egodemis Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Εμένα η κάρτα είναι εντελώς καινούργια και δεν έχει μπει σε άλλο κινητό. Δεν μου δημιουργεί κάποιο πρόβλημα. Την βλέπει το κινητό κανονικά. Απλά μία φορά στο τόσο μου βγάζει ένα μήνυμα ότι έγινε αποπροσάρτηση της κάρτας, αλλά λειτουργεί κανονικά. Το μήνυμα μόνο βγάζει και δεν ξέρω το λόγο. τι καρτα? μαρκα κλπ εχω δει κατι χαζο καρτες να το κανουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDan63 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Είδα στο needrom ότι εχει official rom την 6 από Βουλγαρία. Την έχει βάλει κάνεις? Την εγκαταστησα εγω και δεν παιζει ρολο που ειναι απο Βουλγαρια, στα πιστοποιητικα δειχνει SERBIA οπως και πριν. Ειναι λιγο πιο γρηγορο το τηλεφωνο απο οτι πριν, ομως καταναλωνει λιγο παραπανω μνημη ram...σε κατασταση με καμια εφαρμογη ανοιχτη χρησιμοιποιειται το 53% της ram, ενω για πρωτη φορα η μνημη πηγε στο 65% οταν ανοιξα καμια 10 εφαρμογες....το κινητο δεν παιζεται στην ram παντως, με τιποτα δεν γεμιζει, ποσο μαλλον με την B200 η οποια ειναι πιο σταθερη εκδοση και καταναλωνει λιγοτερο μνημη. Το προβλημα με την Β200, οπως σε ολες τις εκδοσεις lollipop ειναι με την ετοιμοτητα κυψελης, η οποια καταναλωνει πολυ μπαταρια....Για την Β321 λοιπον, δεν εχω τιποτα αρνητικο να πω, το προβλημα ειναι λιγο με την μνημη ram...Τελος, με την μπαταρια δεν ειδα καμια διαφορα... Παράθεση https://www.youtube.com/user/KostaDaniilGR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospaga Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 τι καρτα? μαρκα κλπ εχω δει κατι χαζο καρτες να το κανουν Έχω γράψει και πιο πάνω. Kingston 32g uhs3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 (edited) Ή μπαταρία για μενα ειναι απαράδεκτη... Που είσαι J5??? Γιατί σε έδωσα;;; Με Β321 2μιση ώρες οθόνης και 30 λεπτά κλήσης κ είμαι στο 20%../ Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 9, 2016 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDan63 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Ή μπαταρία για μενα ειναι απαράδεκτη... Που είσαι J5??? Γιατί σε έδωσα;;; Με Β321 2μιση ώρες οθόνης και 30 λεπτά κλήσης κ είμαι στο 20%../ Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk εγω οπως εγραψα δεν ειδα καμια διαφορα στην B321...απλα οταν την εκανες εγκατασταση επρεπε μετα να να κανεις Hard Reset...παντα βοηθαει ενα hard reset μετα το upgrade σε oλα τα τηλεφωνα ακομα και αν η εγκατασταση νεας εκδοσης τα εσβησε ολα;):) Παράθεση https://www.youtube.com/user/KostaDaniilGR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Παιδιά, με κινητό απο cosmote (επιδότηση) μου ήρθε αναβάθμιση σε 321. Την έκανα με factory πριν και μετά και ξανα εστησα σαν καινούργιο. Θα δούμε τι θα πει σε 2-3 μέρες, λοιπον! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
producer24 Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Έχει βάλει κάνεις την b321a? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andypapachris Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Καλησπέρα παιδιά βρήκα στο παρακάτω σύνδεσμο ένα άρθρο που λέει πως μπορούμε να αναβαθμισουμε το p8 σε marshmallow http://huaweifirmware.com/huawei-p8 έχει κανείς κάποια άλλη ιδέα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Αν δεν σε πειράζει να περιμένεις για ΟΤΑ είναι απλή διαδικασία. Ακολουθείς τις οδηγίες και αναβαθμίζεις. Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Αν δεν σε πειράζει να περιμένεις για ΟΤΑ είναι απλή διαδικασία. Ακολουθείς τις οδηγίες και αναβαθμίζεις. Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και Ota να έρθει το factory reset δεν το γλιτώνει γιατί πρόβλημα πάντα θα είναι άπειρα αν δεν κάνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Ίσως είναι έτσι. Εγώ ακόμα δεν έχω κάνει factory reset και η μπαταρία ειναι απαράδεκτη. Όταν βρω χρόνο θα το κάνω και ελπίζω να στρώσει. Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Ίσως είναι έτσι. Εγώ ακόμα δεν έχω κάνει factory reset και η μπαταρία ειναι απαράδεκτη. Όταν βρω χρόνο θα το κάνω και ελπίζω να στρώσει. Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εμένα οτι αφορά την μπαταρία Αν είμαι έξω και έχω 4g και οθόνη τέρμα το φως λόγο ηλίου βγάζω το πολύ 3 ώρες οθόνη Αν είμαι μέσα με χαμηλό φωτισμό κλπ κάπου στης 5 ώρες πλησιάζω καμία φορά σύνιθος 4.5 Αν ανοίξω κάνα game άστο βραστό αν βγάλω μια ώρα joker κερδίζεις Έχω και το s6 edge ότι αφορά αυτονομία ότι έγραψα πλην μια ώρα (δλδ χειρότερη) Από την άλλη το j5 που είχε η κοπέλα μου λόγο χαμηλού cpu και χαμηλής ανάλυσης έβγαζε διπλάσια... Με λιγα λόγια αν θες κάτι δυνατό με αυτονομία κάτω από 6 ίντσες απλά δεν πας (πλέον) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 (edited) Με 3 και κάτι ώρες οθόνης και μία κλήσεων είμαι ευχαριστημένος. Αλλά δεν βγαίνει ούτε αυτό. Λογικά παίζει ρόλο ότι χρησιμοποιώ κυρίως data για πλοήγηση αυτόν τον καιρό.... Είχα συσκευές με τρομερή αυτονομία πχ Mate 7 και J5 και κακομαθα. Αλλά και το S5 neo έβγαζε καλύτερους χρόνους. Με την B200 ήμουν ευχαριστημένος παρά το μεγάλο ποσοστό της κυψέλης.... Ειμαι μόνο με data αυτή τη στιγμή για αυτό δεν έχω κάνει factory reset. Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 10, 2016 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Godfather80 Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Έβαλα την κάρτα και σε ένα τάμπλετ και δεν την διάβαζε... Οπότε μάλλον φταίει η κάρτα. Με προβληματίζει βέβαια και το γεγονός ότι έβαλα και μία άλλη κάρτα(την οποία βέβαια ούτε εκείνη διάβαζε το s3) και δεν διάβαζε ούτε κι εκείνη το κινητό. Θα πάω να την αλλάξω με την εγγύηση και βλέπουμε τι γίνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Με 3 και κάτι ώρες οθόνης και μία κλήσεων είμαι ευχαριστημένος. Αλλά δεν βγαίνει ούτε αυτό. Λογικά παίζει ρόλο ότι χρησιμοποιώ κυρίως data για πλοήγηση αυτόν τον καιρό.... Είχα συσκευές με τρομερή αυτονομία πχ Mate 7 και J5 και κακομαθα. Αλλά και το S5 neo έβγαζε καλύτερους χρόνους. Με την B200 ήμουν ευχαριστημένος παρά το μεγάλο ποσοστό της κυψέλης.... Ειμαι μόνο με data αυτή τη στιγμή για αυτό δεν έχω κάνει factory reset. Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk mate 7 έχει την ιδία ακριβός κατανάλωση και μεγαλύτερη σε καποια σημεία απλά με διπλάσια μπαταρια αυτό και κρατάει, το s5 neo έχει 35% μικρότερη κατανάλωση λόγου χαμηλότερου hardware και το j5 εως και 200% χαμηλότερη κατανάλωση λόγο πολύ κατώτερου hardware και παλι φτάνουμε στο ίδιο συμπέρασμα.. αν θες καλή αυτονομία είτε πας σε συσκευές 5,7 6 ιντσών και καλό hardware (για να χωράει μπαταρια μέσα) ειτε πας σε μικρές συσκευές με αδύναμο hardware πλέον έχουμε φτάσει στο σημείο το hardware να είναι από άλλον πλανήτη και μπαταρίες παραμένουν 10 + χρόνια πίσω (για άλλους λόγους αυτό) ένα τρανό παράδειγμα από μια πρόσφατη συσκευη που την εχω στην κατοχή μου (galaxy s7) την χρησιμοποιώ εδω και μια βδομάδα και τα συμπεράσματα είναι τα εξής 1, μπαταρια σε αναμονη πραγματικά βράχος.. αν δεν το πειράξεις όλη την μέρα μπορεί το απόγευμα να έχεις πάλι 100%!!!! 2. μπαταρια με χρήση 4g και browsing κυρίως οριακά βγάζει 2 ωρες και 30 λεπτά οθονη (παραπάνω δεν είδα) και δεν εχει καθόλου μικρή μπαταρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 παιδια οσοι βαλατε την 6 και εχετε καρτα μνημης μπορεσατε να κανετε ενοποιηση αποθηκευτικου χωρου;;και αν ναι πως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 mate 7 έχει την ιδία ακριβός κατανάλωση και μεγαλύτερη σε καποια σημεία απλά με διπλάσια μπαταρια αυτό και κρατάει, το s5 neo έχει 35% μικρότερη κατανάλωση λόγου χαμηλότερου hardware και το j5 εως και 200% χαμηλότερη κατανάλωση λόγο πολύ κατώτερου hardware και παλι φτάνουμε στο ίδιο συμπέρασμα.. αν θες καλή αυτονομία είτε πας σε συσκευές 5,7 6 ιντσών και καλό hardware (για να χωράει μπαταρια μέσα) ειτε πας σε μικρές συσκευές με αδύναμο hardware πλέον έχουμε φτάσει στο σημείο το hardware να είναι από άλλον πλανήτη και μπαταρίες παραμένουν 10 + χρόνια πίσω (για άλλους λόγους αυτό) ένα τρανό παράδειγμα από μια πρόσφατη συσκευη που την εχω στην κατοχή μου (galaxy s7) την χρησιμοποιώ εδω και μια βδομάδα και τα συμπεράσματα είναι τα εξής 1, μπαταρια σε αναμονη πραγματικά βράχος.. αν δεν το πειράξεις όλη την μέρα μπορεί το απόγευμα να έχεις πάλι 100%!!!! 2. μπαταρια με χρήση 4g και browsing κυρίως οριακά βγάζει 2 ωρες και 30 λεπτά οθονη (παραπάνω δεν είδα) και δεν εχει καθόλου μικρή μπαταρια... πανω κατω ολα τοσο βγαζουν . τα μεγαλυτερα ισως λιγο περισσοτερο αλλα μεχρι εκεί.δεν βλεπω που υστερει λοιπον το συγκεκριμενο κινητο.Για παραπανω χρηση μια πολυ καλη λυση ειναι power bank. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 πανω κατω ολα τοσο βγαζουν . τα μεγαλυτερα ισως λιγο περισσοτερο αλλα μεχρι εκεί.δεν βλεπω που υστερει λοιπον το συγκεκριμενο κινητο.Για παραπανω χρηση μια πολυ καλη λυση ειναι power bank. Όπως όλα τα κινητά με λίγο παραπάνω δύναμη χάνει σε αυτονομία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iannis15 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 http://consumer.huawei.com/bg/support/downloads/detail/index.htm?id=77623 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John84 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 για το θέμα με τις κάρτες μνήμης εύκολα μπορούν να χαλάσουν και να μην λειτουργούν σωστά! κάποτε είχα μια κάρτα η οποία ξαφνικά διέγραψε τα πάντα και δεν την αναγνώριζε το κινητό! κάντε δοκιμές και σε άλλες συσκευές για να διαπιστώσετε αν φταίει η κάρτα και μετά μπείτε στην διαδικασία να δείτε αν φταίει το κινητό! πριν μια εβδομάδα αγόρασα την συγκεκριμένη κάρτα, είναι πολύ καλή και γρήγορη στην μεταφορά δεδομένων! η συγκεκριμένη κάρτα είναι "υπερβολική" για τα κινητά μας σε άποψη επιδόσεων, αλλά λόγω προσφοράς την διάλεξα και λειτουργεί τέλεια! το αναφέρω σε περίπτωση που κάποιος θέλει να αγοράσει κάρτα, του προτείνω να διαλέξει αξιόπιστες εταιρίες που έχουν ειδικότητα πάνω στον συγκεκριμένο τομέα! προσωπικά και χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση, πάντα χρησιμοποιούσα την συγκεκριμένη μάρκα και δεν είχα ποτέ πρόβλημα είτε σε κάρτα είτε σε usb stick http://i.imgur.com/9adSxIb.png Παράθεση John... John Saban! για τους φίλους Γιάννης ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
producer24 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 (edited) Καλησπέρα παιδιά έχω ένα προβληματάκι και δεν ξέρω πως λύνεται. Θέλω να απενεργοποιησω το κλείδωμα της οθόνης και δεν μπορώ. Έβγαλα και ένα screenshot για να καταλάβετε τι εννοώ Τώρα το ανέβασα Edited April 11, 2016 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 έκανες κρυπτογράφηση της συσκευής η μου φαίνεται? αν ναι κωδικός είναι υποχρεωτικώς (αυτο λέει στο screenshot τουλάχιστον) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iannis15 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Στην 6ν πως ενεργοποιούμε το κλείδωμα οθόνης που είχε στις συντομεύσεις η 5ν ?Γενικά καλές εντυπώσεις μου αφήνει αυτή η έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Έκανα και factory reset... Καμιά βελτίωση στην αυτονομία... Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Έκανα και factory reset... Καμιά βελτίωση στην αυτονομία... Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε τι δίκτυο είσαι και πόσο καλό σήμα (εγώ αυτονομία που περιέγραψα ήταν με cote με σήμα πάντα τερμα με χαμηλό σήμα δεν βγάζω ούτε δύο ώρες όπως και με το edge που έχω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts