Jump to content

Huawei P8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κακό αυτό για περίμενε μήπως κάποιος άλλος ξέρει άλλο τρόπω για calibration πέρα από το factory menu

Αν πατήσω όμως το vol+ kai power με πηγαίνει στο Menu για factory reset.

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αν πατήσω όμως το vol+ kai power με πηγαίνει στο Menu για factory reset.

οχι εκείνο υπάρχει ενα αλλο menu το εχουν τα περισσότερα Huawei (αν δεν εχει συνγεκριμμενο τοτε δεν ξερω) για αυτο ειπα να περιμένεις αλλες απαντισεις

Καλησπέρα σε όλους! Πως μπορώ να αλλάξω ρε παιδιά και να βάλω άλλον browser να χρησιμοποιεί το τηλ; Ψάχνω ψάχνω αλλά μπορεί τώρα από τα νεύρα μου να μην το βρίσκω. Ευχαριστώ

Καλησπέρα σε όλους! Πως μπορώ να αλλάξω ρε παιδιά και να βάλω άλλον browser να χρησιμοποιεί το τηλ; Ψάχνω ψάχνω αλλά μπορεί τώρα από τα νεύρα μου να μην το βρίσκω. Ευχαριστώ

Πας εφαρμογες-συνθετες ρυθμισεις-προεπ.ρυθμισ.εφαρμογων-Εκκινηση και οριζεις το launcher που θα εκκινει το τηλεφωνο...

Poco X3 nfc 6/128

Πας εφαρμογες-συνθετες ρυθμισεις-προεπ.ρυθμισ.εφαρμογων-Εκκινηση και οριζεις το launcher που θα εκκινει το τηλεφωνο...

Σε ευχαριστώ πολύ!

Καλησπέρα σε όλους,

Εξαιρετικό το κινητό. Πήγα σήμερα στα public και το είδα μου άρεσε αλλά διαπίστωσα 3 πράγματα:

1) η οθόνη δεν είναι τόσο φωτεινη, το είχα βάλει τέρμα και συγκριτικά με άλλα τηλέφωνα ήταν πολύ πιο σκοτεινό

2) έχω μια ένσταση για το design γιατί είδα και το g8 και μου άρεσε πιο πολύ το desing του

3) επίσης συγκριτικά με τους 2 επεξεργαστές p8 και g8 ποιος είναι πιο καλός;

Έχετε καταλάβει ότι είμαι ανάμσε αστα 2 αλλά θέλω το πιο καλό ....

Καλησπέρα σε όλους,

Εξαιρετικό το κινητό. Πήγα σήμερα στα public και το είδα μου άρεσε αλλά διαπίστωσα 3 πράγματα:

1) η οθόνη δεν είναι τόσο φωτεινη, το είχα βάλει τέρμα και συγκριτικά με άλλα τηλέφωνα ήταν πολύ πιο σκοτεινό

2) έχω μια ένσταση για το design γιατί είδα και το g8 και μου άρεσε πιο πολύ το desing του

3) επίσης συγκριτικά με τους 2 επεξεργαστές p8 και g8 ποιος είναι πιο καλός;

Έχετε καταλάβει ότι είμαι ανάμσε αστα 2 αλλά θέλω το πιο καλό ....

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7006&idPhone2=7513

Συνέκρινε μόνος σου.

Η εμφάνιση είναι ενα θέμα καθαρά υποκειμενικό. Οτι σου αρέσει εσένα περισσότερο.

Με ψυχρούς αριθμούς και μόνο, είναι λίγο ανώτερο το Ρ8. Όχι όμως τόσο ώστε να κάνεις συμαντική υποχώρηση αγοράζοντας το g8, εφόσον σου αρέσει περισσότερο.

Πες μας όμως και σε τι τιμές τα βρίσκεις? Είναι και αυτός ένας σοβαρός παράγοντας για πολλούς. Δεν ξέρω βέβαια αν είναι και για σένα!

Όσο για το "σκοτινο" δεν ξέρω με ποια το συνεκρινες αλλά επειδή το έχω αρκετό καιρό τώρα, δεν αντιμετώπισα ποτε πρόβλημα ορατότητας ακόμη και κάτω απο δυνατό ήλιο, φορώντας και γυαλιά ηλίου!

Διευκρινιζω, ρύθμιση φωτεινότητας full+auto.

Πως μπορώ να ενεργοποιήσω την λειτουργία που όταν σηκώνω το τηλέφωνο στο αυτί μου να σβήνει η οθόνη διότι με κάποιον τρόπο απενεργοποιήθηκε και δεν μπορώ με τίποτα να το βρώ;

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tigermonster.proxfinder&hl=en

Δες με αυτήν την εφαρμογή αν σου δουλεύει ο σενσορας. Αν δεν δουλεύει μην παιδευεσαι τζάμπα!

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Συνέκρινε μόνος σου.

Η εμφάνιση είναι ενα θέμα καθαρά υποκειμενικό. Οτι σου αρέσει εσένα περισσότερο.

Με ψυχρούς αριθμούς και μόνο, είναι λίγο ανώτερο το Ρ8. Όχι όμως τόσο ώστε να κάνεις συμαντική υποχώρηση αγοράζοντας το g8, εφόσον σου αρέσει περισσότερο.

Πες μας όμως και σε τι τιμές τα βρίσκεις? Είναι και αυτός ένας σοβαρός παράγοντας για πολλούς. Δεν ξέρω βέβαια αν είναι και για σένα!

Όσο για το "σκοτινο" δεν ξέρω με ποια το συνεκρινες αλλά επειδή το έχω αρκετό καιρό τώρα, δεν αντιμετώπισα ποτε πρόβλημα ορατότητας ακόμη και κάτω απο δυνατό ήλιο, φορώντας και γυαλιά ηλίου!

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tigermonster.proxfinder&hl=en

Δες με αυτήν την εφαρμογή αν σου δουλεύει ο σενσορας. Αν δεν δουλεύει μην παιδευεσαι τζάμπα!

Μου λέει οτι δεν ειναι εγκατεστημένος σε αυτήν τη συσκευή.

Μα τι στο καλό έπαθε ρε γμτ

Τζάμπα παιδευεσαι τοτε. Ή έχει ξεκουμπωσει κανένας κονεκτορας ή ο σενσορας μας χαιρέτησε. Για μένα θέλεις (δυστυχώς) αρβατο!

PS: Δες αν με αυτό μπορείς να κανεις κάτι.

https://play.google.com/store/apps/details?id=TomReay.proxSensor&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dproximity+sensor+play+store&pcampaignid=APPU_1_PHq2VqirDYr_adjHmKgL

Μπάλωμα είναι αλλά ίσως βοηθήσει μέχρι να το στειλεις στην arvato.

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Μου λέει οτι δεν ειναι εγκατεστημένος σε αυτήν τη συσκευή.

Μα τι στο καλό έπαθε ρε γμτ

αστο αν λέει κάτι τετοιο... απλά τα φτύσε (συνήθως απο χτύπημα χαλάνε)

αν ειναι να παει αρβατο κλαψε (εγω δεν θα το πυγενα :X)

αν πας πάντως και σου τα κάνουν όλα και όλα καλά την επόμενη μέρα τράβα για τζοκερ (σίγουρη νίκη)

Καλημέρα στην παρέα! Από χθες και επίσημα, με Huawei P8 στην οικογένεια.

Τελικά ευτυχώς δεν είναι branded αλλά είχε πολλά προεγκατεστημένα παιχνίδια και εφαρμογές. Έτσι είναι γενικά; Είναι το 2ο huawei που παίρνουμε, μετά το p8 lite, που και εκείνο είχε τα ίδια μέσα.

Σαν έκδοση έχει την B200. Είναι η τελευταία επίσημη;

Τζάμπα παιδευεσαι τοτε. Ή έχει ξεκουμπωσει κανένας κονεκτορας ή ο σενσορας μας χαιρέτησε. Για μένα θέλεις (δυστυχώς) αρβατο!

PS: Δες αν με αυτό μπορείς να κανεις κάτι.

https://play.google.com/store/apps/details?id=TomReay.proxSensor&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dproximity+sensor+play+store&pcampaignid=APPU_1_PHq2VqirDYr_adjHmKgL

Μπάλωμα είναι αλλά ίσως βοηθήσει μέχρι να το στειλεις στην arvato.

Το έχω ήδη εγκαταστήσει.Δεν ξέρω αν αξίζει ο κόπος και η ταλαιπωρία να το στείλω στην arvato μιας και οτ τηλέφωνο κατά τα άλλα λειτουργεί κανονικότατα και τσέκαρα και όλους τους άλλους sensores και είναι οκ.

Καλημέρα στην παρέα! Από χθες και επίσημα, με Huawei P8 στην οικογένεια.

Τελικά ευτυχώς δεν είναι branded αλλά είχε πολλά προεγκατεστημένα παιχνίδια και εφαρμογές. Έτσι είναι γενικά; Είναι το 2ο huawei που παίρνουμε, μετά το p8 lite, που και εκείνο είχε τα ίδια μέσα.

Σαν έκδοση έχει την B200. Είναι η τελευταία επίσημη;

Καλημέρα και σε εσένα. Και στις δύο ερωτήσεις σου, η απάντηση είναι 'ναι'.

Καλημέρα και σε εσένα. Και στις δύο ερωτήσεις σου, η απάντηση είναι 'ναι'.

Ευχαριστώ.

Επίσης πήρα και ένα tempered glass της volte-tel και δεν κόλλησε στις άκρες πάνω και κάτω άφησε φουσκάλες. Ευτυχώς δεν είναι πάνω στην οθόνη. Πρώτη φορά δεν μου κολλάει τζαμάκι και έχω ξαναπάρει της volte-tel και ήταν κομπλέ.

Ευχαριστώ.

Επίσης πήρα και ένα tempered glass της volte-tel και δεν κόλλησε στις άκρες πάνω και κάτω άφησε φουσκάλες. Ευτυχώς δεν είναι πάνω στην οθόνη. Πρώτη φορά δεν μου κολλάει τζαμάκι και έχω ξαναπάρει της volte-tel και ήταν κομπλέ.

Καλοριζικο.Εχε υπ οψην σου οτι φοραει ζελατινα απο το εργοστασιο το τηλεφωνο και γι αυτο ισως δεν κολλαει το τζαμακι καλα.Πρεπει να βγαλεις την ζελατινα την εργοστασιακη αν θες να βαλεις κατι αλλο,στο λεω γιατι ετσι την ειχα πατησει κι εγω...

Poco X3 nfc 6/128

Το έχω ήδη εγκαταστήσει.Δεν ξέρω αν αξίζει ο κόπος και η ταλαιπωρία να το στείλω στην arvato μιας και οτ τηλέφωνο κατά τα άλλα λειτουργεί κανονικότατα και τσέκαρα και όλους τους άλλους sensores και είναι οκ.

Σε καταλαβαίνω! Είναι δική σου επιλογή αν θα το πας ή όχι. Αν βλέπεις οτι κάνεις την δουλειά σου έτσι και δεν σε ενοχλεί τότε κρατά το. Στο κάτω - κάτω έχεις πολύ καιρό εγγύησης μπροστά!

Μόνον αν το πουλησεις θα εχεις θέμα!

Συνέκρινε μόνος σου.

Σωστός η εμφάνιση είναι όντως υποκειμενικό αλλά το g8 ειναι 5,5 και δεν του φαινεται δηλαδή είναι δεμένο πολύ...Όσο για την οθόνη του λες ήταν full φωτεινή και νομίζω ότι ήταν στο auto χωρίς να είμαι σίγουρος!

Σαν επεξεργαστής σαν επιδόσεις σαν αυτονομία εκεί θέλω να δώ πιο κερδίζει στα σημεία...

Πρώτη φορά παίρνω huawei προέρχομαι από galaxy s3 και θέλω στην τιμή περίπου μέχρι 300€ να πάρω ένα κινητό σκυλί να μου αντέξει χρόνια δεν είμαι άνθωπος που αλλάζω κινητά συχνα!

Στην αρχή σκεφτόμουν για samsung galaxy a7, είδα ότι στα ίδια λεφτά με και πολύ καλύερο είναι το p8 (και θεωρείται αν δεν κάνω λάθος ναυρχίδα για την huawei), το ψάχνω εδώ και 10 μέρες και βλέπω καλά λόγια και πήγα χθες να το δω.

Μου άρεσε αλλά είδα και το g8 που είναι παρόμοιο και φοράει και επεξεργαστή snapdragon και είμαι σε σκέψεις.

Τα λεφτά που έχω βρεί είναι 300€ το p8 και το g8 στα 285€.

Δεν είναι διαφορά δηλαδή απλά θέλω να πάρω αυτό που είναι έστω και στα σημέια καλύτερο μιας και τα λεφτά είναι ίδια!

Επίσης ευχαριστώ Εδω το θέμα και την κοινότητα που είναι πάρα πολύ ενεργοί και μαθάινω πολά πράγματα!

Όποιος το καέχει ας με βοηθήσει να πάρω μια απόφαση!

Όσο για το Τζαμάκια το αναφέραμε ξανά, από την Ελλάδα ελάχιστα κάνουν μέχρι τώρα μόνο forever (έχει το e shop) και από έξω το nilikin όλα τα αλλα αφήνουν πάνω δεξιά φουσκαλα (στην καλύτερη) στην χειρότερη και δεξιά και αριστερά και μερικές φορές και κάτω

Τοτε τελικά απο μένα ισχύει αυτό που είπα. Το οτι δηλαδή, σε απόλυτα νούμερα είναι ανώτερο το Ρ8. Ακόμη και στην cpu που αναφερεις, ουσιαστικά είναι το ίδιο πράγμα (ίδιοι πυρήνες) μόνον που στο Ρ8 είναι πιο υψηλά χρονισμένοι.

Οι διαφορές είναι τόσο μικρές που εγώ θα έπαιρνα οτι μου αρεζε περισσότερο.

Καλοριζικο.Εχε υπ οψην σου οτι φοραει ζελατινα απο το εργοστασιο το τηλεφωνο και γι αυτο ισως δεν κολλαει το τζαμακι καλα.Πρεπει να βγαλεις την ζελατινα την εργοστασιακη αν θες να βαλεις κατι αλλο,στο λεω γιατι ετσι την ειχα πατησει κι εγω...

Όσο για το Τζαμάκια το αναφέραμε ξανά, από την Ελλάδα ελάχιστα κάνουν μέχρι τώρα μόνο forever (έχει το e shop) και από έξω το nilikin όλα τα αλλα αφήνουν πάνω δεξιά φουσκαλα (στην καλύτερη) στην χειρότερη και δεξιά και αριστερά και μερικές φορές και κάτω

Την ζελατίνα την έβγαλα πριν βάλω το τζαμάκι. Ούτως ή άλλως φαίνεται ότι έχει προεγκατεστημένη.

Για το forever το είδα και γω στο eshop αλλά δεν έχω κατάστημα κοντά και δεν βόλευε. Αν δεν φύγουν οι φουσκάλες θα πάρω forever.

Ναι έχω το Ρ8. Είμαι ευχαριστημένος γιατί με καλύπτει σε όλα που χρειάζομαι.

Έχει πολύ καλή οθόνη, κάμερα, είναι αλαγκαριστο και ενα rf κομμάτι (gsm, gps, wifi κλπ) που δουλεύει άψογα. Τέλος με την χρήση που του κάνω βγάζω 2 μέρες άνετα.

Πιστεύω όμως οτι και το g8 θα με κάλυπτε εξισου. Είναι παραπλήσιες συσκευές. Τα δακτυλικά αποτυπώματα κλπ δεν με ενδιαφέρουν καθόλου οποτε και δεν συνεισφέρουν σε τίποτα στις επιλογές μου.

Άρα με βλεπώ να καταλήγω και εγώ μαζί σου! Θέλω ταχύτητα στο internet πολυχρηστικότητα και καλό multitasking......Οπότε θα γίνω και εγώ οπαδός σίγουρα!

Την ζελατίνα την έβγαλα πριν βάλω το τζαμάκι. Ούτως ή άλλως φαίνεται ότι έχει προεγκατεστημένη.

Για το forever το είδα και γω στο eshop αλλά δεν έχω κατάστημα κοντά και δεν βόλευε. Αν δεν φύγουν οι φουσκάλες θα πάρω forever.

δεν θα φύγουν... εχω χαλάσει 50 ευρώ σε glasses ολο και κάτι έμαθα :lol::lol::lol: