Jump to content

Fashion & Style

termi21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

James δε διαφωνώ καθόλου με αυτά που λες.Αυτό που λέω εγώ είναι οτι αν έχεις 1 site που θες να λέγετε top, καλό είναι να έχεις και top εξυπηρέτηση.Πάρε 5-10 άτομα παραπάνω για τα mail.H ευγένεια μπορεί να σου αποδώσει και παραπάνω αγοραστές.

Και φυσικά μη δουλεύεις τον πελάτη σου, όπως κάνουν στην περίπτωση μου.Γιατί ξέρω και 20-30 άτομα παραπάνω που θα το πουν σε 200-300 άτομα που θα το πουν κλπ κλπ...Στο τέλος το μαγαζί θα βγει ζημιωμένο και όπως είπες και εσύ, αρχίζει να ανοίγει το εμπόριο ρούχων στο net.

Για τα δέρματα του yoox δεν μπορώ να πω γιατί δεν ξέρω πολλά απο δερμάτινα.Αυτό που ξέρω είναι οτι μου αρέσαν 1-2 στα 100.

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για τα δέρματα του yoox δεν μπορώ να πω γιατί δεν ξέρω πολλά απο δερμάτινα.Αυτό που ξέρω είναι οτι μου αρέσαν 1-2 στα 100.

lol,vkb για τα δέματα λένε τα παιδιά,όχι τα δέρματα.Χαχα.:lol::lol::lol:

Εγώ πάντως εδώ και καιρό επιλέγω τα καφέ κουτιά από τότε που έβαλαν την επιλογή.;)

James δε διαφωνώ καθόλου με αυτά που λες.Αυτό που λέω εγώ είναι οτι αν έχεις 1 site που θες να λέγετε top, καλό είναι να έχεις και top εξυπηρέτηση.Πάρε 5-10 άτομα παραπάνω για τα mail.H ευγένεια μπορεί να σου αποδώσει και παραπάνω αγοραστές.

Σωστά . Είναι και πως θα ξεκινήσεις αγορές στο yoox.Αν σου πάνε στραβά,δύσκολα μπαίνεις στον κόπο να ξαναγοράσεις.Είχα πει και στο παρελθόν ότι αρχές 2009 που άλλαξαν τις τιμές τους είχα παραπονεθεί (και καλά) ότι πάνω που θ'αγόραζα ένα ρούχo ανέβασαν πολύ την τιμή.Η απάντησή τους ήταν η εξής:

Πάρε το ρούχο και θα σου επιστρέψουμε τη διαφορά. Ομοίως έγινε όταν μία μέρα πήρα ένα ρούχο και την επόμενη έκαναν έκπτωση και μου ξαναέβαλαν τη διαφορά.

Αμφιβάλλω πλέον αν συμβεί αυτό ποτέ ,αν τους το ζητήσω.

Παράδειγμα:

Θυμάστε αυτό που μου έστειλαν (βλέπε σελίδα 164)

Μια χαρά σας μιλάνε στο yoox .Κοιτάχτε σε μένα πως απάντησαν,σ'έναν υποψήφιο yoox superstar, στην ερώτηση για τον κωδικό -10% +free shipping+ free gift wrapping τον οποίο δε μου έχουν στείλει ακόμη :

as regards your request for a "Three Gifts X Three" code, we are sorry to inform you that you were not selected for this promotion since you already received the "----------@yooxmas" code for our "A Gift Just for You" promotion (for an extra 10% off). .

Έχουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα με μένα. Τους ξαναέστειλα και μου απαντάνε πάλι:

We apologise for the inconvenience, but we reinform you that you were not selected for this promotion since you already received one for our "A Gift Just for You" promotion.

Thank you,

και η απάντησή μου σήμερα :)

"Thank you for your reply,

I apologise too for the inconvenience, but i reinform you that you are making a mistake. I 've never received such a code and there are many others in forums who faced the same problem with me.Anyway ,i don't want that code anymore."

για οποιον ενδιαφερεται,παραγγελια που εκανα 8/12 απο surfdome.com μου ηρθε σημερα!!! ολα μια χαρα :)

Σορυ για το άσχετο αλλά με πιάσαν τρελά γέλια που λέγατε γι δέματα και έλεγα για δέρματα :lol::lol:

The απάντηση του Yoox σήμερα:

In regards to your recent email, we would like to inform you that PayPal is a 3rd party company. After obtaining the funds from your bank account, there may be a delay before we receive the payment from PayPal.

We apologise for the inconvenience and remain at your disposal should you require further assistance.

Delay 3 ημερών;!!!!

Anyway.

Ρε παιδες εχουμε τρελαθει στην υπερδιαφημιση του yoox και αν πουμε κατι για τα ελληνικα που στην τελικη πολλοι ψωνιζουν μονο αμα το δοκιμασουν...

Τεσπα, για Αθηνα ρωταω αντε κι επειδη ειστε πορωμενοι δωστε και καμια σελιδα, ψαχνω κατι σε φακελο αντρικο, κατι σαν μεγαλη ατζεντα με μεγεθος λιγο παραπανω απο Α4 που να κλεινει με φερμουαρ. αν ξερετε πουθενα να πουλανε ή καλες τιμες ...΅

Ευχαριστω!

corkala δεκτόν ,αλλά πες μας (ή οποιοσδήποτε άλλος) μάρκες ή περίπου τι ψάχνεις να σου απαντήσει κάποιος που θα το βρεις.

ΥΓ -50% στο yoox :)

σορρυ για το ασχετο, αλλα ενα παραδειγμα οταν λεμε customer service (που να ξερουν στο Ελλαντα τι ειναι αυτο)

απο το asos ψωνιζω απο το 2004 (οταν μαλιστα καηκαν οι αποθηκες τους καπου τοτε ειχα 2 παραγγελιες running, και μονο τηλεφωνο δεν πηραν για να ζητησουν συγγνωμη για τη καθυστερηση) και faulty item δεν ειχα πετυχει

λοιπον πετυχα τη περασμενη Τεταρτη

μπουφαν που ανοιγοντας ενα κουμπι, αυτο πεταχτηκε εξω

το ειχα παραγγειλει express

την επομενη ημερα mail στο customer care, μπλα, μπλα, κτλ και σημερα πακετο, ταχυδρομειο και πισω

σημερα, απαντηση, οτι ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

1. EXOYN ηδη ταχυδρομησει replacement

2. το εχουν στειλει express οπως το πρωτο

3. μου εδωσαν και discount code με -20% στην επομενη αγορα

:up:

να μην αναφερω τι θα ειχα ακουσει (ασε ποσο θα το ειχα πληρωσει) σε ελληνικο καταστημα

και paypal πλέον το asos.Τρέχει με 1000 το site αυτό ,αλλά δεν το έχω τιμήσει ιδιαίτερα.Yoox πέσανε σα σφίγγες όλοι και δε βλέπω να μένει τίποτα σε όσα έχει πραγματικό -50% (σε μερικά έκανε -55%),αλλά δεν πήρα κάτι.Αναμένω καλοκαιρινά.Κατά τ'άλλα και το 99% που ψωνίζει έξω θα μείνει ικανοποιημένο με τις εκπτώσεις στα καταστήματα .

corkala δεκτόν ,αλλά πες μας (ή οποιοσδήποτε άλλος) μάρκες ή περίπου τι ψάχνεις να σου απαντήσει κάποιος που θα το βρεις.

ΥΓ -50% στο yoox :)

Δεν με απασχολει τοσο η μαρκα! Απλα μια προσιτη τιμη και γενικα που θα μπορουσα να βρω ποικιλια απο τετοια!

Μωρέ δεν πα να λέει :D

Κάτι άλλο.Στα καλοκαιρινά έχουν προσθέσει αρκετά απο fall,winter χωρίς έκπτωση.Βασικά ποιο πολλά είναι ακόμα τα fall,winter απο τα καλοκαιρινά.

για το shipping date Που αναφερθηκε οτι αργησε καποιες μερες απο τη μερα παραγγελιας απο το yoox,με εξεπληξε ευχαριστα που ειδα οτι μια παραγγελεια που εκανα σημερα κατα τις 4-5,μου ηρθε shipping confirmation στις 11:35! :)

Αυτό έλειπε να το κάνανε και συνέχεια.Και εμένα πρώτη φορά μου συνέβει και φυσικά θα το γράψω γιατί με δουλεύαν κανονικά.

και το ακομα καλυτερο ειναι οτι εκει που ηθελα καθε φορα 2-4 μερες να φτασει ελλαδα(KOROPI που γραφει @ Ups) ειδα οτι σημερα κιολας απο το πρωϊ ειναι εκει,αρα πεζει να εχω την παραγγελια αυριο ή μεθαυριο :D

παντως,δεν αντιλεγω καλα εκανες που το ανεφερες και ακομα καλυτερα που επικοινωνησες να βρεις το δικιο σου ;)

Στα έστειλαν express μάλλον.Αν δεις το status ,δε θα γράφει ups standard,αλλά ups saver.Μεσημέρι παραλαμβάνεις.

Το luisaviaroma έφερε καλοκαιρινά και έκανε και εκπτώσεις .

ναι οντως!! παρολο που εγω ειχα επιλεξει

DELIVERY METHOD Standard Delivery in 5-6 working days

(μιας και ο κωδικος δεν εποιανε για express free)

τεσπα,μια χαρα εκατσε :)

Χαχαχα.Τα DSQ κάτι μου θυμίζουν κάτι μου θυμίζουν.Μπας και είμαστε στο 2006? :X

Πιο καρακίτς collection δεν έχω δει στα dsq. Μόνο το cimosa των 442 είναι ωραίο και ένα t-shirt διπλό γκρί. Κατά τ'άλλα αίσχος .Εμένα SS08 μου θυμίζουν τα τελευταία jeans :secret:

Κατά τ'άλλα πολλά γυναικεία ,από αντρικά λίγα πράγματα σε άλλες μάρκες ,αλλά καλά .

Κοίτα εγώ φοράω τέτοια δεν έχω πρόβλημα.Το πρόβλημα είναι οτι τα παλιά DSQ που έχω μοιάζουν πάρα πολύ με αυτά.Φυσικά στο 2010 τα έχουν καρακιτσάρει αλλά πραγματικά μερικά λέω "Α,να το jean που είχα πάρει τότε, α να και τα παπούτσια" κλπ.

Ένα t-shirt είχε που γ@μγε και έφυγε με τη μία.Για τo robotron λέω.Με βλέπω Γαβαλά να το πάρω απο τώρα με 30%. :food:

Edit.Π.χ αυτό χωρίς το patch μπροστά είναι ολόϊδιο με ένα που έχω..

http://www.luisaviaroma.com/index.aspx#getData.aspx|CallType=Product&prodId=04Y082&season=actual&gender=men&group=clothing&des=117&cat=&seasProdID=51I