Jump to content

[S6 Series] Διαθεσιμότητα και αγορά

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Guys, δε φταίει το skroutz για τις λαμογιές που κάνουν τα διάφορα μαγαζιά, εξάλλου στο skroutz υυπάρχουν και διάφορες μεγάλες εταιρείες λιανικής.

Αυτό που μπορείτε να κάνετε, και να κάνουμε, είναι όταν τυχαίνει το οτιδήποτε με κάποιο κατάστημα το οποίο βρίσκεται στο skroutz, αμέσως επικοινωνία και αναφορά για το τι συνέβη.

Το skroutz, όπως και το best price, είναι price aggregators, απλώς αναλαμβάνουν να δείξουν τα πιο φθηνά προιόντα.

Google Pixel 5

• Απαντήσεις 462
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγω παλι, θα προτιμησω το eshop για πολλους λογους.

Αρχικα, γιατι εχει καταστημα Θεσσ/νικη που μπορεις να πας και να το παρεις κ πριν πληρωσεις να το τσεκαρεις οτι ειναι οκ το κουτι. Δευτερον, εχει αμεση αντικατασταση συσκευης λογω οτι εχει σερβις ενα καταστημα τους και παιρνεις επιτοπου καινουργια και τελος, εχω παρει παρα πολλα απο τα eshop και δεν ειχα ποτε προβλημα και παντα οτι χρειαζομουν, το ειχα.

Χιλιες φορες να δωσω 670 ευρω και να ειναι ολα καλα και να εχω και το after sale, παρα να περναω τετοιες καταστασεις απο τα διαφορα καταστηματα του σκρουτζ..

http://www.e-shop.gr/kinito-samsung-galaxy-s6-g920-32gb-black-gr-p-TEL.002676

Όχι σκέψου πονηρά. Χίλιες φορές να δώσεις 769 ευρώ σε κανα public και να είσαι ακόμα καλύτερα. Που να μπλέκεις τώρα με eshop. Αν το βρεις ακόμα πιο ακριβά, παρτο απο εκεί. Όσο πιο πολλά δώσεις τόσο καλύτερα!

:)

Όχι σκέψου πονηρά. Χίλιες φορές να δώσεις 769 ευρώ σε κανα public και να είσαι ακόμα καλύτερα. Που να μπλέκεις τώρα με eshop. Αν το βρεις ακόμα πιο ακριβά, παρτο απο εκεί. Όσο πιο πολλά δώσεις τόσο καλύτερα!

Δεν καταλαβαινω, την ειρωνια σου.

Αρχικα, γιατι εχει καταστημα Θεσσ/νικη που μπορεις να πας και να το παρεις κ πριν πληρωσεις να το τσεκαρεις οτι ειναι οκ το κουτι. Δευτερον, εχει αμεση αντικατασταση συσκευης λογω οτι εχει σερβις ενα καταστημα τους και παιρνεις επιτοπου καινουργια και τελος, εχω παρει παρα πολλα απο τα eshop και δεν ειχα ποτε προβλημα και παντα οτι χρειαζομουν, το ειχα.

Χιλιες φορες να δωσω 670 ευρω και να ειναι ολα καλα και να εχω και το after sale, παρα να περναω τετοιες καταστασεις απο τα διαφορα καταστηματα του σκρουτζ..

αγόρασα μια micro sd από το eshop και δεν δούλευε την πήγα πίσω την άλλη μέρα και δεν μου την άλλαξαν και όταν είπα για doa μου είπε έπρεπε να το δείτε εκείνη την ώρα που το παραλάβετε οι ξεφτίλες. Και ήμουν και πελάτης!πήρα και Αθήνα και ακόμα την αλλάζουν!

Edited by LeGendGR

Refurbished ούτε μια στο εκατομμύριο, καθώς

Α) δε γίνεται σε note 4 μια βδομάδα μετά την κυκλοφορία να έχω διπλή ταινία και να είναι ανακατασκευή η μεταχειρο

Β) δηλαδή η Samsung δε μπορεί να ξηλωσει την παλιά ταινία και να βαλει απλά μια καινούρια;

Ρε παιδιά, να σκεφτόμαστε λίγο λογικά γενικά...

Αν ειναι να δωσεις αυτα τα λεφτα το amazon ειναι προτιμητεο(30 ημερες doa και 100% unbranded)

http://www.amazon.de/gp/offer-listing/B00TX5O8WE/ref=olp_page_2?ie=UTF8&condition=new&startIndex=10

Το GR δεν υποδηλωνει οτι 100% ειναι ελληνικης αντιπροσωπιας αλλα οτι εχει ελληνικα μεσα.(και σε αλλα προιοντα κινητα ελεγε GR και δεν ηταν ελληνικης αντιπροσωπιας)

Εσυ βεβαια αποφασιζεις.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Αν ειναι να δωσεις αυτα τα λεφτα το amazon ειναι προτιμητεο(30 ημερες doa και 100% unbranded)

http://www.amazon.de/gp/offer-listing/B00TX5O8WE/ref=olp_page_2?ie=UTF8&condition=new&startIndex=10

Το GR δεν υποδηλωνει οτι 100% ελληνικης αντιπροσωπιας ειναι αλλα οτι εχει ελληνικα μεσα.

Εσυ βεβαια αποφασιζεις.

Ο χρήστης "hidd3n" το εχει αγορασει απο το e-shop, και ειναι κανονικα unbranded και Ελληνικης αντιπροσωπιας/εισαγωγής με CSC EUR απ'οτι εχει αναφέρει και πόσταρε φωτό.

Δες σελίδες 6-7-8.

Ο χρήστης "hidd3n" το εχει αγορασει απο το e-shop, και ειναι κανονικα unbranded και Ελληνικης αντιπροσωπιας/εισαγωγής με CSC EUR απ'οτι εχει αναφέρει και πόσταρε φωτό.

Δες σελίδες 6-7-8.

Οκ αν ειναι οντως ετσι εχει καλως.

Καλη αγορα.

Οκ αν ειναι οντως ετσι εχει καλως.

Καλη αγορα.

Επίσης, εχω και την δυνατοτητα αν γινει η παραγγελεια και παω να το παραλαβω απο το καταστημα, να παρω εκεινη την στιγμη τηλ την samsung να ρωτησω βαση του ΙΜΕΙ απο που ειναι. Οσο για το unbranded, δεν υπαρχει περιπτωση να μην ειναι καθως ειναι αλυσιδα οπως public, ΠΛΑΙΣΙΟ κτλ. Κυριως, απο Γερμανο, vodafone, cosmote ειναι branded τα ελληνικης αντιπροσωπιας/εισαγωγης, απ' οσο ξερω.

Επίσης, εχω και την δυνατοτητα αν γινει η παραγγελεια και παω να το παραλαβω απο το καταστημα, να παρω εκεινη την στιγμη τηλ την samsung να ρωτησω βαση του ΙΜΕΙ απο που ειναι. Οσο για το unbranded, δεν υπαρχει περιπτωση να μην ειναι καθως ειναι αλυσιδα οπως public, ΠΛΑΙΣΙΟ κτλ. Κυριως, απο Γερμανο, vodafone, cosmote ειναι branded τα ελληνικης αντιπροσωπιας/εισαγωγης, απ' οσο ξερω.

Δεν αντιλεγω.

Εγω προσωπικα θα επελεγα το amazon λογω εξαιρετικου after sales support και 30 ημερων DOA.

Μου εχει τυχει προιοντα να χαλασουν η να βγει(φανερωθει) προβλημα και αφου περασει 10-15 ημερες και να χρειαστω καλυψει.

Ε εκει θα εχω το κεφαλι μου πιο ησυχο.

Δεν αντιλεγω.

Εγω προσωπικα θα επελεγα το amazon λογω εξαιρετικου after sales support και 30 ημερων DOA.

Μου εχει τυχει προιοντα να χαλασουν η να βγει(φανερωθει) προβλημα και αφου περασει 10-15 ημερες και να χρειαστω καλυψει.

Ε εκει θα εχω το κεφαλι μου πιο ησυχο.

Σωστοτατος αδερφέ. Για μένα δεν υπάρχει καλύτερο μαγαζι για αγορά κινητού κυρίως, αλλά και άλλων ειδών.

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Σωστοτατος αδερφέ. Για μένα δεν υπάρχει καλύτερο μαγαζι για αγορά κινητού κυρίως, αλλά και άλλων ειδών.

Καλημέρα,

Αναφέρεστε στο γερμανικό Amazon?

Καλημέρα,

Αναφέρεστε στο γερμανικό Amazon?

Εγώ ναι. Από εκεί ψωνίζω.

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Παιδια καλησπερα. Το kaizershop δεν εχει καθολου doa?

Αγορασα ενα s6 αλλα εχω προβλημα στο home button. Ειναι αρκετα...χαλαρο. οταν τους το ειπα μου απαντησαν αυτο.

Καλησπέρα σας

Επειδή δε γνωρίζουμε πως είναι ακριβώς η λειτουργεία του home button σας μπορείτε να πάτε τη συσκευή σας μαζί με την απόδειξη αγοράς σε κάποιο επίσημο εξουσιοδοτημένο service SAMSUNG να το ελέγξουν και αν με επίσημο χαρτί διαβεβαιώσουν εργοστασιακό πρόβλημα τότε μας επιστρέφετε τη συσκευή μαζί με την απόδειξη αγοράς και το χαρτί από το τεχνικό έλεγχο και σας κάνουμε αντικατάσταση.

Edited by Hudjw

αυτο θα το εχω αυριο σε ασπρο.θα ενημερωσω τι ειναι!

Έχουμε κάποιο νέο για την συσκευή?

Επίσης το βασικό κουμπί δείχνει να έχει πρόβλημα εφαρμογής και να είναι χαλαρό?

Έχουμε κάποιο νέο για την συσκευή?

Επίσης το βασικό κουμπί δείχνει να έχει πρόβλημα εφαρμογής και να είναι χαλαρό?

Δεν θυμάμαι αν έγραψα εδώ η στο επίσημο,

Όλα είναι τέλεια στην συσκευή, το βασικό κουμπί είναι μια χαρά.

Το μόνο "πρόβλημα" ότι τονισα να είναι UNBRANDED και μου ήρθε branded με csc WIN. Wind italy. Δεν έχει logo, μόνο κάποιες εφαρμογές της wind που υπήρχε δυνατότητα να τις καταργησω. Βέβαια μου έδωσε την δυνατότητα να το επιστρέψω και να μου δώσει άλλο η τα χρήματα μου πίσω.

Το κράτησα τελικά γιατί δεύτερη επιστροφή και ταλαιπωρία μέσα σε μια βδομάδα δεν θα την άντεχα.

kountouraN

Απογοητευτικες οι πωλησεις παγκοσμιως του Galaxy S6

http://www.forbes.com/sites/gordonkelly/2015/05/20/samsung-galaxy-s6-bad-sales/

κακώς για μένα βγάλανε s6 και s6 edge. έπρεπε να βγάλουν μόνο το edge στην τιμή του απλού s6.

ο κόσμος έχει ζαλιστεί από τα πολλά smartphones μου φαίνεται....

εγώ περιμένω ένα note 4 και θα μείνω λίγο εκεί, μέχρι να πέσουν οι τιμές. (που έχουν ήδη ελεύθερη πτώση)

όταν δηλαδή φτάσει το απλό s6 στα 400-450 και το s6 edge στα 550-600 θα το σκεφτώ..... και να με θυμηθείτε δεν θα αργήσει...

υπομονή λοιπόν.

technoholic maniac reviewer

Καλά έκαναν κι εβγαλαν 2 μοντέλα καθώς εμένα ας πούμε δεν μου αρέσει το edge και χρηστικά κυρίως.

Απλά δε θα πρεπε να έχουν τόσο μεγάλη διαφορά στην τιμή.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Απογοητευτικες οι πωλησεις παγκοσμιως του Galaxy S6

http://www.forbes.com/sites/gordonkelly/2015/05/20/samsung-galaxy-s6-bad-sales/

Τώρα που θα παρουσιάσουν την Galaxy S6 Edge Ironman Edition(http://techmaniacs.gr/iron-man-themed-galaxy-s6-edge-launching-next-week/) οι πωλήσεις θα ανέβουν κατακόρυφα.....:lol::lol::lol:

Ομως είναι πανέμορφο.ελπίζω και με φυσιολογική τιμή

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

θα κανει τρελες πωλησεις το s6..φετος ειναι η σειρα της...ακομα ειναι στην αρχη
I Want To Believe

Και βέβαια, ανάλογα με το CSC της συσκευής.

Δηλαδη; Εμενα ειναι Ιταλικο Vodafone. Απλα θα τις παιρνει ΟΤΑΝ τις δινει η Vodafone στην Ιταλια;

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

• The title was changed to [S6 Series] Διαθεσιμότητα και αγορά