JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 καλημέρα για το hands free θέλω να πω το εξής όταν όταν βάζεις και ακούς μουσική μπορείς να αλλάξεις τα τραγούδια πατώντας δύο φορές το κουμπί κάποιες φορές πάει στο προηγούμενο τραγούδι και κάποιες φορές στο επόμενο δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο αλλά όσες φορές το πατήσεις συνήθως πάει στο επόμενο κομμάτι! δεν το ήξερα διότι πάταγα μια φορά το κουμπί και έμπαινε σε παύση το τραγούδι. αντίστοιχα όταν είσαι σε κλήση με hands free εάν το πατήσεις μια φορά μπαίνει σε σιγαση η κλήση, ενώ εάν το πατήσεις πατημένο τερματίζει την κλήση. τέλος όταν έχεις το ραδιόφωνο ανοιχτό και πατήσεις το κουμπί πάει στον επόμενο σταθμό που έχεις σκαναρει και έχει περάσει μόνο του , έχει βρει κανένας έναν τρόπο που να αλλάζει σταθμούς που έχω ορίσει ως αγαπημένους? . επίσης σε έναν γνωστό μου που είχε και αυτός την ίδια μάρκα κινητό να φορτιστής κάτι του έχει πάθει και φορτίζει πολύ αργά και τελειώνει η φόρτιση, του έδωσα το δικό μου φορτιστη και φορτίζει κανονικά. Προσέξτε μη σας πέσει κάτω ο φορτιστης και δεν φορτώνει η μπαταρία τότε θα φταίει ό φορτιστής και όχι η μπαταρία του κινητού, βρήκα στο ίντερνετ φορτιστή εάν κάποιος έχει θέμα με την φόρτιση έχει δέκα ευρώ δείτε εδώ , http://www.skroutz.gr/s/4733645/Huawei-HW-050100E2W.html επίσης είχα ένα φορτιστή Samsung και το έβαλα να φορτίσει το είχα δύο ώρες και δεν είχε τελειώσει η φόρτιση δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται αυτό αφού όλα τα κινητά micro usb θύρα έχουν και πρέπει να φορτίζουν το ένα το άλλο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 (edited) Φιλε δεν εχει σημασια μονο το βισμα του καλωδιου (microUSB) αλλα και ο μετασχηματιστης. Για την ακριβια πρεπει να κοιτας ποια ειναι η ενταση ρευματος εξοδου η οποια ειναι αντιστροφως αναλογη με το χρονο φορτισης της μπαταριας. Και μια γενικη ερωτηση: Πως τα παει ο εσωτερικος χωρος για την εγκατασταση εφαρμογων; Φτανει ή χρειαζεται οποσδηποτε η μεταφορα καποιων στην microSD; Τελος παρατηρω οτι πλεον ειναι δυσευρετο. Πχ. δεν υπαρχει καν σε κανενα σκρουτζομαγαζο. Παιζει να υπαρχει καπου που μου εχει διαφυγει εκτος public που εχει ελαχιστα κομματια σε λιγα καταστηματα; Ευχαριστω. Edited December 20, 2015 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Φιλε δεν εχει σημασια μονο το βισμα του καλωδιου (microUSB) αλλα και ο μετασχηματιστης. Για την ακριβια πρεπει να κοιτας ποια ειναι η ενταση ρευματος εξοδου η οποια ειναι αντιστροφως αναλογη με το χρονο φορτισης της μπαταριας. Και μια γενικη ερωτηση: Πως τα παει ο εσωτερικος χωρος για την εγκατασταση εφαρμογων; Φτανει ή χρειαζεται οποσδηποτε η μεταφορα καποιων στην microSD; Τελος παρατηρω οτι πλεον ειναι δυσευρετο. Πχ. δεν υπαρχει καν σε κανενα σκρουτζομαγαζο. Παιζει να υπαρχει καπου που μου εχει διαφυγει; Ευχαριστω. είναι καιρό που δεν υπάρχει στο Scroutz έμπαινα και διάβαζα κριτικές αλλά τώρα δεν υπάρχει. όσο για τον χώρο εγώ δεν έχω βάλει κάρτα μνήμης και έχω περάσει λίγες εφαρμογές είναι θέμα πόσο χώρο πιάνει η κάθε εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 καλησπερα εβαλα καρτα μνημης στο κινητο μου και ενω επελεξα χωρος αποθηκευσης την καρτα μνημης και μου ειπε οτι για να εφαρμοστουνε οι αλλαγες θα γινει επανεκκινηση , μπαινω στο android market να κατεβασω ενα μεγαλο παιχνιδι και μου βγαζει οτι δεν υπαρχει αποθυκευτικος χωρος , τι ακριβως γινεται ; δεν αναγνωριζεται η καρτα μνημης σαν εγκατασταση εφαρμογων ; Θα χρειαστει να το αλλαξω σε αποθηκευτικο χωρο συσκευη και μετα να κανω φορματ απο το κινητο την καρτα μνημης για να το παρει; ειναι λογικο αυτο; Δηλαδη θα πρεπει να μεταφερω τις εφαρμογες στην καρτα μνημης και μετα να αξιοποιησω την μνημη της συσκευης; δεν εχω ξανα ασχοληθει για αυτο και ρωταω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madman099 Δημ. March 23, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 καλησπερα εβαλα καρτα μνημης στο κινητο μου και ενω επελεξα χωρος αποθηκευσης την καρτα μνημης και μου ειπε οτι για να εφαρμοστουνε οι αλλαγες θα γινει επανεκκινηση , μπαινω στο android market να κατεβασω ενα μεγαλο παιχνιδι και μου βγαζει οτι δεν υπαρχει αποθυκευτικος χωρος , τι ακριβως γινεται ; δεν αναγνωριζεται η καρτα μνημης σαν εγκατασταση εφαρμογων ; Θα χρειαστει να το αλλαξω σε αποθηκευτικο χωρο συσκευη και μετα να κανω φορματ απο το κινητο την καρτα μνημης για να το παρει; ειναι λογικο αυτο; Δηλαδη θα πρεπει να μεταφερω τις εφαρμογες στην καρτα μνημης και μετα να αξιοποιησω την μνημη της συσκευης; δεν εχω ξανα ασχοληθει για αυτο και ρωταω . Δεν υποστηρίζουν όλες η εφαρμογές την απευθείας εγκατάσταση στη SD. Μπορείς όμως να μεταφέρεις τις περισσότερες μετά την εγκατάσταση τους μέσα από τις ρυθμίσεις στην "Διαχείριση εφαρμογών". Επίσης 2-3 tips για εξοικονόμηση χώρου: Μπορείς να απενεργοποιήσεις κάποιες εφαρμογές τις google που δεν χρησιμοποιείς (π.χ βιβλία google κτλ.). Αυτές θα σταματήσουν να πιάνουν χώρο και όταν θέλεις τις ενεργοποιείς ξανά. Αν έχεις εγκαταστήσει την εφαρμογή του Facebook υπάρχει και η εναλλακτική Facebook lite που είναι κατά πολύ μικρότερη και ελαφρύτερη. Τέλος καλό ειναι να καθαριζεις τακτικά το χώρο αποθήκευσης από περιττά αρχεία καθως πολλές φορές γεμίζει η μνήμη με αυτά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Δεν υποστηρίζουν όλες η εφαρμογές την απευθείας εγκατάσταση στη SD. Μπορείς όμως να μεταφέρεις τις περισσότερες μετά την εγκατάσταση τους μέσα από τις ρυθμίσεις στην "Διαχείριση εφαρμογών". Επίσης 2-3 tips για εξοικονόμηση χώρου: Μπορείς να απενεργοποιήσεις κάποιες εφαρμογές τις google που δεν χρησιμοποιείς (π.χ βιβλία google κτλ.). Αυτές θα σταματήσουν να πιάνουν χώρο και όταν θέλεις τις ενεργοποιείς ξανά. Αν έχεις εγκαταστήσει την εφαρμογή του Facebook υπάρχει και η εναλλακτική Facebook lite που είναι κατά πολύ μικρότερη και ελαφρύτερη. Τέλος καλό ειναι να καθαριζεις τακτικά το χώρο αποθήκευσης από περιττά αρχεία καθως πολλές φορές γεμίζει η μνήμη με αυτά... Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση χώρος αποθήκευσης στην κάρτα μνήμης τι δουλειά έχει που χρησιμεύει? νυν για τον καθαρισμό μνήμης το Clean Master εξυπηρετεί? ή να χρησιμοποιώ μόνο το ενσωματωμένο καθαριστή μνήμης που έχει η συσκευή ? όσο για την απενεργοποίηση ναι το έχω ήδη κάνει αυτό αλλά μόνο σε ελάχιστες εφαρμογές που δεν χρησιμοποιώ. σε ποιες άλλες εφαρμογές μπορώ να το κάνω? . επίσης άμα βάλεις τα ακουστικά και ενεργοποιήσεις την κάμερα μπορείς να βάλεις φωτογραφία selfie ή κανονική πατώντας το κουμπί στο hands-free όπως στην I phone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση χώρος αποθήκευσης στην κάρτα μνήμης τι δουλειά έχει που χρησιμεύει? νυν για τον καθαρισμό μνήμης το Clean Master εξυπηρετεί? ή να χρησιμοποιώ μόνο το ενσωματωμένο καθαριστή μνήμης που έχει η συσκευή ? όσο για την απενεργοποίηση ναι το έχω ήδη κάνει αυτό αλλά μόνο σε ελάχιστες εφαρμογές που δεν χρησιμοποιώ. σε ποιες άλλες εφαρμογές μπορώ να το κάνω? . επίσης άμα βάλεις τα ακουστικά και ενεργοποιήσεις την κάμερα μπορείς να βάλεις φωτογραφία selfie ή κανονική πατώντας το κουμπί στο hands-free όπως στην I phone. Το ενσωματωμενο χρησιμοποιησε,το Clean Master δεν εχει διαφορα.Πραγματικη διαφορα θα δεις με Ccleaner.Εγω οσο ειχα Android κινητο(ενα Galaxy) εβγαλα βιβλια Google,Play Music, παιχνιδια Play,περιπτερο play,Google+,Hangouts.Κρατα Gmail,Youtube,Drive,Playstore,Υπηρεσιες Play.Κανε και συχνα clear cache.Επισης βγαλε Facebook και βαλε τον Chrome με ειδοποιησεις στο facebook και να μπαινεις απο το site.Επισης το ιδιο κανει και το Opera Mini. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Το ενσωματωμενο χρησιμοποιησε,το Clean Master δεν εχει διαφορα.Πραγματικη διαφορα θα δεις με Ccleaner.Εγω οσο ειχα Android κινητο(ενα Galaxy) εβγαλα βιβλια Google,Play Music, παιχνιδια Play,περιπτερο play,Google+,Hangouts.Κρατα Gmail,Youtube,Drive,Playstore,Υπηρεσιες Play.Κανε και συχνα clear cache.Επισης βγαλε Facebook και βαλε τον Chrome με ειδοποιησεις στο facebook και να μπαινεις απο το site.Επισης το ιδιο κανει και το Opera Mini. καλησπέρα σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, μόνο όπερα μίνι χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια. βέβαια άμα μπορούσα να έχω ειδοποιήσεις για να ξέρω να μπαίνω στο facebook θα βόλευε πιστεύω. Αλλά δεν έχω θέμα όταν κολλάει το όπερα μίνι κάνω καθάρισμα ιστορικού και κλείνω τα δεδομένα και τα ξανά ανοίγω κάνω refresh στην σελίδα και μπαίνει κανονικά. τι διαφορά έχει το ccleaner από το clean master? και το δικό του καθαρισμό μνήμης μου φαίνεται πολύ πιο χρήσιμο. Αλλά να μην μπορείς να περάσεις εφαρμογές στην κάρτα μνήμης πολύ με ξενέρωσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madman099 Δημ. March 30, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 καλησπέρα σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, μόνο όπερα μίνι χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια. βέβαια άμα μπορούσα να έχω ειδοποιήσεις για να ξέρω να μπαίνω στο facebook θα βόλευε πιστεύω. Αλλά δεν έχω θέμα όταν κολλάει το όπερα μίνι κάνω καθάρισμα ιστορικού και κλείνω τα δεδομένα και τα ξανά ανοίγω κάνω refresh στην σελίδα και μπαίνει κανονικά. τι διαφορά έχει το ccleaner από το clean master? και το δικό του καθαρισμό μνήμης μου φαίνεται πολύ πιο χρήσιμο. Αλλά να μην μπορείς να περάσεις εφαρμογές στην κάρτα μνήμης πολύ με ξενέρωσε. Μα μπορείς να περάσεις εφαρμογές στην sd. Εγώ έχω καμιά 10αρια περασμένες εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Μα μπορείς να περάσεις εφαρμογές στην sd. Εγώ έχω καμιά 10αρια περασμένες εκεί. μπαίνοντας ρυθμίσεις διαχείριση εφαρμογών και πηγαίνοντας σε κάθε μια εφαρμογή το κουμπί μετακίνηση δεν ωμού είναι ενεργό. μόνο στην εφαρμογή web2sms που μπορείς να στείλεις δωρεάν sms μου την περάσε στην κάρτα μνήμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_mavr Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Παιδιά καλησπέρα! Είχε ο ξάδερφος μου αυτήν την συσκευή... Την ξεχώνιασε μετά από καιρό και όταν πάει να την ανοίξει του λέει "Internal storage damaged" και του έχει 2 επιλογές... Η πρώτη λέει "Restore factory settings" και η δεύτερη "Restart phone".... Ό,τι και να πατήσει εμφανίζει πάλι το ίδιο μήνυμα.... Υπάρχει κάτι που να μπορεί να κάνει? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Παιδιά καλησπέρα! Είχε ο ξάδερφος μου αυτήν την συσκευή... Την ξεχώνιασε μετά από καιρό και όταν πάει να την ανοίξει του λέει "Internal storage damaged" και του έχει 2 επιλογές... Η πρώτη λέει "Restore factory settings" και η δεύτερη "Restart phone".... Ό,τι και να πατήσει εμφανίζει πάλι το ίδιο μήνυμα.... Υπάρχει κάτι που να μπορεί να κάνει? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! καλησπερα εχω το y550 και ειναι το πρωτο μου κινητο αφης το εχω λατρεψει και δεν θελω να το αλλαξω με τιποτα αν και το προβλημα με το ραδιο που σβηνει μονο του ενω ακους ραδιο ητανε προβλημα αλλα δεν μου συμβαινει συχνα, επισης το αλλο κουλο ητανε να κανει επανεκκινηση μονο του και να ζηταει πιν και αυτο δεν το κανει συχνα καποιες φορες μπορει να συμβει ειχε να μου το κανει καποιυς μηνες αυτο , αυτο το προβλημα που περιγραφεις παραπνω δεν μου εχει τυχει ,( και καλυτερα διοτι εχει ληξει η εγγυηση του , το εχω πανω απο 2 χρονια ) παντως που κοιταξα στο google εδω https://forums.androidcentral.com/ask-question/629477-internal-storage-damaged-help-huawei-ascend-y550.html γραφει στο τελος οτι το έστειλε για επισκευή καθώς ήταν μέσα στην 2ετή εγγύηση, έπρεπε να ανταλλάξουν τη μητρική πλακέτα, αλλά ive πήρε πίσω τελικά μετά από 3εβδομαδες. , εγω στην θεση σου θα παταγα restart phone , αμα με ξανα πηγαινε στο ιδιο μυνημα θα επελεγα να κανει εργοστασιακες ρυθμισεις και ας σβηνοντουσαν ολα εξαλλου δεν εχεις αλλη επιλογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_mavr Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 καλησπερα εχω το y550 και ειναι το πρωτο μου κινητο αφης το εχω λατρεψει και δεν θελω να το αλλαξω με τιποτα αν και το προβλημα με το ραδιο που σβηνει μονο του ενω ακους ραδιο ητανε προβλημα αλλα δεν μου συμβαινει συχνα, επισης το αλλο κουλο ητανε να κανει επανεκκινηση μονο του και να ζηταει πιν και αυτο δεν το κανει συχνα καποιες φορες μπορει να συμβει ειχε να μου το κανει καποιυς μηνες αυτο , αυτο το προβλημα που περιγραφεις παραπνω δεν μου εχει τυχει ,( και καλυτερα διοτι εχει ληξει η εγγυηση του , το εχω πανω απο 2 χρονια ) παντως που κοιταξα στο google εδω https://forums.androidcentral.com/ask-question/629477-internal-storage-damaged-help-huawei-ascend-y550.html γραφει στο τελος οτι το έστειλε για επισκευή καθώς ήταν μέσα στην 2ετή εγγύηση, έπρεπε να ανταλλάξουν τη μητρική πλακέτα, αλλά ive πήρε πίσω τελικά μετά από 3εβδομαδες. , εγω στην θεση σου θα παταγα restart phone , αμα με ξανα πηγαινε στο ιδιο μυνημα θα επελεγα να κανει εργοστασιακες ρυθμισεις και ας σβηνοντουσαν ολα εξαλλου δεν εχεις αλλη επιλογη. Φίλε μου όπως ανέφερα έχω επιλέξει και τις 2 επιλογές και πάλι πετάει το ίδιο μήνυμα! Επίσης από system Recovery για Factory Reset όλα όσα βγάζει λένε fail! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 Φίλε μου όπως ανέφερα έχω επιλέξει και τις 2 επιλογές και πάλι πετάει το ίδιο μήνυμα! Επίσης από system Recovery για Factory Reset όλα όσα βγάζει λένε fail! αρα ειναι προβλημα motherboard που μαλλον δεν συμφερει να το φτιαξεις , εκτος και αν εχεις εγγυηση να το πας . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_mavr Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 αρα ειναι προβλημα motherboard που μαλλον δεν συμφερει να το φτιαξεις , εκτος και αν εχεις εγγυηση να το πας . Εγγυηση δεν πρεπει να εχει.... Αρα παει η συσκευη.... Ευχαριστω για τις απαντησεις σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 (edited) καλησπερα σημερα εντελως τυχαια ανοιξα την εφαρμογη για να δω εαν εχει ενημερωσεις και μου εβγαλε οτι υπαρχει νεα εκδοση με ημερομηνια κυκλοφοριας 21/06/2017 και μεγεθος 129 mb. την εχει εγκαταστησει κανενας; http://i65.tinypic.com/es0mqr.jpg http://i65.tinypic.com/21dop38.jpg http://i66.tinypic.com/29kw4t0.jpg http://i67.tinypic.com/21u3ck.jpg Edited October 4, 2017 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TolPap Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Καλημέρα. Έχω το huawei ascend y550 και 1) η αφή δεν λειτουργεί σε μεγάλο μέρος της οθόνης, χωρίς αυτή να είναι σπασμένη. Φταίει η οθόνη ή το digitiser (χωρίς να ξέρω ποια ακριβώς είναι η διαφορά τους) και ποιό περίπου είναι το κόστος επισκευής σε κάθε μία από τις δύο περιπτώσεις βλάβης ( δεδομένου ότι θα πρέπει να πληρώσω και μεταφορικά καθότι κάτοικος επαρχίας) ; 2) Επιπλέον η οθόνη σε ένα μήκος 1 εκατοστού πάνω δεξιά έχει αποχρωματιστει (ψιλοκιτρινισει). Πρόκειται για φθορά που θα επεκταθεί και πιθανώς σύντομα καταστήσει την οθόνη μη λειτουργική; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2021 (edited) επιτελους εκανα αντιγραφο ασφαλειας μεσω του hi suite εδω και ενα χρονο το παλευα και μετα το ειχα παρατησει και τελικα το βρηκα σημερα απο τις οδηγιες συνδεσης χρειαζεται να ενεργοποιηθει και ο εντοπισμος σφαλματων για να το παρει. Παλι καλα . Η ενημερωση ασφαλειας δεν υπαρχει πια. Edited March 1, 2021 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts