Jump to content

Huawei P8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δηλαδη εγω που εχω περασει απλα την Β200 μεσω του updater απο τις απλε ρυθμίσεις ουσιαστικά δεν εχω καθαρισει εξ ολοκλησου απο βοντα ?

Δηλαδη εγω που εχω περασει απλα την Β200 μεσω του updater απο τις απλε ρυθμίσεις ουσιαστικά δεν εχω καθαρισει εξ ολοκλησου απο βοντα ?

μια δοκιμή

γύρνα την συσκευη στα ελληνικά (αν δεν είναι ήδη)

πάνε ρυθμίσεις->περισσότερα->δίκτυα κινητής τηλεφωνίας

μπαίνει? η κρασαρει ολο το σύμπαν?

Παιδες, καντε το clean debranding. Αν και φαινεται περίεργη διαδικασία (όπως την έβλεπα κι εγώ, αν και ασχολούμαι ουκ ολίγα χρόνια με custom roms), αν τα κάνετε επακριβώς βήμα βήμα όπως τα λέει, δεν θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα. Να ξέρετε ότι κάνει wipe τα παντα μεσα στο κινητο, και την εσωτερικη SD, αυτή η διαδικασία.

Παιδες, καντε το clean debranding. Αν και φαινεται περίεργη διαδικασία (όπως την έβλεπα κι εγώ, αν και ασχολούμαι ουκ ολίγα χρόνια με custom roms), αν τα κάνετε επακριβώς βήμα βήμα όπως τα λέει, δεν θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα. Να ξέρετε ότι κάνει wipe τα παντα μεσα στο κινητο, και την εσωτερικη SD, αυτή η διαδικασία.

λοιπον παιδια αυτο που επαθε ο spiros lou μου το εκανε και εμενα οταν ενεργοποιησα την συσκευη πρωτη φορα.ευτυχως εχω καρτα βονταφον και οταν το ανοιξα μου το κανε αλλα δεν ειχε τπτ μεσα να σβησει.σημερα εκανα clean debranding με τον οδηγο που εδωσε λιγο πιο πριν ο egodemis.παιρνοντας απλα μια ρομ απο πανω δεν αλλαζει κατι.θα εχετε προβληματα με τα updates.το εκανα οπως ακριβως το λεει στο xda και μολις τελειωσα παιρνοντας την β170 μου ηρθε ΟΤΑ αναβαθμιση η β200.το κινητο ρολαρει απιστευτα και εχω επιπλεον και το touchplus και το διπλο χτυπημα για ενεργοποιηση της οθονης και τα update δουλευουν κανονικα.ο μονος τροπος για να φυγουν οριστικα οι βλακειες της βοντα ειναι αυτος.και τωρα περιμενω την 6αρα.ελπιζω να βοηθησα

λοιπον παιδια αυτο που επαθε ο spiros lou μου το εκανε και εμενα οταν ενεργοποιησα την συσκευη πρωτη φορα.ευτυχως εχω καρτα βονταφον και οταν το ανοιξα μου το κανε αλλα δεν ειχε τπτ μεσα να σβησει.σημερα εκανα clean debranding με τον οδηγο που εδωσε λιγο πιο πριν ο egodemis.παιρνοντας απλα μια ρομ απο πανω δεν αλλαζει κατι.θα εχετε προβληματα με τα updates.το εκανα οπως ακριβως το λεει στο xda και μολις τελειωσα παιρνοντας την β170 μου ηρθε ΟΤΑ αναβαθμιση η β200.το κινητο ρολαρει απιστευτα και εχω επιπλεον και το touchplus και το διπλο χτυπημα για ενεργοποιηση της οθονης και τα update δουλευουν κανονικα.ο μονος τροπος για να φυγουν οριστικα οι βλακειες της βοντα ειναι αυτος.και τωρα περιμενω την 6αρα.ελπιζω να βοηθησα

Αν κατάλαβα καλά δεν χρειάζομαι υπολογιστή το κάνω κατευθείαν από το τηλ όλο αυτό; συγγνώμη αλλά δεν έχω ξανακάνει κάτι παρόμοιο

Αν κατάλαβα καλά δεν χρειάζομαι υπολογιστή το κάνω κατευθείαν από το τηλ όλο αυτό; συγγνώμη αλλά δεν έχω ξανακάνει κάτι παρόμοιο

χρειαζεσαι υπολογιστη για να κατεβασεις την β170 που λεει ο οδηγος.τωρα αν γινεται ολο αυτο απο το κινητο δεν ξερω.καλυτερα να το κανεις απο τον υπολογιστη

επισης παρατηρω οτι μου καταναλωνει πολυ μπαταρια η ετοιμοτητα κυψελης.σε ολους γινεται αυτο με την β200?στην β191 της βοντα που ημουν πριν δεν γινοταν αυτο.εκεινη ηταν 5.1.1 οποτε ισως διορθωθει οταν δωσουν την επισημη 5.1.1.

Edited by zak81

Καλησπερα και πάλι

Egodemis δοκιμασα αυτο που λες το γύρισα ελληνικα και πηγα τα δυκτια και όντως με πεταγε πισω και τα σχετικα...

Οποτε θα επιχειρήσω και εγω το debrand ομως να σας ρωτησω με αυτο τι γινεται απο θεμα εγγύησης κινητου ???

Ευχαριστώ ! :-)

Καλησπερα και πάλι

Egodemis δοκιμασα αυτο που λες το γύρισα ελληνικα και πηγα τα δυκτια και όντως με πεταγε πισω και τα σχετικα...

Οποτε θα επιχειρήσω και εγω το debrand ομως να σας ρωτησω με αυτο τι γινεται απο θεμα εγγύησης κινητου ???

με το debrand δεν εχεις τετοιο θεμα.ολα δουλευουν ρολοι.τωρα για την εγγυηση δεν ξερω να σου πω.εγω παντως το εκανα γιατι μου την εσπαγε το λογοτυπο της βοντα οταν ανοιγα το κινητο και επισης δεν ειχα καποιες επιλογες.

χρειαζεσαι υπολογιστη για να κατεβασεις την β170 που λεει ο οδηγος.τωρα αν γινεται ολο αυτο απο το κινητο δεν ξερω.καλυτερα να το κανεις απο τον υπολογιστη

επισης παρατηρω οτι μου καταναλωνει πολυ μπαταρια η ετοιμοτητα κυψελης.σε ολους γινεται αυτο με την β200?στην β191 της βοντα που ημουν πριν δεν γινοταν αυτο.εκεινη ηταν 5.1.1 οποτε ισως διορθωθει οταν δωσουν την επισημη 5.1.1.

ναι σε οσα κινιτα εχουν android 5.0-5.1 υπαρχει αυτο το θεμα (οχι μονο στην huawei)

Καλησπερα και πάλι

αυτό σήμαινε οτι είσαι σε developer mode (ουσιαστικά συσκευη είναι σε μια κατάσταση testing) μελλοντικά θα έχεις πάρα πολλα θέματα ακόμη αν δεν κάνεις clean debranding

btw ετσι όπως το έκανες τώρα δεν έχεις εγγύηση θα πρέπει να το γυρίσεις η σε clean debrand η σε αρχική έκδοση της vodafone για να έχεις κάποια εγγύηση (αλλά τη εγγύηση αν δεν έμαθες το services της huawei έχει η arvato hellas στην Ελλάδα... όποιος ξέρει και είχε κάποτε sony/htc ξέρει για ποιο πράγμα μιλάω)

Edited by egodemis

Γεια σας παιδιά. Σκέφτομαι να παρω το Huawei p8. Αρχικά θελω να μου πείτε απόψεις. Επίσης βλεπω στο skroutz μερικα λενε wind μερικα EU και μερικά welcome eu. Τι διαφορά έχουν?

Γεια σας παιδιά. Σκέφτομαι να παρω το Huawei p8. Αρχικά θελω να μου πείτε απόψεις. Επίσης βλεπω στο skroutz μερικα λενε wind μερικα EU και μερικά welcome eu. Τι διαφορά έχουν?

eu μονο που στην χειρότερη θα είναι vodafone branded και το κανεις debrand μετά

για την ώρα το μονο κακο που παρατήρησα είναι η μπαταρια και video recording

μπαταρια λίγο καλύτερη απο το g3 (προφανώς και απο το g4)

video recording με μαμά εφαρμογή είναι επικός άθλιο (με εφαρμογή τρίτου αψογο

eu μονο που στην χειρότερη θα είναι vodafone branded και το κανεις debrand μετά

για την ώρα το μονο κακο που παρατήρησα είναι η μπαταρια και video recording

μπαταρια λίγο καλύτερη απο το g3 (προφανώς και απο το g4)

video recording με μαμά εφαρμογή είναι επικός άθλιο (με εφαρμογή τρίτου αψογο

Για προτεινε καμμια εφαρμογη για video recording φιλε που να δουλευει καλα στο P8...

Poco X3 nfc 6/128

Για προτεινε καμμια εφαρμογη για video recording φιλε που να δουλευει καλα στο P8...

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.flavionet.android.cinema.pro

βασικα οτιδιποτε βαλεις δουλευει καλυτερα απο το μαμα (foto βγαζει μια χαρα αλλα για καποιο λογο χανει στο video ειδικα focus ειναι οτιιιιι ναναι )

Αν έχεις την καλοσύνη για πες μου σε παρακαλώ.κατεβάζω από τον υπολογιστή την β170 και μετά συνδέω το κινητό στον υπολογιστή και βάζω το αρχείο στο κινητό επιλέγοντας την memory του.Μετά αποσυνδεω το κινητό και κάνω όλα τα υπόλοιπα βήματα ή συνεχίζω να έχω το κινητό συνδεμενω στον υπολογιστή; ξέρω θα λέτε το άσχετος ο τύπος!!!! :-) :-)

Αν έχεις την καλοσύνη για πες μου σε παρακαλώ.κατεβάζω από τον υπολογιστή την β170 και μετά συνδέω το κινητό στον υπολογιστή και βάζω το αρχείο στο κινητό επιλέγοντας την memory του.Μετά αποσυνδεω το κινητό και κάνω όλα τα υπόλοιπα βήματα ή συνεχίζω να έχω το κινητό συνδεμενω στον υπολογιστή; ξέρω θα λέτε το άσχετος ο τύπος!!!! :-) :-)

το βγαζεις το κινητο και μετα ακολουθεις ακριβως τα βηματα

καλησπερα , ξερεις κανεις για τα στοιχεια στο πισω μερος του κινητου ειναι διαφορετικα στις δυο παρακατω φωτογραφιες ;;;

Στα δικάς σας πως είναι ;

επισης, Mystic Champagne ή Titanium Grey ;

0004881_huawei-p8-gra_l09-16gb-mystic-champagne.jpeg

http://cdn2.expertreviews.co.uk/sites/expertreviews/files/8/35//huawei_p8_5.jpg?itok=_c0ymW0_

καλησπερα , ξερεις κανεις για τα στοιχεια στο πισω μερος του κινητου ειναι διαφορετικα στις δυο παρακατω φωτογραφιες ;;;

Στα δικάς σας πως είναι ;

επισης, Mystic Champagne ή Titanium Grey ;

0004881_huawei-p8-gra_l09-16gb-mystic-champagne.jpeg

http://cdn2.expertreviews.co.uk/sites/expertreviews/files/8/35//huawei_p8_5.jpg?itok=_c0ymW0_

και τα δυο ίδια είναι..... αυτό με τον κάδο που είναι ζωγραφισμένο ce κάτι που λέει είναι αυτοκόλλητο και το αφαιρέσουμε αφού το ανοίξουμε.

Οσο αφορά το χρώμα... τουλαχιστον σε αυτή την συσκευη το άσπρο απο μπροστά και Champagne πίσω είναι πολύ ποιο όμορφο από το μαυρο μπροστά και Grey πίσω

Και από μένα ψήφο στο Mystic Champagne.

Αν και είναι γούστα αυτά, δεν μου αρέσει το μαύρο κομμάτι που έχει το titanium gray στο επάνω μέρος. Πολύ ξεκάρφωτο μου φαίνεται. Σαν καπάκι, ένα πράμα! :lol:

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Σήμερα το απόγευμα θα επιχειρήσω να περάσω την Ευρωπαϊκή ρομ.Μια ερώτηση, κάνω μπακ απ πριν το ξεκινήσω και μετά Αφού τελειώσω το επαναφέρω με το μπακ απ ή αυτο δεν γίνεται μιας και φοράω άλλη ρομ;

Σήμερα το απόγευμα θα επιχειρήσω να περάσω την Ευρωπαϊκή ρομ.Μια ερώτηση, κάνω μπακ απ πριν το ξεκινήσω και μετά Αφού τελειώσω το επαναφέρω με το μπακ απ ή αυτο δεν γίνεται μιας και φοράω άλλη ρομ;

κάτσε κάτσε... για αυτή την συσκευη μονο δυο rom υπάρχει (με καμία 5 6 παραλλαγές η κάθε μια.. μπορεί και παραπάνω)

1, ευρωπαϊκή (με με μικροδιαφορές απο περιοχή σε περιοχή)

2, ρωσική (με μικροδιαφορές απο περιοχή σε περιοχή

μιλάω πάντα για το GRA-L09

τώρα αν δεν έχεις το GRA-L09 και έχεις κάποιο άλλο και του περάσεις ευρωπαϊκή rom δεν αποκλείεται να το κάνεις τούβλο (κοινός το αχρηστεύσεις)

Κάτοχος και εγώ απο χθες του κινητού. Εξαιρετικό κινητό.Το πήρα απο σκρουτζομάγαζο 336 ευρώ.Ηταν wind,αλλά με το τρόπο που έχει αναφερθεί [huawei-p8 Clean debranding στο xda] το καθάρισα πάρα πολύ εύκολα και έκανε αναβάθμιση τη 200.

Εκανα δοκιμή και το παρακάτω και λειτουργεί άψογα

κάτσε κάτσε... για αυτή την συσκευη μονο δυο rom υπάρχει (με καμία 5 6 παραλλαγές η κάθε μια.. μπορεί και παραπάνω)

1, ευρωπαϊκή (με με μικροδιαφορές απο περιοχή σε περιοχή)

2, ρωσική (με μικροδιαφορές απο περιοχή σε περιοχή

μιλάω πάντα για το GRA-L09

τώρα αν δεν έχεις το GRA-L09 και έχεις κάποιο άλλο και του περάσεις ευρωπαϊκή rom δεν αποκλείεται να το κάνεις τούβλο (κοινός το αχρηστεύσεις)

Καλημέρα.αυτο έχω το GRA-L09.ευτυχώς που ήταν ανησυχεί η κόρη μου και δεν έκανα τίποτα εχθές.οπότε για πες τι να κατεβάσω;