ostvarivanje Δημοσιεύτηκε April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 14, 2015 Πρόκειται για ένα φίλο μου που είχε το Nokia 630, αλλά μετά το σπάσιμο της οθόνης του σκέφτεται να αγοράσει ένα καινούριο τηλέφωνο. Στα λεφτά που αναφέρω τι έχετε να μου προτείνετε; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madman099 Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Huawei Ascend G620s στα 135 ευρώ ντούκου. http://www.skroutz.gr/s/5838452/Huawei-Ascend-G620s-8GB.html LG G3 s στα 184 ευρώ στον Κοτσόβολο με δόσεις. http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/144296-lg-g3-s-black Αν μπορείς πας και στο Motorola Moto G 4G 2nd Gen με 6 δόσεις στα 224€. http://www.skroutz.gr/s/6484312/Motorola-Moto-G-4G-2nd-Gen-8GB.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. April 14, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Σε ευχαριστώ πολύ. Για το G3s το σκεφτόμουν και εγώ. Απλά δεν ξέρω αν ο Κωτσόβολος κάνει δόσεις και εκτός πιστωτικής! Από εκεί και πέρα θα δω τι θα κάνω. Τι γνώμη έχετε για τι LG G2 mini; Ή για το LG SPIRIT; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madman099 Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Σε ευχαριστώ πολύ. Για το G3s το σκεφτόμουν και εγώ. Απλά δεν ξέρω αν ο Κωτσόβολος κάνει δόσεις και εκτός πιστωτικής! Από εκεί και πέρα θα δω τι θα κάνω. Τι γνώμη έχετε για τι LG G2 mini; Ή για το LG SPIRIT; Το LG SPIRIT είναι καλή περίπτωση και καινούργιο. Απλά το LG G3s είναι πιο δοκιμασμένο, έχει μεγαλύτερη μπαταρία και μεγαλύτερη οθόνη (5 έναντι 4,7). Δες εδώ review. Το LG G2 mini είχε βγεί σχετικά καλό αλλά πλέον για mini έχει αρχίσει και μένει πίσω στο χρόνο. Καλύτερα να πας σε κάτι πιο φρέσκο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. April 15, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 (edited) Τελικά, σκέφτομαι να του προτείνω (του φίλου μου) το LG G3s γιατί πιστεύω ότι είναι καλύτερο. Αν υπάρχει και καμία άλλη πρόταση που δεν την έχω σκεφτεί, καλοδεχούμενη. Edit Για τον Huawei Ascend G620S τι γνώμη έχετε; Edited April 15, 2015 by ostvarivanje Συμπλήρωση μηνύματος Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madman099 Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Τελικά, σκέφτομαι να του προτείνω (του φίλου μου) το LG G3s γιατί πιστεύω ότι είναι καλύτερο. Αν υπάρχει και καμία άλλη πρόταση που δεν την έχω σκεφτεί, καλοδεχούμενη. Edit Για τον Huawei Ascend G620S τι γνώμη έχετε; Την καλύτερη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. April 15, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Δηλαδή να το προτιμήσει έναντι του LG G3s; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madman099 Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 (edited) Όχι απαραίτητα. Τεχνικά το Huawei είναι λίγο καλύτερο. Έχει λίγο καλύτερο επεξεργαστή (ο οποίος είναι και 64bit) λίγο καλύτερη κάρτα γραφικών (Adreno 306 έναντι 305) και γενικότερα οι επιδόσεις του είναι λίγο καλύτερες. Επίσης υπερτερεί στην μπροστινή κάμερα (περισσότερα Mp η μπροστά αν και ο φάκος είναι πιο σημαντικό οπότε αυτό είναι στη θεωρία). Το LG όμως έρχεται με Corning Gorilla Glass 3 για προστασία οθόνης ενώ έχει και καλύτερη μπαταρία. Για πολλούς αυτά τα δύο είναι πολύ σημαντικά. Αναμφίβολα για τα λεφτά του βάση αυτά που προσφέρει το Huawei Ascend G620s είναι τρελό VFM απλώς το G3s δικαιολογεί τα παραπάνω χρήματα σε καίρια σημεία που αρκετοί τα σκέφτονται για να αγοράσουν μια συσκευή. Δες εδώ μια σύγκριση των 2 http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6475&idPhone2=6677 EDIT Στην σύγκριση στο πεδίο VIDEO στο Huawei υπάρχει κενό ωστόσο δεδομένα έπρεπε να είναι 1080p@30fps. Μάλλον υπάρχει παράληψη από το gsmarena. Edited April 15, 2015 by madman099 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. April 15, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Είδα λίγο τη σύγκριση και επειδή θα του είναι σημαντικό το το Gorilla Glass 3 μάλλον θα του προτείνω το LG (είναι και πιο όμορφο). Βασικά θα του θέσω και τα δυο και θα δούμε πιο θα αγοράσει. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Σε ευχαριστώ πολύ. Για το G3s το σκεφτόμουν και εγώ. Απλά δεν ξέρω αν ο Κωτσόβολος κάνει δόσεις και εκτός πιστωτικής! Από εκεί και πέρα θα δω τι θα κάνω. Τι γνώμη έχετε για τι LG G2 mini; Ή για το LG SPIRIT; Ο Κωτσοβολος εχει καποιο ας πουμε χρηματοδοτικο προγραμμα αλλα νομιζω παλι θελει εκκαθαριστικο κλπ. Τα αλλα μαγαζια δεν κανουν δοσεις χωρις καρτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. April 15, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Τέλος πάντων, τελικά θα το αγοράσει χωρίς δόσεις μέχρι τα 200€, οπότε δεν έχει πρόβλημα με τις δόσεις. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Δυο ακομα καλες λυσεις: Galaxy s3 neo, galaxy a3. S3 neo: +: οθονη -: εχει android 4.4.4 και δε βλεπω να παίρνει 5. Samsung galaxy A3: +: καλυτερη εμφανιση/κατασκευη, 64bit cpu ελαφρως καλυτερος απο του s3 neo. -: καπως ασχημη απεικονιση των γραφικών σε σχεση με το παραπανω λογω χαμηλης αναλυσης της οθονης, πιθανως λογω μεταλλου να μην εχει τοσο καλο σημα οσο το s3 neo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. April 16, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Ευχαριστώ πολύ, αλλά δεν είναι σίγουρο αν θα αγοράσει τελικά γιατί μπορεί να αλλάξει τη οθόνη του 630. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts