pazu Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Καλησπέρα.θα κάτσω Τώρα να περάσω άλλη ρομ.Μία ερώτηση πριν ξεκινήσω Όταν θα βάλω το μαιλ μου Μετά θα μου ζητήσει να επαναφέρει τα πάντα πίσω από το μπακ απ ή θα χάσω τα πάντα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Τι έγινε ρε παιδιά σήμερα που σας χρειάζομαι λείπετε όλοι; :-) Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει το 3 που λέει:Copy both folders /CUSTOM and /dload forders with one update.app in each folder in your SD card.Copy both folders /CUSTOM and /dload forders with one update.app in each folder in your SD carda.Τι εννοεί update app; Πρέπει να κατεβάσω κάποια εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 (edited) Εντάξει τα έκανα σ.....Α!!!! Δεν ξέρω καν τι πατάτα έχω κάνει!!!! Το μόνο που κατάφερα είναι να κολλάει το σκρολ στο κινητό και να μην ξέρω τι ζημιά έχω κάνει.Πώς γυρνάω πίσω;SOS!!!!!!!! Κάτι Δεν έκανα σωστά και και την πρώτη φορά που πάτησα ταυτόχρονα τα τρία κουμπιά Δεν έκανε τίποτα απλά άνοιξε το κινητό.και έκανα την πατάτα να συνεχίσω τα βήματα σαν να είχα ολοκλήρωση το πρώτο βήμα.και απλά αφού το κινητό έκανε ενημέρωση από το δεύτερο βήμα ενώ στο πρώτο Δεν έκανε ενημέρωση, σημαίνει ότι ότι τα έκανα σ......Α και Δεν ξέρω που βρίσκομαι. Edited January 15, 2016 by pazu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vangelsak Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Απλα θελω μια γνωμη παραπανω...Σε titanium grey p8 ποια απο τις δυο θα βαζατε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Απλα θελω μια γνωμη παραπανω...Σε titanium grey p8 ποια απο τις δυο θα βαζατε? αριστερά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Απλα θελω μια γνωμη παραπανω...Σε titanium grey p8 ποια απο τις δυο θα βαζατε? Και εγω την αριστερη ψηφιζω... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Βρε παλιοπαιδα επιτηδες δεν μου ειπατε τιποτα για να τα μάθω όλα από έξω!!! :-) :-) επιτέλους τα κατάφερα και όλα καλά.πλέον με Β200!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Βρε παλιοπαιδα επιτηδες δεν μου ειπατε τιποτα για να τα μάθω όλα από έξω!!! :-) :-) επιτέλους τα κατάφερα και όλα καλά.πλέον με Β200!!! εγω όσες φορές ειχα μπει απο κινητό μπήκα :p και επειδή για να σου εξηγήσω την διαδικασία έπρεπε να γραψω περιπου μια σελιδα tutorial... δεν νομιζο να μου έβγαινε απο κινητό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 εγω όσες φορές ειχα μπει απο κινητό μπήκα :p και επειδή για να σου εξηγήσω την διαδικασία έπρεπε να γραψω περιπου μια σελιδα tutorial... δεν νομιζο να μου έβγαινε απο κινητό... Χαχαχαχαχα Ευχαριστώ πάντως.όσα μου είχες πει πάντως έπιασαν τόπο! Τα έκανα μαντάρα γιατί το πρόβλημα ήταν ότι όταν πατούσα τα τρία κουμπιά ταυτόχρονα δεν έπιανε ποτέ,και νόμιζα την πρώτη φορά ότι έπιασε και έκανα μετονομασία και συνέχισα χωρίς το πρώτο βήμα.και μετά έχασα μπάλα.το ξανακανα από την αρχή και ευτυχώς όλα καλά.Αλλά από εχθές που τα είχα κάνει μαντάρα δεν μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ γιατί σκεφτόμουν μήπως είχα κάνει καμία ζημιά και δεν μαζευόταν με τίποτα μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsakpt3 Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 καλησπέρα και απο μένα... είμαι ανάμεσα σε αυτό και στο Leagoo Elite 1... το ξέρω οτι είναι τεράστια η διαφορά στην τιμή αλλά απο ποιότητα τι έχετε να πείτε? υπάρχει σύγκριση ή είναι εντελώς διαφορετικό το επίπεδο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Καλησπέρα. Είναι εντελώς άλλο επίπεδο φίλε. Το χάος ανάμεσα! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostre21 Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 (edited) Κάποια εφαρμογή για να μειωθεί η κατανάλωση της μπαταρίας,έχετε να προτείνεται; Περιμένω το emui 4 να δω διαφορές.. :D Edited January 16, 2016 by lostre21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Κάποια εφαρμογή για να μειωθεί η κατανάλωση της μπαταρίας,έχετε να προτείνεται; Περιμένω το emui 4 να δω διαφορές.. :D ειναι θεμα του android 5-5.1 περίμενε μεχρι την 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Τώρα και εγώ για την μπαταρία θα σας έγραφα.Πριν με την 5.1.1 της Vodafone όπως το άφηνα το βράδυ έτσι το έβρισκα το πρωί, Τώρα με την β200 το βρήκα μείον 12% κάτω.Είναι πολύ νομίζω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Ο browser μαμά που έχει Είναι σχετικά γρήγορος Αλλά δεν θα έλεγα ότι είναι και πρακτικός.Μπορεί κάποιος να προτείνει κάποιον που να πηγαίνει καλά στο τηλ αυτό Αλλά να Είναι και γρήγορος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Ο chrome πάει σφαίρα.Στο συγκεκριμένο τηλέφωνο δουλεύει τέλεια και ταχύτατα. Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Ο browser μαμά που έχει Είναι σχετικά γρήγορος Αλλά δεν θα έλεγα ότι είναι και πρακτικός.Μπορεί κάποιος να προτείνει κάποιον που να πηγαίνει καλά στο τηλ αυτό Αλλά να Είναι και γρήγορος; UC Browser να βρεις την υγεια σου...:lol: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Ο chrome πάει σφαίρα.Στο συγκεκριμένο τηλέφωνο δουλεύει τέλεια και ταχύτατα. Καλός Ο chrome Αλλά με εκνευρίζει που δεν έχει μπάρα κάτω για να παω στην αρχική και γενικά ότι και να κάνω πρέπει να πατάω πάνω δεξιά.το έψαξα μήπως μπορώ να το αλλάξω αυτό Αλλά δεν βρήκα κάτι..... ----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- UC Browser να βρεις την υγεια σου...:lol: Θα τον δοκιμάσω και θα σας πω.σας Ευχαριστώ πάντως!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Η μπαταρία ειναι θέμα της 5.0.χ. Ολοι γκρινιάζουν. Αν δεν δοθεί αναβάθμιση μην εχουμε πολλές ελπίδες. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 UC Browser να βρεις την υγεια σου...:lol: +100 ασε το chrome με το spyware του btw ακουστικά να μου προτείνει κάνεις πλσ..... τόσα εχω δοκιμάσει άλλα η δεν είναι συμβατά και ήχος είναι μέτριος η huawei τσιγκουνευτηκε άσχημα στην κάρτα ήχου (απαράδεκτο για ναυαρχίδα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpel86 Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Η μπαταρία ειναι θέμα της 5.0.χ. Ολοι γκρινιάζουν. Αν δεν δοθεί αναβάθμιση μην εχουμε πολλές ελπίδες. Εγώ πάντως που εχω την 6 beta το ίδιο πρόβλημα έχω με τη μπαταρία. Ελπίζω όταν βγει η final να έχει βελτιωθεί λίγο το θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 (edited) Εγώ πάντως που εχω την 6 beta το ίδιο πρόβλημα έχω με τη μπαταρία. Ελπίζω όταν βγει η final να έχει βελτιωθεί λίγο το θέμα Δες το "ετοιμότητα κυψέλης" σε τι επιπεδα είναι. Αν είναι παλι ψηλά, χαιρετίσματα. .... Παντως η κατανάλωση μπαταρίας επηρεάζεται απο τόσο πολλους παράγοντες που ουσιαστικά είναι πολυ δύσκολο να κανεις συγκρίσεις. Μπορεί να την κάνει την ζημιά κάτι αλλο τώρα, που μέχρι πριν δούλευε σωστά. Π.χ. μια εφαρμογή που τώρα δεν πάει καλά με την ΜΜ. Γι' αυτό προτιμούσα εγώ την 5.1.1 και οχι την 6.0. Λογικά θα ηταν μια λολιποπ απροβληματιστη και επειδή οι εφαρμογές ειχαν τον χρόνο να γινουν optmized, πιστεύω οτι θα ειχαμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Edited January 17, 2016 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Τι προβλημα εχετε με την μπαταρια?Εμενα κραταει 1 1/2 μερα.Το βραδυ τρωει περιπου 5-7% . Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 (edited) Τι προβλημα εχετε με την μπαταρια?Εμενα κραταει 1 1/2 μερα.Το βραδυ τρωει περιπου 5-7% . 5-7% είναι απαράδεκτο σε μια συσκευή που είναι σε deep sleep και 1% να έλεγε πάλι θα ήταν καπό (αν και αποδεκτό) Για όλα ευθύνεται το bug της Google με το radio service framework (ετοιμότητα Κυψέλης στην διαχείριση της μπαταρίας) πχ σου φαίνονται φυσιολογικά αυτά τα στοιχεία? (υγ χρήση οθόνης έχει γίνει κυρίως βράδυ που σημαίνει φωτισμός ήταν χαμηλά) http://4.1m.yt/9P5gPPI.png http://4.1m.yt/14-0xct.png Edited January 17, 2016 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 (edited) Να ελπίζω οτι είσαι με λολι, ε? Αν και πολύ καλά τα στατιστικά σου, χωρις βέβαια να βλέπουμε τα data πως ηταν (wifi/3g-4g), πάλι το "έτοιμοτητα κυψέλης" πρώτο και με διαφορά θα είναι στο νήμα! Αν εισαι με ΜΜ, σκετη απογοήτευση! Edited January 17, 2016 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts