Werra Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 για να κατλάβουμε και όλας τις διαφορές yoox με τα μαγαζιά και ότι πολλά απο αυτά έχουν και περσινές κολλεκτιόν. κοίταζα τα πρωί σε ένα μαγαζί κάτι σακάκια neill barrett με τιμές από 700-900€ μερικά τα βρήκα στο yoox 300€ ~ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkb Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 Aπαράδεκτοι στο Yoox. Έχω αγοράσει ρούχα απο την Παρασκευή και σήμερα βλέπω ότι ακόμα να τα κάνουν ship.Και επειδή βλέπω και απο άλλα παιδία προβλήματα στο shipping, ε θα τους ξεχ@σω κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geezor Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 Aπαράδεκτοι στο Yoox. Έχω αγοράσει ρούχα απο την Παρασκευή και σήμερα βλέπω ότι ακόμα να τα κάνουν ship.Και επειδή βλέπω και απο άλλα παιδία προβλήματα στο shipping, ε θα τους ξεχ@σω κανονικά. Και εγω εκανα την παραγγελια 5/12 , την εστειλαν 9/12 και η UPS λεει οτι θα την εχω 15/12. Ομως καπου στο site ειχα δει οτι 6/12 και 8/12 ειναι μαζι με τις αργιες μερες που δεν στελνουν. Ισως φταιει και αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 Εγώ παρασκευή που έκανα παραγγελία μου ήρθανε σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 vkb αυτό συμβαίνει ελάχιστες φορές το χρόνο ,είσαι άτυχος.Αν δεις ποιες μέρες δεν στέλνουνε στο yoox θα καταλάβεις...με συνέπεια όλες οι παραγγελίες να μένουν πίσω .Εξάλλου έρχονται Χριστούγεννα... Πέρσι πήρα 27/12 από revolveclothing και έφτασε τέλη Γενάρη,γιατί USPS και ΕΛΤΑ ..... για να κατλάβουμε και όλας τις διαφορές yoox με τα μαγαζιά και ότι πολλά απο αυτά έχουν και περσινές κολλεκτιόν. κοίταζα τα πρωί σε ένα μαγαζί κάτι σακάκια neill barrett με τιμές από 700-900€ μερικά τα βρήκα στο yoox 300€ ~ Σακάκι αξίζει να πάρεις στο sample sale (Οκτώβρη-Απρίλιο) το πολύ με 100 ευρώ απο 800+(τιμή yoox)...και έχει ΠΑΡΑ πολλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JLK3010 Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 Φιλε μου James55 να σαι παντα καλα !!! Δεν μπορεις να φανταστεις ποσα ευρω εγω γλιτωσει και ποσα εχω μαθει για το e-shopping !!! Ειλικρινα σε ευχαριστω !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 Τίποτα jlk ...και μένα μ'έχουν βοηθήσει άτομα εδώ μέσα και σε άλλα forums. Μια μικρή συμβουλή ,για να μη την πατήσετε στις αγορές (επειδή την έχω πατήσει στο παρελθόν): Πρώτα απ'όλα πρέπει να σας αρέσει πάρααααααα πολύ αυτό που θα αγοράσετε και μετά να κοιτάξετε αν είναι ευκαιρία,γιατί ενδέχεται στο μέλλον να βρείτε κάτι καλύτερο.Μην αγοράζετε ποτέ κάτι αν απλώς σας αρέσει και είναι καλή η τιμή.Δηλαδή μην κοιτάτε την καλή τιμή ως κανόνα ,αλλά αν αυτό που θα πάρετε θα το κρατήσετε σε βάθος χρόνου και ας αξίζει λίγο παραπάνω.Γιατί από ευκαιρίες άλλο τίποτα,συνέχεια καινούργιες παραλαβές θα έρχονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkb Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 Τεσπά εγω τους έστειλα τα παράπονα μου σε έντονο ύφος.Να δούμε τι θα μου απαντήσουν.Να σημειώσω ότι πρώτη φορά στις 20,30, δεν θυμάμε, που αγόρασα απο shop(όχι ebay) μου συμβαίνει αυτό.Το μόνο κακό με τα net μαγαζιά ρε γμτ.Δε μπορείς να πας εκεί να τους μπιπ οτι έχουν και δεν έχουν. Πέρσι είχα πάρει απο Dolce στο κέντρο παπούτσια και ήταν λάθος νούμερο(το ένα 8 το άλλο 9 νομίζω), πήγα εκεί αλλά δυστυχώς μου ζήτησαν τόσες φορές συγνώμη (ένας ένας έρχονταν και ζήταγαν συγνώμη :lol: ) απο την υπεύθυνο μέχρι τους υπαλλήλους, που δεν μπόρεσα να κάνω καμία ομορφιά.Ξαναλέω, το κακό που έχουν τα net μαγιαζιά και δη εκτός Ελλάδος. Φεύγω, πάω να πιώ να ξεχάσω :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 Αφού θα έρθει το δέμα τι σκας :p.UPS,Fedex κλπ =εγγύηση (ασφαλισμένα δέματα,παράδοση /παραλαβή στην πόρτα σου κλπ). Από την στιγμή που υπάρχει και τo free return :X...Μεγάλη μαγκιά,φαντάσου να μην υπήρχε...και όχι ψευτο-free returns τύπου asos.Για πάρε κάτι από luisa και να μη σου κάνει να σου πω μετά :p : Returns must be sent with Federal Express" ...εκεί να δεις γλέντια...Τώρα αν το βλέπει αυτό κάποιος που έχει παραγγείλει από Αμερική θα βρίζει για τα τελωνεία κλπ.Για Ευρώπη όμως μια χαρά οι ταχυμεταφορές. Please note that UPS does not deliver on your Country's holidays. Our warehouse does not ship on the following Italian holidays: 1st to 4th January 6th January Easter Sunday and Easter Monday 25th April 1st May 2nd June 15th August 1st November 6th December 8th December 25th and 26th December Πήγαν πολύ πίσω όλες οι παραγγελίες μάλλον .Τα δέματα της Παρασκευής μάλλον τα φτιάξανε Δευτέρα και όσα δεν προλάβανε Τετάρτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriosel Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 ξερει κανεις απο asos.com αν χρεωνεσαι τελωνειο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 αναλογα που μενεις:p .....οχι για Ελλαδα δεν πληρωνεις τπτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkb Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Δεν χρεώνεσαι. James το luisa έχει ένα καλό που το ξεχνάς.Σου λένε το size αν τους το ζητήσεις.Μιλάω για measurements κανονικότατες.Το μόνο που μπορεί να τύχει είναι αν το ρούχο σου έρθει χαλασμένο, αλλά εκεί έχεις επιστροφή των μετρητών στο ακέραιο. Κοίτα βασικά δεν αγχώνομαι αλλά τους τα έχωσα μπας και μου δώσουν κανένα personal coupon.Ποτέ δεν ξέρεις. Και αφού έγινα τύφλα και γύρισα βρεγμένος την πέφτω τώρα και θα ονειρεύομαι προσωπικό κουπόνι με 80% :lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
surfer_87 Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Για σας παιδια, πριν λιγες μερες εκανα μια παραγγελια απο asos.com ηταν η πρωτη φορα που επελεξα express delivery και μου το εστειλαν με dpd epxress..το θεμα ειναι οτι ηρθα σε επικοινωνια με ιντερρατικα αλλα μου ειπαν οτι δεν αναλαμβανουν αυτοι τις express αποστολες της dpd...ξερει κανενας που να απευθυνθω?? ευχαριστω!! Παράθεση Δεκάδες tips & tricks σχετικά με Η/Υ, προγραμματισμό, hacking, software, hardware, linux και πολλά ακόμα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Στην SPEEDEX Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Δεν χρεώνεσαι. James το luisa έχει ένα καλό που το ξεχνάς.Σου λένε το size αν τους το ζητήσεις.Μιλάω για measurements κανονικότατες.Το μόνο που μπορεί να τύχει είναι αν το ρούχο σου έρθει χαλασμένο, αλλά εκεί έχεις επιστροφή των μετρητών στο ακέραιο. Κοίτα βασικά δεν αγχώνομαι αλλά τους τα έχωσα μπας και μου δώσουν κανένα personal coupon.Ποτέ δεν ξέρεις. Και αφού έγινα τύφλα και γύρισα βρεγμένος την πέφτω τώρα και θα ονειρεύομαι προσωπικό κουπόνι με 80% :lol::p εγω που το εχω κανει δυο φορεσ δε μου απαντησαν...Μου δινεις μια ιδεα για τον τροπο που ρωτησες εσυ? Και μια ερωτηση...Σε περιπτωση return στο yoox,και αποφασισω τα λεφτα να μπουν στο money-yoox ,σε επομενη παραγγελια αν αγορασω μεσω paypal θα μου χρεωσει λογικα την διαφορα στο paypal?Πως δουλευει?Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkb Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Για το return δεν γνωρίζω. Για το πως ρώτησα.Πήγα στο contact us.Πως να ρώταγα αλλιώς δλδ; :) Απλά να είσαι logged ή να δώσεις το mail που έχεις βάλει στον user σου. Εμένα μου απάντησαν σήμερα.Ένα ξερό συγνώμη και οτι δεν μπορούσαν να το στείλουν γιατί δεν είχε γίνει proceeded απο paypal. Γι'αυτό λέω κρίμα που δεν είναι σε καμία Αθήνα το shop τους. :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 ο άσος μου έστειλε με εξπρες μεσα στις 3ς μέρες που υποσχεται πραγματικά κανενα προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Εννοουσα για το περιεχομενο της ερωτησης γιατι εμενα δε μου απαντησαν οταν τους ζητησα τα measurments απο 1 jacket και 1 πουκαμισο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Και μια ερωτηση...Σε περιπτωση return στο yoox,και αποφασισω τα λεφτα να μπουν στο money-yoox ,σε επομενη παραγγελια αν αγορασω μεσω paypal θα μου χρεωσει λογικα την διαφορα στο paypal?Πως δουλευει?Ευχαριστω Ναι .Π.χ. έχεις 100 ευρω στο paypal και αγοράζεις κάτι αξίας 115 ευρώ ,θα πληρώσεις 15 ευρώ στο paypal. vkb ,άρα δε φταίει καν το yoox .Άργησαν στο paypal να στείλουν τα λεφτά ε; Μια χαρά σας μιλάνε στο yoox .Κοιτάχτε σε μένα πως απάντησαν,σ'έναν υποψήφιο yoox superstar, στην ερώτηση για τον κωδικό -10% +free shipping+ free gift wrapping τον οποίο δε μου έχουν στείλει ακόμη : as regards your request for a "Three Gifts X Three" code, we are sorry to inform you that you were not selected for this promotion since you already received the "----------@yooxmas" code for our "A Gift Just for You" promotion (for an extra 10% off). Όμως ποτέ δεν έλαβα τέτοιο email με το συγκεκριμένο promotion...χαχα. Ό,τι να ναι ,αλλά ευτυχώς έχω και άλλους λογαριασμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zagonisn_21 Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Τελικά ούτε και εμένα μου έστειλαν αυτόν τον κωδικό που λέγατε,όμως σήμερα μου έστειλαν ένα email πως άνοιξε πάλι το private room μέχρι τις 15(το οποίο έχει λίγα και όχι τίποτα ιδιαίτερο με μια ματιά που έριξα),αλλά και 15% με free delivery μέχρι τις 23,το οποίο είναι και η ουσία και κάπως θα το αξιοποιήσω λογικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oasis4ever Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 ψαχνω για πουκαμισακι στο στυλ των Burberry... τι μαρκες να τσεκαρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 ψαχνω για πουκαμισακι στο στυλ των Burberry... τι μαρκες να τσεκαρω? Hilfiger, Gant, Brooks Brothers. Safe bets. Προσωπικά ψηφίζω Brooks Brothers, τα non-iron τους δεν παίζονται τόσο από πλευράς ποιότητας, όσο και από πλευράς τιμής. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkb Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Stelios. Λάθος, νόμιζα για το yoox λέγαμε. Για luisa ρωτάς τα measurements.Απλά να πας στην καρτέλα που έχουν για να ρωτήσεις (μέσω του site) και όχι με email γιατί εκεί και εμένα δεν μου απαντάνε. James, έτσι είπε το yoox, όχι οτι λένε και την αλήθεια γιατί με 1 look στο paypal μου έχω το απλό: Dec 4, 2009 Payment To yoox.com Completed. Στην τράπεζα μου έχω το ακόμα πιο απλό: 7/12/2009 ΡΑΥΡΑL *ΥΟΟΧ CΟΜ Τέσπα δεν θα κάτσω να το ψάξω γιατί το πολύ πολύ να έχω μια επιστροφή μετρητών.Άλλωστε όποτε ρώτησα κάτι στο yoox ήταν αρκετά "ξερές" οι απαντήσεις, σε άλλα site, luisa, antonioli (μέχρι και που έψαχνε ρούχο αν υπάρχει το νούμερο στις αποθήκες του) κλπ είναι καλύτερα τα πράγματα.Προσωπική άποψη. Edit: Τελικά με τσίτωσες και τους ξαναέστειλα email.E άντε γαμ###, όχι και να μας δουλεύουν οι τουρίστες να πούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 Εφόσον έχεις δίκιο ,η επιμονή σου στέλνοντασ ξανά email στο yoox μπορεί να σου βγει και σε καλό. Συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα.Εξαρτάται πόσα λεφτά διαθέτει ο καθένας: -Μπαίνεις στο luisaviaroma ή σε άλλη boutique (πχ antonioli) και με το "Γεια σας" στην είσοδο πρέπει να δώσεις 1000 ευρώ...:D. Έκτός αν έχεις πλαστικό χρήμα και πληρώνει η τράπεζα για σένα και μετά ισόβια... Βέβαια αυτό που θα βρεις στην boutique τύπου luisaviaroma θα είναι σούπερ κομμάτι και ίσως να μη βρεις νούμερο στο yoox . Εξάλλου το luisa ,αν δεις τι μάρκες διαθέτει ,δεν απευθύνεται στο μέσο αγοραστή.Μην κοιτάς που έχει dsq ,adidas και dg .Αυτά τα έχει για κράχτη απλώς για το λαό.Οι κύριοι αγοραστές του είναι Ρώσσοι,Καναδοί ,celebrities και γενικά η υψηλή κοινωνία. Δες τα πιο ακριβά κομμάτια στα γυναικεία στα οποία έχει μείνει μόνο ένα νούμερο,σε αντίθεση πολλά φθηνά ,τα οποία είναι full sizes. Οπότε όποιος το "φυσάει" είναι προτιμότερο να αγοράσει από μαγαζιά τύπου luisa. Επίσης στο luisa στα ανδρικά έχουν φύγει ήδη τα νούμερα στις γνωστές μάρκες πολύ πριν ξεκινήσει η έκπτωση. Τέλος είναι υπαρκτή boutique, οπότε καταλαβαίνεις ότι όλοι οι υπάλληλοι είναι "σούζα".Θυμάμαι στην 1η αγορά που είχα κάνει από luisa με paypal και είχαν σκιστεί να απαντάνε στα email μου ,για το πως να κάνω verified το λογαριασμό μου ,πριν φτιάξουν το καινούργιο site .Τότε έκανες παραγγελίες με email μέσω paypal....Μάλιστα είχαν κρατήσει τα παπούτσια ,για να μην τα πάρει άλλος...Απίστευτοι... -Μπαίνεις στο yoox και virtual σε ποδοπατάνε 1000 άτομα που προλαβαίνουν την ευκαιρία πριν από σένα. Όμως οι τιμές είναι υποπολλαπλάσιες ,και η ποικιλία πολύ μεγάλη.Το τελευταίο πράγμα που θα με πείραζε,αν είχα αγοράσει κάτι με -70% ως -90% είναι πότε θα ερχόταν το δέμα :).Ας ερχόταν και σ'ένα μήνα . Πάντως στην περίπτωσή σου ο πελάτης έχει πάντα δίκιο. -Οπότε μπαίνεις στο asos και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ,αν δεν ενδιαφέρεσαι για οίκους ,παρά για φθηνά ρούχα ;). Υ.Γ. Σας αρέσουν εμφανισιακά τα δέματα του yoox; Σε όλους αρέσουν πλην εμένα μου φαίνεται .Θα προτιμούσα να ήταν σκούρο μονόχρωμο κάθε δέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 Δεν με τρελαινουν.Θα τα προτιμουσα και εγω μονοχρωμα αλλα με το λογοτυπο του yoox στην πανω πλευρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts