Jump to content

Φορητότητα καρτοκινητού

Guest fourdim
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν χρειάζεται να το κάνεις από κατάστημα, κάλεσε στο 13830 και ζήτα φορητότα και θα στο κάνουν δωρεάν ή μπες στο vodafonecu.gr άνοιξε το live chat και ζήτα να σε καλέσουν αυτοί για φορητότα, να μην χρεωθείς και την κλήση
\ στη Vodafone Δεν δέχονται να κάνεις φορητότητα ούτε μέσω του site τους ούτε τηλεφωνικά αυτό ισχύει μόνο για την καρτοκινητή εδώ και έξι μήνες περίπου από τότε ζητάνε και τα 30 ευρώ και καθυστερούν απίστευτα

----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ωραίο αυτό το υπογραμμισμένο...Αλήθεια; Έτσι στο είπαν;

Πια όλες οι mainstream εταιρίες στην καρτοκινητή 30€....

Κι έχει κι άλλο "πάτο" ή όχι;:)

Το είπαν και αυτό συγκεκριμένα στο κατάστημα Εγνατία 17 συγκεκριμένα είπαν ότι η Q είναι πολύ φθηνότερη είναι λέει και τα 30 ευρώ της φορητότητας οπότε δεν συμφέρει

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επειδη ειδα οτι εισαι Θεσσαλονικη,μεινε στη Q.Μια χαρα εντος και ειδικα απο καλοχωι εως Κλειδι Ημαθιας και στα περιχωρα δυτικα της πολης καλα ειναι.Και 4G απο B20/800 παντου.

Στην Χαλάστρα μένω εδώ η Wind έχει μία γραμμή σήμα 3g πρακτικά μόνο GPRS η Vodafone έχει full 4G Όσο για τις χρεώσεις με ενδιαφέρει ότι μπορώ να μιλάω με δύο αριθμούς Vodafone μόνο με 2 λεπτά το λεπτό

GREG 75

• Απαντήσεις 62
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

\ στη Vodafone Δεν δέχονται να κάνεις φορητότητα ούτε μέσω του site τους ούτε τηλεφωνικά αυτό ισχύει μόνο για την καρτοκινητή εδώ και έξι μήνες περίπου από τότε ζητάνε και τα 30 ευρώ και καθυστερούν απίστευτα

----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το είπαν και αυτό συγκεκριμένα στο κατάστημα Εγνατία 17 συγκεκριμένα είπαν ότι η Q είναι πολύ φθηνότερη είναι λέει και τα 30 ευρώ της φορητότητας οπότε δεν συμφέρει

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στην Χαλάστρα μένω εδώ η Wind έχει μία γραμμή σήμα 3g πρακτικά μόνο GPRS η Vodafone έχει full 4G Όσο για τις χρεώσεις με ενδιαφέρει ότι μπορώ να μιλάω με δύο αριθμούς Vodafone μόνο με 2 λεπτά το λεπτό

Μπορεις και να κανεις cu,οπου μεταφερονται τα λεπτα απο τα πακετα και σε συμφερει περαιτερω.

Δες και Whats Up.Και επειδη ειδα οτι εισαι χαλαστρα,σε πληροφορω οτι αναβαθμιζουν κεραιες στη περιοχη καθως και σε Νεα Χαλκηδονα-Κουφαλια.Εχει βγει αδεια για αναβαθμιση της κεραιας στο ανατολικο απο την οποια εχεις 3G και Gprs.

Εγω πλεον απο Πλατανο εκει που δεν ειχα σημα ουτε για κληση πιανω H+ καμπανα.Με Wind.Καλυτερα να κανεις δικαρτο παρα να μεταφερεις το νουμερο σου.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

• 2 weeks later...
Όχι φίλε. 6 εργάσιμες ώρες κάνει. Ώρες λειτουργίας αν θυμάμαι καλά της ΕΒΔΑΦ Δευ-Παρ 10:00-18:00. Δηλαδή στην καλύτερη μέσα σε μία ημέρα και στη χειρότερη δύο. (Δε μιλάω για ΣΚ κι αργίες). Άλλο αν κάνουν ταρζανιές οι εταιρείες.

ποιες 6 εργάσιμες ώρες εκανα αίτηση στις 28/ Ιουλίου και σήμερα είναι 17 Αυγούστου για να πάω στη Vodafone από Q και ακόμα κάνουν την πάπια αυτό που λένε ότι έχουν πρόβλημα με το σύστημα είναι γελοίο έχουμε 17 Αυγούστου 2017 και το ακούω από το 2015 από ότι φαίνεται η Vodafone δεν θέλει πελάτες καρτοκινητής αφού για να σε δεχτεί ζητάει και 30 ευρώ τελικά θα κάνω ακύρωση και θα πάω στην Cosmote που δεν θέλει και 30 ευρώ για να με δεχτεί

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Βαίνουμε σε "κατάργηση" των καρτοκινητών!! :X

Συμφωνώ Από ότι φαίνεται η καρτοκινητή θα καταργηθεί στην Ελλάδα Και εμένα μου είπαν αν θέλω να κάνω φορητότητα σε συμβόλαιο μπορεί να γίνει αυθημερόν Δεν νομίζω να φταίει κανένα σύστημα υπάρχει πρόγραμμα υπάρχει στόχος

GREG 75

Πήγα σήμερα Γερμανό για να κάνω αίτηση φορητότητας απο κάρτα Wind σε Cosmoκάρτα και μου ζητήσανε 30 ευρώπουλα... καλό; :mad:
“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Φορητότητα σε καρτοκινητό cyta θέλει περίπου 24 ώρες για να ολοκληρωθεί και είναι δωρεάν

Και ο άγιος φοβέρα θέλει τελικά σήμερα 22 Αυγούστου η φορητότητα πραγματοποιήθηκε αφού χτες Τους απείλησα με καταγγελία στην ΕΕΤΤ ούτε τεχνικά προβλήματα υπάρχουν ούτε βλακείες δικαιολογίες ήταν βαριόντουσαν σήμερα κάνανε τη φορητότητα πρωί-πρωί τελικά η ΕΕΤΤ πρέπει να κάνει δουλειά γιατί τι φοβούνται πάρα πολύ Από τη στιγμή που κάνουν παράνομα πράγματα και Έχεις αποδείξεις & στοιχεία έχουν λερωμένη τη φωλιά τους δηλαδή φοβούνται καταγγελία στην ΕΕΤΤ

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πήγα σήμερα Γερμανό για να κάνω αίτηση φορητότητας απο κάρτα Wind σε Cosmoκάρτα και μου ζητήσανε 30 ευρώπουλα... καλό; :mad:

Στείλε e-mail στο Γερμανό γράψε ποιο κατάστημα σου ζητήσει τα λεφτά και απείλησε ότι θα τους καταγγείλεις στην ΕΕΤΤ βάλε και ένα link της EETT που γράφει για τη φορητότητα ότι είναι δωρεάν κ.λ.π. || και πες τους στο μαγαζί Αν πληρώσω τα 30 ευρώ η απόδειξη θα γραφεί κόστος φορητότητας??? Η ανανέωση χρόνου ομιλίας σε διαβεβαιώνω ότι γράφουν το δεύτερο επειδή η φορητότητα είναι δωρεάν ας μην τους ανεχόμαστε άλλο τα λεφτά μπαίνουν στην τσέπη των υπαλλήλων οι εταιρείες το γνωρίζουν απλά δεν ασχολούνται

