Luciferia Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Χριστούγεννα δαγκωτό... Είναι χειμώνας,η ατμόσφαιρα απλά τέλεια,κρατάει περισσότερο και,πιο ωραία γλυκά (όλε μελομακάρονα) και φαγητά...και βέβαια δεν αναφέρω καν το στόλισμα του δέντρου (αγαπώ)...το Πάσχα είναι παντελώς αδιάφορο από πολλές και διάφορες απόψεις οι οποίες δεν είναι της παρούσης! οπότε όπως καταλάβατε Χριστούγεννα και πάλι Χριστούγεννα :D Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas45i Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Χωρίς δεύτερη σκέψη Χριστούγεννα φυσικά! Παράθεση k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire - Vodafone Smart 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Χριστιανός ή άθεος? Αν εννοεις εμενα Χριστιανος. Μου αρεσουν σαν θρησκευτικες γιορτες αλλα δεν μου αρεσει τιποτα αλλο.... Σχετικα εθιμα, φαγητα κλπ κλπ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 ουτε το ενα ουτε το αλλο. δε με συγκινουν καθολου τουτες οι μερες Αν δεν σε συγκινουν καθολου αυτες οι μερες , οπως λες , ποιες μερες του χρονου σου αρεσουν ή σε συγκινουν ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmon17 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Από θρησκευτικής άποψης μου είναι παντελώς αδιάφορες και οι 2, καθότι άθεος... Σαν μέρες γιορτής για πρακτικούς λόγους προτιμώ το Πάσχα (πιο πολλές μέρες αργίας, άνοιξη εν όψει κ.λ). Τα Χριστούγεννα πάντα μου έφερναν κάπως προς μελαγχολία.... Σαν παιδί πάντως προτιμούσα τα Χριαστούγεννα. Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
streetwise_23 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Πάσχα αίσχος. Χριστούγεννα τα σπάνε!Το δράμα του θεανθρώπου και η κατανυκτική ατμόσφαιρα γίνεται αποπνικτική για τους μη χριστιανοταλιμπάν. Παράθεση LG G4 H815 Rom: Nougat 7.0 29a stock heavily debloated Kernel: LG stock Recovery: Twrp 3.1.1.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Χριστός ανέστη και χρόνια πολλά με υγεία και χαρά!!! Καλά και τα Χριστούγεννα αλλά σαν το Ελληνικό Πάσχα δεν υπάρχει!!! Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n78 Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Χριστος Ανεστη! Στο θεμα μας τωρα. Δεν εχω να πω, ενα και ενα τα... θρησκευτικα επιχειρηματα Ο_ο Θα πω απλα οτι αν δεν υπηρχαν Χριστουγεννα, δεν θα υπηρχε Πασχα. Τοσο απλα, δεξου το! Thug life Να ειμαστε καλα και του χρονου με υγεια παιδια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Αν δεν σε συγκινουν καθολου αυτες οι μερες , οπως λες , ποιες μερες του χρονου σου αρεσουν ή σε συγκινουν ? ολες ειναι ιδιες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trtr Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Έκανα λάθος ρε ****το! Πάτησα Χριστούγεννα αντί για Πάσχα! Δαγκωτό Πάσχα! Εγώ πάντως το Πάσχα στην Καλαμάτα κάνω το πρώτο μου μπάνιο με καιρό όνειρο πάντα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Χρόνια πολλά σε όλους, πιστούς ή μη. Και οι δύο γιορτές έχουν την ουσία τους, μεταφορικά και κυριολεκτικά. Το Πάσχα είναι σαφώς πιο "βαρυ" και τα Χριστούγεννα πιο Χαρούμενα. Ψήφισα Χριστούγεννα γιατί δεν έχω ψυχολογία φέτος. Έχω ανάγκη την χαρά της δημιουργίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Android43 Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Καλό Πάσχα με υγεία για όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Έκανα λάθος ρε ****το! Πάτησα Χριστούγεννα αντί για Πάσχα! Δαγκωτό Πάσχα! Εγώ πάντως το Πάσχα στην Καλαμάτα κάνω το πρώτο μου μπάνιο με καιρό όνειρο πάντα!!! Όντως , υπέροχο πραγματικά το Πάσχα στην όμορφη Καλαμάτα . Το Πάσχα του 2012 , το πέρασα εκεί . Αν είδατε ειδήσεις , είχαμε και τραυματισμούς απο βεγγαλικά , κροτίδες κτλ. , όπως κάθε χρόνο , δυστυχώς ............ Ένας 25χρονος χθες , έχασε και τα 2 του χέρια και την όραση του επίσης και τραυματίστηκε ελαφρύτερα ο φίλος του . Είναι πολύ κρίμα τέτοιες μέρες να συμβαίνουν αυτά :( ΠΡΟΣΟΧΗ . Καλά να περάσετε όλοι , αυτές τις μέρες με αρκετό (έως πολύ) φαγητό ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Orion13 Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Σα τα Χριστουγεννα δεν έχει, τι να λέμε τώρα ρε παιδιά. Άντε και μου θυμήσατε μελομακάρονα :p Παράθεση “I feel a little dizzy," said Orion. "But also wonderfully elated. I feel that I am on the verge of finding a rhyme for the word orange." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Χριστουγεννα ειναι πιο χαρμοσυνη γιορτη με πιο πολλες ημερες γιορτης και χαρας....συνεπως Χριστουγεννα προτιμω κι εγω !:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabi13 Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Για εμένα Χριστούγεννα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_pro Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Κανενα. Δεν γουσταρω τις γιορτες... Εθιμα, παραδοσεις κλπ Ελληνικα.... Σε λαθος χωρα γεννηθηκα..... Ποτε δεν είναι αργά να μετακομίσεις....σε άλλη χώρα,σε άλλη ήπειρο.Όπου γουστάρεις τέλος πάντων Παράθεση Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts