ταξιδιωτης22 Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 ειρωνια και ψεμα μαζι για μενα ειναι το οριστικο τελειωμα σε μια σχεση. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 ειρωνια και ψεμα μαζι για μενα ειναι το οριστικο τελειωμα σε μια σχεση. για εμένα το κάθε ενα απο αυτά και μόνο του, είναι ενα οριστικό τελείωμα της σχέσης. mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 κοιταξε,για την ειρωνια θα προειδοποιησω.για το ψεμα δεν προκειται να προειδοποιησω γιατι παντα τα λεω στην αρχη μιας σχεσης οτι δεν θελω ψεματα,μακαρι να ειναι και το πιο μικρο,πες το λαθος σου κι ας ειναι οτι ειναι,μην μου πει ομως ψεματα γιατι τοτε θα βρεθει προ εκπληξεων το ατομο που θα μου τα πει. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 Το να σε στήνουν ,πιστεύω ότι είναι πολύ κακό και σπαστικό πράγμα!Συγκεκριμένα χθες βράδυ περίμενα μια φίλη μου μισή ώρα μέσα στα μεσάνυχτα,έξω απο ένα club για να βγούμε και με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει ότι τελικά θα πάει αλλού.Τι είναι αυτό τώρα?Δε μποροσε να ενημερώσει νωρίτερα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 Το να σε στήνουν ,πιστεύω ότι είναι πολύ κακό και σπαστικό πράγμα!Συγκεκριμένα χθες βράδυ περίμενα μια φίλη μου μισή ώρα μέσα στα μεσάνυχτα,έξω απο ένα club για να βγούμε και με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει ότι τελικά θα πάει αλλού.Τι είναι αυτό τώρα?Δε μποροσε να ενημερώσει νωρίτερα? se katalavainw ta exw perasei auta.... :) To thema einai oti polles fores leiturgune stn kosmo tus... :) alla ti na kaneis.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niktsio Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 ΤΙ ΣΤΡΑΒΩΣΑ?ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΤ?ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΝΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΟΜΗΛΙΤΗΣ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΟΗΤΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ .ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΝΟΗΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΜΕΝΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΥΝΟΜΗΛΙΤΗ ΣΟΥ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ.ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ.ΕΑΝ ΠΑΛΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΕΙΣ.Ο ΑΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΠΝΕΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΞΥΓΟΝΩΝΕΣΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ.ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΑΝ ΜΠΕΙ ΣΕ ΦΛΕΒΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 ΤΙ ΣΤΡΑΒΩΣΑ?ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΤ?ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΝΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΟΜΗΛΙΤΗΣ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΟΗΤΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ .ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΝΟΗΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΜΕΝΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΥΝΟΜΗΛΙΤΗ ΣΟΥ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ.ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ.ΕΑΝ ΠΑΛΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΕΙΣ.Ο ΑΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΠΝΕΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΞΥΓΟΝΩΝΕΣΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ.ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΑΝ ΜΠΕΙ ΣΕ ΦΛΕΒΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ. Ποστ είναι τα μηνύματα που "ποστάρουμε" όπως αυτό και όλα τα υπόλοιπα κάθε σελίδας.:) "Μας στράβωσες" διότι γράφεις με κεφαλαία και είναι σαν να φωνάζεις... Οπότε καλύτερα γράφε όπως όλοι με μικρά.;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 se katalavainw ta exw perasei auta.... :) To thema einai oti polles fores leiturgune stn kosmo tus... :) alla ti na kaneis.... Ακριβώς αυτό!Τί να κάνεις?Και μόνοι μας να γυρνάμε σαν τα μπακούρια δε λέει!:):lol::p:happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niktsio Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 egines katanoitos!! eyxaristo gia tin enimerosi !! den gnorizo kala tous kanones alla pisteyo oti tha ta pame kala.thelisi yparxi. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 Το να σε στήνουν ,πιστεύω ότι είναι πολύ κακό και σπαστικό πράγμα!Συγκεκριμένα χθες βράδυ περίμενα μια φίλη μου μισή ώρα μέσα στα μεσάνυχτα,έξω απο ένα club για να βγούμε και με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει ότι τελικά θα πάει αλλού.Τι είναι αυτό τώρα?Δε μποροσε να ενημερώσει νωρίτερα? δεν το εχω παθει ακομα και δεν θα ηθελα να το παθω γιατι θα με κανει να ξεφυγω,ειναι πολυ σπαστικο αυτο το πραγμα,να χεις κανονισει να περιμενεις και ξαφνικα να μενεις μονος. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 καλά να μην έρθει αλλά να σου πει ότι θα πάει ΑΛΛΟΥ? Σαν να σε φτύνει δλδ... My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 καλά να μην έρθει αλλά να σου πει ότι θα πάει ΑΛΛΟΥ? Σαν να σε φτύνει δλδ... ε...σορρυ πο στο λεω...αλλα μου φαινεται πως...εχμμμ...να...ξερεις....ηταν μεγαλο ΦΤΥΣΙΜΟ!:blink: :cry: :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Προσέξατε πως δεκαπέντε χρονων ειναι τα παιδιά που τους έτυχε αυτό? Στο παιχνίδι πάνω. Περιμένετε να μεγαλωσουν λιγάκι. Προς το παρόν, τέτοιες συμπεριφορές δικαιολογούνται. Ενα σενάριο είναι πχ, πως η κοπελίτσα θέλει να κανει τον άλλον να ζηλέψει και στηνει ολόκληρο παραμύθι. Ισως να μην ειναι πάντα αρνητικά.:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Προσέξατε πως δεκαπέντε χρονων ειναι τα παιδιά που τους έτυχε αυτό? Στο παιχνίδι πάνω. Περιμένετε να μεγαλωσουν λιγάκι. Προς το παρόν, τέτοιες συμπεριφορές δικαιολογούνται. Ενα σενάριο είναι πχ, πως η κοπελίτσα θέλει να κανει τον άλλον να ζηλέψει και στηνει ολόκληρο παραμύθι. Ισως να μην ειναι πάντα αρνητικά.:D :rolleyes: :wacko: ;) :( :D χμμμμ ενα δικιο το χεις Μαμς-Γκαρφ... Θυμησου να εισαι κοντα μου οταν θα γινω και εγω μαμααα..:rolleyes: :O :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkispa Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Επίσης κακό είναι: Να είσαι φουλ ερωτευμένος και να νιώθεισ οτι περισσοτερο γι'αυτην, να σου ορκίζεται για το ίδιο, να υποστιρίζει πως νιώθει το ίδιο αλλά εσύ να μην το εισπράτεις. Εφ'όσον δεν το εισπράτεις αντριδράς λάθος και καταστρέφεις αυτό που (αν) πραγμτικά ένιωθε και φτάνει το σημείο να θέλετε και οι δύο να χωρίσεται, και μαλιστα πολύ επόδυνος ο χωρισμός μετα απο κάτι τέτοιο. Ανάφερα μια εμπειρία μου με λίγα λόγια μιας για πολύ καιρο υγειέστατης και σωστής σε όλα τα σημεί σχέσης αλλά.. κατι καταβάθος δεν ήταν υγειές. http://www.lovina.gr ------------------------------ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Επίσης κακό είναι: Να είσαι φουλ ερωτευμένος και να νιώθεισ οτι περισσοτερο γι'αυτην, να σου ορκίζεται για το ίδιο, να υποστιρίζει πως νιώθει το ίδιο αλλά εσύ να μην το εισπράτεις. Εφ'όσον δεν το εισπράτεις αντριδράς λάθος και καταστρέφεις αυτό που (αν) πραγμτικά ένιωθε και φτάνει το σημείο να θέλετε και οι δύο να χωρίσεται, και μαλιστα πολύ επόδυνος ο χωρισμός μετα απο κάτι τέτοιο. Ανάφερα μια εμπειρία μου με λίγα λόγια μιας για πολύ καιρο υγειέστατης και σωστής σε όλα τα σημεί σχέσης αλλά.. κατι καταβάθος δεν ήταν υγειές. Ανασφάλειες φίλε μου, ανασφάλειες...:O MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Ανασφάλειες φίλε μου, ανασφάλειες...:O το ΜΟΝΟ σιγουρο!!! Συμφωνω και Επαυξανω λοιπον.....;) δεν ξερω αν υπαρχουνε πια ''υγιεις'' σχεσεις με την εννοια του ορου πια... ο καθε ενας απο εμας εχει ενα διαφορετικο προτυπο σχεσης στο μυαλο του... πιστευω... θα ελεγα καλυτερα οτι η καθε μια (σχεση )ειναι ξεχωριστη και μονο αυτοι που ''παιζουν στο παιχνιδι της'' καταλαβαινουν τα καλα και τα κακα της Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkispa Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 το ΜΟΝΟ σιγουρο!!! Συμφωνω και Επαυξανω λοιπον.....;) δεν ξερω αν υπαρχουνε πια ''υγιεις'' σχεσεις με την εννοια του ορου πια... ο καθε ενας απο εμας εχει ενα διαφορετικο προτυπο σχεσης στο μυαλο του... πιστευω... θα ελεγα καλυτερα οτι η καθε μια (σχεση )ειναι ξεχωριστη και μονο αυτοι που ''παιζουν στο παιχνιδι της'' καταλαβαινουν τα καλα και τα κακα της σ'αυρο έχεισ απολυτο δικιο.. οντως ετσι είναι αλλά υπάρχουν καποια πραματα "στανταρ" σε καθε σχεση για είναι "υγειής" . . ενα ζευγάρι, και ενας 3ος να το δει καταλβαινει τι σχεση υπάρχει αλλά κάπως επιφανειακά. ετσί φαινόμασταν τέλεια γι'αυτό το λέω.. αλλά κατι, κάτι δεν πήγαινε όπως έπρεπε ... τι να πεις, τωρα δεν αλλάζει τπτ. χρόνια πολλά σε όλουσ και λιγότερες στεναχώριες.. http://www.lovina.gr ------------------------------ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lowbap96 Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 Αυτό που δε μού αρέσει είναι όταν βλέπω κοριτσάκια 13 ετών στο σχολείο μου να ντύνονται σα λαϊκές τραγουδίστριες, να κάνουν πως είναι πάνω απ'όλους.:mad: Οι φράσεις που ακούω π.χ. -Οποπό, μιλάμε κούκλος ο τύπος, λιώνω, πεθάινω, κόβομαι!!!!:mad: :mad: Αισθητικά είναι στις κοπέλες τα πολύ κοντοκομένα νύχια, ιδιέτερα όταν τα τρώνε. Πάντος το σημαντικότερο που σιχαίνομαι είναι το ψέμα, η υποκρισία, η αγένεια και η ανανδρεία (κ στα 2 φύλα) Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους. http://matiapouklaine.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos16 Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 Αισθητικά είναι στις κοπέλες τα πολύ κοντοκομένα νύχια Τι εννοείς πολύ κοντοκομένα γιατί υπάρχει ένα όριο μέχρι που μπορείς να τα κόψεις :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lowbap96 Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 Τι εννοείς πολύ κοντοκομένα γιατί υπάρχει ένα όριο μέχρι που μπορείς να τα κόψεις :lol: έως εκεί που πάει:lol: Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους. http://matiapouklaine.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simossays Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 Σχετικά με το θέμα... Οι γυναικείες ορμόνες που δεν μας αρέσουν... και οι αντίστοιχες αντρικές.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toympas Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 Γυναικες 1)Αυτες που βαζουν 100κιλα μεικαπ και το παίζουν γκόμενες ενω στην πραγματηκοτητα ειναι μπαζα.2)Ολες οι τρεντουλιαρες που φορανε allstar και το πεζουν γκομενες και οταν πανε να βαλουν τακουνι δεν μπορουν να περπατησουν.3)Ολες οι παχουλες που φορανε κολλητα μπλουζακια και εξεχει το λιπος απο ολες τις μεριες:mad:4)Αυτες που το πεζουν δησκολες ενω στην πραγματηκοτητα ειναι μετριες χαζογκομενες 5)Η υποκρισια. Αντρες1)Αυτα τα α...α οι τρεντηδες που οταν αγριοκοιταξης αλλαζουνε πανα και πανε να ποιουν το γαλα τους:lol: :lol:2)Ολοι οι αγυμναστοι(γατακια) που στοις παραλιες εχουν το υφακι του ψευτομαγκα.3)ολοι αυτοι που εχουν τριχομα σε ολο τους το σωμα(οχι τριχες)ειναι πολυ αντιαισθητηκο(Στο νυχτερηνο Λυκειο που παω ενας καθηγητης εχει τριχες εκτος απο αυτια κ.λ.π και πανω στο κοκαλο στην μυτη του!!ελεος:blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 Γυναικες 1)Αυτες που βαζουν 100κιλα μεικαπ και το παίζουν γκόμενες ενω στην πραγματηκοτητα ειναι μπαζα.2)Ολες οι τρεντουλιαρες που φορανε allstar και το πεζουν γκομενες και οταν πανε να βαλουν τακουνι δεν μπορουν να περπατησουν.3)Ολες οι παχουλες που φορανε κολλητα μπλουζακια και εξεχει το λιπος απο ολες τις μεριες:mad:4)Αυτες που το πεζουν δησκολες ενω στην πραγματηκοτητα ειναι μετριες χαζογκομενες 5)Η υποκρισια. Αντρες1)Αυτα τα α...α οι τρεντηδες που οταν αγριοκοιταξης αλλαζουνε πανα και πανε να ποιουν το γαλα τους:lol: :lol:2)Ολοι οι αγυμναστοι(γατακια) που στοις παραλιες εχουν το υφακι του ψευτομαγκα.3)ολοι αυτοι που εχουν τριχομα σε ολο τους το σωμα(οχι τριχες)ειναι πολυ αντιαισθητηκο(Στο νυχτερηνο Λυκειο που παω ενας καθηγητης εχει τριχες εκτος απο αυτια κ.λ.π και πανω στο κοκαλο στην μυτη του!!ελεος:blink: Δεν ξέραμε να κάνουμε χαλάουα για να μην σου τη σπάμε.:p Οι άντρες έχουν τρίχες, έτσι λέει η ανθρωπολογία, τα υπόλοιπα είναι ιστορίες για αγρίους. Τώρα, οι τρίχες στο κοκκαλάκι της μύτης οκ, είναι υπερβολή. θα μπορούσε να κτις βγάλει με κάποιο τρόπο. MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toympas Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 Δεν ξέραμε να κάνουμε χαλάουα για να μην σου τη σπάμε.:p Οι άντρες έχουν τρίχες, έτσι λέει η ανθρωπολογία, τα υπόλοιπα είναι ιστορίες για αγρίους. Τώρα, οι τρίχες στο κοκκαλάκι της μύτης οκ, είναι υπερβολή. θα μπορούσε να κτις βγάλει με κάποιο τρόπο.φιλε και εγω για αυτη την υπερβολη μιλαω εξαλου ειπα τριχωμα οχι τριχες! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts