Jump to content

LeTV Le Max (X900)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 308
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

http://m.etotalk.com/m/letv-x900-lemax-64gb-silver_p9803.html , από το etotalk,, πληρρωσα 30 δολλάρια ταχυδρομείο, με SF express.

Δεν το έχω Τώρα μαζί μου. Το twrp είναι του cuoco, ή ρομ έγραφε stable, αλλά νομίζω του cuoco θα είναι. Μπήκα στο σάιτ της leeco, να κατεβάσω την official rom για το Χ900, νομίζω είναι 18S, kai 13S, δεν μπόρεσα. Δεν κατέβαζε ο υπολογιστής,,, αναμονή για σύνδεση με.. letv ..κλπ. Έχω διαβάσει ότι οι Κινέζικοι server είναι προβληματικοι..

Βαλε αυτη ειναι η τελευταια stable https://mega.nz/#!rtklgLoR!1WZetOhyaW8AXu448RGB4ek9VpfW0JkslV8mh4Rrzlo
SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3

Τελικά πέρασα την ρομ του cuoco 5.8.013S, για να έχω Ελληνικά. Edited by athanasios1112

Τελικά πέρασα την ρομ του cuoco 5.8.013S, για να έχω Ελληνικά.

εμενα μου περασε την 17s του cuoco ενα παλικαρι ο Κωνσταντινος απο το insomnia...πολυ καλος και ευχαριστημενος με την συγκεκριμενη ρομ

Συγνώμη έκανα λάθος, έχω περάσει την 5.8.017S ( Stable). Είναι ή τελευταία ρομ, για την οποία είχα φοβηθεί ότι μπορεί να έχει Μόνο Κινέζικα.. όταν το παρέλαβα είχα την 5.8.010S... 013S δεν υπάρχει, τσεκαρα το site tou cuoco.

• 4 weeks later...
Καλησπερα παιδια υπαρχει Global Rom με OTA και Ελληνικα?

Εχεις pm....................

Η μπαταρια απο το κινητο, αδειαζει πολυ γρηγορα, δεν φτανει 24 ωρο. Κοιταξα στο μενου καταναλωση,, απο 2℅ οι εφαρμογες, 7℅ ο chrome, και 67℅ η οθονη,, νομιζω ειναι 2Κ. Υπαρχει τροπος να μειωσω την αναλυση της Οθονης σε FHD, 1920*1080 για μειωμενη καταναλωση ενεργειας?

Η μπαταρια απο το κινητο, αδειαζει πολυ γρηγορα, δεν φτανει 24 ωρο. Κοιταξα στο μενου καταναλωση,, απο 2℅ οι εφαρμογες, 7℅ ο chrome, και 67℅ η οθονη,, νομιζω ειναι 2Κ. Υπαρχει τροπος να μειωσω την αναλυση της Οθονης σε FHD, 1920*1080 για μειωμενη καταναλωση ενεργειας?

Ποια ρομ εχεις?

Για χαρα. Και εγω εχω με τη μπαταρια θεμα που αδειαζει γρηγορα.Εχω την 10s του cuoco

Στάλθηκε από το X900+ μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με την 20s φορτιση 100% κυριακη πρωι στις 10 μεχρι σημερα ειμαι 44% Κανω πολυ μικρη χρηση βεβαια αλλα ειναι ανοιχτο το τηλ.

Με την 20s φορτιση 100% κυριακη πρωι στις 10 μεχρι σημερα ειμαι 44% Κανω πολυ μικρη χρηση βεβαια αλλα ειναι ανοιχτο το τηλ.

20s? ποιανου?

• 2 weeks later...
παλαιοτερα ειχα αγορασει μια συσκευη απο συγκεκριμενη μαρκα και δεν πιανει ιντερνετ απο την sim εχετε τέτοιο θέμα με το συγκεκριμένο?

Μαμα παντα.

Μπορείς να μου στείλεις λινκ με τη μαμισια έκδοση; Επίσης του Ιταλού η έκδοση έχει ελληνικά; και που μπορώ να την κατεβάσω και να βρω οδηγό να την περάσω; Έχω το χ910

• 1 month later...
Πως και δεν υπαρχει ξεχωριστο νημα για τα X910 και γιατι ειναι τοσο παρατημενο αυτο το κινητο;