vasilimertzani Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Ποια εκδοση εχεις τωρα;την 370 δεν στην βγαζει στο hicare Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Godfather80 Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Ποια εκδοση εχεις τωρα;την 370 δεν στην βγαζει στο hicare Την 321 εχω. Μου ειχε ερθει ενημερωση για την 370(οχι απο hicare, κανονικα απο το κινητο). Την κατεβασα. Κανω επαναφορα εργοστασιακων για να την περασω μετα και τωρα δεν εμφανιζεται πουθενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Μεχρι στιγμης σε κανενα δεν εχει ερθει για αυτοματη αναβαθμιση στην 370.Δεν ξερω. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Godfather80 Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Μεχρι στιγμης σε κανενα δεν εχει ερθει για αυτοματη αναβαθμιση στην 370.Δεν ξερω. Μα το θεμα ειναι οτι την ειχα κατεβασει κιολας... :( τελος παντων...Τσαμπα ρησετ εκανα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Δεν την μετέφερες στην sd και με το factory reset σβήστηκε. Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Ρε παιδιά σε Εσάς η βέλτιστη νυχτερινή λήψη λειτουργεί; σε εμένα Όχι! Ξεκινάει κάνει την φωτο μέρα από νύχτα και όταν είναι να κάνει το κλικ Για να βγάλει φωτο επιστρέφει στην αρχή και βγάζει την νύχτα φωτο.καμιά ιδέα; είναι στο αυτόματο αλλά και το γαργαλισα λίγο Αλλά πάλι τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
producer24 Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 (edited) Οταν πάω να κάνω SDcard upgrade για να περάσω την B370 με βάζει στο TWRP recovery. Μήπως πρέπει να εχω το recovery της EMUI που είχε πρίν το κινητό? Edited July 24, 2016 by producer24 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Ωπ!! Κάτσε! Εσύ έχεις custom recovery. Δεν παίζει το stock update. Στάλθηκε από το LG-D620 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Οταν πάω να κάνω SDcard upgrade για να περάσω την B370 με βάζει στο TWRP recovery. Μήπως πρέπει να εχω το recovery της EMUI που είχε πρίν το κινητό? Βάζεις πρώτα το μαμά recovery από το fastboot και μετά κάνεις ότι είναι να κάνεις ----- προσθήκη μηνύματος 43 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ρε παιδιά σε Εσάς η βέλτιστη νυχτερινή λήψη λειτουργεί; σε εμένα Όχι! Ξεκινάει κάνει την φωτο μέρα από νύχτα και όταν είναι να κάνει το κλικ Για να βγάλει φωτο επιστρέφει στην αρχή και βγάζει την νύχτα φωτο.καμιά ιδέα; είναι στο αυτόματο αλλά και το γαργαλισα λίγο Αλλά πάλι τίποτα Χρησιμοποιήσε το Pro Mode αν είσαι καλός και έχεις και τριποδακι θα σε εκπλιξη το αποτέλεσμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Βάζεις πρώτα το μαμά recovery από το fastboot και μετά κάνεις ότι είναι να κάνεις ----- προσθήκη μηνύματος 43 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χρησιμοποιήσε το Pro Mode αν είσαι καλός και έχεις και τριποδακι θα σε εκπλιξη το αποτέλεσμα Είσαι άρχοντας! Έχεις δίκιο! Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Βάζεις πρώτα το μαμά recovery από το fastboot και μετά κάνεις ότι είναι να κάνεις Για να έχει περάσει TWRP δεν θα έχει ξεκλειδώσει τον boot? Μπορεί να ξαναπεράσει stock recovery και να προχωρήσει κανονικά? :worry: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Για να έχει περάσει TWRP δεν θα έχει ξεκλειδώσει τον boot? Μπορεί να ξαναπεράσει stock recovery και να προχωρήσει κανονικά? :worry: ολα μα ολα κανονικά δουλεύουν είτε με unlocked ειτε με locked το μόνο που διαφέρει είναι η εγγύηση (και αυτό σε καποιες χώρες) στης περισσότερες χάνεις μερικός την εγγύηση (δλδ για οθονη κλπ κλπ συνεχίζει να τρέχει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Α, οκ τότε! Thanks! Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
producer24 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Ωχ κάθε φορά τα ίδια πρέπει να κάνω σε κάθε update, να βγάζω και να βάζω stock recovery. Για την B370 έχει rooting? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Ωχ κάθε φορά τα ίδια πρέπει να κάνω σε κάθε update, να βγάζω και να βάζω stock recovery. Για την B370 έχει rooting? Όπως έκανες και πριν, δλδ μπαίνεις στο cwm από εκεί μέσα στο terminal ρίχνεις εντολή για systemless root και περνάς το zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
producer24 Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Όπως έκανες και πριν, δλδ μπαίνεις στο cwm από εκεί μέσα στο terminal ρίχνεις εντολή για systemless root και περνάς το zip Μόλις την περάσω θα παραμείνει ρουταρισμενο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Μόλις την περάσω θα παραμείνει ρουταρισμενο? να παραμείνει δεν παραμείνει η συγκεκριμένη rom αν το περνάς στο rooted κινιτο ΜΟΝΟ clean install αλλιώς κίνδυνος για bootloop ειναι χαοτικός μονο clean install (δλδ να τα σβήσεις ολα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andypapachris Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Καλησπέρα παιδιά ,ξέρει κανείς κάποια θήκη η οπόια θά προστατεύει τό κηνιτό εάν πέσει απο ένα μεσαίο ύψος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 και όμως υπαρχει universal powerbank-case :p http://www.4smarts.com/en/portfolio/powerclip-power-bank-micro-usb/#compatibility btw βρικα μια θυκαρα!! αν σας πεφτει η συσκευη ειναι must http://3.1m.yt/aOoEKl2.jpg http://3.1m.yt/xJmNEfy.jpg http://3.1m.yt/5TcI8LI.jpg http://3.1m.yt/1UabMng.jpg Την έχεις πάρει αυτήν την θήκη; αν Ναι από που; Γιατί πήρε πουλάδα το δικό μου Που λέγαμε και στον στρατό.έστω μια παρόμοια ρε παιδιά μόνο για το lite βρίσκω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam784 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 ψιτ βγηκε το GRA-L09C432B370 όποιος δεν βαριέται..... μας λέει εντυπώσεις http://update.hicloud.com:8180/TDS/data/files/p3/s15/G753/g104/v54178/f1/full/update.zip Να αγιάσεις παλικάρι μου.. Ότι έλεγα να το πουλήσω και να πάω για άλλο. Πλέον no battery drain due to modem/4G. Να κόβει τοις εκατό της μπαταρίας μου ο Θεός και να το δίνει σε 'σένα παλικάρι μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notissfak Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 να πω και εγω για την 370... ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!!! lag δεν υπαρχει,βεβαια ουτε πριν υπηρχε (!), και η μπαταρια μοιαζει καλυτερη απο ποτε!!! πραγματικα ειμαι με σχετικα χαλαρη χρηση στην μιαμιση μερα και ετοιμαζομαι να το βαλω τωρα για φορτιση. νομιζω οτι ειναι η καλυτερη. και πραγματικα επειδη χρειαζομαι δικαρτο, ειμαι σε πολυ δυσκολη θεση δεν θελω να αποχωριστω αυτο το καταπληκτικο τηλεφωνο! Παράθεση Περπατάμε παράλληλα...και όλα θα γίνουν κατάλληλα (?) για να σμίξουμε πάλι...Μέχρι τότε θα.... έχω εναν πόλεμο ανοιχτό....ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_evo_9 Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Παιδια κατοχος του P8 ο πατερας μου εδω και 3 μηνες στην B200 και πατηρησαμε το εξης σε καθε κληση μετα το 1.5 λεπτα περιπου ομιλιας δεν ακουει ο ενας τον αλλο ενω εχουμε και οι 2 φουλ σημα... Εγω κατοχος του P8 εδω και 10 μηνες στην B200 δεν εχω τετοιο προβλημα... Ειχε καποιος το αναλογο προβλημα? Τι προτεινετε?? :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toko Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Εγω με B370 ολα μια χαρα...Εδω και 2 μερες μετα το update της εφαρμογης Gmail δεν μου ερχονται καθολου ενημερωσεις μηνυματων...Πρεπει να ανοιξω την εφαρμογη και να κανω refresh...Την εβαλα στις προστατευμενες αλλα τιποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John84 Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 (edited) καλησπέρα παιδιά, βλέπω που γράφετε ότι η νέα αναβάθμιση βελτίωσε το κινητό! έχω παραμείνει στην Β200, μέχρι η 6 να πάρει αναβάθμιση μήπως διορθωθούν κάποια θέματα που υπήρχαν! μέσω της εφαρμογής hicare όπου είναι προεγκατεστημένη, μου εμφανίζει μια αναβάθμιση με αυτό τον κωδικό 2.0.3.302_OVE αυτή η αναβάθμιση είναι η 6? ή μήπως είναι αναβάθμιση της έκδοσης της hicare? Edited August 1, 2016 by John84 Παράθεση John... John Saban! για τους φίλους Γιάννης ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoss Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Νταξει δεν εχω λογια για την μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts