vasilimertzani Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 5-7% είναι απαράδεκτο σε μια συσκευή που είναι σε deep sleep και 1% να έλεγε πάλι θα ήταν καπό (αν και αποδεκτό) Για όλα ευθύνεται το bug της Google με το radio service framework (ετοιμότητα Κυψέλης στην διαχείριση της μπαταρίας) πχ σου φαίνονται φυσιολογικά αυτά τα στοιχεία? (υγ χρήση οθόνης έχει γίνει κυρίως βράδυ που σημαίνει φωτισμός ήταν χαμηλά) http://4.1m.yt/9P5gPPI.png http://4.1m.yt/14-0xct.png δεν καταλαβαινω τι εννοεις απαραδεκτο.Αν το βραδυ 10 ωρες τρωει με ανοιχτα ολα % σημαινει οτι σε βγαζει αναμονη 5 μερες.Κι αλλο θες?δηλ με ποσο θα ησουν ευχαριστημενος. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 (edited) Να ελπίζω οτι είσαι με λολι, ε? Αν και πολύ καλά τα στατιστικά σου, χωρις βέβαια να βλέπουμε τα data πως ηταν (wifi/3g-4g), πάλι το "έτοιμοτητα κυψέλης" πρώτο και με διαφορά θα είναι στο νήμα! Αν εισαι με ΜΜ, σκετη απογοήτευση! v200 εχω... χρήση μικτή (από όλα οταν έβγαινα άπω το σπίτι αυτόματα περνούσα σε 4g όταν έμπαινα καπ0ου που είχα συνδεθεί έμπαινα σε wifi) ο μόνος τρόπος να πάει h ετοιμότητα κυψέλης σε δεύτερη θέση θα πρέπει να βαλω το φως τέρμα (ούτε αυτόματο ούτε τπτ απλά τέρμα και να παίξω πχ κάποιο game με ολα τέρμα.... μόνο ετσι οθόνη πάει δεύτερη το παιχνίδι δεύτερο και μετά η κυψελη (ναι αλλά ετσι εχω και αυτονομία 3 ώρες και κάτι χαχαχα δεν καταλαβαινω τι εννοεις απαραδεκτο.Αν το βραδυ 10 ωρες τρωει με ανοιχτα ολα % σημαινει οτι σε βγαζει αναμονη 5 μερες.Κι αλλο θες?δηλ με ποσο θα ησουν ευχαριστημενος. εχω και ένα nubia z7 mini έχει ακόμη 4.4 και όλο το βράδυ αν φάει 1% είναι ζήτημα,α ν δεν το χρησιμοποιήσω καθόλου δλδ μόνιμα σε sleep mode με wifi Κλειστό κλπ μπορεί και να κάτσει ετσι και 30 μέρες...... ενώ το p8 αν το αφήσω ετσι σε 4 μέρες και κάτι θα είναι στο κλείσιμο και ετοιμότητα κυψέλης θα βαράει 90% + είχα κάνει ενα πείραμα και πηγα το z7 mini στο android 5 και ουαλα και εκεί γεννήθηκε το ετοιμότητα κυψέλης που βάραγε τρελά νούμερα (βασικά ίδια αυτονομία με p8 απέκτησε 4 μέρες αναμονη δλδ) Edited January 17, 2016 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Εφόσον δεν το χρησιμοποιείς θα έπρεπε να εχει πέσει σε deep sleep και να χάσει σύνολο 1-2%. Το σωστό deep sleep τοσο είναι. Κοίτα και εσύ τα στατιστικά σου, το "ετοιμότητα κυψέλης" που βρισκεται? Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Εφόσον δεν το χρησιμοποιείς θα έπρεπε να εχει πέσει σε deep sleep και να χάσει σύνολο 1-2%. Το σωστό deep sleep τοσο είναι. Κοίτα και εσύ τα στατιστικά σου, το "ετοιμότητα κυψέλης" που βρισκεται? 1η-14ω-27λ 32% κυψελη 13% οθονη 11% συστημα 9% βαιμπερ 34% υπολοιπο συνεχεια wifi δεδομενα.Τι αλλο θελω. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Παιδιά εγώ Τώρα με την β200 με όλα κλειστά το βράδυ έχασα 12%, και Είναι απαράδεκτο!!! Και όταν λέω βράδυ μιλάω για 7 ώρες.δεν ξέρω αν φταίει και ότι γενικά δεν έχουμε Καλό σήμα στην Πετρούπολη και ψάχνει σαν τρελό λογικά όλο το βράδυ.πάντως όπως ξαναειπα Πριν με 5.1.1 της vodafon δεν έχανα ούτε 1% . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Παιδιά εγώ Τώρα με την β200 με όλα κλειστά το βράδυ έχασα 12%, και Είναι απαράδεκτο!!! Και όταν λέω βράδυ μιλάω για 7 ώρες.δεν ξέρω αν φταίει και ότι γενικά δεν έχουμε Καλό σήμα στην Πετρούπολη και ψάχνει σαν τρελό λογικά όλο το βράδυ.πάντως όπως ξαναειπα Πριν με 5.1.1 της vodafon δεν έχανα ούτε 1% . Πριν κοιμήθεις γυρνα το σε 2g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Πριν κοιμήθεις γυρνα το σε 2g Θα το δοκιμάσω.δεν το ήξερα καν αυτό.σε Ευχαριστώ.ισχύει και για την υπόλοιπη μέρα που δεν χρησιμοποιώ ίντερνετ ας πουμε; γιατί σήμερα το πήρα τι πρωί μετά από φόρτιση το βράδυ και Τώρα είμαι 77% μπαταρία με μόνο 10 λεπτά στο ίντερνετ και ένα τηλεφώνημα τν 5 λεπτών.Και το τηλ το δουλεύω σε ότι πιο χαλαρό γίνεται.μόνιμα κλειστά όλα.τοποθεσία, ίντερνετ, δεν τρέχει σχεδόν τίποτα πίσω άσσο εφαρμογές η οθονη στο αυτόματο και σε χαμηλό φωτισμό.ε μετα αν κλείσω και Αλλά παω σε Nokia 3310 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Παιδιά μην ταλαιπωριστε άδικα. Ειναι bug της 5.0.Χ. Οτι και να γίνει η "ετοιμότητα κυψέλης" θα ροκανίζει την μπαταρία. Στην 5.1.1 φτιάχνουν τα πράγματα. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Πριν κοιμήθεις γυρνα το σε 2g σημαντικη παρατηρηση.Εμενα που ποσταρα πριν τις μετρησεις ειμαι με 3g.Oxi 4g Θα το δοκιμάσω.δεν το ήξερα καν αυτό.σε Ευχαριστώ.ισχύει και για την υπόλοιπη μέρα που δεν χρησιμοποιώ ίντερνετ ας πουμε; γιατί σήμερα το πήρα τι πρωί μετά από φόρτιση το βράδυ και Τώρα είμαι 77% μπαταρία με μόνο 10 λεπτά στο ίντερνετ και ένα τηλεφώνημα τν 5 λεπτών.Και το τηλ το δουλεύω σε ότι πιο χαλαρό γίνεται.μόνιμα κλειστά όλα.τοποθεσία, ίντερνετ, δεν τρέχει σχεδόν τίποτα πίσω άσσο εφαρμογές η οθονη στο αυτόματο και σε χαμηλό φωτισμό.ε μετα αν κλείσω και Αλλά παω σε Nokia 3310 Κατι τρεχει με το δικο σου.Εγω τα εχω ολα ανοιχτα και δεν τρωει 1% την ωρα...Περασες καποια ρομ?επαναφορα εκανες? Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galimanas Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 καλησπερα παιδια.ειμαι κατοχος του p7 και σκεφτομαι να παω στο p8 τι λετε?αξιζει ο κοπος?ειμαι φαν της huawei και ολη της σειρας p.για μενα δεν ειναι προβλημα το sar που πιστευω εαν ηταν βλαβερο θα ειχε απαγορευτει.απλα εχει υψηλη τιμη.ειναι αρκετα πιο μεγαλο απο το p7? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Όποιος ενδιαφέρεται να βοηθήσει... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=429688 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Αν δεν σ' ενδιαφέρον τα παιχνίδια (λόγω πιο αδύναμης gpu του p8), δεν βλέπω λόγο να προτιμήσει κάποιος το one plus. Το Ρ8 εχει 64bit cpu, πολύ καλή κάμερα με ois, πολύ καλό ui με πολλά "κόλπα" και ειναι εντελώς Lag free. Να διευκρινίσω ότι συζητώ για το unbranded P8. Αν είναι να πάρεις κανένα Vodafone άστο. Αν και υπάρχει διαδικασία για debranding, δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει με την εγγύησή του. Οπότε ή αποδέχεσαι το κατώτερο firmware, το bloatware και το ποτε και αν θα δωσει αναβάθμιση ο provider ή πας σε one plus. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 σημαντικη παρατηρηση.Εμενα που ποσταρα πριν τις μετρησεις ειμαι με 3g.Oxi 4g Κατι τρεχει με το δικο σου.Εγω τα εχω ολα ανοιχτα και δεν τρωει 1% την ωρα...Περασες καποια ρομ?επαναφορα εκανες? Ναι είχα την vodafon 5.1.1 και πέρασα την Β200 από το xda .Πριν δεν είχα αυτό το πρόβλημα.επειδή έκανα κάτι τέτοιο πρώτη φορά δεν ξέρω αν έκανα εγώ κάτι λάθος ή φταίει η ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Αν δεν σ' ενδιαφέρον τα παιχνίδια (λόγω πιο αδύναμης gpu του p8), δεν βλέπω λόγο να προτιμήσει κάποιος το one plus. Το Ρ8 εχει 64bit cpu, πολύ καλή κάμερα με ois, πολύ καλό ui με πολλά "κόλπα" και ειναι εντελώς Lag free. Να διευκρινίσω ότι συζητώ για το unbranded P8. Αν είναι να πάρεις κανένα Vodafone άστο. Αν και υπάρχει διαδικασία για debranding, δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει με την εγγύησή του. Οπότε ή αποδέχεσαι το κατώτερο firmware, το bloatware και το ποτε και αν θα δωσει αναβάθμιση ο provider ή πας σε one plus. Έτσι ακριβώς το σκεφτόμουν και γω. Αν είναι branded να το κάνω debrand αλλά αρκεί να γίνεται χωρίς να χαθεί η εγγύηση. Τα περισσότερα στο skroutz αν δεν κάνω λάθος είναι vodafone και wind. Γνωρίζει κανείς αν γίνεται debrand πηγαίνοντάς το στην arvato που έχει και το επίσημο service της huawei; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 (edited) Αν δεν σ' ενδιαφέρον τα παιχνίδια (λόγω πιο αδύναμης gpu του p8), δεν βλέπω λόγο να προτιμήσει κάποιος το one plus. Το Ρ8 εχει 64bit cpu, πολύ καλή κάμερα με ois, πολύ καλό ui με πολλά "κόλπα" και ειναι εντελώς Lag free. Να διευκρινίσω ότι συζητώ για το unbranded P8. Αν είναι να πάρεις κανένα Vodafone άστο. Αν και υπάρχει διαδικασία για debranding, δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει με την εγγύησή του. Οπότε ή αποδέχεσαι το κατώτερο firmware, το bloatware και το ποτε και αν θα δωσει αναβάθμιση ο provider ή πας σε one plus. σε δυο πραγματα βασικα χανει το p8 se sxesh me to χ βαρύ gaming μέτριος ήχος (κατέληξα εκεί μετά από δοκιμή με καμια 35 ακουστικα καλά και μι) σε ολα τα αλλα πιστεύω πω ειναι καλύτερο Έτσι ακριβώς το σκεφτόμουν και γω. Αν είναι branded να το κάνω debrand αλλά αρκεί να γίνεται χωρίς να χαθεί η εγγύηση. Τα περισσότερα στο skroutz αν δεν κάνω λάθος είναι vodafone και wind. Γνωρίζει κανείς αν γίνεται debrand πηγαίνοντάς το στην arvato που έχει και το επίσημο service της huawei; κανονικά δεν πρέπει να σου πει τπτ.. αλλά επειδή είναι αρβατο.. εχω δει τα πάντα.. εδώ στον φίλο μου ρίξανε άκυρο επειδή φορούσε tempered glass (ενώ είχε χαλασμένο ηχείο) του είπαν οτι δονήσεις απο glass έκαναν ζημιά στο ηχείο όταν έπαιζε μουσική και βεβαία προσφέρθηκαν άμεσα να το αντικαταστήσουν με κόστος (ούτε για αστείο ετσι) και όταν αρχίσαμε μα μου.. κατευθείαν "μιλήστε με το νομικό μας τμήμα αν έχετε παράπονα" τσαντιστήκαμε πήραμε απο ebay (uk) καινούργιο ηχείο με 6 ευρω.. κάναμε αντικατάσταση (ούτε 10 λεπτά διαδικασία) και τελείωσε η υπόθεση Edited January 18, 2016 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 (edited) σε δυο πραγματα βασικα χανει το p8 se sxesh me to χ βαρύ gaming μέτριος ήχος (κατέληξα εκεί μετά από δοκιμή με καμια 35 ακουστικα καλά και μι) σε ολα τα αλλα πιστεύω πω ειναι καλύτερο κανονικά δεν πρέπει να σου πει τπτ.. αλλά επειδή είναι αρβατο.. εχω δει τα πάντα.. εδώ στον φίλο μου ρίξανε άκυρο επειδή φορούσε tempered glass (ενώ είχε χαλασμένο ηχείο) του είπαν οτι δονήσεις απο glass έκαναν ζημιά στο ηχείο όταν έπαιζε μουσική και βεβαία προσφέρθηκαν άμεσα να το αντικαταστήσουν με κόστος (ούτε για αστείο ετσι) και όταν αρχίσαμε μα μου.. κατευθείαν "μιλήστε με το νομικό μας τμήμα αν έχετε παράπονα" τσαντιστήκαμε πήραμε απο ebay (uk) καινούργιο ηχείο με 6 ευρω.. κάναμε αντικατάσταση (ούτε 10 λεπτά διαδικασία) και τελείωσε η υπόθεση Αν και το Ρ8 δεν το εχω καν ακούσει πως παίζει, να σκεφτείς οτι εχω βάλει καπάκι στην 3.5αρα και με το bumper που του πέρασα μετα ουτε καν μπορώ να το βγαλω. Σύμφωνα με αυτό http://www.gsmarena.com/one_plus_x-review-1337p6.php Το one plus πρέπει να ειναι ακόμη πιο χάλια! Δες τι γίνεται με τις παραμορφωσεις και το crosstalk! Διευκρίνηση! Δεν εχω ακούσει κανενα απο τα δυο για να κρίνω. Μονον με οτι διαβάζω. PS: Στο αντίστοιχο σημείο για το Ρ8 δεν φαίνεται κατι ανάλογο. Συμφωνα παντα με το σαιτ. Μηπως κατι συμβαίνει στο κινητο σου? Εψαξες στο νετ για αναλογες κριτικές? Edited January 18, 2016 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 (edited) Αν και το Ρ8 δεν το εχω καν ακούσει πως παίζει, να σκεφτείς οτι εχω βάλει καπάκι στην 3.5αρα και με το bumper που του πέρασα μετα ουτε καν μπορώ να το βγαλω. Σύμφωνα με αυτό http://www.gsmarena.com/one_plus_x-review-1337p6.php Το one plus πρέπει να ειναι ακόμη πιο χάλια! Δες τι γίνεται με τις παραμορφωσεις και το crosstalk! Διευκρίνηση! Δεν εχω ακούσει κανενα απο τα δυο για να κρίνω. Μονον με οτι διαβάζω. PS: Στο αντίστοιχο σημείο για το Ρ8 δεν φαίνεται κατι ανάλογο. Συμφωνα παντα με το σαιτ. Μηπως κατι συμβαίνει στο κινητο σου? Εψαξες στο νετ για αναλογες κριτικές? σε ομιλία είναι ΑΨΟΓΟ το p8 ότι καλύτερο βασικά εχω δουλέψει είτε σε ένταση ειτε σε ποιότητα ... αλλά ότι αφορά την μουσική(με χρήση ακουστικόν) το παλιό μου iphone 5 το πατάει κάτω (και λίγα λέω) τωρα αν καταφεραν να κανουν το x τοσο χειρότερο απο το πρώτο one.. πάω πάσο οσο για το κινιτο εχω 3 κινιτα στο σπιτι (p7 και δυο p8) ενα δυκο μου p8 ενα της μητέρας και το p7 παλιό δικό μου και τα τρία έχουν ακριβός τον ίδιο ήχο στην αναπρααγογη μουσικής (μέτριο δλδ ) εκτός και αν τα iphonia λόγο ξεχωριστού κυκλώματος ήχου έχουν τόσο καλύτερο ήχο (τότε πάλι πάω πάσο) Edited January 18, 2016 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 (edited) Τι να πω, φιλε. Δεν εχω ακούσει κανενα απο τα δυο. Ουτε καν το Ρ8 που εχω. Για mp3 εχω αυτό https://www.skroutz.gr/s/3763553/Sony-NWZ-E584-8GB.html?from=most-popular&keyphrase=sony+584 Που με καλύπτει πλήρως. Παρεπιπτόντως, σε εξαιρετικη τιμή το εχει ο Κότσος! EDIT: Μιας που το εφερε η κουβεντα, περιμενω και αυτά http://www.ebay.com/itm/NEW-Sony-MDR-EX650-In-Ear-Headphones-Brass-Black-BOXED-SEALED-/121855620092?hash=item1c5f2933fc:g:UJEAAOSwI-BWQmO6 Πιστευω οτι θα "δεσουν" καλά με το player. Μέχρι 10 Φεβρουαρίου λέει, θα τα εχω. Για να δουμε... Edited January 18, 2016 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Τι να πω, φιλε. Δεν εχω ακούσει κανενα απο τα δυο. Ουτε καν το Ρ8 που εχω. Για mp3 εχω αυτό https://www.skroutz.gr/s/3763553/Sony-NWZ-E584-8GB.html?from=most-popular&keyphrase=sony+584 Που με καλύπτει πλήρως. Παρεπιπτόντως, σε εξαιρετικη τιμή το εχει ο Κότσος! αυτό ναι με καλά ακουστικά ειναι τέλειο........και το εχω μάλιστα (στον κοτσο ειχα πάρει)... δυστυχώς είναι δύσκολο να κουβαλάω δυο συσκευές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 αυτό ναι με καλά ακουστικά ειναι τέλειο........και το εχω μάλιστα (στον κοτσο ειχα πάρει)... δυστυχώς είναι δύσκολο να κουβαλάω δυο συσκευές Χε, χε. Σε καταλαβαίνω! Εγω κουβαλάω τσαντάκι ώμου, οποτε δεν εχω θεμα χώρου. Ειναι φοβερό εργαλείο. Περιμένω και τ' ακουστικά που εγραψα πριν! Πιστεύω θ' ακούσω εξαιρετικά πράγματα! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Χε, χε. Σε καταλαβαίνω! Εγω κουβαλάω τσαντάκι ώμου, οποτε δεν εχω θεμα χώρου. Ειναι φοβερό εργαλείο. Περιμένω και τ' ακουστικά που εγραψα πριν! Πιστεύω θ' ακούσω εξαιρετικά πράγματα! θα ακούσεις πίστεψε με εχω τα hammerhead σε αυτο και ειναι πραγματικά αλλου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 σε δυο πραγματα βασικα χανει το p8 se sxesh me to χ βαρύ gaming μέτριος ήχος (κατέληξα εκεί μετά από δοκιμή με καμια 35 ακουστικα καλά και μι) σε ολα τα αλλα πιστεύω πω ειναι καλύτερο κανονικά δεν πρέπει να σου πει τπτ.. αλλά επειδή είναι αρβατο.. εχω δει τα πάντα.. εδώ στον φίλο μου ρίξανε άκυρο επειδή φορούσε tempered glass (ενώ είχε χαλασμένο ηχείο) του είπαν οτι δονήσεις απο glass έκαναν ζημιά στο ηχείο όταν έπαιζε μουσική και βεβαία προσφέρθηκαν άμεσα να το αντικαταστήσουν με κόστος (ούτε για αστείο ετσι) και όταν αρχίσαμε μα μου.. κατευθείαν "μιλήστε με το νομικό μας τμήμα αν έχετε παράπονα" τσαντιστήκαμε πήραμε απο ebay (uk) καινούργιο ηχείο με 6 ευρω.. κάναμε αντικατάσταση (ούτε 10 λεπτά διαδικασία) και τελείωσε η υπόθεση Αν βρω σύντομα σαμπανιζέ P8 σε χαμηλή τιμή και δεν είναι branded θα το χτυπήσω αμέσως. Αν είναι branded και δεν γίνεται debrand χωρίς να χαθεί η εγγύηση τότε πάω καρφί για oneplus x. Αλλά βλέπω ότι στα σαμπανιζέ δεν πέφτει η τιμή και απ' ότι φαίνεται το X θα είναι η επιλογή τώρα που έπεσαν και τα μεταφορικά. Όσο για την arvato ναι και γω έχω ακούσει διάφορα. Το θέμα είναι να μην σου κάτσει ελαττωματικό ή σου τύχει πρόβλημα και δεν φταις και μετά τρέχεις. Και αναφέρομαι για όλα όχι μόνο τα Huawei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Ναι είχα την vodafon 5.1.1 και πέρασα την Β200 από το xda .Πριν δεν είχα αυτό το πρόβλημα.επειδή έκανα κάτι τέτοιο πρώτη φορά δεν ξέρω αν έκανα εγώ κάτι λάθος ή φταίει η ρομ. Παντως η δικια μου ρομ δεν συμπεριφέρεται ετσι.Κανε ενα κοπο και κανε εργοστασιακη επαναφορα να δεις πως θα παει. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Παντως η δικια μου ρομ δεν συμπεριφέρεται ετσι.Κανε ενα κοπο και κανε εργοστασιακη επαναφορα να δεις πως θα παει. Θα το αφήσω μέχρι την επόμενη αναβάθμιση γιατί κάθε φορά που κάνω κάτι τέτοιο πρέπει να επικοινωνώ με την Τράπεζα για να μου συνδέουν την εφαρμογή πρόσθετου κωδικού και το έχω κάνει 2 φορές σε έναν μήνα αυτό.η ετοιμότητα κυψέλης Είναι μόνιμα στο 22%.Είναι παρα πολυ.σκέψου ότι Τώρα η οθόνη είναι στο 21%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Θα το αφήσω μέχρι την επόμενη αναβάθμιση γιατί κάθε φορά που κάνω κάτι τέτοιο πρέπει να επικοινωνώ με την Τράπεζα για να μου συνδέουν την εφαρμογή πρόσθετου κωδικού και το έχω κάνει 2 φορές σε έναν μήνα αυτό.η ετοιμότητα κυψέλης Είναι μόνιμα στο 22%.Είναι παρα πολυ.σκέψου ότι Τώρα η οθόνη είναι στο 21%. Εισαι σε 4g?δες και καμια ρυθμιση μηπως απενεργοποιησεις εντοπισμο θεσης κλπ Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts