσεις αυτό θα είσαι σαν ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗΣ . Παράθεση venceremos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 ψαχνω να παρω κανα πιο ιδιατερο jeanaki,και να ναι σωληνας κατω...αυτο ειναι 16,5 cm κατω...εχετε να μ πρωτεινετε κατι αλλο εσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 http://www.luisaviaroma.com/index.aspx?#getData.aspx|CallType=Product&prodId=04Y42&des=&cat=40&gender=men&group=clothing&vendorColor=MDg5&season=actual&seasProdID=53I τωρα? Karlito ασε μην το παρεις ...δεν ειναι και πολυ ωραιο...γνωμη μου παντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
some1 Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 http://www.luisaviaroma.com/index.aspx?#getData.aspx|CallType=Product&prodId=04Y42&des=&cat=40&gender=men&group=clothing&vendorColor=MDg5&season=actual&seasProdID=53I τωρα? γνωμη μου πας παιρνεις ενα levi's απο τα τερμα απλα και απλα πετα του μπογιες. κοστος 30-40 ευρω το τζην και κανενα 10ρικο η μπογια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 http://www.luisaviaroma.com/index.aspx?#getData.aspx|CallType=Product&prodId=04Y42&des=&cat=40&gender=men&group=clothing&vendorColor=MDg5&season=actual&seasProdID=53I τωρα? Πάρτο σε biker, είναι πολύ καλύτερο, μη σου φαίνεται πολύ το 18cm, είναι όπως πρέπει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 γνωμη μου πας παιρνεις ενα levi's απο τα τερμα απλα και απλα πετα του μπογιες. κοστος 30-40 ευρω το τζην και κανενα 10ρικο η μπογια. Ιεροσυλία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fcandreas1990 Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 ουτε εμενα μου αρέσουν τέτοια τζην Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
holic Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 TOP20SP2 είπαμε δεν μου παίζει για κάποιο λόγο ... έλεος ... **ταναριο luisa... not valid μου βγάζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 δεν μου παίζει για κάποιο λόγο ... έλεος ... **ταναριο luisa... not valid μου βγάζει... άργησες έχει λήξη. karlito13 εμένα μαρέσει το τζινάκι αλλά η τιμή του δε μαρέσει. Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
No_thanks Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 το συγκεκριμενο τζιν για μενα εχει ξεπερασει κατα πολυυυυ τα ορια της καγκουριας ,ειναι σε αλλο επιπεδο και σου λεει δοσε και 400+ λολ απλα.αν θες τοσο ακριβο τζην για μενα πηγαινε σε κανα PRPS .πρωσωπικα τοσα λεφτα για ενα τζην το οποιο σε ενα 6μηνο θα ναι παλιο δεν θαδινα.Και δεν ειμαι απο αυτους που δεν δινουν λεφτα για ρουχα(εχω δοσει 430 ευρω για Hermes ζωνη και για πολλα αλλα..).αν ειναι να δοσεις τοσα λεφτα παρε κατι διαχρονικο που θα μπορεις να το φορας και σε 3 χρονια και παλι να φενεται "καινουριας" συλλογης.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fcandreas1990 Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 10/6 το yoox κλείνει 11 χρόνια και λέει θα το γιορτάσει online....λέτε να βγάλει κανά καλό εκπτωτικό κουπόνι? θυμάστε τις άλλες χρονιές πως το γιόρταζε?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fcandreas1990 Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 Νέο κουπόνι για luisaviaroma 30% OFF PROMO CODE: TOP30SP1 Δε ξέρω αν ισχύει για όλους..είναι διαθέσιμο μέχρι 13/6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 10/6 το yoox κλείνει 11 χρόνια και λέει θα το γιορτάσει online....λέτε να βγάλει κανά καλό εκπτωτικό κουπόνι? θυμάστε τις άλλες χρονιές πως το γιόρταζε?:confused: 15% το πολύ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 Γνωριζει κανεις συφορουμιτης για sizing της Superdry,για βερμουδες???(Ναι το ξερω,βαριεμαι να κουνηθω να παω να δοκιμασω σε ενα καταστημα :p:lol::p ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 Νέο κουπόνι για luisaviaroma 30% OFF PROMO CODE: TOP30SP1 Δε ξέρω αν ισχύει για όλους..είναι διαθέσιμο μέχρι 13/6 πρεπει να εχεις κανει αγορες παλιοτερα ! δεν ειναι για καινουριους πελατες , π.χ ο vkb δεν θα μπορει να το χρησιμοποιησει ! :lol::lol::lol: Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Αρκετές σελίδες με -30% όπως yoox Y-3 κλπ Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Λέτε να είναι χαζομάρα αν παραγγείλω σακάκι από yoox? το μόνο που φοβάμαι είναι το μέγεθος, οι ώμοι κτλ. Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
some1 Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 δεν υπαρχει κανενα κουπονακι στο yoox σε συνδυασμο με το free delivery ε; :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 Ξέρετε κανένα αξιόπιστο site για πορτοφόλια ? Eκτός από yoox, luisaviaroma κτλ κτλ.. Ένα που να έχει πολλά δηλαδή ψάχνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts