Mixahlid3 Δημοσιεύτηκε November 23, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 23, 2004 Ειμαι μολις 3 ημερων μελος του My phone και θα ηθελα να εκφρασω τη χαρα μου που βρηκα ενα site ΟΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ απο οσα εχω επισκεφθει μεχρι τωρα.Δεν υπαρχει περιπτωση να συνδεθω στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ και να μην επισκφθω το site.Ευχαριστω θερμα για την φιλοξενια .Επισης ευχαριστω θερμα και τη Ρενα που μου το συνεστησε. Mixahlid3 Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
After Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 Καλα τα λογια σου αλλα......δεν στελνεις κανα φραγκο να παρουμε και κανενα καινουργιο κινητο??? :p :p :p Παράθεση Απελευθερωση τηλεπικοινωνιων ειπατε??! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. November 24, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 :mad: Στειλε μου <After> λογαριασμο τραπεζης και ποσο να σου στειλω.Εκτος και αν προτιμας κανενα Sharp-10 ή Z-600 που τα εχω παροπλισμενα :lol: Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efaki23preb Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 Καλωσήρθες και εσύ φίλε μου στο myphone... Μπορεί να μην ανήκω στην ομάδα διαχείρησης του διαδικτυακού αυτού τόπου,αλλά νιώθω μέλος αυτής της οικογένειας κ' ελπίζω ό,τι χρειαστείς, να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε... καλές περιηγήσεις λοιπόν!!!! Παράθεση Q-Telecom TIM Vodafone Cosmote Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brutus Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Το θέμα μεταφέρεται στο "Σχολιασμό", όπου μπορείτε να γράφετε τί σας αρέσει και τί όχι στο site... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/874.gif MyPhone Forum Moderator @ "Κινητά τηλέφωνα" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Mixahlid3 (23 Νοέ. 2004 , 21:06) Ειμαι μολις 3 ημερων μελος του My phone και θα ηθελα να εκφρασω τη χαρα μου που βρηκα ενα site ΟΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ απο οσα εχω επισκεφθει μεχρι τωρα.Δεν υπαρχει περιπτωση να συνδεθω στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ και να μην επισκφθω το site.Ευχαριστω θερμα για την φιλοξενια .Επισης ευχαριστω θερμα και τη Ρενα που μου το συνεστησε. Mixahlid3 καλώσήρθες,σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια....και ελπίζω να περάσεις ακόμα καλύτερα Παράθεση ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 Η ηλικία σας (52) είναι αληθινή;Αν όντως είναι αληθινή, τα θερμά μου συγχαριτήρια για την εξικίωση σας με τις νέες τεχνολογίες. Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freckles Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Mixahlid3 (23 Νοέ. 2004 , 21:06) Ειμαι μολις 3 ημερων μελος του My phone και θα ηθελα να εκφρασω τη χαρα μου που βρηκα ενα site ΟΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ απο οσα εχω επισκεφθει μεχρι τωρα.Δεν υπαρχει περιπτωση να συνδεθω στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ και να μην επισκφθω το site.Ευχαριστω θερμα για την φιλοξενια .Επισης ευχαριστω θερμα και τη Ρενα που μου το συνεστησε. Mixahlid3 Παρακαλώ, χαρά μου που έγινες κι εσύ μέλος αυτής της μεγαααάλης ομάδας :D Σου εύχομαι καλή διαμονή και πολλά posts :happy: Και όχι, η ηλικία του δεν είναι αληθινή, μη σας ξεγελάει.. *γκουχ*γκουχ* :whistle: :!: Η διαβολική δίδυμη αδερφή μου το είπε, όχι εγώ :lol: *τρέχει να κρυφτεί* Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. November 27, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 Για οσους θα ηθελαν να μαθουν κατι για μενα τους πληροφορω οτι οντως ειμαι 52.Ειμαι αποστρατος Αξκος της Αεροποριας.Γνωσεις σχετικα με τις νεες τεχνολογιες ελαβα απο την Πολεμικη Αεροπορια στη Δυση της καριερας μου και συνεχιζω να ενημερωνομαι επικοινωνοντας με νεους ανθρωπους που οι γνωσεις τους στις νεες τεχνολογιες ειναι θα ελεγα <Ψωμοτυρι>.Σας ευχαριστω ολους.Παρεπιμπτοντως εχω 3 παιδια ηλικιας 27-27 και 25. Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Mixahlid3 (27 Νοέ. 2004 , 18:29) Για οσους θα ηθελαν να μαθουν κατι για μενα τους πληροφορω οτι οντως ειμαι 52.Ειμαι αποστρατος Αξκος της Αεροποριας.Γνωσεις σχετικα με τις νεες τεχνολογιες ελαβα απο την Πολεμικη Αεροπορια στη Δυση της καριερας μου και συνεχιζω να ενημερωνομαι επικοινωνοντας με νεους ανθρωπους που οι γνωσεις τους στις νεες τεχνολογιες ειναι θα ελεγα <Ψωμοτυρι>.Σας ευχαριστω ολους.Παρεπιμπτοντως εχω 3 παιδια ηλικιας 27-27 και 25. εμείς τις γνώσεις και την ζωντάνια ...και εσύ την εμπειρία της ζωής... ;) χαρά μας να σε έχουμε κοντά μας.... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Mixahlid3 (27 Νοέ. 2004 , 18:29) Για οσους θα ηθελαν να μαθουν κατι για μενα τους πληροφορω οτι οντως ειμαι 52.Ειμαι αποστρατος Αξκος της Αεροποριας.Γνωσεις σχετικα με τις νεες τεχνολογιες ελαβα απο την Πολεμικη Αεροπορια στη Δυση της καριερας μου και συνεχιζω να ενημερωνομαι επικοινωνοντας με νεους ανθρωπους που οι γνωσεις τους στις νεες τεχνολογιες ειναι θα ελεγα <Ψωμοτυρι>.Σας ευχαριστω ολους.Παρεπιμπτοντως εχω 3 παιδια ηλικιας 27-27 και 25. Στην ηλικία μας δηλαδή τα παιδιά σου φίλε μου... Να τα χαίρεσαι. :) Καλωσήρθες και απο εμένα λοιπόν και σε ευχαριστούμε για την αυθόρμητη εκδήλωση της "αγάπης" σου για το site. Καλή διαμονή... ;) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freckles Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 Χμμ χμμ.. τώρα ομολογώ ότι μπερδεύτηκα, γιατί το site το πρότεινα στο γιο..:worry: :o Αλλά όντως είναι μεγάλη μας χαρά να έχουμε και τον πατέρα κοντά μας :) Εύχομαι καλές περιηγήσεις λοιπόν και σε ό,τι μπορούμε να βοηθήσουμε.. εδώ είμαστε :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος freckles (27 Νοέ. 2004 , 21:49) Χμμ χμμ.. τώρα ομολογώ ότι μπερδεύτηκα, γιατί το site το πρότεινα στο γιο..:worry: :o Αλλά όντως είναι μεγάλη μας χαρά να έχουμε και τον πατέρα κοντά μας :) Εύχομαι καλές περιηγήσεις λοιπόν και σε ό,τι μπορούμε να βοηθήσουμε.. εδώ είμαστε :happy: φανταζομαι τσακομο πατερα - γιου για το ποιος θα μπει πρωτος :p , οπως εγω με τον δικο μου τον μεγαλο αλλα ενα καλωσορισμα και απο μενα σε ΟΛΗ την οικογενια ;) Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinhtomania Δημ. November 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2004 eilikrina xairomai pou eimai melos se ena forum me toso aksiologa melh! mpravo paidia kai mpravo eidika ston Mixahlid3 pou parakolouthei tis nees texnologies. makari kai o dikos mou pateras na empene sto myphone Παράθεση +bobb -=azor=- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. November 28, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2004 Γεια σας και παλι. Για να λυθει ενα μικρο <προβληματακι> με τη φιλη μας την <Frecle> θα ηθελα να πω πως αυτα συμβαινουν οταν πατερας και ενας απο τους γιους ειναι fun του internet.Δεν θα μπερδευοταν η φιλη μας η Ρενα αν στο αρχικο μηνυμα μου εγραφα σωστα αντι η φιλη μου <η φίλη μας>.Σε αυτο το χωρο προς το παρον επικοινωνω μονον εγω.Αλλα σαν λατρης και της κινητης τηλεφωνιας ο γιος μου απλα το παρακολουθει και αν βρει κατι που ενδιαφερει και τους δυο μας τοτε λειτουργει η αλληλοενημερωση.Ευχαριστουμε λοιπον και παλι τη Ρενα και ελπιζω να ξεμπερδευτηκε λιγακι.Θα ηθελα να επισημανω επισης κατι ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ <ΕΝΝΟΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΣΙ?>ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΕΙΣ.Φιλακια σε ολους. Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freckles Δημ. November 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2004 Ναι, ευχαριστώ.. ξεμπερδεύτηκα.. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts