dedalos80 Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Κάτι πρέπει να κάνουμε όμως είναι σημαντική απώλεια !!!! ;););) Είναι αλλά δεν αλαζω miui , με τίποτα...... Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 αξιζει δηλαδη η miui ετσι? με του ιταλου ειμαι υπερκομπλε ως τωρα παντως με καλυπτει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Octabitus Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Η miui φυσάει. Όσο την δουλεύω τόσο μ'αρεσει. Δεν ξρω αν δουλεύουν nova και otetv καθώς δεν έχω τίποτα από αυτά. Αλλά αφού δουλεύει Kodi με blackboxbuild, δεν χρειάζομαι τίποτα αλλο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toyotisW700i Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Στο παλιό μου τηλέφωνο οι ρομ είχαν μέγεθος 100 με 200 μβ. Εδώ με τα bloatware ξεκινάμε από 700 και πάμε για το 1.5γβ. Υπάρχει κάποια ρομ σε στοκ ανδρόιδ και ελληνικά; Ή έστω κάποια να την πλησιάζει; Παράθεση Resources based economy supporter kutt.it/nomoney History: Ericsson T10s,Nokia-3510i,Motorola-V525,SE-W700i,SE-W705, Huawei Ideos X5,LG p936, fairphone, Lenovo k3 note, Huawei P9 lite vns-l21, oneplus5t Τρέχουσα συσκευή: oneplus6t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Είναι αλλά δεν αλαζω miui , με τίποτα...... Η miui φυσάει. Όσο την δουλεύω τόσο μ'αρεσει. Δεν ξρω αν δουλεύουν nova και otetv καθώς δεν έχω τίποτα από αυτά. Αλλά αφού δουλεύει Kodi με blackboxbuild, δεν χρειάζομαι τίποτα αλλο! Paypal, winbank εφαρμογές παίζουν κανονικά? Ρωτάω επειδή με κάποιες ρομ δεν έπαιζαν αυτές οι εφαρμογές και θέλω να δοκιμάσω τη miui. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos012 Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Καλησπέρα σας και συγγνώμη που θα αναφερθώ σε κάτι το οποίο αναλύεται τόσες μέρες εδω μέσα.. Έχω και εγώ το Lenovok3note εδώ και 1 μήνα περίπου απο το etoTalk. Δεν έχω κάποιο θέμα ούτε κινέζικες εφαρμογές ούτε τίποτα. Απλά λειτουργέι το Nova Launcher Prime 4.0 απο πίσω.. *Ούτε κολλάει,ούτε μου εμφανίζει κάποιο πρόβλημα. Υπάρχει περίπτωση όμως να το βγάλω και να λειτουργεί το κινητό όπως είναι κατασκευασμένο?? (Αν απεγκαταστήσω το Nova Launcher λογικά θα εχω θέμα,ε??) Πρέπει να βάλω κάποια άλλη Rom ? Θα εκτιμούσα την απάντηση σας και συγγνώμη για την εννόχληση. Ευχαριστώ! αν έχεις το launcher της lenovo (δεν τον απεγκατέστησες) , δε θα έχεις κανένα πρόβλημα, θα είναι σα να έχεις σβήσει οποιαδήποτε εφαρμογή εγκατέστησες από το playstore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Octabitus Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Paypal, winbank εφαρμογές παίζουν κανονικά? Ρωτάω επειδή με κάποιες ρομ δεν έπαιζαν αυτές οι εφαρμογές και θέλω να δοκιμάσω τη miui. Δεν έχω δοκιμάσει τις συγκεκριμένες. Παντως ό,τι παιχνίδι και εφαρμογή και αν πέρασα μέχρι στιγμής, από Final Fantasy III μέχρι ArcGIS, δουλεύει απροβληματιστα. Εξαιρέσεις θα υπάρχουν φαντάζομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Καλησπέρα σας και συγγνώμη που θα αναφερθώ σε κάτι το οποίο αναλύεται τόσες μέρες εδω μέσα.. Έχω και εγώ το Lenovok3note εδώ και 1 μήνα περίπου απο το etoTalk. Δεν έχω κάποιο θέμα ούτε κινέζικες εφαρμογές ούτε τίποτα. Απλά λειτουργέι το Nova Launcher Prime 4.0 απο πίσω.. *Ούτε κολλάει,ούτε μου εμφανίζει κάποιο πρόβλημα. Υπάρχει περίπτωση όμως να το βγάλω και να λειτουργεί το κινητό όπως είναι κατασκευασμένο?? (Αν απεγκαταστήσω το Nova Launcher λογικά θα εχω θέμα,ε??) Πρέπει να βάλω κάποια άλλη Rom ? Θα εκτιμούσα την απάντηση σας και συγγνώμη για την εννόχληση. Ευχαριστώ!Εννοείς ότί σου ήρθε από το etotalk με προεγκατεστημένο το nova prime? Ποια ρομ έχεις? Δεν έχω δοκιμάσει τις συγκεκριμένες. Παντως ό,τι παιχνίδι και εφαρμογή και αν πέρασα μέχρι στιγμής, από Final Fantasy III μέχρι ArcGIS, δουλεύει απροβληματιστα. Εξαιρέσεις θα υπάρχουν φαντάζομαι.ΟΚ, ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikoump Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Εννοείς ότί σου ήρθε από το etotalk με προεγκατεστημένο το nova prime? Ποια ρομ έχεις? ΟΚ, ευχαριστώ! Winbank λειτουργεί κανονικά. Δεν έχω δοκιμάσει paypal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Paypal, winbank εφαρμογές παίζουν κανονικά? Ρωτάω επειδή με κάποιες ρομ δεν έπαιζαν αυτές οι εφαρμογές και θέλω να δοκιμάσω τη miui. Winbank ναι δουλεύει, paypal δεν ξερω Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_92 Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Καλησπερα παιδες ,ειμαι νεος στο φορουμ οποτε αν κανω καποιο λαθος στη παραθεση ενημερωστε.:) Εχω το συγκεκριμενο κινητο περιπου 3-4 μηνες χωρις να κανω ρουτ και δεν με εωδιαφερει να κανω μιας και δεν ειμαι και ιδιαιτερα γνωστης. Στο ψητο τωρα. Μου παρουσιαστηκε προβλημα με το touch συγκεκριμενα στο κατω δεξι μερος της οθονης ,ειτε δεν πιανει καθολου ειτε μετα απο μεγαλη προσπαθεια.Δν ξερω αν ευθυνομαι εγω με καποιο τροπο μιας και το προβλημα το διαπιστωσα πρωι μετα απο σουρα καλη.:D Καθε βοηθεια για το τι μπορει να ειναι και πως επιδιορθωνεται δεκτη. Κωνσταντινος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Η miui τι launcher εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Καλησπερα παιδες ,ειμαι νεος στο φορουμ οποτε αν κανω καποιο λαθος στη παραθεση ενημερωστε.:) Εχω το συγκεκριμενο κινητο περιπου 3-4 μηνες χωρις να κανω ρουτ και δεν με εωδιαφερει να κανω μιας και δεν ειμαι και ιδιαιτερα γνωστης. Στο ψητο τωρα. Μου παρουσιαστηκε προβλημα με το touch συγκεκριμενα στο κατω δεξι μερος της οθονης ,ειτε δεν πιανει καθολου ειτε μετα απο μεγαλη προσπαθεια.Δν ξερω αν ευθυνομαι εγω με καποιο τροπο μιας και το προβλημα το διαπιστωσα πρωι μετα απο σουρα καλη.:D Καθε βοηθεια για το τι μπορει να ειναι και πως επιδιορθωνεται δεκτη. Κωνσταντινος. Βήμα 1: Περίμενε να ξεμεθύσεις και ξαναδοκίμασε. Problem solved! Βήμα 2: Σε περίπτωση που το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει, φταίει το tempered glass που έβαλες. Βγάλτο. Problem solved! Βήμα 3: Αν έχεις ξεσουρώσει και δεν έχεις βάλει ούτε tempered glass τότε κάτι άλλο φταίει και περίμενε να απαντήσει κάνας άλλος πιο ειδικός! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Η miui τι launcher εχει? Miui. Έχει δικό της Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Miui. Έχει δικό της Σε σχεση με το vibe ui? κανα εφε κτλ εχει καλο?η ειναι βαρετος σαν της aosp? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 το στικάκι που δε βλέπει πάρε τα αρχεία από μέσα και κάνε διαμόρφωση (σε υπολογιστή) το σύστημα αρχείων σε ntfs. σε εμένα για να δω ένα στικάκι μπαίνω από fille manager Καλημερα και τα δυο που εχω ειναι sandisk,και τα 2 ειναι σε fat32,το ενα παιζει,το αλλο δεν παιζει,ουτε μπαινοντας απο file manager.Θα κανω αυτο που λες Τασο,σε αυτο που δεν παιζει και θα δοκιμασω.Λες να φταιει το ανταπτορακι?απο ebay τ εχω παρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morrison100 Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Βήμα 1: Περίμενε να ξεμεθύσεις και ξαναδοκίμασε. Problem solved! Βήμα 2: Σε περίπτωση που το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει, φταίει το tempered glass που έβαλες. Βγάλτο. Problem solved! Βήμα 3: Αν έχεις ξεσουρώσει και δεν έχεις βάλει ούτε tempered glass τότε κάτι άλλο φταίει και περίμενε να απαντήσει κάνας άλλος πιο ειδικός! θα προσθετα και το παρακατω 4. μες στην σουρα μαλλον το χτυπησες καπου η το πιεσες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Παιδια να ενημερωσω για το θεμα με το OTG που ειχα λιγα ποστ νωριτερα,βρηκα τη λυση και να τη μοιραστω μαζι σας για καποιον που αντιμετωπισει το ιδιο:κατεβαζουμε απο το playstore(πρεπει να ειμαστε root) την εφαρμογη USB OTG Helper,την ανοιγουμε και στις ρυθμισεις πανω,μαρκαρουμε:Παγκοσμιοι χαρακτηρες,ξεμαρκαρουμε:Exit app after unmount και μαρκαρουμε exFAT support,μετα reboot και ειμαστε οκ.Δεν χρειαζεται να διαμορφωσουμε σε NTFS και παιζει κανονικα τα παντα.Να πω οτι αν σε καποιο ανταπτορακι δεν διαβαζει οταν βγαζουμε το στικακι,πρεπει να βγαλουμε και να ξαναβγαλουμε το ανταπτορακι απο το τηλεφωνο.Αυτα ολα σε ινδικη ρομ οπως το αγοραζουμε,δεν ξερω με αλλες ρομ τι γινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisalti Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Είναι αλλά δεν αλαζω miui , με τίποτα...... Τι rom φοράς?? Παράθεση Τον ΝΟΥ σου και να πίνεις το ΝΟΥΝΟΥ σου!!!!:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Τι rom φοράς?? http://www.needrom.com/download/lenovo-k3-note-miui7-v5-11-19-with-otas/ Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisalti Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 http://www.needrom.com/download/lenovo-k3-note-miui7-v5-11-19-with-otas/ Είναι καλύτερη από την androium 5? Εκτός από το διπλό χτύπημα δεν έχει άλλο bug? Παράθεση Τον ΝΟΥ σου και να πίνεις το ΝΟΥΝΟΥ σου!!!!:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Είναι καλύτερη από την androium 5? Εκτός από το διπλό χτύπημα δεν έχει άλλο bug? Οπως ειπα και πριν δεν δουλευει το Οτετιβι, κατα τα αλλα τιποτα, οσο αφορα την αντρονιουμ, σαφως καλυτερη για μενα, και μην ξεχναμε η ανδρονιουμ ειναι ασχημη πολυ φλατ Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasoslenovok3 Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 πως μπορώ να ξερω αν έχω launcher της Lenovo ?? αν παω να απεγκαταστήσω το Nova μου λεει οτι δεν ειναι απο playstore κατεβασμενο κ μετά δεν πατάω τίποτα γιατι φοβάμαι να το ρισκάρω. Πάντως αν είμαι στο playstore και δω τις εγκατεστημένες εφαρμογές εκει μου δείχνει το nova σαν εγκατεστημένο.. ----- προσθήκη μηνύματος 109 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αν έχεις το launcher της lenovo (δεν τον απεγκατέστησες) , δε θα έχεις κανένα πρόβλημα, θα είναι σα να έχεις σβήσει οποιαδήποτε εφαρμογή εγκατέστησες από το playstore πως μπορώ να ξερω αν έχω launcher της Lenovo ?? αν παω να απεγκαταστήσω το Nova μου λεει οτι δεν ειναι απο playstore κατεβασμενο κ μετά δεν πατάω τίποτα γιατι φοβάμαι να το ρισκάρω. Πάντως αν είμαι στο playstore και δω τις εγκατεστημένες εφαρμογές εκει μου δείχνει το nova σαν εγκατεστημένο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Παίδες ανακάλυψα κάτι αρκετά ''στραβό'' στην Miui τουλάχιστον για μένα είναι. Δεν δουλεύει καθόλου η εφαρμογή Tasker, πολύ μα πάρα πολύ σοβαρό!!!!!!!!! Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Octabitus Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Παίδες ανακάλυψα κάτι αρκετά ''στραβό'' στην Miui τουλάχιστον για μένα είναι. Δεν δουλεύει καθόλου η εφαρμογή Tasker, πολύ μα πάρα πολύ σοβαρό!!!!!!!!! Θα την δοκίμαζα αλλά δεν έχω τα 2,99 € που ζητάει :P Δοκίμασε να κάνεις reboot και να την ανοίξεις εκ νέου, μήπως και γίνει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts