niktsio Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 exete skefthei pote ti einai ayto poy kanei mia gynaika omorfi kai giati?giati naresoyn ta megala matia kai na mi aresoyn ta megala aytia?giati naresei mikri miti kai oxi mikri blefarida?kai mikri gampa?exete skefthei pote ti einai ayto poy kanei to sex omorfo kai giati?pio sex kata th gnomi sas einai omorfo kai giati? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 exete skefthei pote ti einai ayto poy kanei mia gynaika omorfi kai giati?giati naresoyn ta megala matia kai na mi aresoyn ta megala aytia?giati naresei mikri miti kai oxi mikri blefarida?kai mikri gampa?exete skefthei pote ti einai ayto poy kanei to sex omorfo kai giati?pio sex kata th gnomi sas einai omorfo kai giati? θα επιμεινω στην αποψη μου ''πως ο καθε ενας ειναι μοναδικος''... μην το λες...εμενα μου αρεσουνε τα αυτια σε εναν ανθρωπο...μεγαλα μικρα πεταχτα... αλλα καθε φορα σε καθε εναν ανθρωπο που γνωριζω με τραβαει κατι διαφορετικο...:p ειτε κινηση...ειτε τροπος...ειτε βλεμμα..ειτε ομιλια...ειτε χαρακτηρας... απλα για εμενα ο ανθρωπος αυτος ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ το ''σεξ'' οπως λες για εμενα θα πρεπει να ειναι εγκεφαλικο...:cool: :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2006 exete skefthei pote ti einai ayto poy kanei mia gynaika omorfi kai giati?giati naresoyn ta megala matia kai na mi aresoyn ta megala aytia?giati naresei mikri miti kai oxi mikri blefarida?kai mikri gampa? το "η ομορφια ειναι υποκειμενικη" το εχεις ακουσει ε? σιγουρα εχεις ακουσει να λενε "πωωωω πωωωω θεα η ταδε" και καπακι να ακουγεται "σιγα τη θεα μωρε..":cool: :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. December 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2006 το "η ομορφια ειναι υποκειμενικη" το εχεις ακουσει ε? σιγουρα εχεις ακουσει να λενε "πωωωω πωωωω θεα η ταδε" και καπακι να ακουγεται "σιγα τη θεα μωρε..":cool: καλά τα λές :up: Πολλές φορές μου έχει πει κάποιος φίλος "κοιτά ρε πόσο ωραία είναι αυτή" και εγώ απορώ τι της βρίσκει....Τα γούστα ποικίλουν γιατί αν δεν γινόταν αυτό τότε σε όλους θα μας άρεσαν οι ίδιοι άνθρωποι και θα είχαμε πρόβλημα.:blink: mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eragon Δημ. December 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2006 πάντως για να σε έχει ενοχλήσει τόσο πολύ η κατάσταση αυτή...μάλλον σε ενδιαφέρει αρκετά το άτμο :) αχχχ, ναι, αλλα οχι τοσο, ωστε να μου κανει και την ζωη ποδήλατο:wacko: Bad state of mind... :dizzy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. December 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2006 καλά τα λές :up: Πολλές φορές μου έχει πει κάποιος φίλος "κοιτά ρε πόσο ωραία είναι αυτή" και εγώ απορώ τι της βρίσκει....Τα γούστα ποικίλουν γιατί αν δεν γινόταν αυτό τότε σε όλους θα μας άρεσαν οι ίδιοι άνθρωποι και θα είχαμε πρόβλημα.:blink: Καλά τα λές φίλε μου...:) Υπάρχει και το αντίθετο όμως που ακούω εγώ απο γνωστούς μου να μου λένε "καλά ρε τι της βρίσκεις, πως είναι έτσι" αλλά έλα μου όμως που το παν δεν είναι η ομορφιά και η εμφάνιση αλλά η ψυχή:O "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. December 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2006 Καλά τα λές φίλε μου...:) Υπάρχει και το αντίθετο όμως που ακούω εγώ απο γνωστούς μου να μου λένε "καλά ρε τι της βρίσκεις, πως είναι έτσι" αλλά έλα μου όμως που το παν δεν είναι η ομορφιά και η εμφάνιση αλλά η ψυχή:O και εμενα μου την σπανε οι φιλοι που τα λενε αυτα....:mad: :mad: :mad: ωραιοι φιλοι...:wacko: :rolleyes: :X :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. December 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2006 αυτό που πιστεύουν λένε γι'αυτό είναι φίλοι....τα'ζω και εγώ φίλε μου αυτά τώρα και έχω πελαγώσει My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. December 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2006 Καλά τα λές φίλε μου...:) Υπάρχει και το αντίθετο όμως που ακούω εγώ απο γνωστούς μου να μου λένε "καλά ρε τι της βρίσκεις, πως είναι έτσι" αλλά έλα μου όμως που το παν δεν είναι η ομορφιά και η εμφάνιση αλλά η ψυχή:O Ναι εντάξη η ψυχή είναι, αλλα μέχρι να φτάσεις στην ψυχή ας είναι και λίγο ωραίος ο δρόμος:D :D :D mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. December 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2006 Καλά τα λές φίλε μου...:) Υπάρχει και το αντίθετο όμως που ακούω εγώ απο γνωστούς μου να μου λένε "καλά ρε τι της βρίσκεις, πως είναι έτσι" αλλά έλα μου όμως που το παν δεν είναι η ομορφιά και η εμφάνιση αλλά η ψυχή:O Για να προσπαθεισεις να βρεις τη ψυχη πρεπει να σε σιγκινισει κατι και οσο να νε αν δεν ειναι εμφανισιμη δεν θα σε σιγκινισει Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 αυτό που πιστεύουν λένε γι'αυτό είναι φίλοι....τα'ζω και εγώ φίλε μου αυτά τώρα και έχω πελαγώσει εσυ να ακους την καρδια σου!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 αυτό που πιστεύουν λένε γι'αυτό είναι φίλοι....τα'ζω και εγώ φίλε μου αυτά τώρα και έχω πελαγώσει Καλύτερα να ακούσεις τη δική σου άποψη γιατί εσύ θα ζείς με "αυτή " και όχι οι φίλοι σου...:rolleyes: "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niktsio Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΙΡΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΥΔΑΙΜΩΝ ΕΑΝ Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΤΑΝ ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΜΑ ΤΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΣΩ ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΗ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 Δε με λένε Μιράντα, αλλά θα σου πω την άποψη μου: οποιοσδήποτε πνευματικός ερεθισμός (πχ εξυπνάδες), είναι κατάλληλος για το τάισμα του εγκεφάλου. Οσο πιο χοντρές ειναι, τόσο πιο πολυ παχαίνει ο εγκεφαλος! :lol: :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 Δε με λένε Μιράντα, αλλά θα σου πω την άποψη μου: οποιοσδήποτε πνευματικός ερεθισμός (πχ εξυπνάδες), είναι κατάλληλος για το τάισμα του εγκεφάλου. Οσο πιο χοντρές ειναι, τόσο πιο πολυ παχαίνει ο εγκεφαλος! :lol: :lol: ευχαριστω Γκαρφ...αναλαμβανω... φιλτατε μου, ΝΙκτσιο, την γλωσσα της σοφίας ομιλώ με σθενος και τολμη...εαν την κατανόηση αυτης δυσκολο εχεις,τοτε σιγουρα ο εγκεφαλος σου ''πεινα''... Miranta is out...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destroy Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 Να τολμήσω να πώ οτι το χειρότερο ελλάτωμα κατα την ταπεινή μου άποψη σε άντρα ή γυναίκα είναι να προσπαθεί να επιβάλλει τα θέλω του τα πιστεύω του ή ακόμα ακόμα και τα hobi του:p it's nice to be important!!!! but it's more important to be NICE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 Να τολμήσω να πώ οτι το χειρότερο ελλάτωμα κατα την ταπεινή μου άποψη σε άντρα ή γυναίκα είναι να προσπαθεί να επιβάλλει τα θέλω του τα πιστεύω του ή ακόμα ακόμα και τα hobi του:p πχ? με το ζορι να σε παιρνει μαζι του στο τεννις??? :lol: :lol: Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 εγω πιστευω οτι αμα εχει καποιος τον τροπο και τα hobby του μπορει να μοιραστει με την καλη του και καποια απο τα πιστευω του,αρκει φυσικα να στεκουν και να ειναι ανθρωπος αυτος. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destroy Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 πχ? με το ζορι να σε παιρνει μαζι του στο τεννις??? :lol: :lol: Μήν το γέλας μου έχει τύχει και είναι πολύ καταπιεστικό να λες ότι δεν σου αρέσει κλατι και ο άλλος να επιμένει να δοκιμάσετε....:wacko: it's nice to be important!!!! but it's more important to be NICE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 Μήν το γέλας μου έχει τύχει και είναι πολύ καταπιεστικό να λες ότι δεν σου αρέσει κλατι και ο άλλος να επιμένει να δοκιμάσετε....:wacko: α καλα! εγω γενικα δεν μπορω την καταπιεση! ειτε ειναι χομπυ ειτε ειναι για το αν θα πρεπει να παμε στις 21:00 σ'ενα μαγαζι! πνιγομαι ΣΕ λεωωωωωω Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destroy Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 :) :) :) :) :) it's nice to be important!!!! but it's more important to be NICE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΙΡΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΥΔΑΙΜΩΝ ΕΑΝ Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΤΑΝ ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΜΑ ΤΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΣΩ ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΗ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ. Καλησπέρα.... Πέρα του ότι μας στράβωσες λιγάκι...:rolleyes: Αν μελετήσεις το post της miranta(ς) θα καταλάβεις φίλε μου...:rolleyes: θα επιμεινω στην αποψη μου ''πως ο καθε ενας ειναι μοναδικος''... μην το λες...εμενα μου αρεσουνε τα αυτια σε εναν ανθρωπο...μεγαλα μικρα πεταχτα... αλλα καθε φορα σε καθε εναν ανθρωπο που γνωριζω με τραβαει κατι διαφορετικο...:p ειτε κινηση...ειτε τροπος...ειτε βλεμμα..ειτε ομιλια...ειτε χαρακτηρας... απλα για εμενα ο ανθρωπος αυτος ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ το ''σεξ'' οπως λες για εμενα θα πρεπει να ειναι εγκεφαλικο...:cool: :X Είναι σαφές νομίζω...:) :rolleyes: :cool: "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 α καλα! εγω γενικα δεν μπορω την καταπιεση! ειτε ειναι χομπυ ειτε ειναι για το αν θα πρεπει να παμε στις 21:00 σ'ενα μαγαζι! πνιγομαι ΣΕ λεωωωωωω και εμενα φιλος με πνιγει αυτο... αλλο εσυ...αλλο εγω.. και οι δυο μαζι ΘΕΟΣ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elen82 Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 Aν κι έχω ξαναπαντήσει στο θέμα θυμήθηκα ένα τοπ: η ειρωνία! Κι απ'τα 2 φύλα, δε παλεύεται... H μουσική μιμείται τον αόρατο χαρακτήρα της ψυχής... Σωκράτης-απομνημονεύματα του Ξενοφώντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 Aν κι έχω ξαναπαντήσει στο θέμα θυμήθηκα ένα τοπ: η ειρωνία! Κι απ'τα 2 φύλα, δε παλεύεται... Δεν έχεις και άδικο...:rolleyes: Και εμένα με κάνει "πύραυλο" :p η ειρωνία και γι αυτό κοιτάω να τα πηγαίνω όλα καλά :) "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts