Nickozzz Δημοσιεύτηκε April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 1, 2015 (edited) Καληπσέρα στα αλάνια του φόρουμ!! Σκέφτομαι μετά τις γιορτές να αγοράσω συσκευή και βλέπω να καταλήγω πάλι σε lg γιατί μου αρέσει πολύ το λειτουργικό της και γενικά η σειρα g..Είμαι ανάμεσα στα g2(32 gb) k g3(16 gb). Έχω δει να έχει διάφορα θέματα το g3 lag,υπερθέρμανση,αυτονομία κ πολλά άλλα.Το g2 το έχει ο αδερφός μου είναι πολύ καλό(για να μην πω ενα απο τα 3 καλυτερα που εχουν βγει).Το θεμα μου είναι οτι θέλω μια συσκεύη που θα μου βγαλει 3 χρόνια και αν αγοράσω το g2 μιας και ήδη είναι ήδη "γερασμένο" για τα δεδομένα του 2015.Samsung δεν ειμαι καν σε σκεψη(σχεδιαστικα κυριως),xperia z2 πολυ καλο αλλα τεράστιο για τα γουστα μου και αβολο στο χέρι μου που το δοκιμασα..Μου αρεσε το lenovo vibe x2 αλλα το ui με χαλασε και δεν με συγκινησε καθολου.Αναγκαζομαι λοιπον κατα την γννωμη μου να κοιτάω ποια απο τις 2 lg θα ειναι η καλυτερη επιλογη. Edited April 1, 2015 by Nickozzz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimsavv Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Πάρε το σονυ,όσο για το μέγεθος που σε απασχολεί ίδιο είναι με το g3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisjunior Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Εγώ πάντως με το g3 δεν έχω κανένα πρόβλημα από αυτά που έχουν πει κάποιοι στο ίντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lcoperfield Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Αφου πας σε ορίζοντα 3ετιας θα προτεινα 3gb ram και 64bit cpu. Φιλικά. Παράθεση Apple iPhone 3GS: SOLD, Apple iPhone 4: SOLD, Samsung Galaxy S3: SOLD, SONY Xperia Z1: SOLD, LG G2: SOLD, HUAWEI HONOR 6: SOLD, LG G3: SOLD, Xiaomi RedMi Note 3: IN USE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Εγώ πάντως με το g3 δεν έχω κανένα πρόβλημα από αυτά που έχουν πει κάποιοι στο ίντερνετ. πλέον με το g3 έχουν μείνει δυο προβλήματα με της νέες παρτίδες 1. μπαταρία κρατάει ελάχιστα (αυτο δεν διορθώνετε καθώς δεν είναι ούτε sofware brick ουτε hardware....... απλός με αυτή την οθονη έπρεπε να έχει 4,000 για να έχει καλή αυτονομία .......) 2. οθονη είναι αρκετά ποιο σκοτεινη με χειρότερα χρώματα και contrast απο το g2 (και γενικώς) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OSFP7 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Ολα τα προβληματα τυπου bug του g3 ξεχασετα. Υπαρζουν πολλες ιστοριες που κακως τρομοκρατουν τον κοσμο για restarts, ρωγμες, θορυβο στο ακουστικο και αλλα μυρια. Λοιπον ειχα g3 παρτιδα 409 δηλαδη παραγωγης σεπτεμβριου και δεν ειχε κανενα τετοιο θεμα, ποσο μαλλον καποιο φρεσκο. Αποκει και περα ναι δεν εχει τοσο καλη μπαταρια αλλα ειναι επαρκης κατα τη γνωμη μου. Μερικοι τι παρουσιαζουν σα να μη βγαζει μερα...προς θεου δεν υπαρχει συσκευη με 3000 μπαταρια που να μη βγαζει μερα...απλα η οθονη ρουφαει παραπανω και γενικα το βραδυ θα το φορτιζεις, 2 μερες δε τις πιανει με τιποτα. Εχει δηλαδη αρκετη αποσταση απο ενα Ζ2 που ειναι κορυφαιο στο θεμα αυτο, αλλα μη νομιζεις οτι ενα g2 θα εχει πανω απο 30% μεγαλυτερη διαρκεια...ουτε καν. Προσωπικα το εδωσα λογω lag και υποψιν ειχα το 32αρι με τα 3gb ram... Με ολες τις αναβαθμισεις κλπ δεν ηταν τραγικο η οτιδηποτε, αλλα αν εχεις δουλεψει nexus ειναι σε αλλο league και αν εχεις τετοιες απαοτησεις κυλησης μην ακους αυτους που λενε οτι το lag δεν υπαρχει πια... Και αυτη τη στιγμη αν ξαναεπαιρνα θα πηγαινα στο 16αρι δεδομενου οτι το 32αρι δε μου εδωσε lagless εμπειρια και δε νομιζω οτι η μνημη βοηθαει αμα δε το λιωσεις στις εφαρμογες. Για τα απλα καθημερινα πραγματα πιστευω ιδια ελαφρως laggy εμπειρια θα ειχα και με τα 2...οποτε τσαμπα τα ουκ ολιγα +100ε το 32αρι (δεδομενου οτι παιρνει και sd αρα η διαφορα ειναι μονο η ram) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimsavv Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Ολα τα προβληματα τυπου bug του g3 ξεχασετα. Υπαρζουν πολλες ιστοριες που κακως τρομοκρατουν τον κοσμο για restarts, ρωγμες, θορυβο στο ακουστικο και αλλα μυρια. Λοιπον ειχα g3 παρτιδα 409 δηλαδη παραγωγης σεπτεμβριου και δεν ειχε κανενα τετοιο θεμα, ποσο μαλλον καποιο φρεσκο. Αποκει και περα ναι δεν εχει τοσο καλη μπαταρια αλλα ειναι επαρκης κατα τη γνωμη μου. Μερικοι τι παρουσιαζουν σα να μη βγαζει μερα...προς θεου δεν υπαρχει συσκευη με 3000 μπαταρια που να μη βγαζει μερα...απλα η οθονη ρουφαει παραπανω και γενικα το βραδυ θα το φορτιζεις, 2 μερες δε τις πιανει με τιποτα. Εχει δηλαδη αρκετη αποσταση απο ενα Ζ2 που ειναι κορυφαιο στο θεμα αυτο, αλλα μη νομιζεις οτι ενα g2 θα εχει πανω απο 30% μεγαλυτερη διαρκεια...ουτε καν. Προσωπικα το εδωσα λογω lag και υποψιν ειχα το 32αρι με τα 3gb ram... Με ολες τις αναβαθμισεις κλπ δεν ηταν τραγικο η οτιδηποτε, αλλα αν εχεις δουλεψει nexus ειναι σε αλλο league και αν εχεις τετοιες απαοτησεις κυλησης μην ακους αυτους που λενε οτι το lag δεν υπαρχει πια... Και αυτη τη στιγμη αν ξαναεπαιρνα θα πηγαινα στο 16αρι δεδομενου οτι το 32αρι δε μου εδωσε lagless εμπειρια και δε νομιζω οτι η μνημη βοηθαει αμα δε το λιωσεις στις εφαρμογες. Για τα απλα καθημερινα πραγματα πιστευω ιδια ελαφρως laggy εμπειρια θα ειχα και με τα 2...οποτε τσαμπα τα ουκ ολιγα +100ε το 32αρι (δεδομενου οτι παιρνει και sd αρα η διαφορα ειναι μονο η ram) Για την μπαταρία που λες,επειδή έχω ζ2 στον πολύ κοντινό μου κοινωνικό περίγυρο και το βλέπω σχεδόν καθημερινά ,η μπαταρία του είναι αντίστοιχου επιπέδου με το g2 και τις περισσότερες φορές βγάζω καλύτερους χρόνους εγώ(προφανώς με παρόμοια χρήση,φωτεινότητα,3g κτλ). Οπότε για το 30% που λες για διαφορά,μάλλον είναι πολύ παραπανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OSFP7 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Για την μπαταρία που λες,επειδή έχω ζ2 στον πολύ κοντινό μου κοινωνικό περίγυρο και το βλέπω σχεδόν καθημερινά ,η μπαταρία του είναι αντίστοιχου επιπέδου με το g2 και τις περισσότερες φορές βγάζω καλύτερους χρόνους εγώ(προφανώς με παρόμοια χρήση,φωτεινότητα,3g κτλ). Οπότε για το 30% που λες για διαφορά,μάλλον είναι πολύ παραπανω. κατσε ρεσυ, και τι ειναι στραγαλια? Δηλαδη το +30% με ιδια χωρητικοτητα μπαταριας σου φανηκε λιγο? ΤΕΡΑΣΤΙΟ ειναι. Οταν ο ενας γαζει 5 ωρες οθονη, ο αλλος βγαζει 6.5 , σου φαινεται μικρη γιαφορα αυτη η μιαμιση ωρα? Δε θελω να υποστηριξω το G3 αλλωστε το εδωσα οπως ειπα (και μαλλιστα το εδωσα για να παω σε G2 hah, αλλο που καπου κολλησα στην πορεια και σκεφτομαι διαφορα τωρα), απλα να μη κανουμε και την τριχα τριχια! Και με το G3 βγαζεις τη μερα ανετα με αρκετη χρηση, απλα δε διανοεισαι να μη το φορτισεις το βραδυ! Παντως εχει και το G3 αρκετα +, για μενα η τιμη του G2 που ηταν super συμφερουσα το σκοτωνε, (και ειδικα το 32αρι G3 το θεωρω απατη στην τιμη του), αλλα τωρα που μπορει με καποιες συνθηκες να βρεθει στα 250ε το G3 16αρι, παραδεχομαι οτι αυτο θα επαιρνα και οχι G2 στα ιδια λεφτα... Αν ανοιξει παλι η ψαλιδα τοτε παλι G2 θα προτεινω Το Ζ2 το θεωρω την καλυτερη overall συσκευη, αν δεν ειχε και λιγα θεματακια με την καμερα θα ηταν σουπερ παντου! απλα εχει κολλησει 4 μηνες τωρα η τιμη του στα 330ε και δε λεει να πεσει και αλλο.... πριν 4 μηνες ηταν ληστεια, σημερα θα ηθελες να ειναι πιο κατω για να το παρεις με κλειστα ματια.... αποψη μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimsavv Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 κατσε ρεσυ, και τι ειναι στραγαλια? Δηλαδη το +30% με ιδια χωρητικοτητα μπαταριας σου φανηκε λιγο? ΤΕΡΑΣΤΙΟ ειναι. Οταν ο ενας γαζει 5 ωρες οθονη, ο αλλος βγαζει 6.5 , σου φαινεται μικρη γιαφορα αυτη η μιαμιση ωρα? Δε θελω να υποστηριξω το G3 αλλωστε το εδωσα οπως ειπα (και μαλλιστα το εδωσα για να παω σε G2 hah, αλλο που καπου κολλησα στην πορεια και σκεφτομαι διαφορα τωρα), απλα να μη κανουμε και την τριχα τριχια! Και με το G3 βγαζεις τη μερα ανετα με αρκετη χρηση, απλα δε διανοεισαι να μη το φορτισεις το βραδυ! Παντως εχει και το G3 αρκετα +, για μενα η τιμη του G2 που ηταν super συμφερουσα το σκοτωνε, (και ειδικα το 32αρι G3 το θεωρω απατη στην τιμη του), αλλα τωρα που μπορει με καποιες συνθηκες να βρεθει στα 250ε το G3 16αρι, παραδεχομαι οτι αυτο θα επαιρνα και οχι G2 στα ιδια λεφτα... Αν ανοιξει παλι η ψαλιδα τοτε παλι G2 θα προτεινω Το Ζ2 το θεωρω την καλυτερη overall συσκευη, αν δεν ειχε και λιγα θεματακια με την καμερα θα ηταν σουπερ παντου! απλα εχει κολλησει 4 μηνες τωρα η τιμη του στα 330ε και δε λεει να πεσει και αλλο.... πριν 4 μηνες ηταν ληστεια, σημερα θα ηθελες να ειναι πιο κατω για να το παρεις με κλειστα ματια.... αποψη μου Την διαφορά που είπες την θεώρησα μικρή γιατί με λογική χρήση(όχι μηδέν φωτεινότητα,με χρήση 3g και όχι μόνο Wi-Fi, με φόρτιση κάθε 2 μέρες ),το g3 3-3.5 ώρες βγάζει,όχι 5. Τέλος πάντων συμφωνω και εγώ όπως πρότεινα και στο δικό στο πρώτο comment το ζ2 είναι η συνολικά καλύτερη συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 προς το παρον κανενα, κατσε να βγει το G4 να πεσει η τιμη και στα δυο :lol: περα απο πλακα να αγορασεις ενα τηλεφωνο τωρα με οριζοντα τριετιας που εχει ηδη σχεδον δυο χρονια στην πλατη του δεν ξερω αν ειναι καλη επιλογη, οσο καλο τηλεφωνο και να ναι το G2 (που οπως φαινεται στο avatar εχω). Βεβαια εξαρταται και τι χρηση του κανεις, αν το θες για ψιλοαπλες καθημερινες εργασιες πιστευω θα αντεξει. Κι εννοειται φυσικα οτι παιζει ρολο ποση διαθεση εχεις να το πειραξεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 προς το παρον κανενα, κατσε να βγει το G4 να πεσει η τιμη και στα δυο :lol: περα απο πλακα να αγορασεις ενα τηλεφωνο τωρα με οριζοντα τριετιας που εχει ηδη σχεδον δυο χρονια στην πλατη του δεν ξερω αν ειναι καλη επιλογη, οσο καλο τηλεφωνο και να ναι το G2 (που οπως φαινεται στο avatar εχω). Βεβαια εξαρταται και τι χρηση του κανεις, αν το θες για ψιλοαπλες καθημερινες εργασιες πιστευω θα αντεξει. Κι εννοειται φυσικα οτι παιζει ρολο ποση διαθεση εχεις να το πειραξεις πόσο περισσότερο να πέσει στο g3 απο τα 280 που το έχει ο γερμανος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 280 έχει στον γερμανό..Δεν υπάρχει σκέψη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 280 έχει στον γερμανό..Δεν υπάρχει σκέψη.. Υπάρχει link με την προσφορά του Γερμανού, γιατί δεν μπορώ να το βρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Υπάρχει link με την προσφορά του Γερμανού, γιατί δεν μπορώ να το βρω? http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=67970&selectedCategoryId=93 Άκουσα ότι αν χρησιμοποιήσεις κάρτα πιστωτική Eurobank για την αγορά, έχεις και άλλη επιπλέον έκπτωση αλλά το μεταφέρω με επιφύλαξη... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_90 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 (edited) Καλησπέρα επειδή ενδιαφέρεται ένας γνωστός μου για το LG G3 16GB για σκέτη συσκευή, η τιμή στον Γερμανό στα 280€ ισχύει με το που το πας στο ταμείο; Δηλαδή μπορείς να εξαργυρώσεις την επιταγή και να σου βγει στα 280€ σωστά; Στη συσκευασία περιέχονται τα Quad Beat 2; Edited April 5, 2015 by Alex_90 Παράθεση :chair: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Και αν έχεις πιστωτική eurobank έχεις επιπλέον 10% έκπτωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickozzz Δημ. April 5, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Καλησπερα και παλι!!!Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις και τις αποψεις σας για τις 2 συσκευες..Επειδη ειχα ενα θεμα οικονομικο δεν θα προβω άμεσα σε αγορα νεας συσκευης,στο κοντινο μελλον δηλαδη και με βλεπω για καλοκαιρι μερια.Θα δω και το g4 θα περιμενω να πεσουν οι τιμες κ απο τις υπαρχοντες ναυαρχιδες. Επιασα απο κοντα σε καταστημα το xperia z3 μου αρεσε παρα πολυ η οθονη του και εμεινα πολυ ενθουσιασμενος(αν και με χαλασε το ui της sony) ειμαι πιο πολυ φαν του lg ui με τα unlock modes που εχει. Ειχα και εχω smartphone που ξεκλειδωνει με hard button,καιρος για αλλαγη κ καινοτομια για μενα(απο πλευρας ui),το εκανε η lg με το g2,g3 με το knock code.Καιρος οι εταιριες να αρχιζουν να βγαζουν προτοτυπες ιδεες για μενα,(οκ αδιαβροχα και τα σχετικα καινοτομια δεν διαφωνω,αλλα εκσυχρονιστε λιγο και το software).Αυτα απο μενα παιδες,ευχαριστω για το χρονο και τις απαντησεις σας, καλες γιορτες σε ολους!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple7 Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Και αν έχεις πιστωτική eurobank έχεις επιπλέον 10% έκπτωση. Καλή ευκαιρία αν έχεις, κόβει λίγα αλλά ΟΚ, δεκτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 g3 και απο εμενα...16 με 32 gb δεν εχει διαφορα πολυ!!!πηγαινε στο g3 16 gb Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts