Jump to content

Fashion & Style

termi21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πολυ ωραια αυτα αλλα δεν εχει νουμεροοο...(και καλη τιμουλα)

http://www.yoox.com/item.asp?sec=1&YOOX=DSQUARED2&dept=men&tskay=361A2971&rr=1&cod10=44222718RP&sts=sr_men80

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

kostakis don't....:D. Για σχέδιο all star καλό είναι ,αλλά το χρώμα...Έφερε 10 τόνους sneakers αντρικά / γυναικεία .Αν δε θες να βγεις έξω και να δεις 10 άτομα με τα ίδια σχέδια ,δεν πρέπει να πάρεις τίποτα.Πέρσι οι τιμές παίζανε 100-140 σε καλύτερα σχέδια.Προς το παρόν δε βλέπω SS2008,αλλά δεν μπορεί ,θα φέρει.

Δες παρακάτω ποιο δρόμο ακολουθούν τα αγαπημένα σου Louboutin...

hightops

Μαϊντανός

... ράπερς ,rhinestones,eurotrash,garbage...

καλα μην τα ισοπεδωσουμε!

τα μεταξωτα βρακια θελουν και επιδεξιους κωλους!

Τα συγκεκριμενα ειδικα στο σημα κατατεθεν που ειναι παρα πολυ ψηλα δεν τα περπαταει καμια ελληνιδα!

Το ξεφτυλιζει το παπουτσι!

Η οποιαδηποτε μπορει να υποστηριξει απλα καθεσαι και χαζευεις το αποτελεσμα!

Λες και ενα ευχαριστω για αυτο που μολις ειδες και επιστρεφεις στο μουφα ΖΑΡΑ που εχει η δικια σου (γενικα) και ...αυτα!

Απλά να σε ενημερώσω ότι η Καλογήρου τα πουλάει ,ελπίζω να καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό. Η χώρα που είναι 1η σε πωλήσεις cayenne (και ακολουθεί η Ρωσσία) ,γιατί να μην είναι ψηλά στις προτιμήσεις ακριβών αξεσουάρ; ;) .Άσε που οι Ελληνίδες είναι No6 πελάτισσες στο net-a-porter,το μεγαλύτερο γυναικείο online shop στην ακριβή ένδυση. Τέλος, να πω ότι πατούμενα άνω των 400 ευρώ ,δύσκολα τα βρίσκεις στην Άθηνα, γιατί έχουν εξαντληθεί από τους πελάτες τον 1ο-2ο μήνα της παραλαβής...Για εκπτώσεις ούτε λόγος .Είτε μιλάμε για γυναικεία είτε για ανδρικά . Φέτος ίσως λόγω κρίσης, έβρισκες καλές τιμές σε ορισμένα ακριβά είδη.

ΥΓ και ναι, έχω δει Ελληνίδες με Louboutin

Γεια σε όλα τα μέλη κι απο μενα...σαν καινούργιο μέλος που είμαι !!!!

Αν και γράφω για πρώτη φορά έχω διαβάσει πολλα απο όσα έχετε γράψει και θέλω τη γνώμη σας και ειδικά του james55 (οχι οτι δεν έχω και τους άλλους σε εκτήμηση :D :D :D ) για αυτα τα παπουτσάκια απο luisa : http://www.luisaviaroma.com/index.aspx#getData.aspx|CallType=Product&prodId=07536&des=117&cat=&gender=men&group=&vendorColor=MTA=&season=actual&seasProdID=51I

Επειδή είναι η πρώτη φορά που θέλω να παραγγείλω κάτι απο internet η αληθεια είναι πως έχω τους φόβους μου... :worry: :worry: :worry:

Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν το νούμερο τους ειναι αντίστοιχο με αυτο των nike και των diesel που είδη εχω ή πρέπει να τα πάρω 1 νούμερο μεγαλύτερα ή μικρότερα. Τέλως θα ήθελα να μου πείτε αν το συγκεκριμένο store δέχεται αλλαγιές και αν ναι (που απο οτι έχω διαβάσει κι απο εσάς κανει :p ) εντώς πόσων ημερών πρέπει να το επιστρέπσω και με ποιά διαδικασία και ποιό κοστος πρεπει να γίνει αυτο !!!!

Βασίζομαι στις απαντήσεις σας!!!!

απο το luisa αγωράζεις άφοβα, δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής παραμόνο με κάποια χρεωστική κάρτα ή paypal.

Επιστροφές φυσικά και γίνονται.

Όσο αναφορά με το νουμεράκι στα dsquared θα σου πούνε τα παιδιά που ειδικεύονται ;)

1. Πας σε ένα από τα δεκάδες καταστήματα που πουλάνε τη συγκεκριμένη μάρκα και δοκιμάζεις ,γιατί το luisa δεν έχει δωρεάν επιστροφές,μη γίνει και κανένα λάθος.Μάλλον θα πάρεις μικρότερο νούμερο. Μέχρι του χρόνου ,ο Γαβαλάς θα προμηθεύει τη συγκεκριμένη μάρκα και στις λαϊκές αγορές ,οπότε μην αγχώνεσαι. Παίζει να σου κάνουν και κανένα -10% στη Θεσσαλονίκη .Πόσο τα έχουν άραγε πλέον στην Αθήνα αυτά;330 ή λογικεύτηκαν;

2. Είναι pre-order,δηλαδή η παραλαβή θα αργήσει.

3. Για τις υπόλοιπες ερωτήσεις δες εδώ

4. Μόλις βρεις το νούμερο σου ,υπάρχει μια πιθανότητα να το βρω από yoox γύρω στα 150-170. Μεγάλη πιθανότητα βασικά στο σχέδιο, πιο μικρή πιθανότητα στο χρώμα.

5. Καλως ήρθες και μη φοβάσαι τις online αγορές ,αλλά το μικρόβιο που θα κολήσεις μετά την 1η αγορά :happy:.

5. Καλως ήρθες και μη φοβάσαι τις online αγορές ,αλλά το μικρόβιο που θα κολήσεις μετά την 1η αγορά :happy:.

μεγάλη αλήθεια ... :O :O :O

Edited by mariel19
venceremos

Δες παρακάτω ποιο δρόμο ακολουθούν τα αγαπημένα σου Louboutin...

hightops

Μαϊντανός

... ράπερς ,rhinestones,eurotrash,garbage...

James....απαπα....

Με έπεισες....Τρόμαξα καλέ...Τι απέγινε το φοβερό τακούνι????

Ο οδηγός τέλειος έτσι? Ευχαριστούμε για τις πολύτιμες συμβουλές σου. Αλλά πως μπορούμε να μάθουμε τι γίνεται με το τελωνείο....Δεν υπάρχουν ακριβείς πληροφορίες.

James55 θελω να αγορασω ενα T-shirt απο το http://www.revolveclothing.com/index.jsp

Εχει 60Ευρο λες να με κατασπαραξουν στο τελωνειο?

Εχεις κανει αγορες απο εκει?

Thanxs!!!!:) :) :)

James55 θελω να αγορασω ενα T-shirt απο το http://www.revolveclothing.com/index.jsp

Εχει 60Ευρο λες να με κατασπαραξουν στο τελωνειο?

Εχεις κανει αγορες απο εκει?

Thanxs!!!!:) :) :)

Πάρε άφοβα ,πότε δεν έχω πληρώσει από revolve τελωνείο σε αρκετές αγορές.

James....απαπα....

Με έπεισες....Τρόμαξα καλέ...Τι απέγινε το φοβερό τακούνι????

Ο οδηγός τέλειος έτσι? Ευχαριστούμε για τις πολύτιμες συμβουλές σου. Αλλά πως μπορούμε να μάθουμε τι γίνεται με το τελωνείο....Δεν υπάρχουν ακριβείς πληροφορίες.

pdf σελίδα 19. Πιο ακριβείς δε γίνονται ,αλλά ξέρω τι έχεις στο μυαλό σου: "Θέλω να πάρω με USPS κάτι με 300+ ευρώ. Θα πληρώσω τελωνείο ή όχι" .Κατά πάσα πιθανότητα θα πληρώσεις 25% της αξίας ,εκτός και αν τη γλιτώσεις .Μερικοί τη γλιτώνουν.

Έλα μια χαρά είναι το τακούνι :lol:,απλά ο δρόμος που έχουν πάρει...

Edited by james55

μεταβολές στο yoox. παρατήρησα πριν λιγο μια λαμογια που εκαναν :mad: ( θα την γραψω ετεροχρονισμενα) ας δουμε αν ειναι το 80 ή ειναι απλο reduction μεχρι στιγμης εχουν χαμηλωσει λιγο τις τιμες σε καποια προιοντα
venceremos

Γεια σε όλα τα μέλη κι απο μενα...σαν καινούργιο μέλος που είμαι !!!!

Αν και γράφω για πρώτη φορά έχω διαβάσει πολλα απο όσα έχετε γράψει και θέλω τη γνώμη σας και ειδικά του james55 (οχι οτι δεν έχω και τους άλλους σε εκτήμηση :D :D :D ) για αυτα τα παπουτσάκια απο luisa : http://www.luisaviaroma.com/index.aspx#getData.aspx|CallType=Product&prodId=07536&des=117&cat=&gender=men&group=&vendorColor=MTA=&season=actual&seasProdID=51I

Επειδή είναι η πρώτη φορά που θέλω να παραγγείλω κάτι απο internet η αληθεια είναι πως έχω τους φόβους μου... :worry: :worry: :worry:

Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν το νούμερο τους ειναι αντίστοιχο με αυτο των nike και των diesel που είδη εχω ή πρέπει να τα πάρω 1 νούμερο μεγαλύτερα ή μικρότερα. Τέλως θα ήθελα να μου πείτε αν το συγκεκριμένο store δέχεται αλλαγιές και αν ναι (που απο οτι έχω διαβάσει κι απο εσάς κανει :p ) εντώς πόσων ημερών πρέπει να το επιστρέπσω και με ποιά διαδικασία και ποιό κοστος πρεπει να γίνει αυτο !!!!

Βασίζομαι στις απαντήσεις σας!!!!

Η απάντησή μου είναι η εξής: ανάλογα! Δηλαδή βγαίνουν κάποια sneakers dsquared σε μικρότερη φόρμα και άλλα σε μεγαλύτερη. Σημείο αναφοράς ας πούμε εμένα με 44,5/45 σε nike και περίπου 44 σε καλό παπούτσι. Σε αυτό το συγκεκριμένο που θες φοράω το 43, αν δεν κάνω λάθος είναι spring/summer 2k10. Αυτά.

Και εγώ 44,5 φαραώ σε nike σε καλό παπούτσι όμως 42-43 το πολύ. Χθες βράδυ έκαναν κάποιες μικρές εκπτώσεις . Το συγκεκριμένο τζιν το είχα στην dreambox μου http://www.yoox.com/item/YOOX/CAMOUFLAGE+AR+AND+J./dept/denimmen/tskay/361A2971/rr/1/cod10/42134326NN/sts/sr_denimmen80

Παρατήρησα και είμαι απόλυτα σίγουρος ότι πρώτα έγινε solt out στα 109 ευρώ και μετά από ένα τέταρτο το έριξαν στα 98. Εντάξει η μεταβολή είναι μικρή δεν λέω αλλά μου έκανε εντύπωση..

ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ!!!!

80 ΑΡΙ ....

Edited by asxetoympas
venceremos

π0υστ1α ****το....Βγαλανε το free delivery ομως τωρα που ριξανε τις τιμες

οπως και στο -75% !!! αλλα , μετα απο 1-2 μερες το ξαναβαλανε !!!!

βεβαια, αν θες κατι πρεπει να το παρεις τωρα , πριν γινει sold out ;)

LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE

ναι φιλε μου εχεις δικιο....Θα το αγοραζα αλλα α)δεν εχω λεφτα και β)οταν κατι κανει 70 ευρω να δωσεις και αλλα 15 για μεταφορικα και αντικαταβολη μου κανει καπως :( !!Ατιμη φοιτητικη ζωη

Φοιτητής haute couture με τιμές λαϊκής...Ε ρε και μας πάρουν χαμπάρι...:lol: .Γι'αυτό άλλη φορά απο yoox αγορές μόνο Μάρτιο/Σεπτέμβριο ,παραβλέποντας όλα τα "super wow" ρούχα που δεν έχουν διψήφιο νούμερο στο υπόλοιπο διάστημα.

Σε μένα το λέω Στέλιο το τελευταίο ,όχι σε σένα :lol:.

Replica λογικά αλλά θα ήθελα και την γνώμη των πιο έμπειρων!

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=130375271983&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Diesel made in Morroco,υπαρχει..?Αυθεντικο

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=33852&dateline=1200936946

Εντάξει,το ξέρω οτι είμαι πολύ ωραίο παιδί.Αλλά ηρεμήστε και εσείς λίγο,κορίτσια..

Για άλλη μία φορά επιβεβαιώθηκα για το ότι οι ηλεκτρονικές αγορές μας σώζουν από πολλούς μπελάδες και τρεξίματα .. αρκεί να είμαστε 100% σίγουροι για το νούμερο που φοράμε (είτε παπούτσι, είτε ρούχο) ..

Είχα την πιο τραγελαφική εμπειρία σήμερα .. (ήταν από το πρωί η μέρα όλα τα λεφτά!)

Ένα ζευγάρι μπότες ήθελα η καημένη να πάρω από το συγκεκριμένο κατάστημα .. (να κάνω κι εγώ το ψώνιο μου!) ...

παώ λοιπόν στο μαγαζάκι κάτω στο κέντρο, δοκιμάζω 2 νουμεράκια να σιγουρευτώ .. και ρωτάω τιμή στο ταμείο .. 95 - 10 (έκπτωση) = 85 τελική τιμή .. κι απαντάω .. στο internet όμως το ίδιο ζευγάρι το έχετε 75 (αυτή την τιμή θυμόμουν από τις προάλλες που το'χα ψάξει) .. όχι μου λέει και στο internet η ίδια τιμή είναι .. είμαι σίγουρη .. λέω οκ .. βγάζω τα λεφτά και τις πέρνω..

αλλά με έτρωγε η περίεργεια ... και η αμφιβολία .. σε μισή ώρα, έχω κάνει τη βόλτα σε 2-3 μαγαζιά, και ταυτόχρονα τσεκάρω στο internet την τιμή .. και βλέπω 70 (+ τα μεταφορικά θα ήταν κάπου στα 75 τελική) .. βρίσκω το θάρρος πηγαίνω πίσω .. και τους λέω το και το ..

μου κάνει ο τυπάς, οκ αν θέλεις επιστροφή .. το τσεκάρουμε ... συνήθως δίνουμε gift card, ή αλλαγή με άλλο παπούτσι .. με τα πολλά τους εξηγώ ότι μισή ώρα έχω που τα πήρα .. αν γίνεται είτε να μου τα δώσουν στην ηλεκτρονική τιμή (το ίδιο μαγαζί είναι) ή να μου επιστρέψουν όλο το ποσό .. καταλήγουμε στο δεύτερο..λέω ευχαριστώ και την κάνω ..

όμως .. δεν το αφήνω έτσι .. 2 τετράγωνα παρακάτω το Topshop, ξέρω ότι έχει παράρτημα με παπούτσια από το office .. κάνω ένα πέρασμα κι από κει .. στην αρχή ρωτάω για ένα ζευγάρι μπότες, από αυτές που ανήκουν στο topshop .. και μου φέρνουν κάτι τρύπιες φορεμένες (λιωμένες κυριολεκτικά) και μου τις πασάρουν για 70 λίρες .. τους τη λέω και καταλήγω στο διπλανό "ταμείο" .. να ρωτάω τις υπεύθυνες του παραρτήματος του office την τελική τιμή στις ίδιες μπότες που πριν λίγο είχα επιστρέψει .. η απάντηση ? 95 - 10 (έκπτωση) = 85 - 10 % (φοιτητική έκπτωση) = 76.50 ..

Τελικά κατέληξα να αγοράσω τις ίδιες μπότες από διαφορετικό μαγαζί, κι αυτό γιατί δεν είχα περισσότερο χρόνο στη διάθεσιμη μου για να τις πάρω από το internet μιας και φεύγω την Παρασκευή ..

Το ηθικό δίδαγμα από αυτή την ιστορία για μένα τουλάχιστον είναι ότι καλύτερα ηλεκτρονικές αγορές .. παρά να σβαρνιέσαι από το ένα στο άλλο μαγαζί (καλύτερα η πολυτέλεια του καναπέ, και η ζέστη του σπιτιού!!) και να βρίσκεις το ίδιο παπούτσι σε 3 διαφορετικές τιμές από 70 - 95 (δεν είναι και μικρή η διαφορά, μην τρελαθούμε ... )

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Diesel made in Morroco,υπαρχει..?Αυθεντικο

Ναι , Τυνησία επίσης. Η καλή σειρά των diesel είναι τα denim gallery ,όπου είναι made in Italy ,ίσως και japan ακόμη καλύτερα. Πολλά από τα denim gallery είναι cimosa,japanese denim δηλαδή. Αρχική τιμή έχουν 400άρες και 500άρες.Πολλά στο yoox μπορείτε κατά περιόδους να τα βρείτε 100-120 ευρώ και αρχική περίπου 200.

Edited by james55