GREG 75

Στείλε e-mail στο Γερμανό γράψε ποιο κατάστημα σου ζητήσει τα λεφτά και απείλησε ότι θα τους καταγγείλεις στην ΕΕΤΤ βάλε και ένα link της EETT που γράφει για τη φορητότητα ότι είναι δωρεάν κ.λ.π. || και πες τους στο μαγαζί Αν πληρώσω τα 30 ευρώ η απόδειξη θα γραφεί κόστος φορητότητας??? Η ανανέωση χρόνου ομιλίας σε διαβεβαιώνω ότι γράφουν το δεύτερο επειδή η φορητότητα είναι δωρεάν ας μην τους ανεχόμαστε άλλο τα λεφτά μπαίνουν στην τσέπη των υπαλλήλων οι εταιρείες το γνωρίζουν απλά δεν ασχολούνται

Φίλε μου, πλεον απο όσο έψαξα, όλες οι εταιρείες χρεώνουν την φορητότητα εκτός της Cyta...

Σχετικα με την χρέωση η ΕΕΤΤ λέει:

Δεν ορίζεται από την ΕΕΤΤ κάποιο “τέλος φορητότητας αριθμών” που επιβάλλεται στους συνδρομητές για τη φορητότητα των αριθμών τους. Μόνο ο νέος πάροχος δύναται να επιβάλει “τέλος φορητότητας αριθμών” προς το δίκτυό του, με βάση την εμπορική πολιτική του (ο υφιστάμενος πάροχος δεν έχει δικαίωμα να επιβάλει τέλος για τη φορητότητα των αριθμών). Ωστόσο, η σημερινή πρακτική των εταιρειών είναι η φορητότητα να γίνεται δωρεάν.

Σημειώνεται ότι οι πάροχοι έχουν το δικαίωμα να επιβάλουν “τέλος ενεργοποίησης/σύνδεσης” για την ενεργοποίηση των νέων συνδέσεων στα δίκτυά τους. Σε κάθε περίπτωση οι συνδρομητές μπορούν να ενημερώνονται από τον νέο πάροχο πριν την υποβολή της αίτησης φορητότητας για το ύψος του τέλους φορητότητας (εάν υπάρχει) και το ύψος του τέλους ενεργοποίησης/σύνδεσης που θα χρεωθούν.

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Φίλε μου, πλεον απο όσο έψαξα, όλες οι εταιρείες χρεώνουν την φορητότητα εκτός της Cyta...

Σχετικα με την χρέωση η ΕΕΤΤ λέει:

Εγώ τελικά στη Vodafone δεν πλήρωσα ούτε ένα ευρώ παρότι ζήτησε 30 με την απειλή της καταγγελίας στην ΕΕΤΤ το τονίζω στη φορητότητα Δεν υπάρχει καμία χρέωση

GREG 75

Εγώ τελικά στη Vodafone δεν πλήρωσα ούτε ένα ευρώ παρότι ζήτησε 30 με την απειλή της καταγγελίας στην ΕΕΤΤ το τονίζω στη φορητότητα Δεν υπάρχει καμία χρέωση

Η "απειλη"που εγινε; Στο καταστημα;

Έστειλα e-mail στην εταιρεία

Kαι η εταιρια απαντησε και ειπε να πας σε καταστημα να κανεις φορητοτητα χωρις να πληρωσεις ? Και τι σου απαντησε για το ποσο που ζητανε τα καταστηματα καταχραστικα?

εγω που θέλω να φύγω από την wind (γιατί τελευταια τα παράκανε πλέον με της χρεώσεις του ότι ναναι) δεν μπορώ με τπτ να φύγω...... οχι δεν γίνεται όχι είσαι σε λίστα αναμονής όχι θέλουμε 30 ευρώ...... αμάν ποια....... + οτι με χρεωνει ανα τοσο 1 ευρω για Intenret........ που δεν μπαίνω... και μου λένε η συσκευη σας φταίει...... και την δείχνω και είναι το Nokia 3310 και τους λέω αν μπείτε στο internet με αυτό θα σας στίσω μνημείο και με βάλανε υπό διερεύνηση την υπόθεση υποτίθεται.....