Jump to content

Fashion & Style

termi21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για σας παιδια, καλα το antonioli μας δουλευει????? εκτος του οτι δεν μου εχουν απαντησει ποτε θα μου στειλουν την παραγγελια μου προσπαθω να συνδεθω στο account μου και μου λεει οτι τα στοιχεια μου ειναι λαθος...ελα μου ομως που ειναι σωστα...εχει συμβει και σε κανεναν αλλο αυτο???
Δεκάδες tips & tricks σχετικά με Η/Υ, προγραμματισμό, hacking, software, hardware, linux και πολλά ακόμα...

κανουν maintanance απο το απογευμα...Ουτε και σε μενα δεν κανει log in.Συμβουλη μου απο οτι καταλαβα κανε λιγο υπομονη και να ρωτησουμε και παλαιμαχους αγοραστες αν στελνει tracking number ή πρεπει να το ζητας εσυ απο customer service..

κανουν maintanance απο το απογευμα...Ουτε και σε μενα δεν κανει log in.Συμβουλη μου απο οτι καταλαβα κανε λιγο υπομονη και να ρωτησουμε και παλαιμαχους αγοραστες αν στελνει tracking number ή πρεπει να το ζητας εσυ απο customer service..

λογικα θα το το βαζουν χωρις ειδοποιηση οπως στο yoox διπλα απο το order μεσα στο account...παντως σαν την εξυπηρετηση του asos τπτ....

Δεκάδες tips & tricks σχετικά με Η/Υ, προγραμματισμό, hacking, software, hardware, linux και πολλά ακόμα...

Παιδιά, έχετε λίγο στο νου σας, ότι η Ευρώπη πλήττεται από κύμα κακοκαιρίας αυτές τις μέρες. Εμείς είχαμε τα 17άρια και τα 20 άρια κι αυτοί χτύπησαν πρωτόγνωρα -15, -20.

Έκανα κι εγώ παραγγελία προχτές από asos, και μου έστειλαν invoice ότι λόγω καιρού και κακών καιρικών συνθηκών, τα πράγματα ίσως αργήσουν, πέρα από το αναμενόμενο χρονικό διάστημα. ..

Θέλει λίγη υπομονή ...

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Παιδιά, έχετε λίγο στο νου σας, ότι η Ευρώπη πλήττεται από κύμα κακοκαιρίας αυτές τις μέρες. Εμείς είχαμε τα 17άρια και τα 20 άρια κι αυτοί χτύπησαν πρωτόγνωρα -15, -20.

Έκανα κι εγώ παραγγελία προχτές από asos, και μου έστειλαν invoice ότι λόγω καιρού και κακών καιρικών συνθηκών, τα πράγματα ίσως αργήσουν, πέρα από το αναμενόμενο χρονικό διάστημα. ..

Θέλει λίγη υπομονή ...

το asos ειναι αψογο απο θεμα εξυπηρετησης...θελει υπομονη αλλα οχι και να σε γραφουν στα email οπως το antonioli...

παρακαλω να απαντησει ο chief executive του yoox που φιλοξενουμε στο φορουμ μας :p

http://www.yoox.com/item.asp?sec=1&YOOX=PRADA+SPORT&dept=men&tskay=361A2971&rr=1&cod10=44209970TS&sts=sr_men80

οταν λεει 48 size και σε prada φορμα ποσο μεγαλο μπορει να ναι?:X

Pm στον Μπουρούση να τα πάρει ,για να μην τρέχει Ιταλία σε ειδικά καταστήματα με oversized shoes :p .Απλά ενημέρωσα για το yoox ,γιατί είχαν ρωτήσει σε προηγούμενες σελίδες.Σήμερα έφερε γύρω στις 22 σελίδες (x30 items per page) το yoox και ακόμη σε αυτές τις λίγες παραλαβές βρήκα τουλάχιστον 20 items σε εξευτελιστικές τιμές σε σχέση με SS2009.

Τα prada εννοείται ο Carouzos τα έχει πιο φθηνά στις εκπτώσεις και τα περισσότερα μοντέλα (κατά τη γνώμη μου) είναι ξεπερασμένα .Αλλά αν μιλήσω για τον Carouzo για άλλα ρούχα ,θα φάω άμεσο delete στο λογαριασμό μου :)...οπότε αστο καλύτερα...

Ειδικά το συγκεκριμένο σχέδιο το είχα αγοράσει το 2004!!! Βέβαια έχει και άλλα σχέδια ,τα συγκεκριμένα θεωρούνται classic.Για την ιστορία τα prada america's cup το yoox πρόπερσι τα έφερνε 90-100 ευρώ ,με ταβάνι σε άλλα σχέδια γύρω στα 120.Το 2006 όταν έφερνε τα hogan 120 ευρω φεύγανε σκούπα σε δευτερόλεπτα...Επίσης κάτι μποτάκια hogan που έχει 195 ,τα είχε φέρει το καλοκαίρι σε άπειρα νούμερα 130-140...Είναι όπως τους τη βαρέσει στο yoox.Μπορείς να βρεις δερμάτινο από 2000 ---->400 ή έκπτωση μόνο 20%.Γενικά ό,τι φεύγει γρήγορα σημαίνει εμπορική επιτυχία στο μέλλον και αλλαγή τιμών. Σήμερα ανά 1 τ.μ. στο Κολωνάκι και στο golden βλέπεις να φοράνε hogan. Αισθητικά πάντως στις γυναίκες μου αρέσει να τα βλέπω.

Όσο για το antonioli, υπόψιν ότι εκτός της κακοκαιρίας, έφερε το Σάββατο τα καλοκαιρινά ,είχε κάποια εκατομμύρια clicks το ΣΚ και κατά συνέπεια και πολλές παραγγελίες. Θα σας ανταμοίψει η συσκευασία όμως.

Edited by james55

Αλλά αν μιλήσω για τον Carouzo για άλλα ρούχα ,θα φάω άμεσο delete στο λογαριασμό μου :)...οπότε αστο καλύτερα...

Δεν θα φας άμεσο delete, απλά θα διαγραφεί άμεσα το σχετικό μήνυμα, ούτως ώστε να μην υπάρξει τυχόν νομικό πρόβλημα.

Απλά το αναφέρω για να υπάρχει και τώρα και για το μέλλον, για σένα και για όλους (μας). :)

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Το ξέρω ,πλάκα έκανα ,δεν το έθεσα σωστά και ακούστηκε κάπως νευριασμένα.Το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται θα βγω σε τρεις διαφορετικές περιοχές της Αθήνας σε συγκεκριμένα καταστήματα και εμπορικά,επειδή ψάχνω κάποια ρούχα. Θα το συνδυάσω με :protest: ,να δω τι θα μου απαντήσουν σε κάποιες καίριες ερωτήσεις και έχω προετοιμασμένες ανταπαντήσεις με επιμονή αλα Michael Moore .

Το ξέρω ,πλάκα έκανα ,δεν το έθεσα σωστά και ακούστηκε κάπως νευριασμένα.Το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται θα βγω σε τρεις διαφορετικές περιοχές της Αθήνας σε συγκεκριμένα καταστήματα και εμπορικά,επειδή ψάχνω κάποια ρούχα. Θα το συνδυάσω με :protest: ,να δω τι θα μου απαντήσουν σε κάποιες καίριες ερωτήσεις και έχω προετοιμασμένες ανταπαντήσεις με επιμονή αλα Michael Moore .

Μακαρι να ημουν Αθηνα εκεινες τις μερες με μια καμερα απο διπλα....Ελπιζω μετα να μας πεις εστω και με pm τα συμβαντα

O καρούζος είχε φέρει το καλοκαίρι τα mc2 (έτσι δεν τα λένε) και λέω μπραάβο, ψαγμένος.Τώρα το χειμώνα (πήγαινε αν περάσεις απο κολωνάκι james) δεν έχει ΤΙΠΟΤΑ.

Πάντως τα prada ήταν σίγουρα νέο κομμάτι γιατί τα είχε στο prada.com οπότε ίσως να ήταν λιιγο διαφορετικά απο αυτά του yoox.Έτσι και αλλιώς τα prada εδώ και χρόνια τα ίδια είναι :lol:

Υ.Γ. Χάχ, σχεδόν τέλειωσαν τα prada που έφερε.Νταξ αυτό λέγεται μανία.Περσινά και με 50-60 ευρώ διαφορά απο τα καινούργια;Έλα ο καθένας μπορεί να πάρει φετινά με τόση έκπτωση και χωρίς να ξέρει κανέναν,να έχει κονε δλδ.Οκ καλό το yoox αλλά καμιά φορά δεν σκέφτεται ο κόσμος λογικά.Κάτι σε "βλέπω prada είναι καλό" (απο το βλέπεις Νηκας) λογική.

Μακαρι να ημουν Αθηνα εκεινες τις μερες με μια καμερα απο διπλα....Ελπιζω μετα να μας πεις εστω και με pm τα συμβαντα

και το καλύτερο απ'όλα είναι οτί είμαι/ήμουν πελάτης σε ορισμένα και θα τα :rtfm: σε γνωστούς.Αν και ξέρω μάλλον τι απαντήσεις θα πάρω και το καλύτερο θα ήταν τηλέφωνο στους υπεύθυνους ,δε φταίνε σε τίποτα οι υπάλληλοι ,αλλά να μη μας περνάνε για :O.

Προφανώς οι περισσότεροι που αγόρασαν τα prada ,τα πήραν λόγω της γεωγραφικής τους θέσης και αρκετοί για το λόγο που αναφέρεις.Δηλαδή βρίσκονται σε ένα ξερονήσι ή σε ένα χωριό μακρυά από τα αστικά κέντρα.Μην φανταζόμαστε με στενά όρια στην αγορά του yoox.Ότι το χει παρακάνει με τα ακριβά περσινά ξινά σταφύλλια ,το χει παρακάνει και κάνει και λάθη στις τιμές προς τα πάνω ,αλλα ευτυχώς και προς τα κάτω.Έχει και παπούτσια το yoox που πέρσι είχαν 500άρες ,τα έχει 150-200 και δεν τα παίρνουν :lol:.Δεν τελείωσαν μόνο τα prada,αλλά και άλλες μάρκες που κυκλοφορούν μόνο σε 2-3 καταστήματα παγκοσμίως .Επίσης, γνωστές μάρκες εξαφανίζονται χωρίς έκπτωση στην Αθήνα.Οι γνωστές μάρκες είναι μόνο για sample sale και γυναικεία ίσως.Εξάλλου ο κόσμος τα σκάει και στο yoox και έξω overpriced.Και το έξω και το μέσα θέλει σωστές και συμφέρουσες κινήσεις.Ταδε έφη πελάτης του Καρούζου από τα τέλη της δεκαετίας του 80.

Το luisa δε θα ρίξει τα dsq πλέον ποτέ στο -50% (έριξε τα παπούτσια...) ,γιατί ξέρει ότι χιλιάδες Ρώσσοι,Αμερικάνοι,Έλληνες κ.α. μπαίνουν στο μαγαζί τους για τη συγκεκριμένη μάρκα-κράχτης και θέλει να βγάλει κέρδη.Από που να βγάλει κέρδη online;Από τα limited editions φορέματα των 20.000;Και αυτά τα αγοράζουν ,αλλά τα αποθέματα τους είναι ελάχιστα.Ξέρουν ότι θα βρεθεί κάποιος που θα το αγοράσει.Ρε και overpriced από τη retail να φέρει το yoox σε ορισμένες μάρκες θα τα πάρουν ,είναι σίγουρο.

Edited by james55

Δεν έχεις άδικο αλλά έχω μερικές ενστάσεις.

Το luisa είχε τα καλοκαιρινά dolce με 50% απο την πρώτη μέρα της έκπτωσης.Αν κάνει μόνο 30% και το antonioli π.χ. 50% (και φτιάξει και λίγο το service του), απο που θα πάρεις;

Μου θυμίζει ένα σουβλατζίδικο (ντοϊνκ :wacko: ) που είχα κοντά στην παλιά μου δουλειά.Τιμές καλές και καλό κρέας.Πήραν λοιπόν αέρα γιατί νόμιζαν οτι οι πελάτες είναι βλάκες και ανέβασαν τις τιμές και κατέβασαν την ποιότητα στο κρέας.Αποτέλεσμα,χτυπάνε μέχρι και σήμερα μύγες.

Ευτυχώς το luisa δεν είναι μόνο του και όπως έχεις πει και εσύ, ο ανταγωνισμός θα σκληρήνει στα e-shops.Οπότε δεν τους πέρνει να νομίζουν οτι θα βγάλουν λεφτά έτσι.Ξέρεις πόσα καλοκαιρινά dsq έμειναν απούλητα στο luisa;Πάρα πολλά μπορώ να σου πω γιατί το παρακολουθούσα εκτενώς.Περιμένω εγώ dolce με 50% και τα πάει 30%.Νομίζεις οτι θα πάρω;30 τα βρίσκω και τώρα στην Αθήνα για πλάκα.Νομίζεις οτι δεν θα ξυπνήσουν οι Ρώσσοι,Ελληνες κλπ.Καλά οι Αμερικάνοι είναι γνωστά μπεεεεεεε (:lol:).

Κάτι άλλο.Στο Μιλάνο φέτος (απ'οτι έλεγε ο ξάδελφ της μάνας μου) οι εκπτώσεις ήταν λίγες.30% style και εκεί.Ίσως να φταίει και η κρίση.Οπότε μάλλον έπαιξε και αυτό ρόλο.Να φανταστείς φύγαν απο Μιλάνο και πήγαν Ελβετία να ψωνίσουν (και ακύρωσα και πολλά ρούχα μόλις άκουγα 20 και 30% :cry: )

Στα άλλα συμφωνώ αν και με μια γενική ματιά δεν φαίνονται κακές οι τιμές στο κέντρο και δεν έχουν αρχίσει και κανονικά οι εκπτώσεις.Οκ βέβαια το Armani jacket που τσίμπησα με -60% δεν θα το βρω αλλά είπαμε, και net και Αθήνα.Συγκρίνεις,πέρνεις.

Α μιας και είπα για Armani.Στο Μιλάνο είχε κάτι rack με γαμ#τα παπούτσι στο κεντρικό Armani.Εδώ έχει το 1/100 στο Κολωνακι.Παίζει να ξέρει κανείς που μπορώ να βρω τπτ περισσότερο;(εκτος yoox και armani site).

Οι εκπτώσεις στην Αθήνα ήταν καλές σε ρούχα που έχουν ίδια τιμή εδώ και στην Ιταλία. Το ποσοστό από μόνο του δε λέει τίποτα.

Στις μάρκες που επιλέγεις σταθερά/φανατικά πρέπει να κινηθείς προς τα καταστήματα και όχι online. Τα πλεονεκτήματα του online shopping είναι άλλα μην τα ξαναγράφουμε (ποικιλία,πρόσβαση σε όλους κ.α). Από την στιγμή που ό,τι υπάρχει online υπάρχει και στην πόλη σου στην ίδια τιμή ή χαμηλότερα ,ε θα υποστηρίξεις την περιοχή σου.Εξάλλου η φιλοσοφία της πλειονότητας των sites που έχω δώσει δεν είναι τα dolce,armani που έχουν περάσει σε άλλη φάση ,αλλά μάρκες του σήμερα και του αύριο.

Η ζήτηση ορίζει τις εκπτώσεις. Από την στιγμή που το online shopping σημειώνει double scores σε κέρδη ,τζίρο και growth ,ακόμη και στην κρίση θα τις αφήσουν τις τιμές στα ρούχα που πέφτουν όλοι πάνω σαν τα μυρμήγκια. Στο antonioli δεν μπαίνανε ως τώρα για τα dsq,αλλά δεν αποκλείεται να δεις τα ίδια με το luisa... Ο ανταγωνισμός δεν έχει φανεί ακόμη στον ορίζοντα ,όταν φανεί στο άμεσο μέλλον θα δούμε πως θα κινηθούν.

Για το παράδειγμα που έθεσες διαφωνώ εν μέρει ,γιατί το 2000-02 αγόραζες ρούχα π.χ. σε εμπορικές μάρκες τύπου prada , dolce πιο ποιοτικά και χαμηλότερα αναλογικά με τωρινές τιμές και την σημερινή ποιότητα και όμως πλέον τα αγοράζουν περισσότερο.Το ότι θα ξυπνήσει ο κόσμος θα ξυπνήσει,αλλά πολύ αργά ,ως συνήθως.Έχω ακόμη polo armani του 96 ,prada πουλόβερ του 02 και είναι σε καλύτερη κατάσταση από τα 4ετίας.Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις σε ορισμένους οίκους που εκπέμπουν σε άλλο μήκος κύματος και είναι σταθερές αξίες πολλά χρόνια τώρα .Καταλαβαίνεις ότι κάποιος που έχει δει όλη την πορεία του κάθε σχεδιαστή,δυσκολεύεται να αγοράσει κάτι τωρινό σε τιμή με πολλά μηδενικά και σε ποιότητα :down:...Το ποιοτικό της γνωστής μάρκας θα το πληρώσεις αρκετά στις μέρες μας και μπορείς να βρεις κάτι καλύτερο σε όχι τόσο γνωστούς σχεδιαστές.Πλέον εκμεταλλεύονται οι γνωστοί σχεδιαστές το όνομά τους και τη μεγαλομανία του κόσμου και χτυπάνε και τα πιο basic κομμάτια .Έχουν πάει τις τιμές στα ύψη κάνουν -50% και είμαστε ευχαριστημένοι.

Υπάρχει και η άλλη άποψη βέβαια,όπου τα συνοικιακά μαγαζάκια με μάρκες μ'έκαψες πουλάνε από 50 ως 200 ευρώ ρούχα που τα βρίσκεις στο εξωτερικό στα καλάθια και σου λέει ο άλλος "ας πάρω εκ του ασφαλούς κάτι σε γνωστή μάρκα να έχω το κεφάλι μου ήσυχο...που να μπλέκω με online,ταξίδια,έχω τόσες σκοτούρες."

Edited by james55

παιδια τι να κανω με το order στο antonioli??? παρηγγειλα παρασκευη απογευμα και μεχρι σημερα δεν εχουν απαντησει κανενα email...ουτε φυσικα δεν μ εδωσαν tracking number...

προς james

το antonioli όντως πάνω κάτω έχει τα ίδια με το louisa αλλά φέρνει περισσότερα.

προς surfer αν υπάρχει στα contact τους κάποιο τηλέφωνο ρίξτους ένα δεν εχεις να χάσεις τπτ.

Παντως φετος τα μεγαλα εμπορικα και οι επισημες μπουτικ των επωνυμων ειδων εχουν ηδη αληθινές προ-εκπτωσεις στην Αθηνα μεχρι και -50% σε ολα τα φετεινα ειδη τους και πραγματικα αξιζει με τα 1000!! Οχι ψευτο-εκπτωσεις σε προπερσινα οπως αλλες φορες!

Τσιμπησα τα διπλασια πραγματα στη μιση τιμη! Αξιζει πραγματικα!!:cool:

Οταν βλεπεις ολα τα επισημα καταστηματα και τα μεγαλα εμπορικα κεντρα να εχουν -50% καταλαβαινεις με τι υπερκερδος παιζουνε ολοι τους!!!

60-70% και βαλε στην τσεπη!!

Επομενο δεν ειναι?? Δεν ειναι δυνατον παλτο απο το καλυτερο υλικο πανω απο 100 ευρω να εχει κοστος παραγωγης! Βαλε και αλλα 200 το ΦΠΑ και τιποα λειτουργικα εξοδα, μεταφορικα, μαρκετινγκ, πωλητες, ενοικιο... Δεν φτανει πανω απο 400 ευρω μαξιμουμ στο συνολο!! Οταν το πουλας 1000 ομως εχεις υπερκερδος 60%! Για αυτο τωρα με 500 ειμαστε ολοι χαρουμενοι!

Επρεπε να υπαρξει κριση για να αρχισουν και οι επωνυμες μαρκες να κανουν μεγαλες εκπτωσεις στις τρεχουσες κολεξιον!

Edited by MAD 13

Οκ, ίσως να έχεις δίκιο για τις μάρκες που δεν με ενδιαφέρουν.Εγώ λέω για αυτές που παρακολουθώ.Η ποιότητα είναι λογικό να πέφτει συνέχεια όσο αυξάνει η ζήτηση.Αυτό συμβαίνει στα πάντα.Π.Χ. μου χάλασε εξωτερικός σκληρός γνωστής μάρκας (σε "te" τελειώνει) μέσα σε 2 μήνες.Πήρα καινούργιο-αντικατάσταση και μου χάλασε...Σε 2 μήνες.Παλιά η συγκεκριμένη μάρκα έβγαζε σκυλιά αθάνατα αλλά ήταν Quantum,Western,Maxtor στα πάνω τους.Τώρα με 2-3 εργοστάσια στο κόσμο να βγάζουν σκληρούς και με ουσιαστικά 2 μάρκες που δίνουν στις άλλες, δεν την ενδιαφέρει.

Να πω επίσης ότι δεν είναι πάντα η λογική, "ποιό ακριβα για να κάνω έκπτωση".Τα Dolce π.χ. jean είχαν τουλάχιστον 100Ευρώ πιο φτηνή αρχική απο πέρσι.Τα Dsq πάνω κάτω τα ίδια Galliano τα ίδια (και τα ίδια που έχουν δεν καταλαβαίνω για πιο λόγο, σιγα την ποιότητα). Τώρα απο δικές σου μάρκες ενημέρωσε εσυ.

Τεσπα γενικα συμφωνούμε οτι είδαν το αγγούρι και βάλαν καλές εκπτώσεις στην Αθήνα.Αν τα online συνεχίσουν το ίδιο βιολί θα πάθουν μεγάλη ζημιά απο κει που δεν το περιμένουν.Εγώ βλέπω εκπτώσεις 50% σε όλα το onilne το καλοκαίρι.Για να δούμε...

Το antonioli υπάρχει ήδη 3 μήνες στο pdf και όταν το ανέφερα το είδαν οι περισσότεροι :confused:.

Για μένα και για πολλούς άλλους/άλλες είναι προς το παρόν κάπως δύσκολο ως ακατόρθωτο να αγοράσω απο καταστήματα πλέον στην Ελλάδα,γιατί:

1. Δεν πωλούνται αρκετές μάρκες στην Ελλάδα ή αν πωλούνται ,τα διαθέσιμα κομμάτια είναι ελάχιστα και +20% ως +30% από την τιμή τους σε άλλη χώρα. Για τα γούστα μου έχω βρει καλύτερα ρούχα online από την αγορά της Ελλάδας. Επίσης καλώς ή κακώς δεν μπορώ να μπω στη λογική πάω ταξίδι για ψώνια.Όταν πάω ταξίδι πάω κυρίως για να δώ μέρη,όχι για να ψωνίσω.

2. Θέλω να αγοράσω με έκπτωση πριν τα Χριστούγεννα και πριν τον Ιούλιο επίσημα και όχι off the record ,ωστέ να βρω ποικιλία ρούχων και όχι σαβούρες . Καλές οι λαμογιές με τους γνωστούς μας και τις προεκπτώσεις στα καταστήματα ,αλλά προτιμώ τη δημοκρατία του διαδικτύου.Όλα στη φόρα.

3. Δεν πρόκειται να βρω στην Ελλάδα ποικιλία σε ρούχα σε ό,τι ψάχνω.Άλλο να ψάχνω ένα είδος σε 3 μάρκες και άλλο σε 15.

4. Ακόμη και σήμερα οι τιμές καταστημάτων σαν το yoox είναι τραγικά χαμηλές σε χιλιάδες ρούχα. Μόνο χθες έφερε πολλές ευκαιρίες ,όπως η εμφάνιση δερμάτινου ,που είχε πέρσι 2000 ευρω και το φοράγανε αρκετά celebrities (όχι άσχετη μάρκα δηλαδή), με τιμή 400...Αν ξεκινήσω και αναφέρω θα μου πάρει 2 σελιδές με τις χθεσινές παραλαβές.Επίσης είναι αδύνατον μια γυναίκα να βρει τσάντα των 1000ευρω 150-200 πουθενά πλην yoox στο sample sale.Άντε ίσως και στο theoutnet λίγο πιο ακριβά. Ειδικά στη γυναικεία ένδυση , τα ρούχα που ψάχνουν οι γυναίκες δεν μπορούν να τα βρουν στην Ελλάδα εύκολα .Ρωτήστε το γυναικείο πληθυσμό σε 10-20 μάρκες που έχει το yoox ή το asos ή το net-a-porter ,αν τις βρεί σε καλύτερη τιμή εδώ ,να δείτε τι θα σας πουν.

Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολη η αγορά ρούχων online και ότι στις μάρκες που ψάχνεται μερικές φορές συμφέρει και έξω.

οτί ζήτησες να το παραλάβεις σε 5 μέρες από τα κεντρικά της UPS; Ή παίζει το εξής κουλό ,όπως και με άλλες περιοχές της Ελλάδας, που η speedex με την UPS δε συνεργάζονται . Σε αυτήν την περίπτωση η UPS έρχεται από την Αθήνα οδικώς έπειτα απο συννενόηση με τον παραλήπτη. Τώρα αν το κανόνισαν μόνοι τους ,ώστε να κατέβεις Αθήνα να παραλάβεις ,δεν ξέρω. Edited by james55

Εγω δε ζητησα τιποτα ο καημενος! Η αληθεια ειναι οτι και την αλλη φορα το παρελαβα απο τη speedex στα γιαννενα αλλα δεν ειχα κανενα προβλημα, τωρα που στραβωσαν δε καταλαβα! ευχαριστω για την αμεση απαντηση james...james55! :)
:X

Τηλέφωνο στα κεντρικά της ups ,δίνεις αριθμό φορτωτικής και σου εξηγεί η κοπέλα στο τηλέφωνο. Μην το δένεις ό,τι γράφει το tracking number