fanatikos Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Τι βερσιον software φοράει? Μήπως είναι branded? Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 (edited) Τι βερσιον software φοράει? Μήπως είναι branded? αριθμος εκδοσης αν λες αυτο GRA-L09C576B161 ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αριθμος εκδοσης αν λες αυτο GRA-L09C576B161 στον ελεγχο κινισης στις ρυθμισεις υπαρχουν μονο οι επιλογες αναστροφη-πιασιμο-σηκωστε το -ανακινιση και κλιση τιποτα αλλο/την ρυθμιση TouchPlus δεν την βρισκω στις ρυθμισεις πουθενα Edited January 23, 2016 by mpacardi Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Το έχω κάνει ήδη αυτό και πάλι δεν έρχονται σωστά. :( Την έχει την εφαρμογή ανοιχτεί στις προστατευόμενες εφαρμογές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 καλησπερα σε ολους.σημερα το πηρα και εγω προερχομενος απο p8 lite.μερα με νυχτα τα δυο τηλεφωνα.θα ηθελα να ρωτησω δεν βρισκω πουθενα την ρυθμιση οπως στο p8 lite για ξεκλειδωμα της συσκευης με δυπλο χτυπημα στην οθονη κλειδωματος.μηπως δεν υπαρχει αυτο στο p8 η ξεκλειδωνει με αλλο τροπο χωρις να πατας το μπουτον του on of Εμένα δεν είναι branded και έχει την Β200 και όλες τις επιλογές. Αν είναι branded (π.χ. Vodafone) λείπουν αρκετές επιλογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Εμένα δεν είναι branded και έχει την Β200 και όλες τις επιλογές. Αν είναι branded (π.χ. Vodafone) λείπουν αρκετές επιλογές.το πηρα απο skroutz δεν ξερω τι ειναι δεν μου εβγαλε καποιο σημα οταν το ανοιξα αλλα εχω αυτην την εκδοση GRA-L09C576B161 Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 το πηρα απο skroutz δεν ξερω τι ειναι δεν μου εβγαλε καποιο σημα οταν το ανοιξα αλλα εχω αυτην την εκδοση GRA-L09C576B161 Κάνε έλεγχο για αναβάθμιση. Αν δεν είναι branded θα σου κάνει αναβάθμιση από Β161 που έχεις, σε Β200, και θα είσαι ΟΚ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Κάνε έλεγχο για αναβάθμιση. Αν δεν είναι branded θα σου κάνει αναβάθμιση από Β161 που έχεις, σε Β200, και θα είσαι ΟΚ μου λεει οτι ειναι ενημερωμενο δεν μου δινει καμια αναβαθμιση ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κάνε έλεγχο για αναβάθμιση. Αν δεν είναι branded θα σου κάνει αναβάθμιση από Β161 που έχεις, σε Β200, και θα είσαι ΟΚ που μπορω να βρω αυτην την εκδοση και πως μπορω να την περασω Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 (edited) το πηρα απο skroutz δεν ξερω τι ειναι δεν μου εβγαλε καποιο σημα οταν το ανοιξα αλλα εχω αυτην την εκδοση GRA-L09C576B161 Δοκίμασες αν σου βγάζει καμιά αναβάθμιση? Λίγο που το κοίταξα, κάπου προς Ιταλία πλευρά βρίσκω την βερσιον που δίνεις αλλα δεν βγάζω άκρη αν έχει κάποιο branding ή οχι. EDIT: Με πρόλαβαν! Το θεμα δεν ειναι που θα την βρεις, μπορω να σου την δώσω και εγω. Αν ειναι branded το τηλέφωνο πρέπει να κανεις clean πρώτα. Edited January 23, 2016 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Δοκίμασες αν σου βγάζει καμιά αναβάθμιση? Λίγο που το κοίταξα, κάπου προς Ιταλία πλευρά βρίσκω την βερσιον που δίνεις αλλα δεν βγάζω άκρη αν έχει κάποιο branding ή οχι.οχι δεν βγαζει αναβαθμιση. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δοκίμασες αν σου βγάζει καμιά αναβάθμιση? Λίγο που το κοίταξα, κάπου προς Ιταλία πλευρά βρίσκω την βερσιον που δίνεις αλλα δεν βγάζω άκρη αν έχει κάποιο branding ή οχι. EDIT: Με πρόλαβαν! Το θεμα δεν ειναι που θα την βρεις, μπορω να σου την δώσω και εγω. Αν ειναι branded το τηλέφωνο πρέπει να κανεις clean πρώτα.οποτε αστο καλυτερα μην μπλεξω.αναβαθμισεις θα περνει η οχι αλλα και να περνει μαλλον απο τους τελευταιους θα ειμαι Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Οι αναβαθμίσεις και η εγγύηση ειναι δύο θέματα. Προς στιγμήν υπάρχει μια beta έκδοση της ΜΜ που την εχουν βάλει καποια παιδιά αλλά γενικά ήμαστε ολοι σε αναμονή της επίσημης έκδοσης. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Οι αναβαθμίσεις και η εγγύηση ειναι δύο θέματα. Προς στιγμήν υπάρχει μια beta έκδοση της ΜΜ που την εχουν βάλει καποια παιδιά αλλά γενικά ήμαστε ολοι σε αναμονή της επίσημης έκδοσης.οποτε καλυτερα να περιμενω να την παρω.σε ευχαριστω πολυ για ολα.αναβαθμισεις θα παιρνω ομως ετσι δεν ειναι Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Την έχει την εφαρμογή ανοιχτεί στις προστατευόμενες εφαρμογές; Ναι κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 οποτε καλυτερα να περιμενω να την παρω.σε ευχαριστω πολυ για ολα.αναβαθμισεις θα παιρνω ομως ετσι δεν ειναι Αν ειναι branded οταν δώσει ο παροχος Οπως και να 'ναι, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει σοβαρός λόγος να κάνεις οτιδήποτε. Οταν βγει η επίσημη ΜΜ τότε βλέπεις και κάνεις την ανάλογη κίνηση. Μάθε τώρα το κινητό σου, έχει πολλά κόλπα και εδώ θα ήμαστε να τα λέμε. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Αν ειναι branded οταν δώσει ο παροχος Οπως και να 'ναι, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει σοβαρός λόγος να κάνεις οτιδήποτε. Οταν βγει η επίσημη ΜΜ τότε βλέπεις και κάνεις την ανάλογη κίνηση. Μάθε τώρα το κινητό σου, έχει πολλά κόλπα και εδώ θα ήμαστε να τα λέμε.σε ευχαριστω πολυ.να εισαι καλα Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 (edited) Μόλις πέρασα την Β200 και όλα λειτουργούν καλύτερα..οκ και οι ειδοποιήσεις σε 5.0.1 Νομίζω δεν αξίζει να αναβαθμίσω σε ΜΜ ακόμη μιας και είναι βετα... Και υπάρχει και η επιλογή double tap to wake πλέον Το έκανα χειροκίνητα με αυτόν τον οδηγό http://www.carbontesla.com/2016/01/download-huawei-p8-full-b200-lollipop-firmware/ Edited January 23, 2016 by redcom7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Μόλις πέρασα την Β200 και όλα λειτουργούν καλύτερα..οκ και οι ειδοποιήσεις σε 5.0.1 Νομίζω δεν αξίζει να αναβαθμίσω σε ΜΜ ακόμη μιας και είναι βετα... Και υπάρχει και η επιλογή double tap to wake πλέον Το έκανα χειροκίνητα με αυτόν τον οδηγό http://www.carbontesla.com/2016/01/download-huawei-p8-full-b200-lollipop-firmware/και εγω μολις την εβαλα οπως το ελεγες και με τις οδηγιες που ελεγε το σαιτ που εδωσες.σε ευχαριστω πολυ φιλε μου.ολα δουλευουν τελεια και εμφανιστικαν και οι ρυθμισεις για κλειδωμα και ξεκλειδωμα του τηλεφωνου Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 και εγω μολις την εβαλα οπως το ελεγες και με τις οδηγιες που ελεγε το σαιτ που εδωσες.σε ευχαριστω πολυ φιλε μου.ολα δουλευουν τελεια και εμφανιστικαν και οι ρυθμισεις για κλειδωμα και ξεκλειδωμα του τηλεφωνου Καλημέρα! Δοκίμασε να κάνεις αυτό που λέει ο Ντέμης στο #1007. Αν μπαίνεις κανονικά στο μενού είσαι κομπλέ. Αλλιώς έχεις πρόβλημα και θα πρέπει να κάνεις την διαδικασία του clean install. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Καλημέρα! Δοκίμασε να κάνεις αυτό που λέει ο Ντέμης στο #1007. Αν μπαίνεις κανονικά στο μενού είσαι κομπλέ. Αλλιώς έχεις πρόβλημα και θα πρέπει να κάνεις την διαδικασία του clean install. το πληκτρολογω αλλα δεν μπαινει.δωστε εναν οδηγο σας παρακαλω να το επαναφερω Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John84 Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 χαιρετώ την παρέα ;) είμαι υποψήφιος κάτοχος του P8 και μετά από σκληρό διάβασμα τριών ημερών στο forum για το P8 (ούτε πανελλήνιες να έδινα :) ) είχα κάποιες απορίες αλλά μου λύθηκαν χάρης το διάβασμα :P δεν σας κρύβω όμως ότι έχω "ψηλοαγχωθεί" με το θέμα "branded"... θα το αγοράσω από skrutz κι έκανα τις πρώτες μου επαφές με κάποια μαγαζιά στέλνοντας email για να ρωτήσω αν το μοντέλο που έχουν είναι branded ή όχι! ένα μόνο κατάστημα μέχρις στιγμής μου απάντησε και είναι προς τιμή τους γιατί έγινε άμεσα η επικοινωνία! δεν ξέρω αν πρέπει να αναφέρω το όνομα του καταστήματος, όμως θα ήθελα να αναφέρω την επικοινωνία μας για το θέμα branded... τους στέλνω μήνυμα για το αν είναι ή όχι branded η απάντηση είναι η ακόλουθη... "Η συσκευασία δεν αναφέρει κάποια πληροφορία και από ενημέρωση που έχουμε από τους προμηθευτές η συσκευή είναι unbranded. Δε μπορούμε να σας πούμε σίγουρα όμως." τους απαντάω αμέσως ότι ενδιαφέρομαι να το αγοράσω από το κατάστημα τους και θα ήθελα αν γίνεται (ξέροντας την δυσκολία να ανοίξουν μια συσκευασία..) να διαπιστώσουν αν είναι τελικά unbranded η δεύτερη απάντηση αναμενόμενη... "Για να εξακριβωθεί 100% θα πρέπει να ανοιχτεί η συσκευασία και να τεθεί σε λειτουργία η συσκευή, το οποίο δυστυχώς δε μπορεί να γίνει." τα αναφέρω όλα αυτά γιατί όπως διαβάζω, πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται από που να το αγοράσουν! η τιμή του σήμερα είναι δελεαστική από μαγαζιά του skrutz, πιστεύω συμφέρει η αγορά του! προσωπικά πειράζω τα κινητά αλλά δεν παύει να υπάρχει ένας δισταγμός, οι οδηγοί που αναφέρονται για να μπει η Β200 φαίνονται σχετικά εύκολοι αλλά το θέμα είναι αν γίνεται σωστά! εδώ είναι που ίσως χρειαστώ την βοήθεια του forum εφόσον γίνω κι εγώ κάτοχος ενός branded P8 και φυσικά θα ήταν χαρά μου να βοηθήσω κι εγώ όπου φανώ χρήσιμος! Παράθεση John... John Saban! για τους φίλους Γιάννης ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 χαιρετώ την παρέα ;) είμαι υποψήφιος κάτοχος του P8 και μετά από σκληρό διάβασμα τριών ημερών στο forum για το P8 (ούτε πανελλήνιες να έδινα :) ) είχα κάποιες απορίες αλλά μου λύθηκαν χάρης το διάβασμα :P δεν σας κρύβω όμως ότι έχω "ψηλοαγχωθεί" με το θέμα "branded"... θα το αγοράσω από skrutz κι έκανα τις πρώτες μου επαφές με κάποια μαγαζιά στέλνοντας email για να ρωτήσω αν το μοντέλο που έχουν είναι branded ή όχι! ένα μόνο κατάστημα μέχρις στιγμής μου απάντησε και είναι προς τιμή τους γιατί έγινε άμεσα η επικοινωνία! δεν ξέρω αν πρέπει να αναφέρω το όνομα του καταστήματος, όμως θα ήθελα να αναφέρω την επικοινωνία μας για το θέμα branded... τους στέλνω μήνυμα για το αν είναι ή όχι branded η απάντηση είναι η ακόλουθη... "Η συσκευασία δεν αναφέρει κάποια πληροφορία και από ενημέρωση που έχουμε από τους προμηθευτές η συσκευή είναι unbranded. Δε μπορούμε να σας πούμε σίγουρα όμως." τους απαντάω αμέσως ότι ενδιαφέρομαι να το αγοράσω από το κατάστημα τους και θα ήθελα αν γίνεται (ξέροντας την δυσκολία να ανοίξουν μια συσκευασία..) να διαπιστώσουν αν είναι τελικά unbranded η δεύτερη απάντηση αναμενόμενη... "Για να εξακριβωθεί 100% θα πρέπει να ανοιχτεί η συσκευασία και να τεθεί σε λειτουργία η συσκευή, το οποίο δυστυχώς δε μπορεί να γίνει." τα αναφέρω όλα αυτά γιατί όπως διαβάζω, πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται από που να το αγοράσουν! η τιμή του σήμερα είναι δελεαστική από μαγαζιά του skrutz, πιστεύω συμφέρει η αγορά του! προσωπικά πειράζω τα κινητά αλλά δεν παύει να υπάρχει ένας δισταγμός, οι οδηγοί που αναφέρονται για να μπει η Β200 φαίνονται σχετικά εύκολοι αλλά το θέμα είναι αν γίνεται σωστά! εδώ είναι που ίσως χρειαστώ την βοήθεια του forum εφόσον γίνω κι εγώ κάτοχος ενός branded P8 και φυσικά θα ήταν χαρά μου να βοηθήσω κι εγώ όπου φανώ χρήσιμος!γίνεται σωστά.με την βοηθεια που μου εδωσε ενας φιλος απο το φορουμ το κινητο δουλευει αριστα και μολις τελειωσα ολη την διαδικασια μου εμφανισε και την αναβαθμιση την B200 την εκανα και ολα πανε ρολοι.τωρα πλεον ειναι unbranded και περνει ota ολες τις αναβαθμισεις.παρτο μην το σκεφτεσαι καθολου Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 debrand γινεται παρα πολυ ευκολα οριστε οδιγος http://forum.xda-developers.com/android/development/clean-debranding-p8-gra-l09-t3210658 ούτε πολύπλοκες διαδικασίες ουτε τπτ κατεβάζεις ένα αρχείο και κάνεις δυο τρία πραγματάκια ούτε εγγύηση χάνεις ούτε τπτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John84 Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 πολύ ωραία παιδιά, σας ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις! ορμάω και μπαίνω στην παρέα του P8 ;) Παράθεση John... John Saban! για τους φίλους Γιάννης ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 debrand γινεται παρα πολυ ευκολα οριστε οδιγος http://forum.xda-developers.com/android/development/clean-debranding-p8-gra-l09-t3210658 ούτε πολύπλοκες διαδικασίες ουτε τπτ κατεβάζεις ένα αρχείο και κάνεις δυο τρία πραγματάκια ούτε εγγύηση χάνεις ούτε τπτ Για την εγγύηση είναι σίγουρο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Ναι με την εγγύηση έχω και εγώ κάποιες αμφιβολίες. Αυτό βέβαια δεν αναιρεί το εξαιρετικο του τηλεφώνου. Με την τιμή που έχει πλέον είναι ασυναγώνιστο vfm. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 (edited) Για την εγγύηση είναι σίγουρο; ναι σίγουρα πραγματα.. εγγύηση μόνο αν βάλεις το bootloader σε κατάσταση unlocked/relocked (αλλιώς η αναθεματισμένη arvato δεν μπορεί να κάνει τπτ.. εκτός και αν βρει οτι έχει υγρασία... που δεν αποκλείεται και αυτό) το δικο μου το αγόρασα στην ρωσια όταν πηγα βόλτα σε μεγάλο store στης εκπτώσεις ... με.......245 ευρώ (εδώ τότε είχε 400) και ετσι για πλάκα όταν ήμουν αθηνα πήγα στους ακατανομαστους και τους λέω έχει χαμηλό ήχο στα ηχεία νομίζω για δείτε τι μπορεί να γίνει... βεβαία είπαν ότι ήχος δεν έχει τπτ (αλήθεια ειναι :p ) και ναι μου είπαν ότι είμαι σε εγγύηση (η συσκευη ήταν branded και μου την είχαν κάνει debrand και εκει) τωρα βεβαία είμαι εκτός εγγύησης... (unlocked bl αλλα δεν εχει σημασία :p ) Edited January 25, 2016 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts