sottttttt Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 οκ το βρηκα....θελω βοηθεια...ποιες κινεζιες να σβησω και με ποιο προγραμμα γιατι το βλεπω φορτωμενο με την 15 s και εχω μονο 1 gb ελευθερη ram ενω με http://www.letv.re/topic/999-vazarg-le-1-miui-v8-6812-international/ ειχα περιπου 2 gb ελευθερη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasstou19 Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 οκ το βρηκα....θελω βοηθεια...ποιες κινεζιες να σβησω και με ποιο προγραμμα γιατι το βλεπω φορτωμενο με την 15 s και εχω μονο 1 gb ελευθερη ram ενω με http://www.letv.re/topic/999-vazarg-le-1-miui-v8-6812-international/ ειχα περιπου 2 gb ελευθερη... και έμενα το ίδιο δείχνει. Πάντως όσο και αν το έχω πιέσει δεν έχω δει ούτε ένα κώλυμα. Δεν με ενδιαφέρει λοιπόν... Το μόνο που δεν μου δουλεύει είναι η θήρα υπερύθρων. Το stock δεν μπορώ να το ρυθμίσω(έχει κινέζικα στις περισσότερες μάρκες) και βάζω το zaza άλλα μου λέει ότι δεν έχει υπέρυθρες. Το έχει καταφέρει κάνεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Αν λες για το τηλεκοντρόλ θα πρέπει να σου βγάλει αναβαθμιση στην version 3.0 τότε αν όχι όλα αλλά τα περισσότερα είναι στα Αγγλικά. Δοκίμασε να το κατεβάσεις από δω http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=3830749&d=1470119258 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 οκ το βρηκα....θελω βοηθεια...ποιες κινεζιες να σβησω και με ποιο προγραμμα γιατι το βλεπω φορτωμενο με την 15 s και εχω μονο 1 gb ελευθερη ram ενω με http://www.letv.re/topic/999-vazarg-le-1-miui-v8-6812-international/ ειχα περιπου 2 gb ελευθερη... Στην πρώτη σελίδα του ποστ γράφει τι να σβησεις http://www.letv.re/topic/1153-stock-eui-58-android-60/ Χρησιμοποίησε το τιτανιουμ η το link2sd και αφού τελειώσεις με ότι σβησεις να κανεις reboot Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Παιδια απο αξιοπιστια πως τα πηγε η letv και ειδικα το x600. Ειχαμε τυχον θεματα με χαλασμενες- φουσκωμενες μπαταριες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Παιδια απο αξιοπιστια πως τα πηγε η letv και ειδικα το x600. Ειχαμε τυχον θεματα με χαλασμενες- φουσκωμενες μπαταριες; δεν νομιζω,δεν εχω διαβασει κατι τετοιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Μου φανηκε vfm για 129 δολλαρια το 32αρι στο geekbuying. Για να δουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Δεν ξερω κατα ποσο εχει σημασια αλλα εγω με την EUI 5.8.15s στο Antutu εβγαζα 55.000 και με την MIUI 6.8.12 βγαζω με το ζορι 45.000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alemao222 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Εγω μετα την 13s του bb72 βγαζω 55.000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagelismar Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Καλησπέρα στην παρέα σας παιδια. Σήμερα πήρα το κινητό για την κοπέλα μου απο ενα παιδί και ειχε περασμένη αυτη εδω την ROM http://www.letv.re/topic/999-vazarg-le-1-miui-v8-6812-international/. Ειναι γενικά καλη και σταθερή η έχετε να μοθ προτείνεται κάποια άλλη να περάσω πρκν της την δώσω. Με ενδιαφέρει βασικά να ειναι μια stable και bug free rom γιατί αντε να το χρησιμοποιεί για κανα Facebook κανα YouTube και καμιά Φώτο οπότε να δουλεύει και σωστά η εφαρμογή της κάμερας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Βαγγέλης :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Εγω μετα την 13s του bb72 βγαζω 55.000 Τελικα κατι μαλλον ετρεχε απο πισω και εβγαλε 45.000 τωρα που το ετρεξα παλι εβγαλε 54969 ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα στην παρέα σας παιδια. Σήμερα πήρα το κινητό για την κοπέλα μου απο ενα παιδί και ειχε περασμένη αυτη εδω την ROM http://www.letv.re/topic/999-vazarg-le-1-miui-v8-6812-international/. Ειναι γενικά καλη και σταθερή η έχετε να μοθ προτείνεται κάποια άλλη να περάσω πρκν της την δώσω. Με ενδιαφέρει βασικά να ειναι μια stable και bug free rom γιατί αντε να το χρησιμοποιεί για κανα Facebook κανα YouTube και καμιά Φώτο οπότε να δουλεύει και σωστά η εφαρμογή της κάμερας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Βαγγέλης :) Βαγγελη με αυτη την ρομ που την εχω εχει πολυ καλη καμερα και με πολλα εφε πχ στο βιντεο εχει αργη και γρηγορη κινηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasusp Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Καλησπέρα κύριοι!!!!! Μόλις το πήρα στα χέρια μου.....για αρχή μία ερώτηση.πως μπορώ να μεγαλώσω την γραμματοσειρά;ακόμα και στο large είναι αρκετά μικρά τα γράμματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagelismar Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Παιδια τελικά επειδη η Miui rom μου έκανε κατι κουλά οπως δεν μ άνοιγε το πληκτρολόγιο κτλπα έβαλα αυτη http://www.letv.re/topic/1072-bb72-le-1-eui-58-15s/ αλλα δεν μπορω να βρω πως ενεργοποιειτε το double tap για να ξυπνάει η οθονη μπορεί να με βοηθήσει κάποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Παιδια τελικά επειδη η Miui rom μου έκανε κατι κουλά οπως δεν μ άνοιγε το πληκτρολόγιο κτλπα έβαλα αυτη http://www.letv.re/topic/1072-bb72-le-1-eui-58-15s/ αλλα δεν μπορω να βρω πως ενεργοποιειτε το double tap για να ξυπνάει η οθονη μπορεί να με βοηθήσει κάποιος? Κάπου στις ρυθμίσεις είναι η στο ασφάλεια απόρρητο η στο προσβασημοτητα Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alemao222 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 προσβάσιμοτητα double tap to brighten screen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ane1989 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 (edited) Καλησπερα στην παρεα! Εχω την miui v8 varzag και το twrp 2.8.7.1(αν δε κανω λαθος),για να περασω την 15s του ιταλου απ οτι ειδα χρειαζεται το twrp 3.0.0.0. Γινεται να το περασω κατευθειαν μεσω flashify και μετα να φλασαρω κανονικα την ρομ? update:το δοκιμασα μεσω flashify με το recovery img και πετυχε, τωρα φλασαρω την ρομ του ιταλου την r3 Edited August 17, 2016 by ane1989 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagelismar Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Και επίσης πιάνεται καλο wifi? Γιατιμου κανει κατι signal drops ξαφνικά μετα φτιάχνει μετα απο λίγο τα ιδια κ εχω αρχίσει να ανησυχώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enwsiths Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Εγω παρηγγειλα ενα για μενα και ενα για τη γυναικα και τα αναμενω. Τελικα της γυναικας της ξινισε επειδη ειναι κινεζικο, οποτε αυτο που προοριζοταν για εκεινη θα το δωσω ( οταν ερθει με το καλο). Οποιος ενδιαφερεται ας μου το πει. Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Proud to be Blackberry addict... Devices: Main device: iPhone 11 Pro Max, 2nd devices: iPhone SE (1st gen), BlackBerry Passport Eternal love: Blackberry 9700, NOKIA N900 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagelismar Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Παιδια όσοι έχετε πρόβλημα με το wifi εγω δοκίμασα αυτο http://www.movilesdualsim.com/tema/wifi-debil-letv-x600-solucion-hardware-guia-fotos-nuevas.109056/ αλλα αντί για λαστιχακι έβαλα απο ενα καλώδιο το εσωτερικό χάλκινο σύρμα κ το εβαλα εκει επειδή κιολας μ κόπηκε η μια απο τις 3 επαφές. Ελπίζω να βοηθήσει κ εσας. Απο εκει π έπιανα μια γραμμή η ακομα κ κοβοταν το σήμα μεσα στο δωμάτιο τωρα πιανω φουλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Παιδια όσοι έχετε πρόβλημα με το wifi εγω δοκίμασα αυτο http://www.movilesdualsim.com/tema/wifi-debil-letv-x600-solucion-hardware-guia-fotos-nuevas.109056/ αλλα αντί για λαστιχακι έβαλα απο ενα καλώδιο το εσωτερικό χάλκινο σύρμα κ το εβαλα εκει επειδή κιολας μ κόπηκε η μια απο τις 3 επαφές. Ελπίζω να βοηθήσει κ εσας. Απο εκει π έπιανα μια γραμμή η ακομα κ κοβοταν το σήμα μεσα στο δωμάτιο τωρα πιανω φουλ Οι περισσοτεροι που δοκίμασαν το λαστιχακι λένε οτι έγινε χειρότερα :p ελπίζω με τον δικό σου τρόπο να γίνεται επιτέλους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagelismar Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Οι περισσοτεροι που δοκίμασαν το λαστιχακι λένε οτι έγινε χειρότερα :p ελπίζω με τον δικό σου τρόπο να γίνεται επιτέλους! Εγω σκέφτηκα οτι το λάστιχο είναι κακός αγωγός και επειδή μου κόπηκε και η κάτω επαφή ειπα να δοκιμάσω το καλώδιο κ δουλεύει άριστα. Βέβαια επειδή κόπηκε η μια επαφη στραβωσα στην άκρη το καλώδιο για να ακουμπάει σίγουρα στις επαφές τις κεραίας πανω στο καπακι. Βρηκα το πιο μικρό καλώδιο που βρήκα πιο μικρό κ απο 1μισαρι ήταν αλλα οχι αυτα που είναι σαν τρίχες τον ακουστικών. Επισήμανση οτι ξεγυμνωσα το καλωδιο κ εβαλα μονο του το συρματακι απο μεσα. Ελπίζω να δουλέψει και για εσάς καλή επιτυχία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alemao222 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 το ολο προβλημα με το wifi γίνεται Επειδή οι ακιδες δεν ακουμπαν καλα στο καπακι που βρισκεται η κεραία.τοποθετηστε ενα κομματι ασημοχαρτο στις δυο ακιδες που ειναι διπλα διπλα οχι στην τριτη που ειναι ξεχωριστη να μην ακουμπαει σε αυτη ειναι του Bluetooth στις δυο πρωτες απο την πανω μερια που ειναι η κορυφη του τηλ ενα κομματακι ασημοχαρτο διπλο ας πουμε και να ειναι κανα ποντο το πολυ μεγεθος το τοποθετουμε στις ακιδες και κουμπωνουμε το καπακι να μη φυγει απ τη θεση του το ασημοχαρτο καντε το και πειτε μας τι βλεπετε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 ποτε δεν ειχα θεμα με το wifi,πιανει απο τον πανω οροφο αλλου σπιτιου στον κατω σε πολυ ασθενες σημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alemao222 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 ποτε δεν ειχα θεμα με το wifi,πιανει απο τον πανω οροφο αλλου σπιτιου στον κατω σε πολυ ασθενες σημα και γω απ του γειτονα μεσα απο 3 τοιχους και με το κολπο αυτο πιανω φουυλ. ασε που πιανω καμία 10αρια απεξω.δεν μπορω να καταλαβω μερικους που ειναι διπλα στο ρουτερ και πιανουν λιγο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alemao222 Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 (edited) επισης για να κερδισουμε περισσότερη ραμ ανοιγουμε τις επιλογές για πρόγραμματιστες και παμε κατω κατω και εκει που λεει οριο διεργασιας παρασκηνιου επιλεγουμε το πολυ 3 οχι λιγοτερο και επιτυγχανουμε ετσι να λειτουργουν οι βασικες υπηρεσιες μονο και γλυτωνουμε ραμ και μπαταρια φυσικα.καθε φορα που κανουμε επανεκινηση ομως πρεπει να το ενεργόποιουμε ξανα γιατι δεν το κραταει. εγω έσβησα τον music player. της μαμας γιατι ξεκιναγε απο default. και τον αντικατεστησα με τον. black player απ το playstore. που ειναι πολυ καλος και κερδισα ραμ και απο κει Edited August 20, 2016 by alemao222 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts