redalert19882000 Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 Φίλε με έκανες να χτυπιέμαι και να δακρύζω από τα γέλια στις 4:37 τα ξημερώματα!!! Κάναμε και εμείς διάφορα αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό, θα μας είχαν πετάξει για πάντα από το σχολείο :lol: :lol: Από την μία χαίρομαι που έχω τελειώσει εδώ και ενάμιση περίπου χρόνο το σχολείο γιατί δεν είμαι πλέον υποχρεωμένος να ακούω όλες τις μ***κίες. Από την άλλη μου έχουν λείψει πολύ οι μ***κίες που κάναμε (π.χ. τώρα στο ΤΕΙ θα με κυνηγάνε οι καθηγητές επειδή καπνίζω στις γωνίες του προαυλίου ή στις τουαλέτες, όχι. ). Υποκλίνομαι και πάλι για το τρομερό βίντεο που ανέβασες :lol: :lol: Πλέον που κουβαλάω ακόμα περισσότερη τρέλα, θα ήθελα πάρα πολύ να ήμουν στην τάξη σας για να κάνουμε ακόμα χειρότερα :lol: :lol: :lol: EDIT Είδα τώρα τα βίντεο με το κρασί! Το κορυφαίο είναι εκείνο που χορεύει το παιδί μπροστά στο ούφο :lol: Μια και βλέπω για Λουτράκι. Κάποτε ερχόμουν για διακοπές εκεί αλλά για κάποιον λόγο σταματήσαμε να πηγαίνουμε. Τελευταία φορά αν θυμάμαι καλά ήρθα το 1999. Φαντάζομαι ότι θα έχει αλλάξει πολύ από τότε. Κάποια στιγμή θα έρθω για βόλτα σίγουρα. Ευχαριστουμε πολυυυυυ.Χαιρετισματα απο τα παιδια της ταξης...;) Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 Εχω κι εω απο τον ανηψιο μου και ελπιζω να το ανεβασω καποιαι στιγμη με τις ζουρλιες που κανουν εκει μεσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_pappas1989 Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 gia sas kai pali paidia ........ ali mia fora tha dimosieysoyme ena apo ta trela videakia ths ΓΗΝ του 1ου ΤΕΕ Λουτρακιου..... auth ti fora to thema einai h epidromh (sthn taksh mas) toy OYZOY.......... prosexte stin arxh ton sxoliasmo toy gia ta arxika AMD........ti toy les twra??? kai sto telos (den akoygete kala) leei oti tha moy riksei apoboli ama den ta bapsoyme(ti ta ithela ta poedrilikia?)thn taksh apolayste Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. March 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2006 gia sas kai pali paidia ........ ali mia fora tha dimosieysoyme ena apo ta trela videakia ths ΓΗΝ του 1ου ΤΕΕ Λουτρακιου..... auth ti fora to thema einai h epidromh (sthn taksh mas) toy OYZOY.......... prosexte stin arxh ton sxoliasmo toy gia ta arxika AMD........ti toy les twra??? kai sto telos (den akoygete kala) leei oti tha moy riksei apoboli ama den ta bapsoyme(ti ta ithela ta poedrilikia?) Γράψατε και πάλι ! Στο σχολείο που πήγαινα δεν θα καθόντουσαν να λένε αυτά τα πράγματα, κατευθείαν τηλέφωνο στο σπίτι, αποβολή και αν ήταν σοβαρό ποινολόγιο... Χαιρετίσματα στο Λουτράκι :) Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_pappas1989 Δημ. March 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2006 Γράψατε και πάλι ! Στο σχολείο που πήγαινα δεν θα καθόντουσαν να λένε αυτά τα πράγματα, κατευθείαν τηλέφωνο στο σπίτι, αποβολή και αν ήταν σοβαρό ποινολόγιο... Χαιρετίσματα στο Λουτράκι :) euxaristoyme........ xeretismata apo to loytraki kai thn ΓΗΝ........... argotera tha fortwsw kai alla videakia(simerina) ........ twra exw problima me tis yperithres toy kinitoy(to blameno) ta leme argotera;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellenicsun Δημ. March 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2006 κάποιος ειπε πως τους εβαλε να μαθουν τις ... 12 εντολες απ' εξω... ε, αυτο δεν ειναι τιποτα. σου εχουν μαθει τις 613??????? Έγω είχα αναφερθεί για τις 12 εντολές..Έχω καιρό να μπώ σε αυτο το θέμα..:rolleyes: ..Πόσες εντολές είπες?????????????????:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_pappas1989 Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 Έγω είχα αναφερθεί για τις 12 εντολές..Έχω καιρό να μπώ σε αυτο το θέμα..:rolleyes: ..Πόσες εντολές είπες?????????????????:wacko: poses entoles? 613??? ti einai oles aytes? poy kolane?????? paidia dustixos tha prepei na perimenete ligo akoma den eytiaksa akoma to problima............. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 gia sas kai pali paidia ........ ali mia fora tha dimosieysoyme ena apo ta trela videakia ths ΓΗΝ του 1ου ΤΕΕ Λουτρακιου..... auth ti fora to thema einai h epidromh (sthn taksh mas) toy OYZOY.......... prosexte stin arxh ton sxoliasmo toy gia ta arxika AMD........ti toy les twra??? kai sto telos (den akoygete kala) leei oti tha moy riksei apoboli ama den ta bapsoyme(ti ta ithela ta poedrilikia?)thn taksh :respect: :respect: :respect: :lol: ;) παιδικη χαρα:up: Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_pappas1989 Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 mera......... kai twra afoy elisa to problima me tis yperithres(kati rythmiseis ythele) ta ekana upload kai sas ta paradidw gia na ta apolausete einai 3 arxeia se 1 sympiesmeno arxeio .rar 4mega aksizoyn dite ta opos panta einai 3gp;) ;) ;) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 kala korifi to teleutaio telika ti egine me tin apousia tin ebale? Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 τι καναμε σημερα σε εκεινο το γυμνασιο το ρημαδι...ακουστε: βγαινω την ωρα του μαθηματος, ανοιγω τις βρυσες που ειναι πισω απο το σχολειο και δν τις βλεπει κανενας, και ειναι καπως κατηφορικο, και ειχε γεμισει νερο 2 μετρα, γιατι το νερο το κραταγε ο τοιχος, και μετα ανεβηκε ενας καθηγητης με ενα ξυλο στην μαντρα και προσπαθουσε να κλεισει τις βρυσες...:lol: :lol: :lol: τρελο γελιο!!!!μετα ανεβηκαμε στην ταξη, εκανε περιοδεια και εκραζε ολες τις ταξεις, ηρθε σε εμας και οταν ειδε τα θρανια που τα εχουμε βαψει με ανεξιτιλους φρικαρε!!!μας καλεσε στο γραφειο να παρουμε οινοπνευμα να τα καθαρισουμε.παμε απο πανω,και οταν τα καθαρισαμε, ριχναμε σταγονες ισα ισα και βαζαμε φωτια, και εσβηνε αμεσως,εκεινη την ωρα σκαζει ο μουρλος που νομιζει οτι οδηγαει μηχανη, παιρνει το οινοπνευμα και το εριξε ολο πανω στην φωτια!!!εφερνε γυρω-γυρω και εκανε μπερν αουτ γυρω απο το φλεγωμενο θρανιο.μαζευτηκανε ολοι εξω απο την ταξη και καμια 10αρια τολμησαν να μπουν. εγω το καταλαβα οτι ερχοταν η διευθηντρια και εφυγα. αποτελεσμα:12 διημερες μαζι με των επιμελητων, και ενα χαροκαμενο θρανιο. το ειχαν κανει και τα περσινα τριτακια, αλλα οταν ερχονταν η διευθηντρια το εριξαν απο το παραθυρο.σημερα μονο πηρα 3 ωριαιες!!!και ενα αλλο ωραιο που εγινε, ενας φιλος μου πηρε μια καποτα και του επεσε απο την κολοτσεπη μεσα στην καφετερια.την περνει αυτος που καθοτανε διπλα του, την παιρνει, την ανοιγει και την ακουμπαει στην καρεκλα του. ολοι στην καφετερια ειχαν πεθανει στο γελιο!!! ps No1:σημερα οταν πεταγαμε πετρες απο τις τουαλετες, περναγε μια γρια και την πηρε ξυστρα.ηρθε πανω στο γυμνασιο και εβριζε το καπη (διευθηντρια).λιωσαμε παλι!!! ps No2:εχουν αλλα παιδια απο ολα αυτα βιντεο, αλλα δν εχω κινητο να μου τα στειλουν:( μολις παρω γιατι μου χαλασε, θα τα βαλω. ps No3:τι θα λεγατε να κανουμε ενα σιτε με βιντεο απο τις τρελες στο σχολειο??? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 Καλα κ γιατι πατε σχολειο? παρατηστε το αμα ειναι να κανετε τετοιες φασεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 γιατι??εγω δν θελω να τελιωσω ποτε το σχολειο. που θα σπαμε τοσο πλακα στην ζωη μας???:p Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 γιατι??εγω δν θελω να τελιωσω ποτε το σχολειο. που θα σπαμε τοσο πλακα στην ζωη μας???:p Το σχολείο δεν είναι μόνο για να σπάμε πλάκα :!: μας καλεσε στο γραφειο να παρουμε οινοπνευμα να τα καθαρισουμε.παμε απο πανω,και οταν τα καθαρισαμε, ριχναμε σταγονες ισα ισα και βαζαμε φωτια, και εσβηνε αμεσως,εκεινη την ωρα σκαζει ο μουρλος που νομιζει οτι οδηγαει μηχανη, παιρνει το οινοπνευμα και το εριξε ολο πανω στην φωτια!!!εφερνε γυρω-γυρω και εκανε μπερν αουτ γυρω απο το φλεγωμενο θρανιο.μαζευτηκανε ολοι εξω απο την ταξη και καμια 10αρια τολμησαν να μπουν. εγω το καταλαβα οτι ερχοταν η διευθηντρια και εφυγα. αποτελεσμα:12 διημερες μαζι με των επιμελητων, και ενα χαροκαμενο θρανιο. Αυτά που κάνετε, εκτός από το ότι είναι υπερβολικά, είναι και επικίνδυνα! :knife: Συνεχίστε την "καλή" δουλειά...αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 kala korifi to teleutaio telika ti egine me tin apousia tin ebale? Τελικα δεν πιρανε:p :p Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_pappas1989 Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 paidia eyxaristoyme kai pali gia ta kala sas logia..............thn apoysia telika den thn pire .......perimenoyme kai dika sas videakia .....;) ;) ;) ;) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Επανερχομαστε....Παρτε ενα για αρχη.....καημενουλα εδρα..http://rapidshare.de/files/20216460/_ae__.3gp.html Και τις προσεχεις μερες θα δειτε ενα βιντεο με μια φοτιτσα που αναψαμε ....μεσα στιν ταξη... Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 αααα ωραιο θεμα! εγω θα πω για το ΤΕΕ που πηγαινα ειχα αψογες σχεσεις με τους καθηγητες μου και ειχαμε ανταλαξει και κινητα κανονικα! αργουσαν στο μαθημα τους επαιρνα τηλ¨"τι θα γινει θα κανουμε μαθημα?" "ερχομαι ερχομαι μη φυγετε" επειτα με ειχαν σε εκτιμηση,καθως τα μαθηματα ειδηκοτητας τα ηξερα τελεια! και καλυτερα απο αυτους και μαλιστα μια καθηγητρια με χειροκροτησε σε καποια φαση που ειχαν μπερδευτει μαθητες και καθηγητες (γιατι στα εργαστηρια ειχαμε 3) επειτα να τονισω οτι δεν ημουν το λεγομενο γλυφτρακι,ισα ισα που καθομουν τελευταιο θρανιο και παρα το χαβαλε που εκανα και παιζαμε με τα SE t630 μας golf μεσω bluetooth ημουν καλος. και απορουσαν ωρες ωρες πως γινοταν αυτο! επισης ειχα αγωνια σε ενα μαθημα και μια μερα στελνω μηνυμα σε ενα καθηγητη μου και του λεω εγραψα καλα? και μου απανταει "μλμ"¨δηλαδη μη λες μαμακιες! :lol: :lol: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter_ Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Μπα... Πού να δείτε πώς είναι η σχέση φοιτητές - καθηγητές. Παράθεση http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savraki Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 αυτά τα videakia πώς τα βλέπουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 prepei na exeis to quick time gia na ta deis Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Καποτε μας ειχε πει ενας καθηγητης μαθηματικων 2α λυκειου το εξης: " Ο καθηγητης ειναι για τους μαθητες μια φωτια... και οι μαθητες ενας κρυωμενος που θελει να ζεσταθει...... Θα πρεπει να ειναι ουτε πολυ κοντα για να καει αλλα ουτε κ πολυ μακρυα για να κρυωσει...αλλα στην σωστη θεση(αποσταση) για να ζεσταθει...! Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. November 30, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Καθηγητης στο σχολειο μου την 1η ωρα: Ρε παιδια μην κανετε φασαρια ειναι και ωρα κοινης ησυχιας, καποιοι εδω μεσα κοιμουνται :lol: Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giarlos Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Ατακα του μαθηματικου μας! Σημειωτεον απο τα καλυτερα παληκαρια ever seen. Κανει μια ερωτηση στην ταξη! Απανταει ενας φιλος αλλα λεει μ@λ@κι@ γιατι κατι δεν φαινοταν καλα στον πινακα. Του γυριζει μια μουτζα και του λεει - Παρτα μ@λ@κ@. - Εγω τι φταιω κυριε ο πιν..... - Δεν φταις εσυ αγορι μου. Ο πατερας σου φταιει που δεν τραβηχτηκε την καταλληλη στιγμη :lol: :lol: :lol: Παράθεση [sony Ericsson] k750i : FAQ [Xiaomi] Mi2/2S : Εγκατάσταση CWM Recovery & Ενεργοποίηση True Dual Boot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Καλά εγώ δηλαδή εδώ μέχρι και βιβλίο μπορώ να γράψω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts