Kozi0 Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 Να πείτε και σε μας να κάνουμε μια αλλαγή να παρατείνουμε λίγο την ζωή της συσκευής μιας και δουλεύει μια χαρά ακόμη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 Πλέον δεν το χρησιμοποιώ εγώ το τηλ .οπότε δεν είμαι και αξιόπιστος σε αυτά που θα πω. Τώρα που έκανα μια ερώτηση έχει 48% με wifi, δεδομένα,fb, Viber, messenger,όλα ανοιχτά και μέτρια χρήση. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeterDerek Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Εγώ πήγα σε xiaomi note 5 αλλά δεν μπορώ να αφήσω στο συρτάρι το p8 μου, οπότε και εγώ θέλω αλλαγή μπαταρίας δεν κρατάει στο ίντερνετ ούτε δύο ώρες... Δεν ήταν καλή επιλογή τόσο μικρή μπαταρία ... Αν ξέρει κάποιος κόστος να μας πει... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Da mihi factum, dabo tibi ius Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 3η χρόνια και με βαριά χρήση με βγάζει από 9 πρωί μέχρι 9 βράδυ και έχω 15-20% υπόλοιπο!. Δοκίμασα τα πάντα παλιότερα .κατέληξα στοκ με παγωμένες ότι μπορείς. Υ.Γ. αν θες να το δώσεις στείλε inbox. Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 Τζιφός τελικά.ουτε μισή μέρα δεν βγάζει με μέτρια χρήση.καποιο θέμα πρέπει να έχει.δεν εξηγείται διαφορετικά Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDan63 Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 Τζιφός τελικά.ουτε μισή μέρα δεν βγάζει με μέτρια χρήση.καποιο θέμα πρέπει να έχει.δεν εξηγείται διαφορετικά Εμένα πάντως μετά από τρία χρόνια βγάζει άνετα μια μέρα με νορμάλ χρήση. Δεν μπορώ να πω ακόμα οτι δεν κρατάει αρκετά Παράθεση https://www.youtube.com/user/KostaDaniilGR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 Δεν μπορώ να το εξηγήσω τι συμβαίνει.αλλαξα κάποτε μπαταρία γιατί είχε μειωθεί πολύ η χωρητικότητα της.απο τότε οποία έβαλα επάνω στο δίμηνο ήταν χειρότερη από την γνήσια 4ετιας.αφου πλέον πιστεύω ότι κάποιο πρόβλημα έχει το τηλ Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 Παιδιά συγνώμη εάν έχει απαντηθεί, αλλά έχω φίλο με το κινητό, συνδέει ακουστικά για να πιάσει το ραδιόφωνο αλλά δεν στέλνει τον ήχο σε Bluetooth ηχείο. Διορθώνεται αυτό κάπως; Γκούγκλισα λίγο αλλά δεν βρήκα κάτι. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 Παιδιά συγνώμη εάν έχει απαντηθεί, αλλά έχω φίλο με το κινητό, συνδέει ακουστικά για να πιάσει το ραδιόφωνο αλλά δεν στέλνει τον ήχο σε Bluetooth ηχείο. Διορθώνεται αυτό κάπως; Γκούγκλισα λίγο αλλά δεν βρήκα κάτι. Ευχαριστώ προκαταβολικά.Επειδή δεν έχω Bluetooth ηχείο να το δοκιμάσω, μπορείς να δεις στις ρυθμίσεις του Bluetooth όταν συνδέεται με το συγκεκριμένο ηχείο αν έχει επιλογή "Ήχος πολυμέσων" και αν αυτή είναι τικαρισμένη όταν παίζει το ραδιόφωνο; Επιπλέον είχα πάντα την εντύπωση πως εφόσον το ραδιόφωνο απαιτεί ενσύρματα ακουστικά για να παίξει αυτά θεωρούνται ως αποκλειστικά ακουστικά και δεν μπορούν να συνδεθούν δεύτερα ασύρματα είτε αυτά είναι ασύρματα ακουστικά είτε ηχείο στην προκειμένη περίπτωση. Και ως εκ τούτου, ο ήχος θα βγαίνει είτε από τα ενσύρματα ακουστικά ειτε απο το μεγάφωνο του κινητού. Αλλά και πάλι χωρίς δοκιμή δεν μπορώ να σου πω κάτι με βεβαιότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 Θα το κοιτάξω αύριο αυτό που λες. Υπόψιν το δικό μου περνάει τον ήχο στο Bluetooth ηχείο χώρις κανένα πρόβλημα ή κάποια έξτρα ρύθμιση. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. July 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2019 Πέρασα την magic arrow 3. Zωηρεψε η μπαταρία χωρίς να πειράξω τις 10αδες ρυθμίσεις. Πολύ δυνατός ήχος.Ταχυτατο. VOLTE. Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. July 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2019 Λύση για root υπάρχει πλέον; Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Φυσικά και υπάρχει. Κοίτα στο xda .ευκολακι.. Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts