Jump to content

LeTV Le One Pro (X800)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάνω wipe cache,dalvik,data,system εν συνέχεια πάω να κάνω install zip την flyme rom αλλά τίποτα. Εκτός από το fail που βγάζει ο updater για κάποιο binary, όταν ξανακανω wipe cache και dalvik και ξαναπερναω, το κινητό δεν εκκινεί, με βγάζει μετά από λίγο πάλι στο recovery. Ούτε τα fix permission πιάνουν. Καμία βοήθεια. Μπορείς να γράψεις ακριβώς πως την πέρασες. Θα το εκτιμουσα, ευχαριστώ.

Μετά από πολλές δοκιμές κάνοντας wipe σχεδόν τα πάντα την πέρασα την flyme. Αφού λοιπόν άνοιξε το κινητό και κατόπιν πέρασα τα gapps αρχίσανε τα προβλήματα. Το touch της οθόνης δεν ανταποκρίνεται στα σημεία που πατάς αλλά πιο πάνω ή πιο κάτω. Συνεχώς βγάζει ειδοποιήσεις για το system ui καθώς και κολλάει το κινητό. Το GPS δεν βρίσκει τίποτα, και το scroll page φτάνει μέχρι ένα σημείο. Ξανά έβαλα την 8s και όλα επανήλθαν. Δεν ξέρω ο φίλος μας πως τα κατάφερε και του πάει καλά, αλλά σε μένα μόνο με wipe dalvik,cache,data,system και μετά εγκατάσταση, βγάζει πολλά bugs.

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μετά από πολλές δοκιμές κάνοντας wipe σχεδόν τα πάντα την πέρασα την flyme. Αφού λοιπόν άνοιξε το κινητό και κατόπιν πέρασα τα gapps αρχίσανε τα προβλήματα. Το touch της οθόνης δεν ανταποκρίνεται στα σημεία που πατάς αλλά πιο πάνω ή πιο κάτω. Συνεχώς βγάζει ειδοποιήσεις για το system ui καθώς και κολλάει το κινητό. Το GPS δεν βρίσκει τίποτα, και το scroll page φτάνει μέχρι ένα σημείο. Ξανά έβαλα την 8s και όλα επανήλθαν. Δεν ξέρω ο φίλος μας πως τα κατάφερε και του πάει καλά, αλλά σε μένα μόνο με wipe dalvik,cache,data,system και μετά εγκατάσταση, βγάζει πολλά bugs.

Google Translate

1. the menu drop-down hover a bit problem (solution: the slide not the bottom)

2. don't limit power-saving mode, signal will reach the 2G can only be resolved to restore factory settings.

3. Dual SIM card, data switch also temporarily have a problem.

4. other issues continues to follow up.

Αυτα ηταν γνωστα απο τη στιγμη που βγηκε η rom.

Τωρα πως δουλευει στον φιλο δεν ξερω

Google Translate

1. the menu drop-down hover a bit problem (solution: the slide not the bottom)

2. don't limit power-saving mode, signal will reach the 2G can only be resolved to restore factory settings.

3. Dual SIM card, data switch also temporarily have a problem.

4. other issues continues to follow up.

Αυτα ηταν γνωστα απο τη στιγμη που βγηκε η rom.

Τωρα πως δουλευει στον φιλο δεν ξερω

Μιας και το συγκεκριμένο νήμα είναι το μόνο ελληνικό για το letv x800, θα ήταν πρέπον πριν ανεβασουμε οτιδήποτε να το ελέγχουμε λίγο καλύτερα, γιατί σίγουρα υπάρχουν αναγνώστες που μπορεί να μην το έχουν και πολύ με συνεχείς αλλαγές rom και να κολλήσει το κινητό.

Δεν ξερω αν βοηθησει διαβασε εδω στο τελος μια σελιδα ειναι, Vodafone εχεις?

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/10669-wifi-hotspot-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1/?f476c264

Ετρεξα το *"df tethering fix" και δούλεψε, thanx. BTW wind έχω.

Μιας και το συγκεκριμένο νήμα είναι το μόνο ελληνικό για το letv x800, θα ήταν πρέπον πριν ανεβασουμε οτιδήποτε να το ελέγχουμε λίγο καλύτερα, γιατί σίγουρα υπάρχουν αναγνώστες που μπορεί να μην το έχουν και πολύ με συνεχείς αλλαγές rom και να κολλήσει το κινητό.

εχεις δικιο κ συμφωνω.απο μενα δεν θα υπαρξει αλλη ανακοινωση για CUSTOM rom.

Ο μονος σιγουρος τροπος ειναι να περιμενει καποιος ποτε θα αξιωθει η letv ΝΑ φτιαξει τα σοβαρα bugs που εχει κ ως τοτε να ακολουθει τις αναβαθμισεις της....

Εγώ πάντως δεν συμφωνώ φίλε z953rr. Για μένα, πρέπει να υπάρχει ενημέρωση για custom roms και ο καθένας αποφασίζει αν θα φαλσαρει η όχι. Με δικιά του ευθύνη.
HTC DESIRE 825

εχεις δικιο κ συμφωνω.απο μενα δεν θα υπαρξει αλλη ανακοινωση για CUSTOM rom.

Ο μονος σιγουρος τροπος ειναι να περιμενει καποιος ποτε θα αξιωθει η letv ΝΑ φτιαξει τα σοβαρα bugs που εχει κ ως τοτε να ακολουθει τις αναβαθμισεις της....

Ή αλήθεια είναι ότι φάνηκε πολύ αισιόδοξο να υπήρχε μια rom σαν την flyme τα παίζει σωστά, όνειρο ήτανε. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, ή letv θα πρέπει να κάνει κάτι αλλιώς δεν μιλάμε για κινητό αλλά για tablet 5,5 ιντσών.

ρε αγορια για να κατρβασεις την ρομ του cuoco πρεπει να την αγορασεις με paypal?

Όχι free είναι.

Θέλω να κάνω backup την rom μου αλλά μέσω twrp δεν βλέπω το usb stick που έχω συνδέσει μέσω otg για να το αποθηκευσω μέσα εκεί. Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα;

Θέλω να κάνω backup την rom μου αλλά μέσω twrp δεν βλέπω το usb stick που έχω συνδέσει μέσω otg για να το αποθηκευσω μέσα εκεί. Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα;

εαν εχεις το twrp του cuoco θελει επανεκκίνηση δεύτερη φορα στο recovery για να το δει

Poco F2 Pro 8/256

Χθες το βράδυ έκανα και εγω την αναβάθμιση στην 8s του cuoco με wipe cache και wipe dalvik cashe πριν και μετά ,τα δυο fixes μετά αυτόματα και όλα δουλεύουν ρολόι.

Δεν έχω ακόμη δοκιμάσει το gps με το οποίο είχα πρόβλημα.

Επίσης ο Nova Launcher δουλεύει κανονικά , δεν κρασάρει όταν μπαινεις στα settings.

Μπαταρία δεν βλέπω μεχρι στιγμής κάποια βελτίωση.

Επίσης διάβασα και το παρακάτω :LeTV launching in the U.S in less than a month

http://www.gizchina.com/2015/12/11/letv-launching-in-the-u-s-in-less-than-a-month/

Aν αφορά και τα κινητά της Letv τότε να περιμένουμε κάποια international rom ;

Μακάρι κάτι τέτοιο θα ήταν φοβερό πλεονέκτημα για εμάς που το έχουμε αλλά και για τα μελλοντικά κινητά της.

Ερχεται ένα Α τρίμηνο 2016 φωτιά και βάζω απο τώρα στην άκρη λεφτα για ένα απο τα ΜΙ5 , το επόμενο Meizu ,και φυσικά το επόμενο Letv

όλα με τον SD820.

Για μένα πλέον το κριτήριο μεταξύ των τριών θα είναι το design αποκλειστικά (με δεδομένο πως η Letv θα φτιάξει μια international rom ώστε να καλύψει το κενό σε σχέση με τα xiaomi και meizu)

εαν εχεις το twrp του cuoco θελει επανεκκίνηση δεύτερη φορα στο recovery για να το δει

Νομίζω πως το εκανα αλλά και πάλι δεν το ειδε, τεσπα, θα το ξανακοιταξω.

PS: δοκιμασα το goSms και δουλεύει, έρχονται τα μνμτα, για όσους είχανε προβλήματα...

Καλημέρα, χθες έβγαλα κάτι φωτογραφίες αλλά απογοητεύτηκα ήταν πολύ sharp. Έκοψα τελείως το Sharpness αλλά και πάλι είναι σκληρές οι φωτογραφίες. Να δούμε μήπως σε κάποια επόμενη rom έχουμε κάποια βελτίωση γιατί σίγουρα είναι πρόβλημα software.

Ετρεξα το *"df tethering fix" και δούλεψε, thanx. BTW wind έχω.

Βρε παιδιά εχω το ίδιο πρόβλημα το τρεχω και μου γραφει οτι δεν εχει αδεια να κανει root. Πως ενεργοποιω την αδεια να κανει root προκειμενου να μου λυθει το πρόβλημα??και αυτο θα ζητειται καθε φορα που θα θελει μια συσκευη να συνδεθει ή γίνεται εφ' άπαξ??

Βρε παιδιά εχω το ίδιο πρόβλημα το τρεχω και μου γραφει οτι δεν εχει αδεια να κανει root. Πως ενεργοποιω την αδεια να κανει root προκειμενου να μου λυθει το πρόβλημα??και αυτο θα ζητειται καθε φορα που θα θελει μια συσκευη να συνδεθει ή γίνεται εφ' άπαξ??

Ποια ROM εχεις;, εχεις κανει Root το τηλεφωνο;

Χθες είπα να τρέξω το AnTuTu, χωρίς restart, χωρίς καθαρισμό μνήμης και έβγαλε 85389, τρίτο στην κατάταξη μετά το Huawei honor και το Meizu MX 5. Πολύ καλά για τα 300 € που δώσαμε να το πάρουμε.

Χθες είπα να τρέξω το AnTuTu, χωρίς restart, χωρίς καθαρισμό μνήμης και έβγαλε 85389, τρίτο στην κατάταξη μετά το Huawei honor και το Meizu MX 5. Πολύ καλά για τα 300 € που δώσαμε να το πάρουμε.

μήπως εννοείς mate 8 και pro 5?

Update περί 3rd party SMS apps. Ούτε το goSms νομίζω ότι δούλευε σωστά και πλέον μόνο μαμισιο SMS app και τέλος! Ούτως ή άλλως τα SMS είναι πλέον παρωχημένα και κανένας δεν ασχολείται. :p

Update περί 3rd party SMS apps. Ούτε το goSms νομίζω ότι δούλευε σωστά και πλέον μόνο μαμισιο SMS app και τέλος! Ούτως ή άλλως τα SMS είναι πλέον παρωχημένα και κανένας δεν ασχολείται. :p

πριν χρόνια που είχα το gosms δυστυχώς έχανε μηνύματα (έχανε = δεν μου ήρθαν ποτέ)

δοκιμάστε και το messenger (όχι του facebook της google) είναι sms app και πλέον έχει υποστήριξη για 145 χαρακτήρες

πριν χρόνια που είχα το gosms δυστυχώς έχανε μηνύματα (έχανε = δεν μου ήρθαν ποτέ)

δοκιμάστε και το messenger (όχι του facebook της google) είναι sms app και πλέον έχει υποστήριξη για 145 χαρακτήρες

OK, αλλά το εχεις δοκιμασει με το x800;

Μετά από αρκετά τεστ στο νέο antutu 6 παρατήρησα ότι οι πυρήνες 5 και 7 ή άλλες φορές οι 4 και 6 είναι ανενεργοί, δηλαδή 2 στους 8 πυρήνες δεν λειτουργούν στο τεστ αλλά είναι σε sleep mode. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος? Μήπως τελικά οι rom της letv δεν αφήνουν και τους 8 πυρήνες να δουλεύουν αλλά μόνο τους 6 και για αυτό δεν ανεβάζει τόσο την θερμοκρασία του.

Μετά από αρκετά τεστ στο νέο antutu 6 παρατήρησα ότι οι πυρήνες 5 και 7 ή άλλες φορές οι 4 και 6 είναι ανενεργοί, δηλαδή 2 στους 8 πυρήνες δεν λειτουργούν στο τεστ αλλά είναι σε sleep mode. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος? Μήπως τελικά οι rom της letv δεν αφήνουν και τους 8 πυρήνες να δουλεύουν αλλά μόνο τους 6 και για αυτό δεν ανεβάζει τόσο την θερμοκρασία του.

αν κατάφεραν με 6 πυρήνες να το βγάζουν δεύτερο τότε κάνουν φοβερή δουλειά

Ή απλά το κινητό μου έχει πρόβλημα :)

φαντάζομαι βλέπεις τους πυρήνες από το cpu-z ? αν δεν χρειάζονται όλοι οι πυρήνες την ώρα που το βλέπεις για πιο λόγο να είναι ενεργοί