Dark_Son20 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 μόλις πέρασα stock recovery έκανα το update από ST 1535 σε ST 1544 και περιμένω το κινητό να ανοίξει. θα σας πω εντυπώσεις μέχρι το βραδυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris96 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 θα ηθελα να μαθω απο καποιον χρηστη του συγκεκριμενου κινητου αμα αξιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Καλα θα ηταν καποιος διαχειριστης να βαλει τα λικ απο τις 2-3 καλες ρομ στην 1η σελιδα μαζι με αλλα πραγματακια που μπορει να φανουν χρησιμα ωστε να μη γινονται συνεχεια ιδιες ερωτησεις Θα βολευε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 μόλις πέρασα stock recovery έκανα το update από ST 1535 σε ST 1544 και περιμένω το κινητό να ανοίξει. θα σας πω εντυπώσεις μέχρι το βραδυ Απίστευτο.Συνήθως Τριτη έβγαιναν οι αναβαθμίσεις.Για πες μας αν και το βράδυ θα την περάσω και εγώ :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Son20 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 μέχρι στιγμής βλέπω ένα εγκεφαλικό που έχει πάθει και έχει το R του roaming εκεί που είναι το σήμα δικτύου. Όμως φαίνεται να μην είναι σε roaming μιας και μου δίνει κανονικά DATA ενώ τα έχω κομμένα στο roaming. Ψάχνω να βρω κάνα change log να δω τι καινούργιο έχει. Αν και το κόβω πιο πολύ για security update από τα ψιλά που είδα στην περιγραφή του update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 μέχρι στιγμής βλέπω ένα εγκεφαλικό που έχει πάθει και έχει το R του roaming εκεί που είναι το σήμα δικτύου. Όμως φαίνεται να μην είναι σε roaming μιας και μου δίνει κανονικά DATA ενώ τα έχω κομμένα στο roaming. Ψάχνω να βρω κάνα change log να δω τι καινούργιο έχει. Αν και το κόβω πιο πολύ για security update από τα ψιλά που είδα στην περιγραφή του update Aυτό το είχε και στην developers 1445 απο οτι θυμάμαι ,για αυτό και βγήκε και δευτερη εκδοση 1545 dev.... Οντως δεν πρέπει να έχει τίποτα τρελές διαφορές..Ακομη vibeui2.8 είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcGamer2015 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Σχετικα με την δικη μου ερωτηση τι ησχυει παιδες? Να περασω την 1544?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Aυτό το είχε και στην developers 1445 απο οτι θυμάμαι ,για αυτό και βγήκε και δευτερη εκδοση 1545 dev.... Οντως δεν πρέπει να έχει τίποτα τρελές διαφορές..Ακομη vibeui2.8 είναι... Kαι μερικές εικόνες. http://4pda.ru/forum/index.php?s=&showtopic=659110&view=findpost&p=44295224 ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σχετικα με την δικη μου ερωτηση τι ησχυει παιδες? Να περασω την 1544?? Καταρχάς για να κάνεις update θα πρέπει να έχεις την stock recovery lenοvo,να μην είσαι root k να ξαναπεράσεις τα gapps.Ναι θα χάσεις αρχεία .Οπότε back up τα αρχεία σου και μετα πέρασμα με twrp την τελευταία official και ξανά root και gapps . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Son20 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Darth εγώ δούλεψα έναν άλλο τρόπο αυτή τη φορά και έπιασε. κατέβασα το update κανονικά πήγα στο φάκελο lenovota έκανα rename το zip σε update.zip και το έριξα στην SD. Πέρασα stock recovery μπήκα στο recovery και έκανα install από εκεί. όταν άνοιξα έλειπαν gapps root sdfix και xposed αλλά όλα τα άλλα ήταν στη θέση τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dionioann Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Καλησπερα παιδια, Περασα την VIBEU_V2.8_CUOCO92_ROW_1540D και δεν εχω Led notification για τα μηνυματα ...τι μπορω να κανω γι αυτο;υπαρχει καπποια ρυθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 (edited) Darth εγώ δούλεψα έναν άλλο τρόπο αυτή τη φορά και έπιασε. κατέβασα το update κανονικά πήγα στο φάκελο lenovota έκανα rename το zip σε update.zip και το έριξα στην SD. Πέρασα stock recovery μπήκα στο recovery και έκανα install από εκεί. όταν άνοιξα έλειπαν gapps root sdfix και xposed αλλά όλα τα άλλα ήταν στη θέση τους Σε ποιά έκδοση ήσουνα πριν και με ποιά rom? Αλήθεια κατάφερες να βγάλεις αυτή την ******* το σύμβολο roaming; :p Edited November 6, 2015 by Darth_Revan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Καλησπερα παιδια, Περασα την VIBEU_V2.8_CUOCO92_ROW_1540D και δεν εχω Led notification για τα μηνυματα ...τι μπορω να κανω γι αυτο;υπαρχει καπποια ρυθμιση; Αυτή η ρομ έχει προεγκατεστημένη μια εφαρμογή με όνομα light flow. Με αυτή ρυθμίζεις τα led. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Son20 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Σε ποιά έκδοση ήσουνα πριν και με ποιά rom? Αλήθεια κατάφερες να βγάλεις αυτή την ******* το σύμβολο roaming; :p ST1535 με gapps rooted kai xposed. Μπα παράτησα να το ψάχνω από όταν μου είπες ότι έτσι ήταν και στην DEV θα το φτιάξουν πιστεύω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 ST1535 με gapps rooted kai xposed. Μπα παράτησα να το ψάχνω από όταν μου είπες ότι έτσι ήταν και στην DEV θα το φτιάξουν πιστεύω A σαν και μένα δηλαδή εκτος απο το xposed. :lol: Χρειάζεται να το ονομάσεις update το zip ; Εγώ λέω να περιμένω μήπως βγάλουν καμια διορθωμένη αυριο μεθαυριο...Μετά φαντάζομαι εβαλες με spflashtool πάλι το recovery twrp k gapps root μέσω αυτού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sadako Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Το swiftkey είναι εφαρμογή πληκτρολογίου ενώ η δυνατότητα των 160 χαρακτήρων είναι θέμα εφαρμογής sms. Οπότε κρατάς ως έχει το swiftkey και απλώς βάζεις και μια sms app που να έχει ρύθμιση για 160 χαρακτήρες. Μερικές που έχουν σίγουρα είναι textra, chomp sms, evolvesms, handcent sms. Στο evolvesms που χρησιμοποιώ τώρα η ρύθμιση βρίσκεται στα advanced settings όπου πρέπει να τικάρεις το "Strip unicode". Είναι και για dual sim το πρόγραμμα αυτό έτσι? ...θα το δοκιμάσω γιατί τσάμπα χρεώνομαι τόσο καιρό :O Ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Son20 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 A σαν και μένα δηλαδή εκτος απο το xposed. :lol: Χρειάζεται να το ονομάσεις update το zip ; Εγώ λέω να περιμένω μήπως βγάλουν καμια διορθωμένη αυριο μεθαυριο...Μετά φαντάζομαι εβαλες με spflashtool πάλι το recovery twrp k gapps root μέσω αυτού Ακριβώς αυτό έκανα. Για το όνομα Δεν ξέρω έτσι το βρήκα στις οδηγίες έτσι το έκανα. Αλλά νομίζω ότι κατα το update στο λέει ότι ψάχνει για αυτό το όνομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcGamer2015 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Kαι μερικές εικόνες. http://4pda.ru/forum/index.php?s=&showtopic=659110&view=findpost&p=44295224 ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καταρχάς για να κάνεις update θα πρέπει να έχεις την stock recovery lenοvo,να μην είσαι root k να ξαναπεράσεις τα gapps.Ναι θα χάσεις αρχεία .Οπότε back up τα αρχεία σου και μετα πέρασμα με twrp την τελευταία official και ξανά root και gapps . Δεν ειμαι root και εχω την official της lenovo αρα κανω backup και περναω τη νεα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Δεν ειμαι root και εχω την official της lenovo αρα κανω backup και περναω τη νεα?? Δεν θα χαθούν οι εφαρμογές τότε.Απλα αν έχεις βάλει custom recovery (twrp,cwm) θα πρέπει να περάσεις της Lenovo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Καλησπερα παιδια, Περασα την VIBEU_V2.8_CUOCO92_ROW_1540D και δεν εχω Led notification για τα μηνυματα ...τι μπορω να κανω γι αυτο;υπαρχει καπποια ρυθμιση; Aν κατεβάσεις οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα για sms (πχ handcent) θα έχεις κανονικά με τι στοκ δε λειτουργεί δυστυχώς Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dionioann Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Aν κατεβάσεις οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα για sms (πχ handcent) θα έχεις κανονικά με τι στοκ δε λειτουργεί δυστυχώς Την handcent προτινεις ; ή υπαρχουν κ αλλες αξιοπιστες..γιατι με το light flow δεν μπορεσω να βρω καμια ακρη.Disco το εκανα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Την handcent προτινεις ; ή υπαρχουν κ αλλες αξιοπιστες..γιατι με το light flow δεν μπορεσω να βρω καμια ακρη.Disco το εκανα Αν σε καίει να υποστηρίζει 2 σιμ το handcent νομίζω δε το κάνει. Δηλαδή στέλνει πάντα από την προεπιλεγμένη σιμ μέσα στη διαχείριση καρτών, αν θες να στείλεις από την άλλη πας το αλλάζεις και στέλνεις δε σε ρωτάει μέσα από το πρόγραμμα να ξέρεις. Οπότε αν στέλνεις μηνυματα και απο δυο κάρτες είναι μπέρδεμα Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sifix Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Καλησπέρα, Εχω την οfficial 1544 την οποια την ειχα περάσει με την Ισπανική twrp και κατέβασα το ota update για την 1545. VIBEUI_V3.0_1544_7.303.1_DEV_K50-T5_TO_VIBEUI_V3.0_1545_7.315.1_DEV_K50-T5_WC23.zip Αλλα δεν περνάει με την Ισπανικη twrp. Δεν υποτίθεται οτι θα έπρεπε να περάσει κανονικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Καλησπέρα, Εχω την οfficial 1544 την οποια την ειχα περάσει με την Ισπανική twrp και κατέβασα το ota update για την 1545. VIBEUI_V3.0_1544_7.303.1_DEV_K50-T5_TO_VIBEUI_V3.0_1545_7.315.1_DEV_K50-T5_WC23.zip Αλλα δεν περνάει με την Ισπανικη twrp. Δεν υποτίθεται οτι θα έπρεπε να περάσει κανονικά; Αυτό θέλει lenovo recovery για να περάσει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
italos9 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Υπάρχει κανα καλό video tutorial για αρχάριο??? ----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπάρχει κανα καλό video tutorial για αρχάριο??? για φλασάρισμα και ρούτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Υπάρχει κανα καλό video tutorial για αρχάριο??? ----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- για φλασάρισμα και ρούτ Με μια απλή αναζήτηση στο youtube.Πέρα του ότι το εχουνε πει 852 φορές εδώ στο φόρουμ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts