frapedia Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Πλεον παιζει κ ο nova launcher!Εκδοση 4.2.0 beta3 Όταν λες παίζει, εννοείς και ότι όταν πατάς home πάει στην home screen του nova ή πάει στη home screen του google launcher? Γιατί ότι launcher και να έβαλα ως default τις περισότερες φορές πατώντας home ή back γυρνάει στον google launcher. Και τελικά μόνο εμένα ενοχλεί το ότι δεν μπορείς να αποθηκεύσεις τις επαφές στο τηλέφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisspanos Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Όταν λες παίζει, εννοείς και ότι όταν πατάς home πάει στην home screen του nova ή πάει στη home screen του google launcher? Γιατί ότι launcher και να έβαλα ως default τις περισότερες φορές πατώντας home ή back γυρνάει στον google launcher. Και τελικά μόνο εμένα ενοχλεί το ότι δεν μπορείς να αποθηκεύσεις τις επαφές στο τηλέφωνο? Γιατί δεν πας στο Play store και να κατεβάσεις μια εφαρμογή : επαφές ή Contacts έχει πολλές θα δεις πια σε βολεύει και όλα θα είναι ωραία και καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Όταν λες παίζει, εννοείς και ότι όταν πατάς home πάει στην home screen του nova ή πάει στη home screen του google launcher? Γιατί ότι launcher και να έβαλα ως default τις περισότερες φορές πατώντας home ή back γυρνάει στον google launcher. Και τελικά μόνο εμένα ενοχλεί το ότι δεν μπορείς να αποθηκεύσεις τις επαφές στο τηλέφωνο? Τα πάντα παίζουν κανονικά http://i.imgur.com/D6KYTSQ.jpg Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z953rr Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Αρχιζω κ ξενερωνω με την υποστηριξη σε rom.. τα 'μικρα'LETV ΕΧΟΥΝ ηδη εκτος τη μαμα,του ΒΒ72,ΜΙUI ΠΟΥ ακολουθει εβδομαδιαιες ενημερωσεις,AOSP και FLYME... κ εμεις αναμενουμε τον CUOCO!!!!!!!!(του rusch δε λεει κ δεν εχει ελληνικα,dolby,κ δεν ειναι root(h 008 που δοκιμασα)....:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frapedia Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Η αλήθεια είναι ότι ασχολήθηκε λάθος άνθρωπος με το κινητό. Στο προηγούμενο που είχα (huawei honor 3x) το είχε αναλάβει ένας ρώσος απ το xda και ήμουνα κούκλος. Για να πω όμως και το σκεπτικό μου μια rom που δεν είναι απο τη μαμά της multilanguage δεν ξερω κατά πόσο η custom που τελικα είναι δεν ειναι ported απο άλλο κινητό. Αν και δεν έχω δοκιμάσει του rusch νομίζω οτι θα είναι πιο ''καθαρή''. Εσυ z953rr τι πιστεύεις που τις έχεις δοκιμάσει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z953rr Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Η αλήθεια είναι ότι ασχολήθηκε λάθος άνθρωπος με το κινητό. Στο προηγούμενο που είχα (huawei honor 3x) το είχε αναλάβει ένας ρώσος απ το xda και ήμουνα κούκλος. Για να πω όμως και το σκεπτικό μου μια rom που δεν είναι απο τη μαμά της multilanguage δεν ξερω κατά πόσο η custom που τελικα είναι δεν ειναι ported απο άλλο κινητό. Αν και δεν έχω δοκιμάσει του rusch νομίζω οτι θα είναι πιο ''καθαρή''. Εσυ z953rr τι πιστεύεις που τις έχεις δοκιμάσει ? μετα κ την εμπειρια απο το χ600 που ειχα το καλοκαιρι,μακαρι να ειχε ασχοληθει ο ΒΒ72...αυτος εβγαζε σε χρονο ρεκορ ΤΗ Multilanguage καθε βδομαδα!ΜΕΧΡΙ που οπως εγραψε στο φορουμ αποκτησε παιδι.απο τοτε ακολουθει μονο τις stable.. του MRRUCH δεν μου αρεσε για τους λογους που ανεφερα παραπανω.δεν ειχε καν ελληνικα.η ρομ που μου αρεσε ΑΛΛΑ δεν ΕΙΧΕ ΚΑΜΕΡΑ ηταν η MIUI7.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 μετα κ την εμπειρια απο το χ600 που ειχα το καλοκαιρι,μακαρι να ειχε ασχοληθει ο ΒΒ72...αυτος εβγαζε σε χρονο ρεκορ ΤΗ Multilanguage καθε βδομαδα!ΜΕΧΡΙ που οπως εγραψε στο φορουμ αποκτησε παιδι.απο τοτε ακολουθει μονο τις stable.. του MRRUCH δεν μου αρεσε για τους λογους που ανεφερα παραπανω.δεν ειχε καν ελληνικα.η ρομ που μου αρεσε ΑΛΛΑ δεν ΕΙΧΕ ΚΑΜΕΡΑ ηταν η MIUI7.... ------------ Αν κατεβαζες απο playstore την HD camera ή κατι παρεμφερες.. ,το χεις δοκιμασει? Παράθεση OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bliet Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Όταν λες παίζει, εννοείς και ότι όταν πατάς home πάει στην home screen του nova ή πάει στη home screen του google launcher? Γιατί ότι launcher και να έβαλα ως default τις περισότερες φορές πατώντας home ή back γυρνάει στον google launcher. Και τελικά μόνο εμένα ενοχλεί το ότι δεν μπορείς να αποθηκεύσεις τις επαφές στο τηλέφωνο? Πας ρυθμίσεις >εφαρμογες>default apps>desktop>nova launcher Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frapedia Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Πας ρυθμίσεις >εφαρμογες>default apps>desktop>nova launcher Λες να μην το έχω κάνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Αρχιζω κ ξενερωνω με την υποστηριξη σε rom.. τα 'μικρα'LETV ΕΧΟΥΝ ηδη εκτος τη μαμα,του ΒΒ72,ΜΙUI ΠΟΥ ακολουθει εβδομαδιαιες ενημερωσεις,AOSP και FLYME... κ εμεις αναμενουμε τον CUOCO!!!!!!!!(του rusch δε λεει κ δεν εχει ελληνικα,dolby,κ δεν ειναι root(h 008 που δοκιμασα)....:mad: Είμαι στο τσακ να παραγγείλω αλλά σκέφτομαι το ZUK που ειναι με cyanogen. Με προβλημάτισες με το μηνυμα σου. Τι προτείνεις πλέον; Αφού περασε καιρος που το εχετε σας βγάζει με καλή χρηση 1+ μέρα; Επίσης πόση ραμ εχετε ελεύθερη και με πόσες εφαρμογές εγκατεστημένες; Στο περίπου. Αυτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z953rr Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 ------------ Αν κατεβαζες απο playstore την HD camera ή κατι παρεμφερες.. ,το χεις δοκιμασει? μαλλον δεν το διατυπωσα καλα.στην ΜΙUI υπαρχει η καμερα..ΑΛΛΑ ΤΡΑΒΑΕΙ φωτο αναποδα!!ειναι bug που δε τοχουν λυσει εδω κ κανα μηνα.φυσικα δοκιμασα οχι μια αλλα σχεδον ολες τις καμερες του playstore...ΟΛΕς αναποδα τραβαγαν.....;) ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είμαι στο τσακ να παραγγείλω αλλά σκέφτομαι το ZUK που ειναι με cyanogen. Με προβλημάτισες με το μηνυμα σου. Τι προτείνεις πλέον; Αφού περασε καιρος που το εχετε σας βγάζει με καλή χρηση 1+ μέρα; Επίσης πόση ραμ εχετε ελεύθερη και με πόσες εφαρμογές εγκατεστημένες; Στο περίπου. Αυτά κοιτα η συσκευη ειναι απιστευτη.κ εδω που τα λεμε κ το λειτουργικο ειναι μια χαρα.δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ προβλημα σε καθημερινη χρηση.αλλα ξερεις τη σημερινη εποχη της κρισης το πιο φτηνο πραγμα ειναι να παιζεις με rom....:lol: παρεπιπτοντως στο ΝΕΟ antutu v6 με τη μαμα rom η συσκευη σκοραρει πρπ 87.700!!!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frapedia Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Επιπλέον εφαρμογές που εγκαθιστούμε π.χ.κάμερας,launchers,dialers κ.α.πατάνε πάνω στις εφαρμογές συστήματος που είναι ήδη προεγκατεστημένες στη rom.Άρα δεν πρόκειται να διορθώσουν τυχόν ατέλειες απλά θα τις υιοθετήσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Ωραια. Με ποια ρομ εισαι τωρα και τι προβληματα εχεις ωστε να θες αλλη; Επίσης στην παραγγελία ποια να ζητήσω λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z953rr Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Ωραια. Με ποια ρομ εισαι τωρα και τι προβληματα εχεις ωστε να θες αλλη; Επίσης στην παραγγελία ποια να ζητήσω λέτε; NA Ζητησεις την stable 006s toy cuoco(Δεν υπαρχει κ αλλη προς το παρον) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 (edited) Σ ευχαριστώ. Για να το κανουν θα το ρουταρουν; Θελω να ξερω τι να τους πω. Να τους πω να το κανουν ροοτ ή οχι; Edited December 4, 2015 by stylish Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEONISED Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Χρησιμοποιει κανεις το ChompSms? Εχω την εντυπωση οτι οταν το κανεις default app για sms δεν δεχεται τα μνμτα. Γυρνωντας στην μαμισια τα δεχεται... ps. εχει δοκιμασει κανεις GoSms και να δουλευει απροβληματιστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kadaz93 Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Χρησιμοποιει κανεις το ChompSms? Εχω την εντυπωση οτι οταν το κανεις default app για sms δεν δεχεται τα μνμτα. Γυρνωντας στην μαμισια τα δεχεται... ps. εχει δοκιμασει κανεις GoSms και να δουλευει απροβληματιστα? Εχω και γω θεμα με τα sms. Εχω βαλει το textra, και δε δεχεται sms ουτε στο messeges του cuoco ουτε στο textra. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIONE69 Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Τα πάντα παίζουν κανονικά http://i.imgur.com/D6KYTSQ.jpg Και σε μένα δεν παίζει ο nova launcher, άμα πάω να μπω στις ρυθμίσεις του, βγάζει μήνυμα ότι σταμάτησε να λειτουργεί. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σ ευχαριστώ. Για να το κανουν θα το ρουταρουν; Θελω να ξερω τι να τους πω. Να τους πω να το κανουν ροοτ ή οχι; Εγώ το πήρα από vickmall με την 06s και unrooted. Δεν το ζήτησα, δεν το έκαναν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frapedia Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Στο ιταλικό φόρουμ είπαν ότι θα πάνε κατευθείαν στην 9s .Άρα μην περιμένουμε 8s από cuoco. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEONISED Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Ο Nova παιζει (thank god), ψαξτε στο Google για την τελευταια έκδοση. Αν κάποιος βρει κάνα fix για τα 3rd party SMS app plz share. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 NA Ζητησεις την stable 006s toy cuoco(Δεν υπαρχει κ αλλη προς το παρον) Η stable 07s cuoco δεν είναι καλή; εμένα αυτό φορά εδώ και μια βδομάδα δεν είδα προβλήματα. Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z953rr Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Η stable 07s cuoco δεν είναι καλή; εμένα αυτό φορά εδώ και μια βδομάδα δεν είδα προβλήματα. την κατεβασε κ εχει ανεβασει αυτη σαν πιο σταθερη http://www.androidiani.com/forum/modding-letv-x800/474551-letv-x800-lollipop-custom-firmware-cuoco92-89.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Και σε μένα δεν παίζει ο nova launcher, άμα πάω να μπω στις ρυθμίσεις του, βγάζει μήνυμα ότι σταμάτησε να λειτουργεί. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ το πήρα από vickmall με την 06s και unrooted. Δεν το ζήτησα, δεν το έκαναν. Χρειάζεται να γινει ρουτ για μετα; Εσεις εχετε ρουταρει τωρα; Να το ζητησω ή οχι; Επισης μετα πως το καταλαβαινω αν εγινε ρουτ ή απλα αν περαστηκε η ρομ 006s? Sorry guyz για τις ερωτησεις αλλα αν δεν ρωτησω εσάς που να ρωτησω!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 (edited) βγήκε η καινούργια του cuoco 08s https://mega.nz/#!qRZihA5Q!YcBDPc5Jo_xE5FelwOOOAGPHIENMPorH_dBxg3ANXTk Edited December 5, 2015 by trifos Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z953rr Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Tην δοκιμασε κανεις να μας πει πως παει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts