fanatikos Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 (edited) Ντέμη, γυαλί είναι. Λόγω στραβομαρας χαλασα το πρώτο που προσπάθησα να βάλω και απο τα νεύρα μου εκανα αυτό που δείχνει στο λινκ. Το έσπασα κανονικά. Απλά έχει κάποια ειδική επίστρωση που του δείνει ελαστικότητα, όπως στις ίνες. Βέβαια αν το παρακανεις στην καμψη, σπάει. Δεν μπορεί να πάρει τρελές γωνίες! Αυτό που αναφέρεις απο το eshop δεν το ξέρω αλλά εφόσον το δοκιμασες και είναι οκ τότε μια χαρά γιατί είναι και φθινοτερο. Edited January 28, 2016 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 το ίδιο θέμα είχα και εγώ... μην παίρνεις φτηνά τα περισσότερα δεν κάθονται δεξιά πάνω στην γωνιά αν μπορείς βρες το tempered glass της forever κάθεται άψογα http://www.e-shop.gr/forever-tempered-glass-for-huawei-p8-l09-p-TEL.023735 παρε μερικά κομμάτια να έχεις αυτο δεν είναι ακριβός temperd glass (είναι κατι σαν πλαστικό που δεν σπάει ) εμείς χρειαζόμαστε κάτι που σπάει (γιατί συσκευη είναι πολύ λεπτή και μέταλλο... αν δεν σπάει το γυαλί η δύναμη θα παει παραπέρα... και δεν το θέλουμε καθόλου μα καθόλου)θα δοκιμασω αυτο που λες να παρω.σιγουρα καθετε καλα ετσι θα πηδηχτω απο το παραθυρο αν παλι μου κανει τα ιδια:lol::lol::lol: οσο αυτο απου λεει ο fanatiκos θα το παραγγειλω και ας ερθει αργα.ασ το εχω δεν ξερεις καμια φορα Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Ναι θ' αργήσει. Θα πάρει κανένα μήνα να έρθει. Λόγω ηλικίας και στραβομαρας παντα παραγγελνω 2. Μέχρι να έρθουν είχα επάνω την μεμβράνη της μαμά του. Το πρώτο του εκανα bend test και το δεύτερο το έβαλα καλά. Μετά παρήγγειλα και τρίτο και το έχω καβατζα. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 μολις το εκανα παραγκελια απο eshop μακαρι να κατσει καλα:blink::blink: ----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι θ' αργήσει. Θα πάρει κανένα μήνα να έρθει. Λόγω ηλικίας και στραβομαρας παντα παραγγελνω 2. Μέχρι να έρθουν είχα επάνω την μεμβράνη της μαμά του. Το πρώτο του εκανα bend test και το δεύτερο το έβαλα καλά. Μετά παρήγγειλα και τρίτο και το έχω καβατζα.να σου αγορασω το ενα τι να τα κανεις τρια:lol::lol::lol::lol: Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Πες μας εντυπώσεις όταν το βάλεις. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Παιδιά σήμερα μου παρουσίασε κολλήματα και δεν ξέρω τι φταίει και τι πρέπει να κάνω.όταν κάνω αλλαγή γλώσσας στο πληκτρολόγιο κολλάει το τηλ όλο, παγώνει δλδ και δεν κάνει τίποτα, και μετά ακόμα και στην αρχική οθόνη να παω αφού αρχίσει να ανταποκρίνεται το τηλ. Το πληκτρολόγιο είναι πάντα μόνιμα ανοιχτό.ακόμα και στο μενού να μπω γενικά οπουδήποτε αυτό είναι μόνιμα ανοιχτό.Αλλά παγωμένο δλδ δεν κάνει τίποτα.αν κατεβάσω άλλο πληκτρολόγιο λέτε να στρώσει ή έχετε καμιά ιδέα; εννοείται ότι έκανα επανεκκίνηση και έκλεισα και το ξανάνοιξα το τηλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Πες μας εντυπώσεις όταν το βάλεις.και βεβαια θα σας πω το πολυ πολυ αν δεν κατσει καλα παλι και αυτο σηκωνω τα χερια ψηλα:yahoo::yahoo: Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 (edited) Ντέμη, γυαλί είναι. Λόγω στραβομαρας χαλασα το πρώτο που προσπάθησα να βάλω και απο τα νεύρα μου εκανα αυτό που δείχνει στο λινκ. Το έσπασα κανονικά. Απλά έχει κάποια ειδική επίστρωση που του δείνει ελαστικότητα, όπως στις ίνες. Βέβαια αν το παρακανεις στην καμψη, σπάει. Δεν μπορεί να πάρει τρελές γωνίες! Αυτό που αναφέρεις απο το eshop δεν το ξέρω αλλά εφόσον το δοκιμασες και είναι οκ τότε μια χαρά γιατί είναι και φθινοτερο. εγω είδα να στραβώνει λεω μάλιστα είναι εκείνο το πραγματάκι που δεν σπάει...... :lol: θα δοκιμασω αυτο που λες να παρω.σιγουρα καθετε καλα ετσι θα πηδηχτω απο το παραθυρο αν παλι μου κανει τα ιδια:lol::lol::lol: οσο αυτο απου λεει ο fanatiκos θα το παραγγειλω και ας ερθει αργα.ασ το εχω δεν ξερεις καμια φορα όχι όχι αυτό κάθεται καλά δυο εχω βάλει στο δικό μου ( το πρώτο άντεξε 2 μέρες και το σπασα) και ένα σ έναν φίλο.. με την μια έκατσαν και αρκετά δυνατά (έχουν διπλή επίστρωση κολλάς ετσι δεν σηκώνονται με παραμικρό λύγισμα (ναι η συσκευη μας λυγίζει όταν πατάς λίγο την οθόνη και σηκώνει το γυαλί) Edited January 28, 2016 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Παιδιά σήμερα μου παρουσίασε κολλήματα και δεν ξέρω τι φταίει και τι πρέπει να κάνω.όταν κάνω αλλαγή γλώσσας στο πληκτρολόγιο κολλάει το τηλ όλο, παγώνει δλδ και δεν κάνει τίποτα, και μετά ακόμα και στην αρχική οθόνη να παω αφού αρχίσει να ανταποκρίνεται το τηλ. Το πληκτρολόγιο είναι πάντα μόνιμα ανοιχτό.ακόμα και στο μενού να μπω γενικά οπουδήποτε αυτό είναι μόνιμα ανοιχτό.Αλλά παγωμένο δλδ δεν κάνει τίποτα.αν κατεβάσω άλλο πληκτρολόγιο λέτε να στρώσει ή έχετε καμιά ιδέα; εννοείται ότι έκανα επανεκκίνηση και έκλεισα και το ξανάνοιξα το τηλ.δοκιμασε με αλλο πληκτρολογιο δεν χανεις και τιποτα Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 μολις το εκανα παραγκελια απο eshop μακαρι να κατσει καλα:blink::blink: ----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- να σου αγορασω το ενα τι να τα κανεις τρια:lol::lol::lol::lol: Δυο! Το πρωτο εγκατέλειψε τον μάταιο τούτο κοσμο. Μας τελείωσε στο bend test! Δεν έχω θέμα! Αν το θέλεις το κανονιζουμε και φέρνω εγώ άλλο! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Δυο! Το πρωτο εγκατέλειψε τον μάταιο τούτο κοσμο. Μας τελείωσε στο bend test! Δεν έχω θέμα! Αν το θέλεις το κανονιζουμε και φέρνω εγώ άλλο! σου στελνω pm Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Δυο! Το πρωτο εγκατέλειψε τον μάταιο τούτο κοσμο. tempered glass destroyer class A :lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Παιδιά σήμερα μου παρουσίασε κολλήματα και δεν ξέρω τι φταίει και τι πρέπει να κάνω.όταν κάνω αλλαγή γλώσσας στο πληκτρολόγιο κολλάει το τηλ όλο, παγώνει δλδ και δεν κάνει τίποτα, και μετά ακόμα και στην αρχική οθόνη να παω αφού αρχίσει να ανταποκρίνεται το τηλ. Το πληκτρολόγιο είναι πάντα μόνιμα ανοιχτό.ακόμα και στο μενού να μπω γενικά οπουδήποτε αυτό είναι μόνιμα ανοιχτό.Αλλά παγωμένο δλδ δεν κάνει τίποτα.αν κατεβάσω άλλο πληκτρολόγιο λέτε να στρώσει ή έχετε καμιά ιδέα; εννοείται ότι έκανα επανεκκίνηση και έκλεισα και το ξανάνοιξα το τηλ. Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.ξαφνικά το παρουσίασε; Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsakpt3 Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 παιδιά υπάρχει κάποια ρύθμιση για να φαίνεται η εικόνα μιας επαφής όταν γίνεται κλήση μεγάλη τετράγωνη και όχι αυτό στο μικρό κυκλάκι? Δεν είναι θέμα ρύθμισης. Είναι του λειτουργικού αυτό (android). Αν θυμάμαι καλά, αυτό που ζητας γίνεται μόνον με ρουτ και xposed. αλήθεια? μήπως μεγαλώνει το κυκλάκι με κάποιο τρόπο? (χωρίς ρουταρισμα) μόνο εγώ το βρίσκω πολύ μικρό??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Ρύθμιση στο τηλέφωνο, δεν υπάρχει στάνταρ! Δεν γνωρίζω αν το κάνει κάποιος dialer απο το market. Θα έλεγα να ρίξεις μια ερώτηση στο νήμα για τις εφαρμογές android. Εκεί πιστεύω οτι αν υπάρχει κάτι θα στο πουν. Με root & xposed, ξέρω οτι υπάρχει module που κάνει την φωτογραφία full screen. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsakpt3 Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Ρύθμιση στο τηλέφωνο, δεν υπάρχει στάνταρ! Δεν γνωρίζω αν το κάνει κάποιος dialer απο το market. Θα έλεγα να ρίξεις μια ερώτηση στο νήμα για τις εφαρμογές android. Εκεί πιστεύω οτι αν υπάρχει κάτι θα στο πουν. Με root & xposed, ξέρω οτι υπάρχει module που κάνει την φωτογραφία full screen. δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να το ρουταρω γι αυτό το λόγο... θα κοιτάξω στις εφαρμογές! thanks... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 (edited) δοκιμασε να αλλαξεις φωτογραφια . Edited January 29, 2016 by vasilimertzani Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Πες μας εντυπώσεις όταν το βάλεις. μολις το πηρα απο eshop το FOREVER TEMPERED GLASS.ειναι φανταστικο εκατσε τελεια.τωρα παραγκειλα αλλο ενα και περιμενω και αυτο που μου εστειλες.τελειααααααα :up::dance::dance: Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 (edited) Καλημέρα! Ωραίος, λοιπόν. Απο εκεί που ψαχνοσουν βρεθηκες με δυο! :p EDIT: Αυτό που σου έστειλα ειναι το pro. Ειναι ποιό λεπτό, κουρμπαριστο στις ακρες και νομιζω οτι εχει μεσα ζελατίνα για το πισω μέρος του κινητου. Edited January 30, 2016 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Καλημέρα! Ωραίος, λοιπόν. Απο εκεί που ψαχνοσουν βρεθηκες με δυο! :p EDIT: Αυτό που σου έστειλα ειναι το pro. Ειναι ποιό λεπτό, κουρμπαριστο στις ακρες και νομιζω οτι εχει μεσα ζελατίνα για το πισω μέρος του κινητου.ωραια τωρα ειμαι κομπλε.λε να το ριξω κατω να δω ποσο προστασια παρεχει.χαχαχα:lol::lol::lol: Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 μολις το πηρα απο eshop το FOREVER TEMPERED GLASS.ειναι φανταστικο εκατσε τελεια.τωρα παραγκειλα αλλο ενα και περιμενω και αυτο που μου εστειλες.τελειααααααα :up::dance::dance: δεν είπα οτι κάνει :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geosaintoufis Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Υπάρχει δυνατότητα ή app που να κλείνει τα data όταν φτάσει το όριο που θα το ορίσουμε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 http://forum.xda-developers.com/android/development/enable-mobile-data-limit-t3142385 Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_kim Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Ενδιαφερομαι να το αγορασω (ειμαι αναμεσα σε αυτο και το G4). Απλα να ρωτησω αν : 1. εχει ραδιοφωνο 2. αισθητηρα δαχτυλικων 3. αποσπωμενη μπαταρια 3. και τι γινεται με την εγγυηση και service που εχει ? Ευχαριστω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 1. Ναι. 2. Όχι. 3. Όχι. Προφανώς 4. Σαν τι να γίνεται δηλαδή? Έχει 2 χρόνια απο την Huawei Ελλάς, με service point την Arvato. Παρακαλώ! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts