capacitor Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 εγώ έγραφα με το δεξί μόνο αλλά εντελώς ξαφνικά όταν τελείωσα την 1η γυμνασίου μου ήρθε μια ακαταμάχητη επιθυμία να μάθω και με το αριστερό.Έτσι ένα ολόκληρο καλοκαίρι έγραφα πάρα πολύ και έμαθα τελικά με το αριστερό.Παρόλα αυτά συνηθίζω να γράφω με το δεξί γιατί δεν έχω εμπιστοσύνη το αριστερο όταν γράφω πολύ γρήγορα μήπως κάνω καμιά βλακεία. Όσον αφορά το πόδι πάντα με το αριστερό κλωτσούσα και με δεξί μόνο πάσσα μπορώ να δώσω,είναι αδύναμο σε σχέση με το αριστερό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
far_ma Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Κι εγω αριστεροχειρας. Βασικα ολοι οι αριστεροχειρες χρησιμοποιουμε το δεξι αφου ο κοσμος ειναι φτιαγμενος για δεξιοχειρες και δεν εννοω μονο τα αντικειμενα που ειναι κατασκευασμενα για δεξιοχειρες (το πιο απλο παραδειγμα που μου ερχεται ειναι το μπρικι) αλλα και τη θεση των αντικειμενων στο ιδιο μας το σπιτι. Και εγω ειχα μια δακαλα στην γ δημοτικου και ημασταν 3-4 παιδια αριστεροχειρες και μας λεει: αυριο θα ερθετε και θα γραφετε με το δεξι:wacko: . Και μη φανταστητε και καμια μεγαλη, γυρω στα 35 με 2 παιδια κοντα στην ηλικια μας. Ευτυχως φετος στη σχολη διαπιστωσα πως δεν ειμαστε φοβερη μειοψηφια. Και απ'οτι βλεπω και στην τηλεοραση πληθαινουμε:secret: :yahoo: :superman: :ρ :p Υ.Γ. Αυτο που ειπωθηκε για το οτι δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε το ψαλιδι με το αριστερο δεν το καταλαβα:confused: (εκτος και αν δεν αναφερεστε στα κοινα ψαλιδια που ξερω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lowbap96 Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Δεξί για το γράψιμο, αριστερό για όλες τις άλλες δουλειές Αριστερό στο ποδόσφαιρο (πόδι εννοείτε) Παράθεση Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους. http://matiapouklaine.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 aristero xeri kai podi idiaitera xrisimo stis polemikes texnes pou asxoloumoun allou perimenan tin grothia kai alios tous erxotan:-) Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifilli Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 Δεξί! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 με το δεξί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 Δεξί κι εγώ. Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 Αριστεροχείρας.Οπως και οι ποιο έξηπνοι άνθρωποι στον κόσμο(τους ξέρετε μην τους αναφέρω) Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 Αριστεροχείρας.Οπως και οι ποιο έξηπνοι άνθρωποι στον κόσμο(τους ξέρετε μην τους αναφέρω) μάλλον αποτελείς εξαίρεση :p Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 μάλλον αποτελείς εξαίρεση :p :lol: :rolleyes: δεξιοχειρας εγω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 Κ εγω δεξιοχειρας!!!! Και απο οσο μου χουν πει οι γονεις μου αρχικα επιανα το στυλο με το αριστερο αλλα με "αλλαξαν".... Δε θελετε να δειτε πως γραφω με το αριστερο.....;) ;);) ;) Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 Φανατικός αριστερόχειρας!!!:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 oyps :p ela more viastika Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 Οι περισσοτεροι μουσικοι και σπουδαιοι καλλιτεχνες ηταν αριστεροχειρες. Εγω με το δεξι.:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 dexi ki ego !!:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 η λειτουργια των χεριων αν εχει καποια σχεση με τις υπολοιπες λειτουργιες του εγκεφαλου πρεπει καποιος ψυχολογος να μας γραψει. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daospi Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 Φανατικός δεξιόχειρας.Ακόμα και το ρολόι στο δεξί το φοράω:p Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 Δεξιόχειρας και΄γω. :) Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 Παιδιά εγώ αριστερόχειρας! Όσες φορές κι αν προσπάθησα να γράψω κάτι με το δεξί όλο άσχημα γράμματα και λέξεις που δεν διαβάζονταν. Πάντως οτιδήποτε άλλο με το δεξί.Το αριστερό είναι ικανό μόνο για να γράφει... Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 Φανατικός δεξιόχειρας.Ακόμα και το ρολόι στο δεξί το φοράω:p το ρολόι το φοράμε οι αριστερόχειρες στο δεξί.Εγώ που είμαι αριστερόχειρας το φορούσα στο αριστερό΄αλλά κάπου διάβασα ό,τι το ρολόι το φοράει κανείς στο αντίθετο χέρι για να μπορεί οτιδήποτε κι αν κάνει με το άλλο να δει την ώρα.Οπότε τώρα εγώ το φοράω στο δεξί.Λίγο δύσκολο στην αρχή μέχρι να το συνηθίσεις ,αλλά μετά όλα οκ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papad Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 δεξιοχειρας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simossays Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 Δεξί αν και για 4 εβδομάδες είχα ως καλό το αριστερό. Τις 4 εβδομάδες αυτές το δεξί είχε σπάσει κι έτσι έγραφα με το αριστερό. Δεν γινόταν να μην γράφω (μεγάλη ιστορία). Πάνε 12 χρόνια από τότε. Την 1η εβδομάδα έγραφα σαν παιδί νηπιαγωγείου, τη 2η σαν δημοτικού, την 4η με είδε κάποιος και μου λέει "δεν έχεις και πολύ καλή γραμματοσειρά εσύ αλλά έχεις περίεργο στυλ". Σπασμένο χέρι του λέω έχω, και το καλό είναι το μπαταρισμένο. Τον έστειλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edanai Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Δεξί για να γράψω. Για οδήγηση όμως το αριστερό μου χρησιμεύει καλύτερα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 αριστεροχειρας απο μικρος :up: αντε σιγα σιγα αυξανομαστε :superman: Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lowbap96 Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 η λειτουργια των χεριων αν εχει καποια σχεση με τις υπολοιπες λειτουργιες του εγκεφαλου πρεπει καποιος ψυχολογος να μας γραψει. Αυτό συμβαίνει, αν θυμάμαι καλά, ανάλογα με ποιο ιμησφαίριο του εγκεφάλου έχουμε ποιο αναπτυγμένο btw δεν είμαι ψυχίατρος! Παράθεση Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους. http://matiapouklaine.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts