vaggelis_rs01 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Εχει βγει η 6 official απο την Huawei?? Ρωταω γιατι το δικο μου ηταν Branded το εχω κανει clean debranded κ δεν εχω παρει τιποτα ακομη ειμαι στη Β200... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 (edited) Nop! Κατά πως φαίνεται θα αναβαθμίζουμε γυρνώντας τον οβελία! :rolleyes: PS: Και μένα 82 βαθμούς δείχνει την DDR! (Πήραν φωτιά τα πατζάκια μας)!!!!! :lol: Edited March 24, 2016 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Nop! Κατά πως φαίνεται θα αναβαθμίζουμε γυρνώντας τον οβελία! :rolleyes: PS: Και μένα 82 βαθμούς δείχνει την DDR! (Πήραν φωτιά τα πατζάκια μας)!!!!! :lol: Εγώ που είμαι με 300+ τι να πω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Εγώ που είμαι με 300+ τι να πω.. Καλά εσύ φίλε είσαι σε άλλο επίπεδο! Έχεις ξεφύγει! :p Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 για δυο μέρες είχα και το s7 στα χέρια μου.. χρυσή καλή η συσκευη.. αλλά μπαταρια είναι για τα πανηγύρια πραγματικά (σε χρίση browsing κύριός).... (και είχα παράπονο για το p8) την δεύτερη μέρα αναγκάστηκα να βάλω τέρμα κάτω το φως και 4g άνοιγα μόνο όταν το ήθελα αλλιώς μέρα δεν βγαίνει που να βαρέας το κεφάλι κάτω, αν και σε αναμονη ειναι βράχος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 :lol::lol::lol: Υπαρχει κανενα αλλο site για themes εκτος απο αυτο http://www.huaweitheme.work/ έχεις δουλέψει κανένα theme απο εκεί; τόση διαφήμιση πολυ ύποπτη μου μοιάζει. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toko Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 έχεις δουλέψει κανένα theme απο εκεί; τόση διαφήμιση πολυ ύποπτη μου μοιάζει. Φιλε μου καμια σχεση και εγω απο εδω το ειδα το site αυτο και απλα ανεφερα αν υπαρχει καποιο αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnnyW Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Καλησπέρα, παιδιά! Νέος στο forum, οπότε ζητώ κατανόηση για τα όποια τυχόν λάθη κάνω σε ό,τι έχει σχέση με την χρήση του forum (ερωτήσεις, απαντήσεις κ.λπ.)... Αγόρασα στις 23/12/15 την εν λόγω συσκευή μέσω Skroutz έναντι €330. Με διαβεβαίωσαν από το κατάστημα όταν πήγα να το παραλάβω, πως είναι unbranded συσκευή, την οποία ανοίξαμε επιτόπου προς έλεγχο την συσκευής. Κατά την αρχική ενεργοποίηση (εντός του καταστήματος), η γλώσσα ήταν ρυθμισμένη στα εβραϊκά. Δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία και προχώρησα κανονικά με το setup. Ωστόσο, τους 3 μήνες που το έχω στην κατοχή μου, έχω μερικά... "παράπονα". 1) Έχω σοβαρό θέμα με τις ειδοποιήσεις, και (ακόμη) πιο συγκεκριμένα με αυτές του Viber. Πολλές φορές, αν και έχω θέσει την εφαρμογή ως "Προστατευμένη", πρέπει να την ανοίξω προκειμένου να δω (κατόπιν εορτής...) πως υπήρξε απάντηση σε μήνυμα/ κλήση. 2) Δεν υπάρχει πουθενά η επιλογή "Double tap to wake". 3) Αρκετές φορές, μετά από επανεκκίνηση της συσκευής, "δημιουργείται" εκ νέου εφαρμογή COSMOTE (αυτή που έχει να κάνει με τα εργαλεία της SIM), με αποτέλεσμα να έχω πλέον 18! Να σημειώσω πως η κάρτα δεν έχει "κοπεί" σε nanoSIM, αλλά αγοράστηκε και ενεργοποιήθηκε νέα, με αντικατάσταση της προηγούμενης microSIM που είχα. Αν και δεν υπήρχε πληθώρα προεγκατεστημένου bloatware (παρά μόνο 2-3 εφαρμογές τις οποίες απεγκατέστησα άμεσα), ούτε και κάποια ένδειξη branded συσκευής (όπως λογότυπο κ.ο.κ.), δεν έχω λάβει καμία αναβάθμιση. Κάτι το οποίο με έχει κάνει εδώ και καιρό να συμπεράνω πως έχω στην κατοχή μου branded συσκευή, η οποία είναι άγνωστο αν και πότε θα λάβει κάποια ΟΤΑ ενημέρωση. Παραθέτω τα σχετικά στοιχεία της συσκευής μου: Κωδικός μοντέλου: HUAWEI GRA-L09 Αριθμός έκδοσης: GRA-L09C576B161 Έκδοση Android: 5.0 Έκδοση του EMUI: EMUI 3.1 Σε επικοινωνία που είχα μέσω email με την Huawei Ελλάδος, σχετικά με το θέμα των αναβαθμίσεων, έλαβα ως απάντηση το εξής: Όπως πολύ σωστά επισημάνετε και εσείς η συγκεκριμένη συσκευή δεν προοριζόταν για την Ελληνική αγορά, και δεν αποτελεί προϊόν της επίσημης αντιπροσωπίας. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πότε και αν θα λάβει το επόμενο update. Μπορείτε να ελέγχετε το επίσημο site της Huawei για κάθε νέα αναβάθμιση εδώ http://consumer.huawei.com/gr/support/downloads/index.htm Πώς μπορώ με ασφάλεια να κάνω clean debranding την συσκευή μου ώστε να λαμβάνω απευθείας ενημερώσεις από την Huawei, αναβαθμίζοντας σε Marshmallow; Γιατί όλα αυτά περί εκδόσεων (Β170, Β191, Β317, Β350 ...) με μπερδεύουν όσο περισσότερο το ψάχνω/ διαβάζω... Υπάρχουν tutorials, αλλά δεν έχω συναντήσει πουθενά κάποια περίπτωση συσκευής με έκδοση Β161, όπως η δική μου. Είναι και το άγχος/ ο φόβος της πρώτης φοράς, μην τυχόν πάει κάτι στραβά και μείνω χωρίς συσκευή ή χαθεί η εγγύηση... Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για την όποια βοήθεια...! *Υ.Γ.: Ζητώ συγγνώμη για το κατεβατό... :innocent: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Καλησπέρα, παιδιά! Νέος στο forum, οπότε ζητώ κατανόηση για τα όποια τυχόν λάθη κάνω σε ό,τι έχει σχέση με την χρήση του forum (ερωτήσεις, απαντήσεις κ.λπ.)... Αγόρασα στις 23/12/15 την εν λόγω συσκευή μέσω Skroutz έναντι €330. Με διαβεβαίωσαν από το κατάστημα όταν πήγα να το παραλάβω, πως είναι unbranded συσκευή, την οποία ανοίξαμε επιτόπου προς έλεγχο την συσκευής. Κατά την αρχική ενεργοποίηση (εντός του καταστήματος), η γλώσσα ήταν ρυθμισμένη στα εβραϊκά. Δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία και προχώρησα κανονικά με το setup. Ωστόσο, τους 3 μήνες που το έχω στην κατοχή μου, έχω μερικά... "παράπονα". 1) Έχω σοβαρό θέμα με τις ειδοποιήσεις, και (ακόμη) πιο συγκεκριμένα με αυτές του Viber. Πολλές φορές, αν και έχω θέσει την εφαρμογή ως "Προστατευμένη", πρέπει να την ανοίξω προκειμένου να δω (κατόπιν εορτής...) πως υπήρξε απάντηση σε μήνυμα/ κλήση. 2) Δεν υπάρχει πουθενά η επιλογή "Double tap to wake". 3) Αρκετές φορές, μετά από επανεκκίνηση της συσκευής, "δημιουργείται" εκ νέου εφαρμογή COSMOTE (αυτή που έχει να κάνει με τα εργαλεία της SIM), με αποτέλεσμα να έχω πλέον 18! Να σημειώσω πως η κάρτα δεν έχει "κοπεί" σε nanoSIM, αλλά αγοράστηκε και ενεργοποιήθηκε νέα, με αντικατάσταση της προηγούμενης microSIM που είχα. Αν και δεν υπήρχε πληθώρα προεγκατεστημένου bloatware (παρά μόνο 2-3 εφαρμογές τις οποίες απεγκατέστησα άμεσα), ούτε και κάποια ένδειξη branded συσκευής (όπως λογότυπο κ.ο.κ.), δεν έχω λάβει καμία αναβάθμιση. Κάτι το οποίο με έχει κάνει εδώ και καιρό να συμπεράνω πως έχω στην κατοχή μου branded συσκευή, η οποία είναι άγνωστο αν και πότε θα λάβει κάποια ΟΤΑ ενημέρωση. Παραθέτω τα σχετικά στοιχεία της συσκευής μου: Κωδικός μοντέλου: HUAWEI GRA-L09 Αριθμός έκδοσης: GRA-L09C576B161 Έκδοση Android: 5.0 Έκδοση του EMUI: EMUI 3.1 Σε επικοινωνία που είχα μέσω email με την Huawei Ελλάδος, σχετικά με το θέμα των αναβαθμίσεων, έλαβα ως απάντηση το εξής: Όπως πολύ σωστά επισημάνετε και εσείς η συγκεκριμένη συσκευή δεν προοριζόταν για την Ελληνική αγορά, και δεν αποτελεί προϊόν της επίσημης αντιπροσωπίας. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πότε και αν θα λάβει το επόμενο update. Μπορείτε να ελέγχετε το επίσημο site της Huawei για κάθε νέα αναβάθμιση εδώ http://consumer.huawei.com/gr/support/downloads/index.htm Πώς μπορώ με ασφάλεια να κάνω clean debranding την συσκευή μου ώστε να λαμβάνω απευθείας ενημερώσεις από την Huawei, αναβαθμίζοντας σε Marshmallow; Γιατί όλα αυτά περί εκδόσεων (Β170, Β191, Β317, Β350 ...) με μπερδεύουν όσο περισσότερο το ψάχνω/ διαβάζω... Υπάρχουν tutorials, αλλά δεν έχω συναντήσει πουθενά κάποια περίπτωση συσκευής με έκδοση Β161, όπως η δική μου. Είναι και το άγχος/ ο φόβος της πρώτης φοράς, μην τυχόν πάει κάτι στραβά και μείνω χωρίς συσκευή ή χαθεί η εγγύηση... Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για την όποια βοήθεια...! *Υ.Γ.: Ζητώ συγγνώμη για το κατεβατό... :innocent: η συσκευη ειναι HUAWEI GRA-L09 (δλδ ευρωπαϊκή ) αυτό είναι πολύ κάλο (για σένα) φοράει απλά ένα περίεργο λογισμικό (έκδοση κάποιου παροχου τελείως περίεργη (στην πράξη χε...ε) τη μπορείς να κάνεις? ακολουθείς τον οδηγού του clean debrand και ουαλα έχεις την κλασσική συσκευη που έχουμε όλοι μας τελος το μαρτύριο σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Φιλε μου καμια σχεση και εγω απο εδω το ειδα το site αυτο και απλα ανεφερα αν υπαρχει καποιο αλλο Δεν ειχα ασχοληθει καθολου να σου πω την αληθεια.Αν γκουγκλαρεις για p8 themes θα βγαλει πολλους που πανω κατω ειναι καμια 10ρια themes.Kατεβασα μερικα αλλα ολα φαινονται να εχουν το ιδιο προβλημα.Καταληξη .hwt η οποια δεν ανοιγει με τιποτα.Αν πας στον φακελο themes στο κινητο εχει προεγκατεστημενα themes με καταληξη .hwt αλλα μεσα περιεχει φακελους με εικονες ,κλπ. Αυτο που δεν βρηκα ειναι πως αλλαζεις theme. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnnyW Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 η συσκευη ειναι HUAWEI GRA-L09 (δλδ ευρωπαϊκή ) αυτό είναι πολύ κάλο (για σένα) φοράει απλά ένα περίεργο λογισμικό (έκδοση κάποιου παροχου τελείως περίεργη (στην πράξη χε...ε) τη μπορείς να κάνεις? ακολουθείς τον οδηγού του clean debrand και ουαλα έχεις την κλασσική συσκευη που έχουμε όλοι μας τελος το μαρτύριο σου Ευχαριστώ! Πάλι καλά... Και πού ακριβώς βρίσκεται ο συγκεκριμένος οδηγός (λεπτομερής, ελπίζω), γιατί τα έχω κάνει λιγάκι... σαλάτα από το πρωί; :wacko: Είναι και 125 σελίδες το thread... Θα έχω θέμα με την εγγύηση; Αν θελήσω να κάνω rollback (ή όπως αλλιώς το λένε); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 25, 2016 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Και πού ακριβώς βρίσκεται ο συγκεκριμένος οδηγός (λεπτομερής, ελπίζω), γιατί τα έχω κάνει λιγάκι... σαλάτα από το πρωί; :wacko: Είναι και 125 σελίδες το thread. Μπορείς απλά να κοιτάξεις στο πρώτο post. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnnyW Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Μπορείς απλά να κοιτάξεις στο πρώτο post. ;) Ευχαριστώ πολύ! Δηλαδή, μετά από την διαδικασία που περιγράφεται στον οδηγό, θα λάβω όλες τις αναβαθμίσεις μέσω ΟΤΑ (έως και Marshmallow); Να κάνω πρώτα factory reset, ή θα ήταν καλύτερο να κάνω και πριν κάθε νέα αναβάθμιση; Αν γίνει κάποια βλακεία (εκ μέρους μου)...; Πώς το επαναφέρω στην τωρινή του κατάσταση/ έκδοση (δηλ. όπως όταν το πήρα, αν και με "περίεργη" έκδοση λογισμικού); Με απλό backup μέσω HiSuite; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 25, 2016 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Ακολούθησε τα βήματα επακριβώς, τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο και θα είσαι μια χαρά. Δεν θα χρειαστεί να το επαναφέρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnnyW Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Ακολούθησε τα βήματα επακριβώς, τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο και θα είσαι μια χαρά. Δεν θα χρειαστεί να το επαναφέρεις. ΟΚ! Και ο Θεός βοηθός...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toko Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Δεν ειχα ασχοληθει καθολου να σου πω την αληθεια.Αν γκουγκλαρεις για p8 themes θα βγαλει πολλους που πανω κατω ειναι καμια 10ρια themes.Kατεβασα μερικα αλλα ολα φαινονται να εχουν το ιδιο προβλημα.Καταληξη .hwt η οποια δεν ανοιγει με τιποτα.Αν πας στον φακελο themes στο κινητο εχει προεγκατεστημενα themes με καταληξη .hwt αλλα μεσα περιεχει φακελους με εικονες ,κλπ. Αυτο που δεν βρηκα ειναι πως αλλαζεις theme. Tα themes εγω τα κατεβασα μεσω pc και τα εριξα μεσα στο φακελο που λεει themes....Τα εριξα πριν φτασεις στους φακελους που λες με τα προεγκατεστημενα....Για να βοηθηθεις κατεβασε ενα μεσω κινητου απο την εφαρμογη και οπου ειναι αυτο ριξε και τα αλλα.....Εγω εχω περασει καμια 15αρια....Υπηρχαν και κανα 2-3 που δεν μου τα αναγνωριζε βεβαια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Ευχαριστώ! Πάλι καλά... Και πού ακριβώς βρίσκεται ο συγκεκριμένος οδηγός (λεπτομερής, ελπίζω), γιατί τα έχω κάνει λιγάκι... σαλάτα από το πρωί; :wacko: Είναι και 125 σελίδες το thread... Θα έχω θέμα με την εγγύηση; Αν θελήσω να κάνω rollback (ή όπως αλλιώς το λένε); Για την εγγύηση πιθανών να έχεις ουτως ή άλλως θέμα. Απ' οτι εψαξα λίγο, το τηλέφωνο είναι απο Ισραήλ. Γι' αυτό ειδες και τα Εβραϊκά στην αρχή. Γνώμη μου , δεν θα 'πρεπε καν να το πάρεις. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Για την εγγύηση πιθανών να έχεις ουτως ή άλλως θέμα. Απ' οτι εψαξα λίγο, το τηλέφωνο είναι απο Ισραήλ. Γι' αυτό ειδες και τα Εβραϊκά στην αρχή. Γνώμη μου , δεν θα 'πρεπε καν να το πάρεις. το μόνο που τον σώζει οτι huaweri άκρος σπάνια παρουσιάζουν κάποιο θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnnyW Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Για την εγγύηση πιθανών να έχεις ουτως ή άλλως θέμα. Απ' οτι εψαξα λίγο, το τηλέφωνο είναι απο Ισραήλ. Γι' αυτό ειδες και τα Εβραϊκά στην αρχή. Γνώμη μου , δεν θα 'πρεπε καν να το πάρεις. Μακάρι να γνώριζα τα σχετικά εξαρχής... Η "βλακεία" είναι ότι πρώτα πραγματοποιήθηκε η χρέωση/ πώληση και έπειτα το ανοίξαμε για έλεγχο. Και, δυστυχώς, δεν υπήρχε κάποια εμφανής ένδειξη πως ήταν branded. Αλλιώς, θα έβρισκα τρόπο να το πάρουν πίσω. Αν, ό μη γένοιτο, συμβεί κάτι μελλοντικά, λες να υπάρξει θέμα με το service από την αντιπροσωπεία; Γιατί στο κατάστημα μου είχαν πει πως μπορώ να το αποστείλω εγώ ο ίδιος ή να το στείλω σε εκείνους (ενν. στο κατάστημα), ώστε να το στείλουν με τη σειρά τους στην αντιπροσωπεία. Εφόσον θα τρέχει, με το καλό, official/ stock firmware, τί μπορούν να προφασιστούν για να μην αναλάβουν την όποια επισκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Tα themes εγω τα κατεβασα μεσω pc και τα εριξα μεσα στο φακελο που λεει themes....Τα εριξα πριν φτασεις στους φακελους που λες με τα προεγκατεστημενα....Για να βοηθηθεις κατεβασε ενα μεσω κινητου απο την εφαρμογη και οπου ειναι αυτο ριξε και τα αλλα.....Εγω εχω περασει καμια 15αρια....Υπηρχαν και κανα 2-3 που δεν μου τα αναγνωριζε βεβαια και απο που επιλεγεις να αλλαξεις θεμα; Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toko Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Απο την εφαρμογη θεματα πας τερμα δεξια εκει που εχεις τα επιλεγομενα τικαρεις αυτο που θες και πατας εφαρμογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Απο την εφαρμογη θεματα πας τερμα δεξια εκει που εχεις τα επιλεγομενα τικαρεις αυτο που θες και πατας εφαρμογη πωωω.την ειχα στις κρυμενες εφαρμογες και ειχε ξεχαστει το "θεμα". Ευχαριστώ Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospaga Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Έχετε και εσείς θέμα με το viber; Όπως είπε και στα πιο πάνω σχόλια ο φίλος δεν έρχονται οι ειδοποιήσεις αν δεν μπεις στην εφαρμογή. Λύνεται κάπως αυτό; Γιατί την έχω και εγώ στις προστατευμένες και οι ρυθμίσεις είναι οκ.τι φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDan63 Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Καλησπερα στην ομαδα, απο εχθες το απογευμα εχω ενα προβλημα με την γραμματοσειρα στο τηλεφωνο....Η γραμματοσειρα αλλαξε κατοπιν εφαρμογης ενος θεματος η οποια αλλαξε ολο το στστημα και τα ελληνικα ειναι πολυ αραια και δυσκολα να τα διαβασεις.....πηγαινω στα θεματα>>δικο μου>>κατω κατω που λεει προσαρμογη και το "στυλ γραμματοσειρας" δεν υπαρχει...Η εκδοση android ειναι η 6...στην 5 Υπήρχε αυτη η επιλογη και αλλαζες οτι γραμματοσειρα ηθελες....εδω στην 6 που ειναι οι επιλογες για να την αλλαξεις;;; Παράθεση https://www.youtube.com/user/KostaDaniilGR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Έχετε και εσείς θέμα με το viber; Όπως είπε και στα πιο πάνω σχόλια ο φίλος δεν έρχονται οι ειδοποιήσεις αν δεν μπεις στην εφαρμογή. Λύνεται κάπως αυτό; Γιατί την έχω και εγώ στις προστατευμένες και οι ρυθμίσεις είναι οκ.τι φταίει; έκδοση λογισμικού? + 3 πράγματα πρεπε να κάνεις στο viber 1. Καλού κακού απεγκατάσταση (δεν βαριόμαστε το κάνουμε) 2, εγκατάσταση και πρώτη εκτέλεση (λογικά στο notification bar θα πεταχτεί μήνυμα αν θα επιτρέψετε η όχι το viber να στέλνει ειδοποιήσεις (σημαντικό αυτό πρέπει να πατηθεί το ναι να στέλνει) 3, το βάζετε στης προστατευμένες εφαρμογές ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπερα στην ομαδα, απο εχθες το απογευμα εχω ενα προβλημα με την γραμματοσειρα στο τηλεφωνο....Η γραμματοσειρα αλλαξε κατοπιν εφαρμογης ενος θεματος η οποια αλλαξε ολο το στστημα και τα ελληνικα ειναι πολυ αραια και δυσκολα να τα διαβασεις.....πηγαινω στα θεματα>>δικο μου>>κατω κατω που λεει προσαρμογη και το "στυλ γραμματοσειρας" δεν υπαρχει...Η εκδοση android ειναι η 6...στην 5 Υπήρχε αυτη η επιλογη και αλλαζες οτι γραμματοσειρα ηθελες....εδω στην 6 που ειναι οι επιλογες για να την αλλαξεις;;; 1. μπες με file explorer (η οτιδήποτε βλέπει τα αρχεία ) και σβήσε τον φάκελο themes στην μνήμη συσκευής (η κάπως ετσι λέγετε ο φάκελος) 2. βρες στα προγράμματα την εφαρμογή θέματα και κανε εκκαθάριση δεδομένον εφαρμογής 3. restart και μετά εφάρμοσε το αρχικό θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts